alt som trengs for en perfekt dag

Gjett hva jeg rakk i morges før skolen startet? Jo, å ta meg et bad! Føltes en smule merkelig å stå opp i femtiden for å rekke å slappe av før skolen, og jeg var langt ifra våken mens jeg desperat prøvde å kravle meg ned på badet. Men når jeg kom opp fra badekaret følte jeg meg nesten som et nytt menneske! Det var så godt å bare blåse tørt håret, smøre meg inn – og så dra på skolen.

Men i dag kommer jeg nok til å ta “bloggfri” resten av dagen. Skal være sammen med kjæresten og se film, dere maser sikkert på daglig basis om vi enda er sammen – bare et bevis på at enkelte ikke leser tekstene, skriver jo om han flere ganger i uken. Er veldig tungt å ha så lite tid sammen så vi må bruke den vi har til hverandre. Fine håndballstjernen min..♥ 

Alt som trengs for mine “bli fin” rutiner, haha! 


Denne er faktisk helt fantastisk! Huden lukter sykt godt etter at man har brukt den, og man glittrer også litt. 


Første gang jeg prøvde sånne “badekuler” og først var det litt ubehagelig og føltes som om det var masse sandkorn i badekaret, men de løste seg opp etterhvert og da ble det veldig godt. 


Parfymen jeg bruker for øyeblikket, har hatt den i flere år – men først i det siste jeg har “oppdaget” den på nytt igjen. Elsker virkelig lukten! 

<3<3 

Hahaha…. Hva skal man si! Naturlig frøken.  

279 kommentarer

Siste innlegg