visste du at…

… Da jeg var yngre gikk jeg på Taekwon-doe og har faktisk blått belte. I kick ass! Sluttet ettersom jeg brakk hånden og skulderen samtidig på trening, tror aldri jeg har hatt så vondt før og jeg ble overassket over hvor mange banneord jeg faktisk kunne, bare som 12 år gammel. 

… Og når vi snakker om gamle dager, jeg hadde faktisk egen ponny før! Og ikke en sånn ” my little pony” men et levende vesen. Jeg hadde ikke peiling på hest og var vel mest mamma som kjøpte den til meg for at hun selv liker hester og håper jeg også skulle gjøre det. 

… Jeg het Sofie før, og byttet til Sophie for snart to år siden. Og angående navnet mitt så uttales det “sophy”

…  Jeg er medlem av Humanetisk Ungdom Harstad, og er ikke medlem av statskirken. Jeg tror på gud, men har mine tanker som ikke stemmer helt overens med bibelen så derfor valgte jeg å melde meg ut. 

…. Jeg avbryter folk hele tiden, så sier jeg ” unnskyld at æ avbryt” men så fortsetter jeg bare å snakke. Hater den uvanen!

… Jeg er avhengig av melk, sånn serr.. haha

BEEEST!! 

… Jeg er faktisk utrolig snill og føler aldri at jeg er “bitchy” mot noen. Er lenge siden jeg sist hadde en krangel eller var uvenn med noen.

… Og tro det eller ei, jeg føler meg ofte “mentalt overlegen” og klarer ikke å snakke med dumme personer som ikke følger med i samfunnsbildet og sier “hvem er det” om Jens Stoltenberg, for eksempel. Jeg klarer det bare ikke, blir kvalm! Kunne aldri vært bestevenn eller kjæreste med en slik person.

… Jeg synes nesten hele tiden synd på folk så og si uten grunn. Ser jeg for eksempel en gammel mann på matbutikken tenker jeg fort “lurer på om han er ensom, har han noen å spise middag med i dag/feire jul med/legge se med” osv. Jeg vil gjerne jobbe (gratis!) som støttekontakt for mennesker som har det vanskelig, men jeg tror ikke jeg klarer det.. Er for svak psykisk. Slike tanker kommer om alt og alle, føler meg ofte trist på andre sine vegne.

Vil dere ha en del 2 av slikt innlegg? 

 

122 kommentarer

Siste innlegg