minner

Åh, jeg har sett noen timer på youtube nå – og jeg blir både veldig glad men samtidig veldig trist av å minnes barndommen. Det kjære 90tallet, folkens! Dette er ting jeg har vokst opp med.

Dere fra det tidlige 90tallet kjenner vel igjen mesteparten av det her, noen som ser en barndomsfavoritt? Selv var mumidalen en slager for meg!

Og når vi snakker om minner – søskenbarnet mitt Stine har vært og funnet fram gamle bilder av oss, og det er koselig men utrolig flaut å se på, haha. Så om dere vil se litt…annerledese bilder av meg, kan dere jo se på bloggen hennes HER!  Gleder meg til jeg kommer til deg snaart! 

 Ahh, Peter pan 2! Dette var uten tvil favorittsangen, og synes enda den er sykt fin. I tilegg var jeg forelsket i Peter… 

 Ååååh, så fint! Anastacia. Er faktisk mange venninner som ikke har sett denne, og det er SYKT! 

 Herkules 

 Den lille havfruen

 Mumitrollet , beste i verden. Husker jeg var livredd hufsa og turte ikke å se på henne, løp alltid bak døra – og så turte jeg en gang å titte så vidt bort på tven, og etter det har jeg vært traumatisert. Er ikke før NÅ jeg har begynt å klare å se det! 

Grøsserne.. Husker jeg brukte å se det på “fox kids” som Jetix (?) het den gang da, og jeg kunne ikke engelsk så skjønte ingenting – men var dødsskumelt uansett! Når jeg ser på det nå virker det veldig  old school. Men enda en favoritt, og bøkene kan jeg enda lese!

65 kommentarer

Siste innlegg