tre uker siden

Først: jeg har tenkt på det med å selge klær, og tror nok det er det jeg går for. Skal tenke på om jeg skal ha klessalg i oslo en dag, eller ha budrunde her på bloggen og sende ut. Pengene vil da gå til NOAH, dyrebeskyttelsen og en organisasjon dere lesere kan være med på å bestemme. Høres det fint ut? ♥ Jeg tenker på regnskogfondet. . Men dere får gjerne komme med flere forslag. 

Fra det ene til det helt andre. I dag er det hele tre uker siden jeg opererte nesen, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd enn det jeg er nå! Tidligere har jeg alltid følt et behov for å gjøre meg til på bilder, vise meg fra kun en vinkel og aldri bli tatt bilder av fra rett forann. Nå er ikke det noe problem, og jeg synes faktisk min fineste vinkel nå er rett fram, og ikke fra siden, med hodet litt på skrå, slik som alltid følte jeg måtte vise meg før. Det er mange av dere som har lurt på hva mamma og pappa synes om dette, og ikke minst kjæresten min. Dere har spurt “hvorfor gjør ikke de noe når du sier de vil operere deg”, og hva skal de gjøre? Binne meg fast? Jeg er myndig og får ta selvstendige valg. De har alle vært veldig imot det, men nå som det er gjennomført synes de det er greit, og har gitt meg masse komplimenter for hvordan det ble. Som mathias sa “nå ser det ut som du er 19 år og ikke 12”. . haha vet ikke helt hvordan jeg skal tolke den der. Men ja, jeg er selv veldig fornøyd, og det er jo enda veldig hovent. Men allerede er jeg glad for hvordan alt ble! 

Kjole fra chiquelle har jeg på meg idag! Bedre bilder senere. 

 

 

 

122 kommentarer
    1. Hei! Kan du kanskje lage et innlegg der du legger ut FØR og ETTER bilder av nesen, slik at vi ser forskjellene bedre? Synes den er blitt veldig fin, men hadde vært interessant å få sett den “gamle” og “nye” nesen opp mot hverandre! Kjempe god blogging for tida Sophie! Stå på <3

    2. Stemmer for Leger Uten Grenser! Det å hjelpe noen som ikke har det like godt som oss er noe vi burde tenke mer på!

    3. Bra tiltak! Regnskogsfondet er jo kjempeviktig, jordas lunger:) Uten trær så hadde ikke vi mennesker vært her:)

    4. Nesen din ble utrolig fin nå! Har helt prikk lik den “gamle” nesen din, og når jeg ser forskjellen det har gjort på deg, får jeg sykt lyst til å gjøre det selv. Ansiktet ditt ble med en gang helt anderledes syntes jeg.
      Btw, du har kjempe fin hud! Hvilke produkter bruker du for å rense, og hvilke sminkeprodukter bruker du på den? 🙂

    5. SOS barnebyer..
      Drit i å si at vi mennesker har det så jævla bra og dyra så forbanna dårlig, når disse menneskene som er BARN og som ikke har valgt det selv og faktisk er så spinkle at flere 100 000 dør hver dag..

    6. Synes helt ærlig at du ser pen ut. men har noen likhetstrekk som donald duck med tanke på nesebilde på det øverste bildet, og munnen din som er full av resylane.. menene jaaa. jeg var mer fan av deg før, hvordan du så ut da. da så jeg opp til deg. men ikke nå lengre annet enn stilen og kroppen din fra halsen og ned liksom. Men hva betyr det for deg? egentlig ingenting..

    7. Syns du alltid har vært fin, uten noen som helst operasjoner. Men ja, operasjonen har ikke gjort noe “forskjell” i mitt syn.. fortsatt like nydelig spør du meg, fortsatt like misunnelig på utseende ditt jeg!
      Syns du skal ta nettsalg, iogmed at du har så mange lesere som bor langt unna oslo 😀 hihi! likte organisasjonene du tenker på! stå på og fortsett med det du gjør.. :-)veldig bra!!!

    8. Vet du hva sophie? DU er faktisk det sanne eksemplet på skjønnhet. Ikke bare har du et ufattelig fint utsende, men innsiden din er så fin om det virkelig er sant alt du skriver på bloggen. Du bryr deg så om andre mennsker og dyr og det er en utrolig fin egenskap.
      Stå på, fine deg!

    9. Du er smashing!
      Synes pengene burde gå til WWF! De jobber for utrydningstruede arter som elefanter, tigere, nesehorn osv 🙂

    10. Håper du har det på bloggen. Bur 7 timer fra oslo men har sykt lyst på klærene dine husk ikkje alle bur i oslo 🙂 Bur i Stavanger 🙂 gi pengene til noen som fortjener di 🙂 DYRENE 🙂

    11. Siden du vil ha forslag om organisasjoner å donere til, er kanskje Kreft foreningen, eller barnekreft foreningen et fint valg? Og du kan jo alltids donere noen klær til frelsesarmeen?:)
      Eller siden jeg vet hvor glad du er i dyr kan du donere til WWF, PETA, PAWS, ASPCA, ACF (africanconservation) eller Best Friend Animal Society (http://bestfriends.org) 🙂 Pleier å donere en grei sum annenhver måned etter å ha spart en del til PAWS og NOAH!

    12. utrolig flott hvis du gir pengene til dyrebeskyttelsen og/eller noah, det er så viktig å kjempe for dyrene!
      Så tenkte jeg kanskje at du kunne hjelpe meg med noe? Jeg trenger nemlig en solkrem siden jeg skal på tur i høstferien, og lurte på om kanskje du vet om en solkrem som ikke er testet på dyr?

    13. Stemmer for at det blir på bloggen, sånn at alle oss som ikke er i Oslo også kan få sjangs 🙂 Liker at du velger å gi pengene til et godt formål <3 Forbilde, det er det du er 🙂 <3

    14. JEG DIGGER DEG! Du brenner virkelig for dyr og ting som betyr noe for deg, og du er et godt forbilde for alle<3 NOAH og regnskogfondet stemmer jeg også for! Trærne er tross alt veeeldig viktig!! Ååh, du er virkelig mitt størsteforbilde, og jeg er 16:* gleder meg til klessalg!<3

    15. Du burde fikse øyenbryna. når det ene er så langt nede og det andre så langt oppe ser det ut som fjeset ditt er slått til eller noe. at du ikke ser det selv …..

    16. Sophie Elise, kjære deg, jeg har kanskje sagt det 1000 ganger allerede på bloggen din, men du er vakker. Jeg trodde du aldri aldri at DU ville endre på ditt utseende, alle ville jo se ut som deg? Jeg tror alle dritt kommentarene har dratt deg ned så mye at du har villet endret så mye på deg selv, kanskje har jeg rett? ikke vet jeg, men det var jo ditt valg. Jeg føler et visst ansvar for å påvirke deg sånn at du ikke gjør noe mer med deg selv,, du ødelegger deg selv! jeg er ingen feminisk eller noe, men jeg ser at du begynner å gå for langt med å endre på deg selv. Det er fint med litt restylane, og fint med store pupper, jeg er HELT enig, men kjære deg! Vær så snill, uansett om det er ditt valg, og at du vil bli fornøyd med mer ”dritt” i ansiktet så kan jeg se at du har gått litt for langt, og du kan stoppe det, jeg tror det har blitt en avhengighet for deg, fordi det er jo morsomt å se forandringer? det vet jeg selv at det er 🙂
      Jeg har fulgt deg helt siden du startet bloggen, og jeg må si at du har forandret deg utseendemessig og personlighetsmessig, du er kjempevakker, men jeg ser at du har blitt en mer svak og sårbar person, jeg har kanskje feil, hva vet vel jeg? en blogg sier ikke alt om en person, men jeg føler det, og jeg håper alle negative kommentarer ikke engang blir sagt i hodet ditt, slett dem, fordi du fortjener så mye mer, du legger så mye jobb i denne bloggen, og den er så fankastisk og inspirerende..
      🙂
      Klem fra meg

    17. Kan du vise før og etter bilde av nesen din? Jeg ser at du har endret på noe, men jeg klarer liksom ikke å sette fingeren på hva.. haha:D

    18. Kjempeflott tiltak! Jeg er frivillig hos FOD-gården (www.fod.no). De gjør en helt utrolig jobb, og er helt avhengig av støtte fra frivillige. Jeg håper virkelig du kan støtte dem med deler av beløpet du får inn! Det er så mange hunder og katter som trenger det! Tror du hadde likt å ta en tur dit også, når du skal til Oslo. Fantastisk organisasjon!

    19. Hei! Jeg har lest bloggen din i et par uker nå og jeg må si at jeg er veldig positivt overrasket!! Man sier alltid “don’t judge a book by it’s cover” men alle gjør det jo, og jeg må si jeg var ganske skeptisk til deg først på grunn av det jeg har lest om deg og hva andre synes osv. Men etter at jeg har lest bloggen din føler jeg at du er en veldig genuin og flott person! Det ga meg en liten lærepenge om å ikke dømme, for nå er jeg fast leser, og har null flauhet for det!
      Du er herlig!!<3

    20. Må si meg enig med Julie i kommentarfeltet her. På de bildene og den tiden var du virkelig perfekt, nydelig! Men nå derimot, ser det ut som du er blitt overkjørt av en trailer :/ Jeg syns det er trist å se på deg nå. Beklager at jeg sier det men..

    21. Jeg lurer sånn på hvordan du kan være venn med Andrea badendyck, hun virker jo så blåst og overfladisk. Rake motsetningen av deg.. Eller er hun anderledes i virkeligheten?
      Du ser nydelig ut forfra, fra siden og oppned:)

    22. En ting hadde vært natur og ungdom, være den eneste topppbloggeren som nevner de, eller gir de litt oppmerksomhet. Det er noe som gjelder alle og de gjør en fantastisk jobb!
      ellers har du folkeaskjonen mot oljeboring i lofoten, noe som gjerne angår deg siden du kommer fra nord.

    23. lol.du operere alt,du har så dårlig selvtillit at det er til å spy av ,du burde gå til psykolog ,kje operere alt ,for å føle deg bedre

    24. Ja, gi til dyrevernsorganisasjonene! Supert! Og håper du velger å ha budrunde på bloggen, slik at vi som ikke bor i Oslo får være med..

    25. Hei!
      Du stemmer Høyre, ikke sant? Visste du at de er for pelsdyroppdrett? Tenkte bare jeg skulle si det i tilfelle du ikke visste det og siden du ikke liker dyremishandling osv.. 🙂

    26. Hei…… Jeg lurer på hvorfor du ikke hjelper den lokale dyrebeskyttelsen? Som forøvrig gjør en knall jobb hær i Harstad selv med så lite midler di har til rådighet. Det har jo vært mye krise for di med at di manglet plass å være.

    27. Det hadde vært mye bedre om du hadde budrunde på bloggen, det er ikke alle som kan reisetil oslo så da har folk bedre sjanse på å få tak i noe av det på bloggen <3

    28. Hei…… Jeg lurer på hvorfor du ikke hjelper den lokale dyrebeskyttelsen? Som forøvrig gjør en knall jobb hær i Harstad selv med så lite midler di har til rådighet. Det har jo vært mye krise for di med at di manglet plass å være.

    29. Ææhh.. Ser ut som du har hareskår! Nå burde du ikke ta mer restylane på en stund. Råder deg til å ta minimalt lite neste gang hvertfall. Leppene dine er ikke synonymt med resten av fjeset.
      Beklager å være brutal, men det er desverre realiteten. Håper du innser dette etterhvert. For nå er du jo blitt helt blind.

    30. så fin du er sophie 🙂 liker når du ikke “gjør deg til” om du forstår 🙂 du er en skjønn jente og digger virkelig måten du skriver på! humoren din og alt er så utrolig bra! you go girl 😀

    31. Hei Sophie, jeg syns du er finere med mindre sminke og uten disse løs-vippene. Syns du burde ha litt kortere vipper enn dem der på bildan. Du ser fantastisk ut nå. Du treng ikke mer restylane nå. Jeg snakker av erfaring:) klem

    32. Hadde kjæresten min sagt det til meg hadde jeg forlatt han! Når man har en kjæreste så skal han være perfekt når det kommer til komplimenter og gi deg bra selvtillit. Ingen av mine venninner sine kjærester lar dem operere seg fordi dem synes hun er perfekt som hun er, og når dem hører det driter dem i operasjoner og liker utseendet sitt mer og mer. Det at du operer deg så mye viser bare at du har dårlig selvtillit og kjæresten din ikke gir deg nok komplimenter! Mener ikke å være frekk, men det han sa var bare teit og det at du operer hver ting er teit. Min mening:)

    33. Det hadde vært utrolig gøy om du solgte klærne på bloggen!! Elsker stilen din!,har lyst på ALT! Har både samme smak og størrelse i klær som deg! 😀

    34. Åhhh har ventet på denne dagen lenge! Håper du selger klær på bloggen, eller evt en salgsblogg 😀

    35. Setter du dyr fremfor mennesker? Så lenge jeg har lest bloggen din har det F.eks ikke vært et innlegg om barna i Afrika, men dyremishandling har det vært en del om. Jeg spiser kjøtt, sånn som nesten alle har gjort i alle år og jeg bruker pels, noe jeg ikke hadde klart er å sitte å se på små barn som tjener 2 kr i dagen for å sy klær for harde livet. De blir behandlet som dyr de også, de blir kanskje ikke drept, men de har ikke mye til liv heller

    36. Kan du ikke selge de på bloggen eller noe… fordi det er jo ikke alle som har muligheten til og komme til oslo!… Jeg bor heelt på andre siden av landet…?? 🙂 <3 digger bloggen din!! <3

    37. Ett kjempe flott tiltak!
      Er så godt at noen som har så stor påvirkningskraft på mennesker (som du har igjennom bloggen din), brenner for så viktige temaer.
      Det er så viktig at folk får opp øynene sine og ser hvor viktig det er med god dyrevelferd og ta vare på dyra. Det er også flott at du motstår fra pels og de “flotte” og dyre jakkene som er mote og tør å skrive om det. Flere skulle vært som deg.
      Jeg digger deg for det, da dyr og deres rettigheter er det jeg brenner for.

    38. Jeg hadde blitt ganske sur om kjæresten min hadde sagt det samme til meg. Det er faktisk ganske slemt å si og ikke rart du driver å fikser deg som en dukke om du stadig får sånne kommentarer slengt i trynet!

    39. Ha salg i oslo!! det er så mye gøyere og kosligere enn og ha det over nett. Bor i Kristiansand, så hvis du bestemmer deg for dette husk å si ifra 2-3 uker før du skal ha det så jenter fra steder lenger vekke også får muligheten til å stikke innom!
      Elsker både deg og bloggen

    40. Huff.. Håret ditt ser helt forferdelig ut etter at du var hos hendrix. Skikkelig tynt og pistrete. No volum heller

    41. Sorry for at jeg sier det, men du er et godt eksempel til at plastisk operasjon gir dårlige resultater. du var så mye penere før.. skjønner ikke hvorfor du gjorde dette mot deg selv..

    42. http://sophieelise.blogg.no/1318495875_hvilken_canada_goose.html#comment
      Hahahahahaha, du er så utrolig falsk!! sier du er imot pels! og trøkker ned alle som har den jakka, også har du kjøpt den selv!!! tenk det stakkar dyret som måtte lide fordi du skulle ha den jakka!!! som du sier til alle andre her!! nei vettu hva!!
      og ang åssen du ser ut, så ser du ikke ut, langt fra naturlig, du ser uekte ut, man ser falskheten, pupper, lepper, nese, hår!! alt er uekte! hva blir det neste? kinn bein opprasjon?
      Du var sikkert en pen jente før, men fy søren, du ser helt falsk ut, unskyld meg… du spør om meninga til folk og da får du den..
      kroppen din er fantastisk, men utsendet i annsiktet ser utrolig falsk ut! ikke noe fint i det hele tatt..

    43. Jeg synes du var utrolig fin før, men nå som du har operert nesen din så har du blitt direkte stygg! Fjeset ditt ser helt skjevt ut, ++ det er noe med øynene dine

    44. D var veldig bra ide å selge klær! D skal du absolut gjøre:). Ikke ta d her negativt men syns du å mange andre kjøper allt for mye klær. Man når ikke bruke de en gang!

    45. Hvis du liker Ylvis brødrene så bør du ta deg en titt på den nye musikkvideoen deres, med mindre du allerede har sett den! På kun 4 dager har den fått over 6 millioner treff, hvis du legger linken i et av innleggene dine og sprer det, så kanskje de når 10 millioner eller mer? 😀
      http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

    46. Vil ha bloooggsalg! Kommer meg ikke til Oslo:/ Det er urettferdig for oss som ikke bor der. Vil også ha sjansen til å kjøpe klær!:) x

    47. fyflate, tenker på hva som faktisk er ekte med deg.. du burde skamme deg. selv synes jeg at det er trist dettte men… du bestemmer. dette er egentlig ikke deg. tenk over det sophie..

    48. wææ tiden har gått så fort! synes ikke det er lenge siden jeg satt å så på bildene av deg med tampongene i nesa og skulle ønske jeg fikk gjort det samme, haha!

    49. Jeg bor over fire timer unna Oslo så hadde vært greit med salg på nett så jeg kunne kjøpt noe(:! Du er en superherlig person og Dyrebeskyttelsen fortjener virkelig pengene. Jeg syns du burde gi til forskning på kreft og (tips) <3

    50. Hvordan lager du de krøllene? De var utrolig fine! Kan du lage en hårvideo der du viser hvordan du lager dem?

    51. Dyrebeskyttelsen, tror de virkelig trenger pengene og dessuten så gjør de en helt fantastisk jobb for dyrene som blir dumpet på sommeren blant annet.
      Du er fantastisk!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg