dreaming

Godmorgen! 
Hadde en ganske rar/dårlig start på dagen idag. Drømte at jeg lå å sov sammen med kjæresten min, så føltes utrolig rart å våkne opp. Alene. Drømmen var så sinnsykt tydelig og ekte så ble faktisk litt redd når han ikke var her, haha. Men nok om det! 
Heldigvis har jeg verdens søteste bamse til erstattning enn så lenge! 

 16 kommentarer
  1. Så søtt! Er utrolig herlig å våkne opp med kjæresten ved sin side, så jeg skjønner godt at du ble litt redd.. Kjenner meg veldig igjen, når det kommer til akkurat det der med den drømmen.
   Nydelige du! <3

  2. Hei!
   Jeg var inn på bloggen din for første gangen din idag, og kunne ikke la være å legge merke til stanga du hadde kjøpt deg. Selv ser jeg ikke på deg som en hore/stripper bare fordi du vil trene på denne måten. Håper du legger ut video etterhvert av hva du har lært deg av “moves” på den, først og fremst fordi jeg er helt enig i deg at dette er en flott måte å trene på, men også fordi du er en kjent blogger og på denne måten kan du vise resten av norges befolkning at dette faktisk ER en måte å trene på, ikke bare drive med hore/strippe-aktiviteter.
   Det er synd at dette er et så “tabu-lagt” tema, men håper du står fram om det, og viser folket at det går an å trene på denne måten og at det faktisk viser resultater.

  3. Hei 🙂
   Var inne på bloggen din for første gang idag jeg og, først tenkte jeg at du sikkert var en av alle de andre samme blondinene som trengte oppmerksomhet, men etter å ha lest litt og sett noen av videobloggene dine så synes jeg at bloggen din ble ganske interessant, og det virker som om du faktisk har ganske mye i hodet selv om folk sier andre ting:) Og dette med strippestenger og trening er jo ikke latterlig som jeg ser noen kommenterer her, jeg tror det er utrolig bra trening ettersom man bruker hele kroppen til det;) Har sett mange andre som har slike, og man trenger ikke være hore eller stripper bare fordi man har en sånn:) Liker bloggen din, kommer sikkert til å stikke innom flere ganger ! Stå på !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg