meg med briller

Hei dere!

Jeg har akkurat fikset meg, og prøver å oppdatere meg litt på sjakk. Jepp, norge har sjakkfeber om dagen, og tydeligvis er vi best i verden nå også! Da må jeg nesten lære meg litt om hvordan alt fungerer. På visse måter elsker jeg norge, det er et utrolig sammhold når det kommer til idretter. Når vi først gjør det bra, er det nok ingen som er like stolt som oss heller! 

Jeg har faktisk spilt inn en videoblogg til dere, lenge siden nå. Jeg synes det er koselig å føle at jeg snakker direkte til dere, med skrift kan det fort bli litt . . upersonlig? Så en liten videohilsen kommer senere i kveld. Nå skal jeg nemlig møte min kjære, vi skal på kino og se Hunger games! :) Gleder meg til film, er den like bra som nummer 1? Jeg har skyhøye forventinger! Har ikke lest bøkene, det bør jeg kanskje..? 

Når jeg skal på kino må jeg ha briller, jeg har helt elendig syn og styrken ligger nå på -3,5 eller noe i den duren. Genser fra nelly HER og smykke fra sheinside.  . Her ser dere også hårfargen min bedre! 

 

 

70 kommentarer
    1. Helt enig med deg når det gjelder samholdet til Norge når det gjelder idretter! 😀 Gleder meg til å se videoblogg. Du var veldig fin med briller! Jeg har bare sett 1 av hunger games, du må si ifra hvordan 2’ern er. 😀 Ha en fin helg Sophie <3

    2. Så bra å se du har det så bra 😀 men når året er over, kunne du lage et sånn “året som har vert” innlegg? 🙂

    3. Du burde glede deg til Hunger Games 🙂 Så den for noen dager siden, den er kjempe bra. Skjønte bare ikke slutten helt
      Kos deg!

    4. Den er kjempe bra, men det var forsovet ikke noen slutt.. så jeg bare gleder meg til neste film!

    5. Filmene er dødsbra men bøkene… er enda bedre!!! Anbefaler de på det sterkeste 🙂 Har lest alle tre bøkene på norsk og begynte på den andre boken på engelsk for noen dager siden, eeelsker de, beste jeg har lest.
      Håper du skriver noe om hva du syns om catching fire senere, har veldig store forventninger til den selv, men har hørt den har fått kjempe bra kritikk og en 5 i terningkast, så satser på at den er veldig bra 😀 Ikke så veldig positivt at vi må vente et helt år til til neste film kommer ut.. og et år til igjen til den siste….

    6. Har ikke sett nr 2 ennå, men jeg har lest bøkene så jeg har ikke så store forventninger, tror ikke den kommer til å være så bra siden jeg sammenlikner den med boken. Men du burde lese bøkene, men hvis du vil at filmene skal være bra, må du lese bøkene etter du har sett filmen. Men hvis du vil ha opplevelsen av å lese og ikke vite hva som skjer, burde du lese bøkene først (opplagt..).
      Kos deg på kino da! 🙂

    7. Du er så fin!! Jeg så du anbefalte Bill mrk. Hyshjelp søkes, og det er en av de beste bøkene jeg har lest. Jeg elsker Sophie Kinsella. Har du ikke lest hungergames-triliogien må du det!! De er fantastiske!!! Den andre filmen var også kjempebra, men du vet jo hvordan det er når du har lest bøkene.. Men uansett, gled deg. God helg. Klem:))

    8. kanskje på tide å begynne å bruke briller/linser hele tida? synst du kledde brillene da forresten! 😀
      bruker selv linser og sist jeg sjekka var synst på -0,75 og før jeg begynnte å bruke briller/linser fikk jeg hodeverk av å sitte å se på TV og når jeg var på skolen og skulle se tavla..

    9. går du hele tiden med så dårlig syn, uten å hverken bruke briller eller linser? jeg har sånn ca samme styrke på brillene mine, og har ikke sjangs til å gå uten, da ser jeg nesten ingenting.

    10. Må du ikke bruke linser til vanlig vis du har -3,5. Jeg har -1.75 og ser så og si bare skygger uten linser/briller. Skal se hunger games idag jeg å, gleder meg veldig! Du var utrolig fin med briller, like fin som du er med uten 🙂

    11. Filmen er kjempe bra, og om du likte film 1 kommer du til å like CF! <3 Og ja, du burde lese bøkene! 🙂

    12. så fin du er ! kan du skrive litt om va du syens om hunger games 2 i neste innlegg? har ikke sitt den enda 😀

    13. Hei sophie! Eg bare lurer på om du kan legge denne siden ut på bloggen din sånn at leserene dine kan gå innpå den?
      Det er en blogg (ikkje min) som skriver alt slags mulig om dyreoppdrett, og skriver ka du ikkje må kjøpe visst du er i mot dyreoppdrett! 🙂
      http://www.tonjekvamme.blogg.no
      Det kan vere noen “ubehagelige bilder” av dyr, så visst du ikkje tåler det, forstår eg det 🙂

    14. Hei! utrolig kule briller! Begynte selv med linser for 1 år siden, og burde egentlig skaffe meg et par briller selv… Problemet er at jeg bare finner briller som får meg til å se ut som et veslevoksen unge.. Jeg lurte derfor på hvilket merke brillene er? kanskje jeg endelig har funnet noen som passer min stil 🙂

    15. Må bare spørre, men hvis du har såpass dårlig syn, hvordan fungerer du i det heletatt til vanlig uten briller/linser da?
      Jeg er -3,50 og -4,75 og ser sinnsykt dårlig uten linser så har litt vanskelig for å tro at du har så dårlig syn og kan gjøre hverdagsting uten briller

    16. Du er irriterende! du kler jo absolutt ALT.. Du kunne gått med en boss sekk på og fremdeles sett ut som en prinsesse!:O

    17. Jeg har lest alle bøkene, og sett begge filmene jeg dynes nr.2 har litt ner mening enn nr.1 ikke bare dreping og kjerlighet!!

    18. Jeg synes filmen er utrolig bra!! Nå har du sikkert sett den ferdig da, men håper du likte den 😀 Du burde lese bok 2 og 3, for i boka er det så masse viktige detaljer som de har kuttet ut i filmen. For å forstå mer, og for å rett og slett få en bedre filmopplevelse anbefaler jeg å lese bøkene! De er veldig bra og vanskelige å legge fra seg, jeg leste ut bok 2 på to dager, hehe… Likte du filmen da? Du kledde briller veldig godt Sophie! Du er veldig pen:) Ha en fin kveld med kjæresten din!

    19. jeg har lest bøkene og hadde derfor ekstremt høye forventninger; likevel overgikk den alle forventninger! HERREGUD FOR EN FILM

    20. Når du har so mykje i styrke, håpar eg verkeleg du brukar linser eller briller til vanleg. Sjølv har eg minus 1,5, og eg fekk beskjed om at eg ikkje kom til å få lov til å kjøre bil utan briller eller linser, og klarte heller ikkje å lese teksten på tven. Første gong eg tok på linser (hos optikaren), var eg i Bergen sentrum, ein plass eg har vore utallige gongar sidan eg ikkje bur så langt ifrå. Då eg gjekk ut av bygninga, var det ei heilt ny verd! Eg såg ting eg aldri før hadde sett på den avstanden; ansikt, detaljar på bodane på brygga, bilar og menneske langt vekke, og eg angra frykteleg på at eg ikkje hadde byrja med linser før.
      So når du seier du har -3 i styrke, då vert eg bekymra for at du er ein fare for deg sjølv. Eg, med berre – 1,5 , vart fortald at eg var “sosialt blind” utan linser eller briller. Du er nødt til å bruke brillene heile tida eller få deg linser, for det der går ikkje an! Skummelt å tenke på at du kryssar gater i Oslo utan briller/linser.. Please gjer noko med det, for din eigen skuld! 🙂

    21. Du ser så flott ut Sophie! Synes virkelig du har forandret deg mye, før var du en sikkelig fjortis-jente, men nå, du er en kvinne. Etter å ha lest bloggen din i noen måneder har jeg innsett hvor voksen du har blitt og måten du står frem på. Jeg liker de viktige temaene du tar opp, der du bruker sikre kilder osv. Jeg håper du drar til Japan en dag, det hadde vært så bra for resten av Norge å se at du gjør en endring. Jeg ser at du allerede gjør det, men jeg tror det er noen fler som trenger å se det. Stå på Sophie, du er nydelig!

    22. Oda L : jo, jeg bruker linser som regel, men går noen ganger uten og ja da er jeg virkelig en “fare” som du sier. men jeg kan ikke kjøre bil uten briller eller linser, det stemmer.
      flowershart : tusen takk, det var veldig koselig å høre. jeg håper jeg kan få dratt en dag jeg også!
      Bob : HAHAHAH!
      Og til alle dere, tusen takk for fine komplimenter. Jeg blir superglad<3

    23. Jeg har hatt -1, noe siden femte klasse og nå går jeg i åttende klasse, men jeg har aldri turt å bruke dem, er det en fare for meg? Burde jeg begynne å bruke de? Når jeg sitter å ser på tv eller på telefonen osv… så må jeg nærmere men jeg ser ikke dårli mener jeg selv

    24. Du var fin med briller, kledde de utrolig godt! Må egentlig bruke briller selv, men synes ikke selv at jeg kler det i det hele tatt, så har aldri skaffet meg det.. Vil isåfall heller ha linser! Men har ikke såå ille styrke, så lar det ligge litt foreløpig. Men når jeg skal kjøre bil må jeg ha det da, så må nok gå til innkjøp av det snart!

    25. Visste ikke at du brukte briller Sophie! Du må vel gå med linser til vanlig da? Jeg har selv styrke -3.25 og jeg kan ikke se for shit uten. brukt linser siden jeg gikk i 5.klasse 🙂

    26. Så nydelig du var med brillene, Sophie! Du må virkelig bruke de oftere!:) kos deg på kino, forresten♥

    27. Anbefaler deg på det sterkeste å lese bøkene. Jeg leser aldri bøker, Men leste bok 1 i fjor, etter jeg hadde sett filmen, og den var faktisk bedre en filmen. Bok 2 og 3 kjøpte jeg i sommer, og jeg var så opphengt i bøkene at jeg leste begge bøkene på 4 dager tilsammens.
      Angående sport, og at Norge er stolte dersom man gjør det bra. Det stemmer ikke helt. Vi har verdens beste profesjonelle bokser, som har vunnet alle proffkampene sine (Cecilia Brækhus), men Norge tillater ikke at vi skal kunne gå kamper i Norge, selv om vi har Cecilia som er verdens beste, og har tatt beltebi alle vektklasser. Kanskje påtide med litt mer likestilling i sport i Norge? Det er 3 land i verden som ikke tillater boksing, og det er Cuba, nord Korea og Norge…

    28. Hvis du liker gode bøker så ikke les de! Du kommer til å bli skuffet, men om du liker lettleste bøker som går rett fram og uten å måtte lese mellom linjene så er be bra. Personlig synes jeg filmen var så mye bedre, leste første boka, men gå opp etter et par sider i andre(ikke bra). Kledde briller foresten;)

    29. Du MÅ lese bøkene, den tredje boken er vikrelig en opplevelse for livet! Bøkene er utrolig dystre og det er rart at de fungerer så godt med tanke på hvor mye tragedie og hvor få oppturer det er… Anbefaler det på det sterkeste, utrolig sammfunnsrelevante, triste og fantastiske

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg