Min opplevelse

Dette blir siste innlegget om bieber på en stund, jeg lover haha! Hverdagen min har bare rotert rundt han de siste dagene, er jo alt jeg har tenkt på. . .

Det hele begynte med at jeg og kusina mi dro ned til operataket i 8tiden om morningen, da var det nesten ingen der og vi hadde god plass. Vi gikk for å kjøpe oss mat og satt oss ned, etterhvert kom det flere og flere mennesker og etterhvert som timene gikk ble det HELT fullt. Man kunne ikke gjøre annet enn å stå rett opp og ned men siden jeg er så liten fikk jeg presset meg ned på bakken uansett slik at jeg kunne ligge, haha! Etterhvert lå nesten alle og halvsov eller snakket, fikk skikkelig festivalfølelse og det var ganske koselig. 3G nettet på mobilen funket ikke hos nesten noen fordi så mange prøvde å komme inn samtidig, men da vi etterhvert fikk kommet oss inn der ble vi oppdatert via vg – det var enda ikke sikkert det ble noen konsert.. Kan dere tenke dere den følelsen? Den usikkerheten om at man kanskje har ventet for INGENTING?

En av vaktene til Bieber kom dit, da skjønte vi at noe sikkert ble å skje etterhvert.

Øvelsene til kongeparet som var på samme scene som vi måtte høre på først, haha..

I 17tiden ble det annonsert at det skulle være konsert og alle ble helt i ekstase! Vi var da 5000 som fikk være inne på operataket, og det var hele 20 000 som ble stengt utenfor og ikke fikk komme inn. Leste på vg at flere hadde prøvd å rive ned hindrene som hadde blitt satt opp for at de ikke skulle komme seg inn og at flere ble hentet med ambulanser.. Sykt, og håper det går bra med alle ♥ Jeg personlig hadde det ganske koselig, jeg hadde mat hele tiden og noe å drikke på, samtidig som jeg stort sett hele tiden hadde plass til å ligge ned og vi lekte mange leker. Det dummeste for meg var nok når vi skulle trekke lengre bak og jeg måtte KRANGLE med de bak oss for at de skulle gidde å trekke bak. Ja, det er greit at du er 20 år, gutt og på justin bieber konsert med sosseklærne dine, men du trenger ikke å være bitchy av den grunn liksom, haha.. 

Mitt perspektiv stort sett hele dagen, orket aldri å stå haha..

Før konserten startet i 21tiden varmet dj’en til Justin Bieber oss opp med MASSE sanger vi alle kunne, var høy allsang og dansing, stemningen var helt syk.. Så , ENDELIG kom Justin! Jeg så han godt hele tiden og gråt som en foss, vet ikke hvorfor jeg gråt engang!? Det bare kom automatisk.. Han spillte 4 nye sanger og jeg kan si såpass – GLED dere! De var fantastiske. De gamle sangene var Baby og never let you go tror jeg, kunne de i alle fall og det er viktigst, haha! Og når han sa ” I just have one question for you. Can I be your boyfriend?” Da altså.. Da åpnet tårekanalene seg.

Sykt mange blogglesere som kom bort, har sikker tatt 300 bilder med lesere i dag og jeg kødder ikke, haha. Brukte alltid sykt lang tid på å komme meg steder fordi jeg ble stoppet så mye. Men dere er sååå søte da!! Elsker dere, og uten dere – ingen blogg ♥ Ble skrevet en sak om det på nettet faktisk, den kan dere lese HER.  Og beklager om jeg virket sur på slutten, var bare så stressa for å komme meg ut (klaustrofobi) og var sliten. Men blir aldri sur når dere spør uansett, og så er jeg jo litt sjenert da! Hihi. 

 

79 kommentarer

Siste innlegg