Q&A – er jeg fornøyd med operasjonen? hva kostet huset mitt?når vil jeg ha barn? +++

Reklame | annonselenker Nelly

Skal du fjerne silikonen i rumpa også?
Nei, slik som jeg tenker nå skal jeg ikke endre på rumpa noe mer, hverken fra eller til. Jeg er fornøyd og har ingen problemer med den så ser ikke helt hvorfor jeg skulle brukt penger, tid og ikke minst risikoen av en operasjon bare fordi det er “riktig” for andre. Det at jeg fjernet silikon i puppene hadde ingen kobling med rumpa. 🙂

Hva er det beste / verste ved å være kjent?
Det beste: enkelt å komme i kontakt med folk, skape nettverk, at jeg ikke vet hva som skjer om et år, mange muligheter, penger og fine ting.
Det verste: jeg tror de negative sidene ved å være kjent er mer skjult for meg. Altså, at jeg blir påvirket av det men uten å merke det helt selv. Kanskje usikkerhetene mine? At jeg er litt innesluttet? At jeg er litt streng? Sånne ting som bare har kommet som en konsekvens uten at jeg kan peke på en direkte årsak.

Er du fornøyd med puppene dine nå?
Med klær, ja. I alle fall de klærne jeg har prøvd til nå – og jeg har blitt inspirert på nytt når det kommer til mote! Nå sluker jeg all inspirasjon jeg kan få fra 90-tallet for eksempel, tenk dere Spice Girls og Britney..  Uten klær, ikke i det HELE tatt. Det har ingenting med størrelsen å gjøre men det ser ut som en sprengt ballong som sagt, og kjæresten min har enda ikke sett meg naken. Så JA, huden min er veldig løs. Det kjennes ikke engang ut som hud, men som noe veldig.. jeg har ingen referanser å komme med, men det er kjemperart. Og normalt. Jeg skal på kontroll om fire måneder og da regner kirurgen med puppene mine skal ha trekt seg nesten helt tilbake.

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv og hvorfor?
At jeg følger magefølelsen min. Jeg tør å gjøre ting som er ukjent og skummelt, for jeg har en liten stemme inni meg som roper høyere om det er riktig for meg. På ting mange synes er skummelt er jeg veldig uredd, og det er jeg stolt av.

Bukse: HER. Verdens beste bukse! Den er på 40% rabatt. 
Topp: HER.  (jeg har snudd den bak frem). Den er på 80% rabatt.

Var det like smertefult å ta ut silikon som det var å ta inn?
Nei, det var hundre ganger verre å ta inn. Det var smerter jeg aldri hadde kjent på tidligere, som om noen hadde en elefant oppå brystet mitt samtidig som huden ble dratt i alle retninger. Å ta det ut var ikke så vondt egentlig, men jeg ble veldig dårlig av både medisinen og narkosen denne gangen dessverre.. Og nå har jeg feber også og mulig infeksjon? Det skal jeg sjekke i morgen.

Hvorfor tok du bort silikonen?
Det var litt vondt å ha så mye silikon, syntes jeg. Nå hadde jeg langt ifra enorme pupper (280 gram) men det plaget meg likevel i ryggen, at jeg ikke kunne ligge på magen, at følelsen i brystvortene var så redusert.. Og så videre. I tillegg hadde jeg harde implantater, så jeg følte meg ikke så sexy. Jeg var bare lei, og derfor valgte jeg å fjerne helt istedenfor å ta mindre implantater. Om jeg noen gang skal ta silikon igjen (som jeg er åpen for – men jeg tviler) skulle jeg hatt maks 100 gram.

Hvorfor flyttet du ikke fett i puppene?
Jeg snakket litt med kirurgen om dette (Jørgen på Fornebuklinikken, jeg elsker han!) men jeg har for det første ikke noe fett å ta fra, og for det andre ønsket jeg ikke dette selv.  Jeg flyttet fett til rumpa da jeg opererte den (og veide 15 kg mer enn jeg gjør i dag), og det var både smertefullt og en lang prosess. Det er ikke noe jeg ønsker å utsette kroppen min for igjen, uansett hvor bra resultatet eventuelt kunne blitt.

Hvilken parfyme bruker du? 
Jeg er helt gal etter parfyme og varierer hver eneste dag. Jeg liker mørke, mystiske og sensuelle dufter. Men akkurat i dag er det Dior – Joy.

Etter du startet å trene ordentlig, tok det lang tid før du så resultater?
Det er vanskelig å si, ettersom jeg holdt på med dansen da. Men kanskje.. fire uker? Da trente jeg jo HVER ENESTE dag, i seks timer om dagen så det er kanskje ikke så rart.

Dette bildet er første gang jeg så resultater og jeg husker veldig godt følelsen av stolthet og motivasjon som kom da.  Nå har jeg tydelig definerte magemuskler 🙂 I morgen er jeg tilbake på trening igjen, med en rolig økt. 

Hva synes kjæresten din om operasjonen?
Han synes det er trist at jeg har vært så lei meg etter operasjonen og prøver å være en god støtte. Han har ikke sett puppene mine så vet ikke hva han hadde syntes om dem (men akkurat nå er de ikke fine heller). Men han var ikke imot at jeg skulle fjerne, og han synes jeg skal gjøre det som er best for meg i lengden.

Hvilken blogger / influencer lar du deg inspirere av når det kommer til mote?
Egentlig ingen, men jeg synes svenske Hanna har fin stil som passer den der glam-greia jeg prøver å gå for. I norge synes jeg Adelen har den fineste stilen av alle, men det er ikke noe som hadde passet meg.

Hvorfor er du ikke på Vixen?
Jeg har jo nylig operert og vil heller priortere å slappe av. Det er mange år siden jeg følte behov for å dra på slike ting og føler heller ikke for å “vise meg frem”. Om jeg nå drar på rød løper skal jeg virkelig ønske det, og være tidenes fest.

Hvorfor bor du på Høybråten? Utlendingssted og ghetto, hadde du ikke råd til noe bedre?
Jeg hverken bor, eller kan noe særlig om Høybråten. Men jeg bor på østkanten ja, og i et såkalt “utlendingssted og ghetto”. Selv om det er ingen av delene. Jeg trives, og har et fint hus som har kostet meg 5 700 000 kr og jeg synes ikke akkurat det er så lite til å være 23 år. Riktignok koster vel de fineste husene i Oslo over 20 millioner, men der er jeg ikke enda. En dag så kommer det, også 🙂

Hvordan føles det å være den eneste bloggeren som har sin egen serie? Og hvorfor tror du det er akkurat du som har din egen serie?
Det føles veldig bra – men ikke fordi jeg er den eneste, men fordi det faktisk er en bra serie og spesielt andre sesong! Det å ha en egen serie er vanskelig og jeg hadde aldri klart det uten vennene mine. Om den var om kun meg hadde det blitt kjedelig. Man trenger flere personer å kjenne seg inn i, litt drama og intriger osv.. Hvorfor det ble akkurat meg? Fordi jeg var så jævlig innstilt på at jeg ville ha egen serie, og det har jeg vært fra første episode av Bloggerne. Jeg visste hva jeg ville, var tydelig på det, og jobbet beinhardt for å vise TV2 at jeg ville klare å bære en egen serie. Så kom jeg til kanalen med en powerpoint hvor jeg viste hva serien skulle handle om og hvem som skulle være med, haha. Og så ble det sånn 🙂

Er det noe i serien som er planlagt, altså hva dere skal si osv?
Før denne sesongen satt vi oss ned alle sammen – altså oss hovedpersonene, produksjonsselskapet og TV2. Da snakket vi om hva vi tror kommer til å skje i året som kommer, hva slags rød tråd skal regissøren prøve å se etter, hvilke tråder skal vi spille videre på og hvilke skal vi la gå. Vi skrev også ned våre egne ønsker. Hva med meg som person ville jeg vise? Hadde jeg noe spennende på planen? Jeg ønsket meg også en tur til Harstad. Et krav fra min side var at vi ikke filmet noe særlig som hadde med Skal Vi Danse å gjøre: altså, de var kun med på sending en gang, og det sier seg selv at det ble hektisk for meg som måtte filme så mye utenom også. Men det ble verdt det, for alt som kommer i serien er virkelig nytt og eksklusivt.

Men nei, så klart planlegger vi hvor vi skal filme, og har en slags plan på hva vi skal gjøre. Men aldri samtaler, det kan man jo ikke. Da hadde det ikke vært noe poeng og ingen av oss er skuespillere. Vi trodde derimot dette skulle bli en koselig sesong men den er full av drama og krangling, for min del var det forventet og noe som lå i luften men jeg ante ikke det skulle ta de veiene som det gjorde.. You will see!

Føler du en trang for å se feminin ut (hår, sminke og klær) for å bli akseptert?
Nei, ikke for å bli akseptert av folk. Det er jo alltids noen som kommer til å mene at min stil ikke er akseptert, uansett. Slik tror jeg ikke man kan tenke. Generelt tenker jeg lite på hvordan jeg ser ut og andres mening – men jeg prøver å virke proff, ansvarlig og god å være rundt, og heller bli akseptert av de grunnene. Stilen min, håret og sminken er fordi jeg selv trives med å se sånn ut. Jeg liker f.eks ikke “skandinavisk minimalisme” på meg selv, og det er vel strengt tatt den stilen som er mest akseptert. Men jeg synes det er veldig fint på andre 🙂

Har du tips til å kose deg I eget selskap?
Altså, jeg ELSKER mitt eget selskap! Så for meg er det ikke noe problem. Men jeg gjør ting jeg vet jeg elsker å gjøre, som jeg har vært inne på i et annet spørsmål her. Men, jeg gjør det koselig for meg selv ved å tenne lys, kanskje jeg tar en lang dusj eller et bad, leser en bok, ser en serie jeg liker å se på som jeg ikke vil se på med kjæresten min, kanskje ringer jeg en venninne eller noen i familien.. Altså, jeg har så mange hobbyer og så mye jeg vil lære meg at jeg ikke ser på det som noe problem å være alene egentlig. Så tips: bruk den tiden til å finne ut hva du liker alene for du er alltid hovedpersonen i ditt liv og DEN er det viktig å ha et godt forhold til 🙂

Hvor er den hvite toppen /bh-en du har på deg etter operasjonen fra?
Hehe, jeg syntes også den var fin – men det er nok en medisinsk støttebh som jeg fikk på klinikken.

Hva synes du om de dårlige anmeldelsene på bøkene dine?
Jeg synes egentlig ikke anmeldelsene på bøkene mine er så dårlig, jeg! Kanskje ikke de beste terningkastene men om man leser teksten står det jo egentlig ikke noe negativt der. Det eneste er vel at folk ikke synes jeg er 1. et godt forbilde eller 2. ikke skriver så mye om kjærlighetssorg som de hadde forventet, men er mer.. humor? Det er det jeg husker fra anmeldelsene sånn i farten. Uansett, jeg har aldri lest en anmeldelse og blitt trist! Det er sånn bransjen funker og jeg er stolt av bøkene. Det kunne aldri ha falt meg inn å diskutere på en dårlig anmeldelse, for thats showbizz.

Har du noen serier å anbefale akkurat nå?
I det siste har jeg sett på to serier som er litt utenfor boksen av hva jeg vanligvis ser på. Jeg liker jo serier som får deg til å tenke, som er spennende og litt rare.. Nå har jeg tatt en mer “folkelig” vri, og ikke minst norsk!

Helene sjekker inn, som ligger på NKR.no – en helt fantastisk serie om Helene som sjekker inn på ulike instutisjoner i fem dager av gangen, for å lære hvordan det er å leve som f.eks alvorlig syk, asylsøkende, på dødsleiet.. Men også menneskene som jobber med dem. Denne serien har satt spor.

Det jeg ikke fikk sagt på tv2 sumo. Jeg hadde hørt jeg kom til å gråte mye, men hadde ikke trodd jeg kom til å gråte SÅ mye. Etter denne serien tok jeg steg med familien min og ble mer tilgjengelig, åpnet meg, og snakket bedre sammen. Det er uvurderlig. Solveig Kloppen må dessuten være tidenes fineste menneske. Jeg kjenner henne ikke, men er oppriktig glad i henne.

Kjole: HER.

Jeg føler meg så utrolig stygg og hater meg selv som person. Har du noen tips?
Dette kjenner jeg meg så godt igjen i. Nå i voksen alder har jeg perioder (når jeg har PMS spesielt) hvor jeg ikke er glad i meg selv. Den følelsen jeg kan beskrive det best med, er skam. Jeg skammer meg over den jeg er, hvordan jeg ser ut, hvordan jeg oppfører meg, personligheten min og i det hele tatt. Spesielt går dette utover forholdet mitt – jeg føler meg for stygg for å ha den kjæresten jeg har, og støter han bort skikkelig. Det er supervanskelig. Men om jeg har noen tips? Jeg er elendig på å følge dem selv, men det beste er å gjøre ting som gjør meg glad. Jeg vet jo hva jeg liker: å lese gode bøker, se på serier, være effektiv, trene.. Så om jeg klarer å “kvele” den negative stemmen før den tar helt over, er det best for meg. Og jevnt over prøve å leve et liv i balanse slik at jeg er bedre rustet til å takle de dårlige periodene. Det kommer jo ikke noe godt ut av det.

Hvor kjøper du parykkene dine?
Fra freedom Coture, men jeg er ikke så veldig fornøyd med parykken eller parykk generelt. Eller, ah – jeg vet ikke. Jeg er så lei av håret mitt og ALT som har med det å gjøre.

Skal du ha barn?
Ja, jeg vil ha barn når jeg er rundt 26 år gammel. Altså, få barn når jeg er 26. Så det er i 2021, da – om to år! 🙂

Sånn! Håper du fikk svar på det du lurte på – om ikke er kommentarfeltet åpent, og det er bare å fyre løs som vanlig. 

75 kommentarer
  1. Du sier at “Jeg tør å gjøre ting som er ukjent og skummelt”, hva mener du med det?
   Slik jeg observerer det du legger ut via blogg, sosiale medier etc, så gjør du ikke noe som er så veldig utenfor “boksen”. Om det skulle være noe du gjør som ikke alle eller de fleste på din alder gjør så er det operasjoner, fillere og botox. Men bortsett fra det så er du ikke så ekstrem eller gjør så veldig mye som er ukjent for de aller fleste.

   1. Det kan hende jeg tar feil, men det virker nok skummelt for mange å ta sjanser som å gi ut bok (og skrive den selv), ha en egen serie hvor man bretter ut livet sitt uten å ha kontroll over det, være med på skal vi danse selv om man har sceneskrekk, holde foredrag selv om man har sceneskrekk ++. Det er i alle fall ting som er skummelt for meg.

    Dessverre virker det som om du er et trist menneske, og det synes jeg er dumt. Men – du må huske på at mennesker er ulike. For meg kan det være både ukjent og skummelt med noe så enkelt som å dra på et event, fordi jeg er introvert. Men jeg pusher meg selv likevel. Så om du mener at jeg burde hoppe mer i fallskjerm på daglig basis for å imponere deg, så kan jeg ikke bidra der (selv om jeg har gjort det, haha). Men poenget: jeg har fra ung alder turt å stole på det som er riktig, å tørre å starte den bloggen selv om alle lo av meg, å tørre å flytte selv om jeg ikke kjente noen, tørre å ta for meg det jeg mener er riktig for meg etc.

    MEN I COULD BE FUCKING WRONG 🙂

    1. Jeg er på ingen måte et trist menneske, og jeg synes det er trist at du konkluderer med det ut fra at jeg stiller et spørsmål basert på det jeg har observert av det du har delt. At jeg ikke har tenkt over at det for deg var skummelt å gi ut bok handler om at jeg har opplevd deg som ganske trygg i denne settingen. Jeg har ikke opplevd det som at du var usikker eller redd, og det samme gjelder serie og foredrag. Den eneste gangen du kanskje har opplevdes som litt usikker er i Skal Vi Danse (som jeg synes du gjorde veldig godt!).
     Du må huske at “vi” som lesere vurderer ut fra det du skriver og det du formidler, og jeg opplever ikke at du formidler at du synes disse situasjonene du har nevnt som skumle.
     Ja du har stolt på egen magefølelse, og gjort det som har vært riktig for deg. Det forsøker jeg på ingen måte å ta fra deg. Spørsmålet mitt var ikke ment som kritikk, det var KUN ment som en undring og det er synd at du går til angrep. Husk at man mister de ulike trykkene i ordene når man skriver, og at ikke alt er kritikk. Jeg setter pris på om du neste gang spør om det er ment som kritikk før du konkluderer med det.

     1. Hvordan man opplever en person sett fra utsiden sier ingenting om hva personen føler eller hvordan man har det. Det trenger ikke å stå usikker eller introvert skrevet i panna på noen, selv om man er det. Så man må være forsiktig med å dra konklusjoner basert på hva «det ser ut som»😊

      1. Og NETTOPP derfor spurte jeg! Er det ikke bedre at man faktisk stiller spørsmål til den som faktisk kan svare på det når man lurer på noe i stedet for å tenke “slik ER det”?

    2. For et stusselig svar Sophie. Hun spurte deg bare. Jeg lurte på det samme som henne. Lavmål at du bruker hersketeknikk tilbake

  2. Herregud, det spørsmålet om huset var teit! Svært få 23-åringer som har råd til hus generelt, skjønner ikke hvorfor folk skal «shame» deg fordi det er «for billig» eller ligger på østkanten.. Haha, folk henger seg opp i så utrolig mye rart at jeg orker ikke! Fine svar 🙂

   1. Det kan hende at folk forventer at en så stor medieperson skal ha høyere materialistisk status enn et hus på østkanten der boligene er billigere. Vi er i Norge og unge folk får ikke så godt betalt som en tror selv om personen er kjendiss, det er nok mer et bilde av suksess vi ser, ikke reell økonomisk profitt for Sofie Elise helt enda. Så da skal hun straffes fordi hun er fornuftig og ikke ønsker boliglån oppetter øra? Eller så har hun rett og slett ikke egenkapital nok til å kjøpe på vestkanten og inntekkt til å kunne nedbetale noe mer akkurat nå. Selvfølgelig kunne hun kjøpt på vestkanten, men da går jo og størrelsen ned op prislappen opp, og hvem vil egentlig offre boligareal for den merkelappen at man bor i et rikere område, helt latteri…Jeg velger å bo på bygda for å kunne få bolig til 2,5 som ville kostet 8 mill på fornebu, i tilegg utsikt og frisk luft. Jeg offrer ikke alt for å bo i Oslo, da offrer jeg Oslo karriære og nøyer meg med det jeg kan få av jobb på bygda for inntekten er det ikke stor forskjell på. Synes Sofie er et godt forbilde da hun ikke gjør som alle andre kjendisser, det er ikke bra for økonomien når rike folk presser boligprisene opp i de store byene og de ettertraktede områdene, så der har hun bidratt. Men dette er også et tegn på at det er tight økonomisk for til og med store kjendisser, boligmarkedet er nådeløst og det er dyrt å bo i Norge. Dette er også grunnen til hvorfor folk venter med å få barn fordi det tar tid å etablere seg, spare opp, få den rette boligen osv… Selv er jeg 33 år i Nav pga sykdom, foreløbig uten rett til uføretrygd pga alderdiskriminering. Økonomien er ikke forutsigbar uten faste rettigheter og familieplanlegging legges på hylla. Jeg har klart å spare til bolig til halve prisen av hva Sofie har og jeg føler ikke at dette er stor nok bolig til å ha barn i, men vi lever i Norge, takk Erna. Alle vil ha økonomisk trygghet og forutsigbarhet før man får barn, fleste vil også ha hus, bil og råd til utgifter, reiser og nok til å forsørge både seg selv og et barn. Nysjerrig på dine synspunkter på dette Sofie angående utallige kvinner i Norge med kronisk sykdom uten Nav rettigheter. Hva tenker du om boligpriser når du selv som stor kjendiss må være mer nøktern enn hva folk forventer av deg som en stor media person og suksé. Hva tenker du om Ernas oppfordring til å lage fler barn, økonomien og hvordan det tilrettelegges for kvinner i Norge og økonomien. Se for deg at du ikke kunne jobbe pga angst eller depresjon og du ikke fikk faste økonomiske rettigheter, ville du få barn på midlertidig stødnad, sosialstødnad, uten fast bolig, under studier eller andre vanskelige økonomiske situasjoner som dette. Tror du Norge kunne tilrettelegge bedre for kvinner som ikke kan jobbe slik at også de kan stifte familie? Hva tenker du om disse forskjellene at de som ikke kan jobbe i Norge også ikke kan forsørge et barn eller to, er det rettferdig at bare rike eller 100% friske i jobb skal kunne forsørge en familie. I Norge er det 100 000 kvinner med fibromyalgi, mange av de må vente i Nav med å få avklart sin situasjon opp til 5-10 år før en kansje får rett på uføre eller delvis uføre. I denne tiden går fruktbarheten ned økonomien er dårlig. Selv om man har fibromyalgi så kan man være i stand til å få barn, men ikke hvis framtiden er usikker, ingen vil få barn på sosialstødnad som er det laveste stødnaden man får hvis ikke man blir godkjent som ufør. Prøv å forsørge noen på 7000 i måneden eller på uføre som er halv inntekt, som ung ufør får man 50% av det man tjente som frisk, men når en er ung så har en ikke like god inntekt som en gammel og ufør, desverre. Hva tenker du om dette med alder og inntekt, det er folk med barn og unge som trenger penger vi som skal bygge Norge og lage barn. Føler du deg diskriminert når det kommer til alder, kjønn og din inntekt, føler du at din lønn reflekterer din innsats og status i Norsk arbeidsliv? Du arbeider innen både, sosiale medier, tv underholdning og literatur så jeg forstår ikke hvorfor din økonomi ikke reflekterer det folket forventer av en kjendiss på ditt nivå, tross alder og kjønn. Etter min mening skulle du hatt hytte ved havet, båt og 10 mill hus på Nordstrand iforhold til din status her i Norge, men det kan hende du er rett og slett underbetalt. Hvor lite motiverende er det for folk å se og ikke se at suksess i Norge for en person som deg ikke lønner seg økonomisk. Jeg tenker det er ikke din feil, det er samfunnet vi lever i og hvor urettferdig det faktisk er, ikke bare for oss på botten men også for deg på toppen av næringskjeden, det påvirker oss alle hvordan Norge styres.

  3. Du kommer til å gjøre det til en trend å ta ut silikon og ha små pupper i Norge, bare vent om noen år..

   Synes du så fantastisk ut med silikon, men helt ærlig, synes jeg du ser enda bedre ut uten! Du er hot!! Digger deg

   Klem

  4. Har du tenkt over at du kan vere høysensitiv? Jeg er prikk lik deg og det er den eneste ‘’diagnosen’’ jeg har fått. Sliter med å utrykke følelsene mine på akkurat samme måte som deg.

  5. Du skrev du hadde flyttet fett til rumpen men aldri ville gjort igjen pga smerten, kan du skrive litt om det? For har bestilt time for bbl, men gruer meg veldig til recovery

   1. Man går rundt som en støl gammel kjerring i flere uker og må bruke en veldig uhygenisk (med mindre man vasker den hver dag) drakt 23 timer i døgnet, du kan få infeksjon i såret (velkjent fenomen hos comfortzone i tyrkia, håper du skal gjøre det i Norge siden Tyrkia har mange antibiotikaresistente bakterier på sykehusene sine), mange må gå med dren som pumper ut blod og vann fra såret, og fettsugingen blir aldri 100% jevn. Jeg har en klump med fett over navelen og heelt nederst ved truseskillet som ser veldig dumt ut, og fettet har ingen garanti for å hverken holde seg, eller holde seg jevnt i rumpa di. Og man får arr som går innover i huden.

  6. Herregud så jævlig flott du er, Sophie. Jeg elsker elsker elsker elsker elsker elsker elsker elsker elsker dette. Kommentaren over her om at du ikke er utenfor boksen får meg til å føle at vedkommende er relativt egosentrert og ute etter å heve seg selv, for jeg synes jaggu du er utafor boksen. Way out. Du har alltid stått for det som føltes riktig for deg, selv om “folk (som ironisk nok selv som regel er midt i boksen) flest” har hengt seg opp i det overfladiske og alle “feilene”. Det være seg pupper, palmeolje eller hjerte- og lungeregning (good times). Helvette heller, jeg hadde dødd for en debatt med/mot deg. Du er så forbanna smart og lidenskapelig, og du er så jævlig flott. Takk for at du lever med hjertet på utsiden, for det trenger jeg akkurat nå. Hilsen hun jenta med den svarte valpen du kosa med i baguettkø på flyplassen for snart fire år siden.

  7. Hvordan har du det for tiden?☺️
   Føles det rart ig ha fjernet silikonen? Du kler det veldig godt og ser kjempe fint ut ❤️😍

  8. Ønsker du å drive med bloggen din i framtiden å synes det hadde vært sikkelig kult mo du hadde vært med på blogg a vårs synes jeg synes du det er like inspirerende å blogge nå som da du startet med bloggen din ønsker deg alt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus ♥️🐱🦋

  9. Jeg leste ferdig elsk meg på en kveld, ble helt oppslukt!! Kanskje litt fordomsfullt, men jeg leser i utgangspunktet aldri bøker bloggere kommer med, fordi jeg elsker å lese og ønsker kvalitet på bøkene jeg leser. Men jeg har lest bloggen din i flere år, og er det en ting du er fink til, er det å skrive. I tillegg var dette en viktig og ekstremt godt skildret historie, om noe større enn bare eget liv. Tror veldig mange, meg inkludert, kan kjenne seg igjen i følelser og tanker der.

   og digg at du anonymiserer og ikke bruker navn for å selge mer, som mange andre har gjort. ogsåååå er jeg nysgjerrig. Husker du skrev rundt lanseringen om at du hadde sendt han melding om han ønsket å lese boken. Fikk du svar, vet du om han har lest den og eventuelt hvordan han reagerte?

   Gleder meg virkelig til neste bok!!

  10. Shit så hot du er! Du er sikkert utrolig lei av puppesnakk, men du inspirer meg _virkelig_ til å rett og slett bare føle meg mer vel med meg selv og mine double a’s. Får en skikkelig mood for 2019-vibe av hele deg.
   Digger det <3

  11. Jeg har fulgt deg på Instagram siden du fjernet det i leppene, og bloggen har jeg lest par uker. Spennende reise å følge med på. Du kan virkelig være fornøyd med deg selv.
   Du skriver godt og jeg gleder meg til nye innlegg🌺Jeg har aldri lest blogg før. Men vil fortsette å lese din. Lykke til videre💗

  12. En ting skal du ha: du har tatt lærdom av karrieren din og du er ingen jalla-blogger. Du fremstår for meg som en av de proffeste i blogg-Norge mtp. at du ikke lar følelsene dine ta overhånd ved ekspemelvis en dårlig bokanmeldelse. Du gjennomskuer de som inviterer til slik debatt, og unngår å drite deg ut på dagsnytt18. Det står det respekt av!

   1. Huff, ja jeg ble litt pinlig berørt på Annikens vegne da hun deltok i debatten på Dagsnytt18, og det skal sies at Anniken er min favorittblogger etter Sophie. Problemet er at der burde forlaget hennes ha stoppet henne, for den sendingen kunne bare gå galt for hennes del. Skal man forfatte en bok må man rett og slett tåle kritikk. Spesielt som debutant. Det satt henne i et svært dårlig lys, og det er noe forlaget burde ha skjermet henne for, ikke oppfordret til. Dårlig gjort av dem.

  13. Hvorfor blogger du bare mindre og mindre? Savner mer oppdateringer, eller at de få innleggene du skriver ihvertfall er bra. Dette var bra, men sånn generelt blir det mye dårlige innlegg med lite tekst og også få bilder og mange reklameinnlegg, enten egenreklame eller for andre. Du sa jo at du var klar for å levere dette året om vi bare «lot deg», men hva skjedde?

  14. Måtte flire av kommentaren om hvor huset ditt ligger. Har selv vokst opp på østkanten i Oslo, selv om familien min fint har råd til å bo på den andre siden av byen. Vi valgte å bo her. Er utrolig glad for en fargeblind oppvekst, og tror oppriktig det har gjort meg til et bedre menneske. Jobber på skole her mens jeg studerer og kunne ikke tenkt meg å jobbe noe annet sted. JA selvfølgelig er det utfordringer som alle andre steder – men ikke på langt nær så store utfordringer som nett-troll av noen bedrevitere skal ha det til. Vedder på at 95% av de aldri har vært her engang.

   Håper du trives i nabolaget ditt hvor enn det er, og ser fordelene av mangfoldet vi har her! 🙂

   1. Prøvde å kommentere i sted, men kommentaren havnet nederst av én eller annen grunn, så prøver igjen:

    Dette er ikke sant for alle selvsagt. Min anekdote med å vokse opp på østkanten var forjævlig. Ideologien til visse gir visst inntrykk av at norske jenter er fritt villt.

    Kommer aldri til å bo der igjen. Har hatt mine verste opplevelser der (flere områder av Oslo øst), og kjæresten min som også vokste opp på østkanten (et litt annet sted enn meg) har nøyaktig samme erfaring, bare at han ble grisebanka av pakistanere uprovosert mm.

    Veldig mye vold og seksuell trakassering, og faktisk mye rasisme mot hvite.

  15. Bare et lite tips siden du liker mystiske, sensuelle dufter når det kommer til parfymer, så er faktisk Shawn Mendes sin Signature II akkurat sånn! Ikke den blå, men den «grå» 😄

  16. Hei Sophie 😊
   Har sendt deg pm på insta, fordi teksten ble for lang. Vil heller ikke legge den ut her siden den er litt “personlig” både ovenfor både deg og meg :p
   Håper du har tid til å svare 🙂

  17. Hei! Elsker den genseren du hadde på i what I eat in a day videoen! ( den med kamuflasjemønster) Hvor er den fra?

  18. Oh shit det forste bildet var jo nydelig! Du kler mindre pupper så mye! Veldig fint slik! Kjempe bra valg!

  19. Fysøren Sophie så mye bedre og sunnere du ser ut uten silikonen! Digger det! Må ærlig innrømme at jeg tidligere ikke har vært så fan av deg, men dette har du virkelig motbevist de siste årene. Du står virkelig for det du sier og har så gode verdier. Du er åpen, ærlig og direkte, og det digger jeg deg for! Fortsett slik du gjør nå og du kommer (har allerede heh) til å nå utrolig langt. Jeg heier på deg

  20. Jeg synes du ser helt smashing ut med mindre byste!! Mer naturlig eptt og lidenskapelig.

   Har selv hvert igjennom brystreduksjon for å få mindre byste.. Men nå er dem store igjen! (gravid!) hater det.

   Om 3 mnd kan jeg heldigvis slanke dem av meg og jobbe mot mindre byste.

   Min selvtillit vokser seg større med mindre byste.. Vet ikke hvorfor, men den voksne sensuelle og kloke biten vokser 1000 ganger fortere.

   Håper den vil gjøre ert for deg også.

   Lykke til videre..

   Margrethe

  21. Hei! Jeg lurer på om du har vært i London, og om du har noen tips til gode (helst veganske) spisesteder der? Hadde vært utrolig nyttig! Du er forresten utrolig vakker 😊

  22. Har man ikke noe posetiv❤️
   Å si…
   Så hold det for deg selv

   Er vel noe som heter samvittighet vil jeg tro.

   Glad på dine vegne.
   At du har oppnådd så mye posetivt for deg selv og andre✨
   På dine unge 23 år👏❤️

   Du ser smashing ut✨

  23. Er så takknemlig for at du blogger og deler så mange fine tanker og følelser. Du er så klok, smart og skriver så utrolig mye inspirerende!

   Takk for at du er så åpen, ærlig, dyp og sårbar. Vi har alle så mye å lære av deg. Du er nydelig!

  24. Har du implantater i rumpa også? Trodde man bare brukte eget fett på bbl. Spør forresten ikke for å være frekk eller ekkel, er bare genuint nysgjerrig.. Du må selvfølgelig ikke svare! Du ser uansett bedre ut enn noen gang nå. Du var fin med silikon, men faktisk enda finere uten! <3

  25. syntes du ble mye mer sexy og naturlig fin med små pupper. Du er så liten fra før så det passer kroppen din perfekt.

  26. Jeg bare lurte på hvor mange gram du hadde i hvert bryst? Fikk ikke spurt før du lagde Q&A..
   Ps så synes jeg du er DRITKUL som faktisk tørr å dele livet ditt på den måten som du gjør! Du er tøff og sårbar på samme tid, og det kan vel ikke være så lett hele tiden.. spesielt siden mange mener at du selv har satt deg i det offentlige lys, og da må du bare tåle det.. jeg synes du er tøff som deler både gode og vonde ting, og snakke høyt om den psykiske helsen, ikke bare din, men du er også en stemme for de som ikke klarer å prate om det❤️ Det hjelper! Selvom du kanskje ikke ser det så er det MANGE som blir inspirert❤️ Du er et forbilde! Et fantastisk et åsså! Det at du gjør det du vil når du vil krever styrke! Det å drite i hva folk mener, når det er så mange som har forskjellige meninger. Jeg synes du er kul, og det har jeg alltid syntes! Helt fra du satt på jenterommet i nabobyen! Jeg synes du gjør en viktig jobb, og håper du aldri slutter!❤️ Jeg digger deg Sophie❤️ Stå på!❤️

  27. Hei! Bor du ikke på kringsjå? Det er jo ikke veldig østkant eller ghetto! Er mer oslo nord, så er jo fint omerådet! Vokst opp der selv!

  28. Må bare si at jeg fikk en SKIKKELIG avsmak når jeg så at Robin skal være med i Paradise. Fyfaen, jeg blir så sint og oppgitt. At en så motbydelig fyr kan få delta i noe som helst. Du skal vite at jeg støtter deg 100% her, og at jeg synes nesten synd på deg.

  29. Ser at du går hardt ut mot tv3 på instagram, og det skjønner jeg godt.

   MEN! Synes du at noen skal straffes bare for å ha vært anmeldt for noe. Man regnes jo som uskyldig inntil det motsatte er bevist. Man fratar jo mennesker alt rettsvern hvis man skal settes i offentlig gapestokk for forhold man ikke har blitt funnet skyldig i.

   Her snakker jeg heldt generelt. I denne saken er han dømt for vold, noe som burde frata han deltagelsen i PH. Det andre er han anmeldt for, men ikke dømt for. Og det er vel to som har blitt funnet skyldig, mens han er frikjent?

   Ønsker ikke diskusjon om skyld eller uskyld. Det er ikke poenget mitt.

  30. Vemmelig at robin får delta.
   Det er som et slag i tryne for dem som uheldigvis har blitt utsatt for hevnporno.
   Det er helt forkastelig av tv3.

  31. Hva kostet det å ta ut silikonen på fornebuklinikken? Har lagt inn der selv i 2011 og har vurdert en stund å ta det ut. Mener å huske at det var en garanti om man ville fjerne implantatene innen en viss tid så var det gratis. Men fant ingen informasjon om det på nettsiden deres nå. Veldig spennende å lese om dine opplevelser med å ta ut, fortsett med det!!😃

  32. Så jævlig kjipt og åndsvakt av TV3. Tenkte på deg med engang jeg så at han skulle være med, trodde det var påbudt å ha rent rulleblad når man skulle være med i reality. Han fyren der er et rasshøl uten like og han kommer sikkert til å lage kvalm inne på hotellet. Håper deg går bra med deg, siden du ikke er i form og så kommer dette i tillegg. Vi støtter deg 100 % Sophie, TV3 har skutt seg selv i leggen. Mayo eller hva han het skulle egentlig være sånn behind the scenes reporter en eller annen gang men han fikk ikke lov nettop fordi han var dømt for vold. Hvis situasjonen er slik jeg tror den er så har TV3 prøvd å toppe Ex on the beach ved å sjekke inn folk de vet lager drama og kontroversielle overskrifter. Savner virkelig gamle Paradise, begynner å bli svakt dette her.
   Tenker masse på deg❤️

  33. Wow. Jeg blir så inspirert av deg for tiden, og synes du var rååtøff som fjernet silikonen! Og vet du hva, det passer deg så utrulig bra!😍 stå på Sophie!!❤️

  34. Jeg har ikke lest helt på innlegget ditt. Men jeg forstår at du fokusere på mye hvordan kroppen eller ansikt ditt ut. Jeg synes det er trist at mennesker alltid dømt ut hva de er. Men jeg gjør det ikke, jeg fokusere på hvordan personlig de er og til med godt menneske. Forstår? 😉 Ikke glemt på folk liker personlighet ditt, ikke skyld kroppen eller ansikt vettu!

   Hilsen fra døv bodde på gangsås i Harstad.

  35. Du kler virkelig dine naturlige pupper, Sophie Elise, du er nydelig! 🙂 Mye finere nå, synes jeg. Ha en strålende helg 🙂

  36. Har du noen gang trent opp låra dine så slanke? Lurer på åssen du har fått mellomrom mellom lårene, er det noen øvelser?

  37. Hei,

   Kanskje litt personlig spørsmål. Men jeg lurer på hva slags prevensjon du bruker? Jeg har nylig sluttet på p-piller fordi jeg ble helt gærn av de og er så usikker på hva jeg skal begynne på nå.

   Klem <3

  38. Synes du er helt nydelig etter du fjernet puppene.
   Ikke nødvendigvis fordi du har mindre pupper, men fordi det vises at det gjorde deg godt å du stråååler!
   Nyt dagene flotte du 🙂

  39. Oi! Se så fin kroppen din har blitt etter at du fjernet silikonen! Du er vakker! Disse puppene passer deg så mye bedre! Helt perfekt jo 🙂 Du ser sunn og frisk ut, faktisk ser du mer renere ut nå som du har fjernet det unaturlige fra kroppen.

  40. Dette er ikke sant for alle selvsagt. Min anekdote med å vokse opp på østkanten var forjævlig. Ideologien til visse gir visst inntrykk av at norske jenter er fritt villt.

   Kommer aldri til å bo der igjen. Har hatt mine verste opplevelser der (flere områder av Oslo øst), og kjæresten min som også vokste opp på østkanten (et litt annet sted enn meg) har nøyaktig samme erfaring, bare at han ble grisebanka av pakistanere uprovosert mm.

   Veldig mye vold og seksuell trakassering, og faktisk mye rasisme mot hvite.

   1. Jeg trykket reply til en annen kommentar langt opp så skjønner ikke hvorfor den havnet her nede. Ser veldig malplassert ut 😅

    Uansett da.. kommentaren var et svar til en som kaller seg “V” dato 17.01.2019, kl. 22:16 om man blar oppover 😊

  41. Ikke søren om du på et tidspunkt har veid 15 kg mer enn nå? Jeg så aldri at du hadde gått opp i vekt i den perioden du sa det for å lyve om rumpeoperasjonen. Og nå skal du ha oss til å tro at du veide 15 kg mer da? I call bs

  42. Hei Sophie 🙂
   Jeg lurte på åssen tatoveringen under brystene dine blei etter du fjernet ? Jeg skal ta sånn tatovering og lurer kanskje på om å vente til etter brystoperasjon? Noent tips å komme med der ?

  43. Hei! Kom til å tenke på tartoveringen din under puppene. Ser den annerledes ut nå som du har fjernet silikonen? 🤗

  44. Hei du! Om det er sånn at du vil ha barn en dag, så kan du iallefall glede deg over at du neppe kommer til å få slappere pupper etter graviditet og amming. For puppehuden har jo allerede vært utvidet ganske mye. Kanskje det hjelper å vite? Når en slutter å amme er det lurt å sørge for god støtte til brystene så huden får trukket seg sammen, det samme gjelder sikkert etter inngrepet du hadde. Lykke til og håper du vil sette pris på dine nye/gamle pupper 🙂

  45. Du skrev før at du absolutt ikke ville ha barn, og nå i det siste har du skrevet at du vil ha barn. Sa du at du ikke ville ha barn for å virke litt spesiell eller annerledes?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg