special someone

Hei♥ Nå er jeg framme hos Julie i bodø etter en lang kjøretur med Tarjei og moren hannes! Selv om vi satt i bil i rundt 6 timer var det utrolig koselig, jeg har slappet av i baksetet og hørt på musikk hele turen. Men batteriet på iphone er virkelig ikke noe å skryte av. . Er uansett godt å endeig være framme, Julie har laget tequila sunrise (uten tequila, men hun er bartender så godt var det) og nå skal vi se på LOL! Har jo aldri sett den før selv om jeg elsker Miley, så det skal bli spennende. . Vil ikke ødelegge inntrykket av henne helt enda!

Blir vel bare å slappe av i kveld, men i morgen skal vi opp tidlig og til byen slik at jeg får shoppet litt, dratt ut og spist, fikse drikke til kvelden. . Ja, dere vet, typisk helg med andre ord! På kvelden skal vi vorsje på grand hotell med noen venner, og etter det drar vi i en ganske stor bursdagsfeiring hvor jeg kjenner en del folk. Gleder meg spessielt til å se en special someone! 

Så nei, håper alle har det oppklart nå en gang for alle, jeg er altså ikke her for å bo hos en gutt. . Vet at mange liker å spre rykter om det, men kjærlighetsslivet mitt er like kjedelig som det har vært de siste månedene! Håper på endringer der snart haha, men det er noe jeg tar det med ro med

Mat til meg og Tarjei! 

Fiiiine! 

Meg og Julieee ♥

34 kommentarer

Siste innlegg