skolestress

Dere må nok vente til i morgen for å se det jeg shoppet i dag, kameraet vil bare ikke ta bra bilder i kveld! Kan hende jeg bruker noen av de nye klærne i outfit i morgen også, så da får dere i alle fall se! Klarte å spraye hårspray INN I ØYET mitt for rundt en time siden, at det er mulig. Det er enda hovent så ser ikke helt på topp ut uansett, kanskje ikke så bra å ta “fine” bilder da! 

Er mye å gjøre nå med tanke på skole, og vi har faktisk et kjempespennende prosjekt på gang i sosiologi! Jeg og Amanda skal ut og observere på en bedrift, og vi skal på ungdomsskole.. Dere kan jo bare gjette hvilken skole, og hvem som går der haha… Skal bli spennende å se på den adferden! 

Ellers har jeg noen ting jeg kan vise dere! Som dere vet er jeg helt avhengig av løsvipper men det er så LATTERLIG dårlig utvalg i byen hvor jeg bor – og har kjøpt på nettet før, de ender alltid opp med å være av dårlig kvalitet. Men på juvelen spa i Harstad har de fått inn størst utvalg i hele byen, så anbefaler alle å ta en titt innom der! Både jeg, Amanda og Anne-Sofie kjøper derifra nå, og alle er superfornøyde. Bare et tips!

Tenker å bruke de med pynt på til nyttårsaften – siden jeg bruker løsvipper til vanlig er jo det greit med en forandring til spessiele anledninger! Eller hva tror dere? 

Fikk også med meg en lipgloss som skal gjøre leppene større – elsker følelsen av at det stikker litt på leppene, om dere skjønner hva jeg mener? Jeg spurte hun som jobbet på juvelen om det kom til å prikke på leppene og da sa hun “ja, litt” og da ble jeg egentlig litt skuffet… Men det prikket som bare pokker, og funket veldig bra! Et fint alternativ for oss som ikke er helt fornøyd med det vi har fra naturens side men likevel ønsker forandring. Bedre enn sexy motherpucker, synes i alle fall jeg! 

Som dere sikkert har merket liker jeg best lyse farger på leppene – helst en litt nude brunfarge. Denne fargen passet meg perfekt! 

Haha og her har vi dagens sløveoutfit! Jeg må seriøst ha på meg helt tighte klær og høye hæler, om ikke ser jeg ekstremt liten og kompakt ut.. Men hvorfor ikke når man bare skal slappe av? Føler det blir feil å ha på meg finstasen hver gang jeg skal blogge, det gir veldig feil bilde av meg som person.

57 kommentarer

Siste innlegg