MINE SMINKEFAVORITTER!

//annonse

– MINE FAVORITTER I SMINKEVESKEN! – 

Selv om jeg har masse sminke er det kun et par produkter som alltid får følge med når jeg reiser på dagsturer, skal på overnatting eller er ute av huset lenge. Jeg er et vanedyr og holder meg gjerne til de samme produktene om jeg først finner noe jeg liker, men til dette innlegget har jeg også testet noen nye for å sjekke om de kan få fast plass i min sminkeveske fremover. Jeg fant noen jeg elsket, og noen som var helt OK – jeg kommer aldri til å late som om jeg liker et produkt, da hadde jeg fått så dårlig samvittighet ovenfor dere. Her kommer et innlegg hvor jeg tester ut litt nytt og gammelt, i kronologisk rekkefølge slik jeg alltid legger sminke! 

– Steg 1: Ansiktsmaske – 

Hver gang Dajana legger sminke på meg, starter hun med å fukte huden min nøye og følge opp med en lett ansiktsmaske. Dette hjelper sminken å holde hele dagen, men resultatet blir også finere slik. At makeupartisten min er så streng på det har virkelig gitt meg fart på sakene og nå er jeg kjempeflink til å benytte meg av masker og kremer! Den jeg har på meg her heter Maskeraide Pre Party Prep og selv om man ser helt gæren ut med den på, var den utrolig forfriskende. Og ikke minst enkel å bruke! Jeg ble sittende med den på i 15 minutter, og da jeg tok den av var jeg slik: 

Fresh, sminkefri og klar for å starte på steg nummer 2!

– Steg 2: FOUNDATION – 

Denne kjenner dere sikkert igjen fra sist uke? Max Factor Skin Luminizer foundation er min absolutte favoritt. Den er billig, gir en fin glød, holder hele dagen, den gjør mirakler på min tørre hud (og er per dags dato den eneste foundationen som ikke har latt seg påvirke av at jeg har tørr hud), og når det kommer til hudsminke ville jeg ikke ha klart meg uten denne. 

Slik blir jeg seende ut med bare foundation! Irriterer meg veldig at jeg misset en flekk på kinnet der, men bortsett fra det er resultatet perfekt. Og det har jo med min egen kløning å gjøre, og ikke selve produktet. Jeg bruker fargen soft honey, som funker enten jeg er brun eller litt blekere (til meg å være, som da er slik jeg ser ut nå). 

– STEG 3: BRYN – 


Jeg har ett litt elsk/hat forhold til Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Noen ganger får jeg det til, andre ganger ikke. Men man kan ikke krangle på at den faktisk er veldig bra om man har teknikken inne, det handler bare om å være tålmodig. Bryn og brynsminke er ekstra vanskelig for meg (pga sykdommen jeg har i hendene som gjør at jeg skjelver) og jeg må bruke lang tid, men grunnen til at jeg likevel har litt “elsk” for dette produktet er de fine fargetonene (jeg bruker medium brown, den er kald og fin), at produktet holder hele dagen og at jeg fint kan bade, for eksempel, uten at brynene mine blir ødelagte. Det er et enormt pluss at man ikke trenger mye produkt hver gang og at en liten krukke varer i en eeeevighet. Det finnes også utrolig mange videoer på youtube med akkurat dette produktet, så om man ikke får helt til er det bare å søke opp! 

– STEG 4: CONCEALER – 

Den siste uken har jeg brukt en ny concealer, nemlig L`Oreal Infallible concealer palette. Denne ble jeg litt skuffet over, fordi jeg har tørr hud må jeg bruke lang tid på å jobbe med produktet slik at jeg ikke ser enda tørrere ut, og den er vanskelig å blende ut til et fint resultat. Jeg tror ikke dette hadde vært et problem om jeg ikke hadde hatt tør hud akkurat nå, og den har kjempefine farger som dekker godt, men likevel. Jeg har gitt den et par dager, og jeg kommer nok til å gå tilbake til min normale concealer fra glo minerals etter det. Men jeg ser ikke bort fra at den vil gjøre et “comeback” i sommer når huden min har kommet seg litt! 

– STEG 5: KONTOUR – 

NYX er seriøst et av de mest undervurderte merkene jeg vet om! NYX highlight & contour pro palette  er helt fantastisk. Jeg elsker den litt gulere lyse fargen for å ha under øynene og jeg bruker alltid den opp raskere enn noen av de andre. Om du skal kjøpe kun ett nytt sminkeprodukt dette året, så test ut denne. Jeg er helt frelst og digger den skikkelig! 

– STEG 6: BAHAMA MAMA – 

Selv om man kan bruke paletten fra NYX i kinnene også, valgte jeg å ta Bahama Mama for å vise dere – denne bruker jeg noen ganger i kinnbeinene, men faktisk oftest ned langs neseryggen men også som øyenskygge. Det har jeg gjort her! Gud vet hvor mange år jeg har drasset rundt på bahama mama, og jeg blir aldri lei. Men obs! Vær forsiktig når du påfører, det kommer mye produkt av gangen. Den varmer virkelig opp ansiktet og masser fint til mine blå øyne også. Man får rett og slett både solpudder, nesekontour og øyenskygge i ett sett! 

– STEG 7: DIPLINER – 

Som jeg nevnte tidligere i innlegget skjelver hendene mine ganske mye, og jeg bruker derfor nesten aldri dipliner over øynene. Men om jeg først skal smelle til, så er det theBalm Schwing eyeliner jeg benyttre meg av! Den er enklere å bruke enn noen annen dipliner, at jeg klarte å få resultatet som vist på bildet over sier vel sitt. Børsten er nemlig ganske “hard” og tynn, den bøyer seg ikke og det er derfor enklere å tegne en fin strek. Anbefales! 

– RABATTKODE – 
 

Alle børstene jeg har brukt i innlegget kalles Rainbow brushes og kommer fra et sett ti prisvennlige sminkekoster, som også funker bra. Tommel opp!


Om du får lyst på noen av produktene i innlegget har jeg en rabattkode til dere! «SEFAVORITT». Den gir 20% rabatt på all sminke ut 01.02.17. (Gjelder ikke salgsvarer og NYX.) 

Coverbrands har altlid gratis frakt – og hele sminkeutvalget finner du HER. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg