vårlanseringen til tv2

Jeg klarer alltid å drikke ett glass for mye vin de gangene det passer seg minst. For eksempel på vårlanseringen til tv2.. Da jeg våknet opp morgenen etter var det en rar følelse å sjekke dagbladet og vg for å finne ut hva jeg egentlig hadde sagt kvelden før, men jeg må nesten bare le litt av det! For det var jo en fantastisk kveld, jeg møtte mange hyggelige mennesker og danset masse! Jeg har så stor tro på “Bloggerne”, og jeg vet at folk kommer til å bli overassket når de får sett serien. Nå har jeg fått sett litt selv av serien, og jeg ble positivt overassket. Den er mye mer “seriøs” enn jeg trodde, men samtidig morsom uten å spille på å være “dum”. 

Jeg fortalte Emilie (VOE) at jeg hadde sett henne på VGlista på rådhusplassen for mange år siden, og at sangen hennes “dont talk to me” ligger i jentelista mi på spotify – og nå er vi plutselig sammen i en tvserie. Senere på kvelden snakket folk til meg som jeg har sett på tv siden jeg var ett lite barn, og ga meg skryt for bloggen min. Det er så fantastisk, man vet aldri hvor man havner her i livet, så jeg har lært meg å slutte å planlegge. Det er ikke noe poeng, fordi alt ordner seg uansett ♥ 

Nå skal jeg svare på litt kommentarer fra dere og pakke ut kofferten – jeg glemte visst å nevne at jeg er hjemme i harstad igjen! Feels good.

Kjolen min er fra gossips på arkaden, jeg hadde ordnet håret hos Hendrix Hair på pilestredet, og “sminkesilje” som starter hos Hendrix i januar ordnet sminket min.Og ja, jeg ble såklart ikke særlig vellykket på noen av bildene, hehe. Skjer med bolletrynet?


58 kommentarer

Siste innlegg