hvordan få bort døde hudceller

annonse 

Jeg har hatt noen stressende uker (sett bort fra min lille ferie i LA), og ikke særlig mye tid til å bare sitte i stua, gjøre ingenting, slappe av.. Eller, tiden har jo vært der, men jeg har prioritert å dra ut for å feste og det er jo ikke bra for kroppen. Jeg merker at jeg har sett sliten ut, jeg har vært trøtt, og jeg trengte å føle meg litt fresh igjen!  Så, i dag testet jeg ut en ansiktsmaske som kom fra denne lille søte boksen, kalt Face Gel fra MayBeauty.

 

Denne skal fjerne oljer, ta bort døde hudceller, rengjøre porene og gjøre huden glattere. Man skal kun ta masken på de stedene man ønsker å rengjøre, altså ikke hele ansiktet om det ikke er nødvendig. Underveis i prosessen kan man faktisk se hvordan de døde hudcellene løsner, og huden ble helt sykt glatt!

Smør den på der du vil ha den, jeg tar fingrene i sirkelbevegelser og masserer den litt inn. Kremen er gjennomsiktig, men jeg påførte over nesa, i kinnene og i panna. Her kan man faktisk se at noen av de døde hudcellene flakker av.

 

Jeg føler det her er litt “ekkelt” å vise dere, men altså.. Se. Så mye! 


 

.. Så vasket jeg ansiktet, og huden ble som ny! 

Altså, jeg skulle ønske dere kunne kjenne på huden min nå som jeg er ferdig. Den er helt porselen! Jeg får vanligvis komplimenter for å ha glatt hud, men nå altså. NÅ! Dette er ganske next level etter hvordan jeg var, og så bare etter en behandling 🙂 Det var ganske utrolig å se hvordan den døde huden bare forsvant, jeg ante ikke at jeg hadde så mye. Det må nesten bare oppleves, jeg er vanligvis en skeptiker men å kunne se resultatene underveis mens man holdt på.. Det var ganske sykt. Jeg har merket nå veldig godt etterpå når jeg skulle ta på meg foundation og pudder at det er mye enklere å sminke meg, det ser ikke ut som et lag på toppen av huden, om dere forstår. 

Tommel opp for det her, altså! Det skal jeg absolutt gjøre flere ganger. Og ps! Koden Sophie30 gir 30% avslag, du aktiverer koden automatisk ved å trykke her.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg