dobbelhake og vibrator

reklamelenker nelly 

 I går var jeg ute her på Bømlo, noe som var veldig gøy! Jeg var med ett par jenter som jeg hadde vært og spist med dagen før, og vi spiset pizza, drakk vin og dyppet jordbær i sjokolade. Etter vorsjet dro vi til ett utested og danset litt før jeg tok turen “hjem” og ramlet ned i sengen og sov kjempegodt. Jeg tenkte å vise dere ett veldig fint bilde fra gårdagen! Jeg tenkte når vi tok dette bildet at det er jammen flaks jeg har kjæreste, for nå vil neppe noen røre meg med verneutstyr engang, hehe, Tror faktisk aldri jeg har lagt ut ett grimasebilde på bloggen før, så her får dere en ordentlig godbit fra meg! 

Fine jentene! Kjolen min er fra nelly HER 

Så til dagens lille “WTF-moment”. Jeg var inne på nelly og skulle se om jeg fant noe jeg ville shoppe, og så fant jeg denne her. Først tenkte jeg “hvorfor har de fått temperaturmåler på nelly?”. Men så innså jeg. . det er jo en vibrator. Jeg som krysset fingrene for at nelly skulle få inn møbler og interiør, men tydeligvis er vibratorer en større prioritet! Altså, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det kom som et lite sjokk når jeg skulle handle klær, men for all del – om man skulle ha behov for en vibrator så kan dere sjekke ut utvalget på nelly HER. . Kanskje det er smidig for noen, haha. Jeg har jo kjæreste så klarer meg enn så lenge uten! Men det er jo også bra at de har tatt det inn, om man skulle ha behov for å kjøpe det (som overhode ikke er en skam), så er det nå tilgjengelig på en sikker, norsk nettside som faktisk er litt “classy” om man sammenligner med andre nettsteder som kunne ha solgt lignende. Man skulle nesten tro at når kvinner leser 50 shades of grey åpenlyst på bussen, så burde det være en åpenhet om vibratorer også. 

 

Vel vel. . jeg kom  meg etterhvert videre fra vibratorene, og fant det jeg lette etter! Dette ble søndagens shopping. Når jeg kommer hjem til harstad har jeg allerede en pakke som venter på meg, og om denne rekker fram i tide har jeg to pakker å se fram til.

1. Tights fra ADIDAS 299 KR HER / 2. Blå genser 399 kr HER / 3. Falske vipper 115 kr HER / 4. Kjole 349 kr HER 

Og jeg har endelig funnet nyttårskjolen min, denne var perfekt! Jeg ville ha en med litt paljetter og åpen rygg. Den koster 499 kr, og kan kjøpes HER. Jeg krysser alt jeg har for at den ikke blir for lang på meg! 

33 kommentarer

Siste innlegg