SLIK HOLDER JEG HUDEN MIN FIN

//annonse//

Jeg får masse kommentarer fra dere om at huden min ser så fin ut – det blir jeg glad for! Jeg har anlegg for å få veldig uren hud, jeg har slitt MASSE med acne som dere vet, og det kom ikke lett for meg. Men akkurat nå ligger det ikke så voldsomt mye innsats bak, jeg går til hudpleier en gang i måneden, bruker ansiktsmaske nå og da men det viktigste tror jeg er Skin Repair. Fin hud kommer nok mye fra innsiden! 

La oss ta et øyeblikk og tenke på hvordan huden min har vært, for eksempel her. Her ser man det ikke sååå godt, men jeg hadde masse urenheter i panna. 

Ouff.. 

Jeg bruker ofte å være veldig skeptisk til produkter som dette fordi man ikke merker forskjell, men jeg merket det med Skin Repair etter cirka en måned. Det er viktig å gi det tid, men det funker! Huden ble først litt mer uren, men slik er det når det funker – det blir litt verre først, og så mye bedre. Jeg får nesten aldri kviser, huden er freshere, har mer fuktighet, og på vinteren når huden min pleier å bli så tørr er det ekstra viktig for meg å bruke disse. De reddet vinterhuden min og kommer til å gjøre det igjen! Det er bedre å jobbe med skjønnhet fra innsiden, kan man si. 🙂 


 

Du kan bestille Skin Repair her! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg