for real

Hei hei! I går var første kvelden på lenge hvor jeg og jentene dro “ut-ut”, som vi kaller det – altså å dra på byen. De siste helgene har det skjedd mye annet gøy så byen har ikke blitt helt prioritert, men i går tok vi oss altså turen. Og jeg synes det var kjempegøy! Jeg hater når foll klager å sier det er så kjedelig å være på byen og blabla, det er så gøy som man gjør det til uansett hvor man er tenker jeg! Om man sitter i et hjørne å ser sur ut så er det jo ikke rart det blir kjedelig, haha. 

Som vanlig blir det litt drama på slutten, det latterligste jeg vet er folk som åpenbart vet hvem jeg er, men som later som om de ikke vet. “Hei hvem er du jeg aner ikke hvem du er men hehe bloggen din suger men ikke det at jeg vet hvem du er eller har aldri lest bloggen din men den suger, hade”. Det er typisk. Da tenker jeg bare ” neivel, jeg vet ikke hvem du er heller – sånn for real”.

Amanda, lotte og meg! Kjolen jeg har på meg er fra nelly.com HER 

Isabel og meg

Haha, den kaken der altså. . det er det beste jeg har smakt i hele mitt liv, og jeg spiste så mye at huden min luktet kake når jeg gikk å la meg.

33 kommentarer

Siste innlegg