instagram

Jeg elsker virkelig den iphone-appen, har jo skrevet om den før på bloggen til og med! For dere som ikke vet, så er det mulig å fikse kjempefine effekter og rammer på bildene man har på iphonen, og så kan man senere opplaste de på twitter, facebook osv. Og så kan man følge hverandre! Så dere som bruker denne applikasjonen finner meg under therealsophieelise ;) Jeg er også veldig flink til å følge lesere der, svarer også ofte på spørsmål – hva heter du på instagram?

Og ja, jeg begynner nesten å bli litt urolig over sovevanene mine.. I dag våknet jeg klokken 1730, det var etter å ha sovet igjennom uttalige alarmer. Og jeg blir uansett ikke våken av det, er så trøtt nå at det føles ut som om jeg skal stryke med hvert sekund. . . Trøtt HELE dagen! Hva kan det komme av? Tror jeg må dra ut på en joggetur til tross for det kjipe været slik at jeg våkner litt.

Som dere vet drar jo jeg til oslo i morgen med Stine Mari (hun kommer riktignok etter på torsdag eller fredag, husker ikke helt). Bortsett fra å dra på pitbull skal jeg til bunæsklinikken (hemmelig,haha) skal jeg selvsagt shoppe og på to bloggmøter, og jeg håper vi kan dra på tusenfryd! Elsker karuseller, woho. Får se hva jeg får Stine med på ;) 

Noen instagrambilder:

268 kommentarer

Siste innlegg