hjemme fra en shoppingrunde (igjen..)

Hei! En stund siden jeg har oppdatert, skjedde riktignok ikke så mye i går heller . Jeg og Marco slappet bare av, så film og koste oss. Vi har også tullet en del med iphonen, blandt annet med songify haha.. Noen som har prøvd det? Er også helt avhengig av Nyan cat, vi spilte det i nesten to timer i går..

Som dere kanskje skjønner utifra overskriften, var jeg, Anne-Sofie og Amanda i byen etter skolen, og jeg fant noen fine ting! Vi gikk å snakket om at det aldri kommer inn nye ting på bikbok, så dro vi innom – og ironisk nok hadde de fått inn MASSE fint og nytt, blandt annet mange fine pysjamaser! Bilder kommer senere! Om jeg får til å ta noen bra.. Akkurat nå er det så mørkt, og jeg vil helst ikke ta bilder av klær med blitz… Vi får se!

Haha hver gang jeg holder noe i hånden skal noen av dere begynne å spekulere i hva jeg holder,  og det er altså ikke en dildo som mange trodde ( hvem pokker går rundt med dildo i byen..) men en PENGENBOK. Så now you know! 

Aw, hello kitty!! søteste i verden, og best av alt? Testes ikke på dyr! 

Når jeg kom hjem så jeg at mamma hadde hengt opp julestjerne på rommet mitt også, endelig! Kjempekoselig, nå kommer julen snart dere! 

Komplekser, liksom..

Jeg skal aldri mer gå i høye hæler når det er regnstorm ute og is på veien. Jeg måtte holde meg i venninnene hele veien til byen, tror vi brukte tre ganger så lang tid enn det vi pleier å gjøre. 

Og en ting jeg kan love dere – vi er VERDENS beste facerapere! Kall oss gjerne barnslig, men er faktsik noe av det morsomste i verden. Jeg, Anne-Sofie, Amanda og Caroline prøver alltid å gjøre det på hverandre, og i dag var det altså min tur til å få svi. Hver gang vi faceraper Caroline skriver vi noe om president Obama, haha! Det er så sykt bra.

32 kommentarer

Siste innlegg