sick dreams

Haha herregud folkens jeg har begynt å drømme så utrolig mye sykt at jeg blir helt gal av tanken.. Er det kun jeg som bruker å tenke i drømmer “hvorfor gjør jeg det her, det er jo bare en drøm, hvorfor våkner jeg ikke” osv? Det er helt sinnsykt ekkelt! I natt drømte jeg blandt annet at en jeg holdt på med var utro med en jente jeg overhode ikke liker, at de hadde låst seg inne på et bad og at jeg ikke fikk meg inn.. Masse styr, hadde vondt i magen når jeg våknet men fikk riktignok en veldig god latter etterpå!

Uansett, hadde en sykt fin start på dagen på tross av alt! Gikk bra i matten, jeg dro hjem for å sove i to fritimer og når jeg sto opp igjen var det dødsfint vær. Jeg hadde fått pakke i posten, fikk kjøpt meg noe på bikbok og alt var bare bra.. Men SÅ nektet pcen å slå seg på, og det ble dårlig vær ute. Haha heldigvis funker pcen nå, og da kan ingenting ødelegge mitt humør!

Soool!

Og slik utviklet været seg mens jeg var på skolen…

Noe nytt! En selvbruning fra http://www.coverbrands.no/ jeg skal teste snart, har testet så og si alle derifra så jeg begynner å få litt peiling på hva som er verdt å bestille og ikke. Hva sier dere til en liten selvbruningsguide snart? Og så kjøpte jeg to dritkule smykker på BIKBOK. 

Så fikk jeg en gave fra en bloggleser, dette er noe av hva jeg fikk. Ble så glad, elsker når dere sender meg ting i posten! Det er så mye bedre enn noe annet av sponsorgaver ♥

Nå skal jeg ta meg en powernap i badekaret og etter det skal jeg bestille flybiletter til oslo, skal jo på Avicii!  Drar dit enten på Fredag eller Søndag, var utsolgt på Lørdag desverre.. 

55 kommentarer

Siste innlegg