hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

Disse produktene må jeg ha i sommer!

Kommenter her

Reklame | coverbrands

☀️SUMMER VIBES☀️

Som dere vet elsker jeg sminke og å teste ut nye produkter. Hver måned får jeg tilsendt masse fra Coverbrands som jeg deretter vurderer over en periode, og så poster jeg mine favoritter i et innlegg ? når jeg ønsker, og hvilke produkter jeg ønsker. Et så avslappende samarbeid uten noen «krav», annet enn at jeg kun blogger om det jeg virkelig elsker! PS: Med koden pride18 får du 20% på ordren din hos Coverbrands ut dagen. Kanskje du finner litt inspo under:

Dette solpudder er så digg! ☀️ Ikke bare lukter det fantastisk godt, som en mild blanding av kokos og vanilje uten at det blir for mye, men det føles også lett på huden og ser naturlig ut. Ikke noe oransje farge heller, noe som er et stort pluss! Jeg kan også nevne at det er 100% allergivennlig og tilfører fuktighet til huden, forstå det den som kan. Finnes HER. 

La oss snakke litt om merket Coola. En enestående favoritt når det kommer til solkrem! For det er så viktig å smøre seg, om så bare litt. Alt er bedre enn ingenting! Merket er eco-vennlig, alle solkremene lukter godt (også her kokos, men mildt) og tørker raskt inn i huden. Jeg forlater aldri huset uten minst solfaktor 30, og som regel blir det faktor 50, da er det viktig at kvaliteten er topp. Du blir ikke hvit og flekkete, det er bare å spraye på å løpe ut i vannet ? for så klart er den vannfast også. Jeg elsker at merket kun bruker økologiske ingredienser og har stort fokus på miljø i sine kampanjer og filosofi, uten at det påvirker kvaliteten. Hallo, hvor bra!? 😍

Batiste og deres tørrshampoer trenger vel knapt en introduksjon. Verdens beste, og en favoritt hos meg for alltid. Akkurat den jeg bruker, Floral, lukter logisk nok blomster og koster akkurat nå kun 63 kr. Det er en fantastisk pris med tanke på både kvaliteten, men også hvor lenge en boks holder. Det jeg liker best med Batiste er hvor mye volum håret får. Finnes HER

FAVORITT! En vannflakse som holder vannet kaldt i 24 timer. Enkelt og greit, men umulig å leve uten når man først har begynt. Denne blir med på stranden og etter flere timer er det likevel som å drikke isvann, jeg ble skikkelig populær blant gjengen på stranda på grunn av denne. Alle var så sjalu! Drikken holder seg faktisk kald hele dagen, det samme gjelder om du heller på varmt vann, kakao eller kaffe. I tillegg er flaskene så fine! KJØP DISSE, så gjør du deg selv en tjeneste på ferie. Finnes HER

Husk rabattkoden folkens! Dette innlegget er kun til inspirasjon, de har så masse annet flott på nettsiden.. For eksempel min favoritt-selvbruning Jetset Sun eller matte leppestifter fra Matte Mania. 

Skriv en kommentar

10 kommentarer

Tuva

01.07.2018 kl.18:54

Åh, annonseinnlegg! Husker dette var en av tingene jeg likte meg bloggen din på søndager før, ofte noen tips som falt i smak! <3 Og nå var det lenge siden sist.. Skal klikke hjem en sånn vannflaske iallfall!

Mathias Folke Nordby

01.07.2018 kl.18:57

Kuly ;) !

Tuva

01.07.2018 kl.19:06

Kunne du forresten hatt et nytt private bilder på mobilen min innlegg og ukens spørsmål igjen snart? Mine favoritt type innlegg:)

E

01.07.2018 kl.20:14

Et lite tips til deg som sliter med huden så er ikke solfaktor 50 bra pga alle kjemikaliene.

Anna

02.07.2018 kl.14:55

Batiste er ikke cruelty free!!

http://www.alienontoast.co.uk/2016/07/batiste-dry-shampoo-not-cruelty-free.html?m=1

https://www.cosmeticsbusiness.com/news/article_page/Batiste_becomes_number_one_dry_shampoo_brand_globally/120420

Anna

02.07.2018 kl.14:58

https://phyrra.net/batiste-cruelty-free.html

Siv

02.07.2018 kl.16:49

Er solpudderet matt?

Kaja

02.07.2018 kl.17:30

Takk for tips! Vannflasken er noe jeg har sett etter en stund og noe jeg mest sansynlig kommer til å sjekke ut ;-)

Anonym

03.07.2018 kl.20:50

Batiste (200 Ml) koster under 50 kr på rusta og er ofte på tilbud til 29 kr....

Anonym

07.07.2018 kl.23:43

Vet noen hvor skjørtet hennes er fra? :)