jeg slutter å blogge

Jeg har blogget i snart ti år. Tenk det. For meg er det nesten helt umulig å se for meg hvem jeg hadde vært om jeg ikke trykket publiser for første gang i 2011. Hadde jeg fortsatt bodd i Harstad? Kanskje i utlandet? Hva ville jeg ha studert, ville jeg hatt barn? Hvem ville jeg ha vært sammen med? Det får vi aldri vite. Igjennom alle disse årene har jeg satt så stor pris på forholdet mitt til dere, med flere av følgerne mine har jeg hatt et venninnelignende forhold – igjennom kjærlighetssorg, flytting til ny by, depresjoner og store steg i karrieren. For det vil jeg si takk, jeg er evig takknemlig og kommer til å huske flere av dere resten av mitt liv. Jeg føler meg heldig som har hatt denne reisen med akkurat dere. <3

Tidligere i år kjente jeg på en følelse jeg ikke har hatt tidligere. At jeg rett og slett ikke klarer mer. Å blogge koster mer enn det gir, og i seks måneder har jeg vært lei meg nesten hver gang jeg logger inn her og nesten holdt meg for øynene hver gang jeg leser kommentarer. Selv om dette fortsatt er min største inntekstkilde og noe som er “trygt” for meg, har det vært jævlig tungt det siste året. Det vil jeg være ærlig på. Det er ikke holdbart for meg å drive med blogg lengre. Jeg klarer ikke den enorme mengden av kritikk som kommer mot meg her, hver eneste dag. Det er ikke bare konstruktiv kritikk, det er ofte mobbing, slemme ord og personangrep kun for å trykke meg ned å såre meg. Og det funker.

Jeg er så glad og takknemlig for alt jeg har her i livet. Jeg får prøvd meg i mange ulike jobber med både TV, bøker og design. Jeg inspireres av det jeg driver med, jeg treffer kule folk og jeg har blitt glad i så mange via jobb. Jeg kan kose meg med å lese tilbakemeldingene deres, og jeg har lært masse av følgerne mine! Men for første gang i mitt liv har jeg det bra, og har hatt det lenge. Det vil jeg ikke sabotere ved å gang på gang prøve å leve opp til et umenneskelig krav, hvor jeg skal levere på absolutt alle områder hele tiden.

Det siste året har jeg blitt mye lei meg av bloggen. Dessverre. Motivasjonen har dalt og jeg har ikke klart å prioritere den – fordi jeg bare ble trist, og derfor ikke klarte å gjøre noe annet. 

Ofte har jeg følt at alt jeg gjør her inne blir feil. Uansett når jeg prøver å lære, eller være ærlig om hvor jeg er i livet, eller faktisk bare være den jeg er, så blir det feil. Jeg må være perfekt, eller andre alt ved meg selv i løpet av et par timer eller dager, og om ikke går det ikke. Og om jeg først forandrer meg, er det også feil fordi “sånn var jeg jo ikke før”. Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg kan gjøre annerledes eller bedre, for jeg klarer ikke å være noen andre.

Jeg vil ikke at dere skal synes synd i meg, for det er det ikke. Jeg har bestemt meg for å slutte å blogge og det er en avgjørelse jeg står i, og har stått i ganske lenge. Jeg vil bare være ærlig om at jeg faktisk ikke klarer mer, det funker ikke. Om mitt liv skal kunne gå videre, så kan jeg ikke ha bloggen heller. En dag vil jeg få barn, jeg vil være gravid og jeg vil gifte meg og at livet skal gå videre uten at jeg hver dag skal føle et stress og press på alt jeg gjør feil.. Det hadde ødelagt meg helt. Jeg må fokusere på å ha det bra.

Det er så klart veldig trist at vi har kommet hit. Det kommer til å bli rart først.. Kanskje jeg kommer tilbake en dag, men jeg tror helt ærlig ikke det. Dette er ikke en pause. Dette er faktisk det siste innlegget jeg skriver, slik det ser ut nå.

Dere kan fortsatt følge meg i mine andre kanaler. Bøker, instagram, snapchat og på TV. Forhåpentligvis blir det mange spennende prosjekter fremover i min karriere! Jeg er ikke ferdig med å jobbe. Og kanskje jeg får enda mer motivasjon til å skrive bok nå.

For første gang i livet har jeg det bra. Skikkelig bra. Jeg vil sette meg selv i fokus å ta vare på det som er fint og unikt ved meg. Det sies at alle blir født som originaler men dør som kopier, og det krever styrke å holde ut som original. Jeg har følt det originale ved meg selv forsvinne, litt etter litt, og det finner jeg meg ikke i. Da må jeg ta bort det som får meg til å tvile på meg selv. Bloggen.

Jeg er så takknemlig for alle disse årene, og jeg har ikke glemt dere som gir fine kommentarer og som har støttet meg alltid. En spesiell shoutout til de som alltid er så støttende, under ethvert innlegg, som f.eks Kristian Magnus. Jeg legger merke til det. Takk <3

Det hadde vært hyggelig om de av dere som ønsker, kunne lagt igjen en kommentar med noe dere husker spesielt godt fra tiden her på bloggen. Det blir koselig for meg å gå inn å se på i fremtiden. 

622 kommentarer
  1. <3 kommer alltid til å huske spesielt godt hvordan du har inspirert meg til å ta bedre vare på miljøet, kutte ut alt kjøtt, og øke arbeidsmoralen. Kjærlighet til deg

    1. Ikke stopp, vær deg selv. Er nettopp sånne bloggere vi trenger. Og til de som kommer med stygge kommentarer. Dere er voksne folk og burde skamme dere.
     Vær stolt av den du er! Ikke bli lei deg for idioter som kun skriver dette pga misunnelse for hvem du er, hva du tørr å si.
     Heier på deg!

    2. Skulle ønske at det var noen nye innlegg her, men neida.. Fortsatt den samme gamle artikkelen om at du ikke skal blogge mer.. Utrolig trist. Håper du kommer tilbake snart. Lad opp, ta deg fri, ikke stress – men kom tilbake! 🙁

    3. Du har nå utviklet deg til en sterk ung kvinne. Ikke la dette påvirke deg. Tror du har en sårbar sjel. Kjør på. Kjør ditt løp. Ikke la det jævla propaganda apperatet de bruker mot deg knekke deg. Vær deg selv og vær fri.
     Sticks and stones
     Brød og sirkus.
     Cheap shot av redd barna for å få likes.

    4. Du forstår verdien av denne bloggen. Du vet hvor viktig det er for mange. Ei som tør å si åssen det er å være seg selv i i 11 år. Aldri gi deg. Tål stormen, du kan alltid få støtte av oss. Du er et godt og nydelig menneske med alle våres issues i live. Den sterke du viser deg som.. trengs

    5. skal se debatten ler allerede ikke la deg knekke av nrk du er sterkere enn dem
     fler ser og følget deg enn de har seere lulz
     take care

     1. Hei Kristine Johanna Kalinka, dette syntes ikke jeg var en grei kommentar. Sophie har nettopp handlet inn kokain til helga så heng deg bare med din lille hater. Hadde likt å sett det stygge smorte trynet ditt av kokain. Håper du dør av overdose Kalinka123!!!

    1. Jeg tror ikke du kan gjøre det mye bedre akkurat! Og ikke hat! Du ville ikke likt det hvis det var du som fikk all haten! Tenk får du sier (skriver)! Jeg tror heller ikke at du hadde turt å si at “hun suger dritt” til henne!

     Og til deg, Sophie Elise, det er dumt at sånne drittunger som kiawe holder på sånn! Du er så flink, inspirerende og snill! det er dumt du slutter, men jeg hadde nok gjort det samme hvis jeg var deg, jeg hadde ikke holdt ut all haten jeg heller

    2. Kiawe! DU suger DRITT!!!! Sofie er ei dame med ben i nesen og som står for alt hun sier å mener. Vi skulle hatt flere som henne!

     1. Nei, den her hun generelt operert en del vekk hører jeg, som Jacko. hun gir seg nok for nå selger hun så mye annen dritt så det gløder. Tenk å bli rik på å gå rundt og være fornøyd med å kunne skrive none paragrafer på internett en gang i tiden. Holy shit lol.

      Men men, Amerikaniserte tullinger og landet er jo mer lavmål enn noengang. Jaja, bliir jo en haug med nye slike likevel hvert år.

   1. Kjære Sophie Elise ,dette er første gangen jeg er inne på din blogg (har aldrig vært inne på noen andres blogger i mitt liv)og blir “bedt om” at du skal få en kort “kanalisering” fra meg nå. Kom “tilfeldigvis inn på bloggen din og dette er første gang jeg er her.
    Du høyner raskt i frekvens om du forstår? Du er visst ferdig med å bli utsatt for negative utsagn etc.
    Du er en vidunderlig sjel som nå har jobbet deg gjennom det meste du ikke trenger. Du har nå fått enda sterkere jording og en åpning “opp” osv
    Får at du nå kan meditere mere og gjøre litt fysiske enkle øvelser,du greier dette fint!!!!! dette vet du men vi mennesker trenger bekreftelser også bli minnet på hvorfor vi er her på jorda.
    BARE VIT DU ER PÅ VEI UT AV NOE DU IKKE TRENGER 💖💕💖
    Jeg har fått en del veiledning gjennom Lilli Bendriss gjennom årene og jeg jobber selv med energi og veiledning (dette er ikke ment som reklame fra meg ) jeg jobber ut fra sannhet og kjærlighet og ikke fra mitt ego💖
    ALT DET JEG SKRIVER HER KAN DU VELGE Å TA MED DEG OM DU HAR BRUK FOR DET KJÆRE DEG .

    Med vennlig hilsen
    Rigmor (Drøbak)

   2. Er så enig! Sophie du er virkelig fantastisk ! Godt og varmt menneske og bare elsker deg ❤️da jeg så i press press redd barna som nominerte deg versting prisen, det er de som er stygg ungdom å fortjener selv å ha prisen på det stygge de gjør å mobbe og gjør deg å andre deprimerte. Denne redd barna ungdom bruker sin plattform som sjekkeplass for å treffe andre jenter gutter i ulike land men gjemmer seg bak (redd barna)
    Om du føler for bør du anmelde dem for å fremme selvmords hat ved å gi slike priser og håper noen andre boikotter (press press)
    Jeg skrev Mail til de og skrev at de er stygg ungdom og farlige noe som er riktig av meg å si når noe de bør bli straffet for å fremme skade på et menneske. forskjellen på de å deg at du er godhjertet å deler raust av ditt liv å du har aldri mobbet for det finnes ikke i deg men de som gjør dette de ruser seg på mobbing det er en annen skjult form for rus som de gotter seg på å de har ingenting i en ytringsfrihet å gjøre .
    Stor klem til deg og stå på og vær deg alltid❤️❤️❤️

  2. Du kommer alltid å være min favoritt blogger og nr 1 blogger. Blir å savne å lese innleggene dine. Men du må følge din magefølelse og følelser, husk du er kunn et menneske du er ikke en robot som kan gjøre 10.000000000 ting. Stolt av deg uansett

  3. Wow, jeg ønsker deg lykke til videre i karrierelivet❤️Du har virkelig inspirert så mange, inkludert meg. Jeg beundrer deg for hvor sterk du har vært gjennom alle disse stormene, det er absolutt ikke noe hvem som helst hadde klart det.

  4. Fine flotte Sophie ❤
   Takk for alle fine lese stunder du har gitt meg! Takk for alle gode boktips!
   Du er en fantastisk flott person,og du vet hva hardt arbeid vil si, takk for alt!❤

  5. kommer til å huske på at du alltid har vært den mest ekte bloggeren<3 du dropper alt bullshit og overfladisk piss, og boka di om tiden din på vgs er noe jeg elsket så mye. du satt så ord på ensomheten og smerten jeg følte<3 takk. ønsker deg alt godt!

    1. Sofie, vil bare si at du e et fantastisk menneske ❤️ Stå på og fortsett og være dæ sjøl 😍 klæm fra mæ

  6. Det har vært utrolig fint å se koss du har utvikla dæ fra å vær den jenta på pikerommet te den fantastiske voksne dama du e i dag!
   Lykke til videre i livet, Sophie! Du har virkelig vært et forbilde og en talsperson på så mange plan som ikke kan bli erstatta ❤️

   1. Synd at det ente sånn, men det er sååå viktig å ta vare på sin egen lykke<3 jeg tror du gjør det rette så lenge du føler det er rett! Lykke til:)

  7. Åååå så bra at du gjør det som er best for deg!! ❤️ Du inspirerer meg mye, og det har du gjort i flere år. Lykke til videre <3

  8. Husker best den perioden du bodde i Harstad og da du flyttet til Oslo. Utrolig morsomt å se på hvordan du har utviklet deg til å bli den flotte personen du er nå 😍 Kommer til å savne bloggen din!

  9. All kjærlighet til deg Sophie. <3 Du har vært helt helt nydelig og fantastisk, og din ærlighet, genuinitet og forståelse for andre vil alltid være noe jeg ser opp til. Du har vært et forbilde for meg og mange, og ikke bare et forbilde men et godt et. Har fulgt deg helt siden start og fram til nå, det er selvfølgelig trist at du skal slutte men vil fortsette å følge deg på andre kanaler og gleder meg til det som kommer fra deg! Elsker deg.

  10. Jeg husker deg og bloggen generelt som en kilde til inspirasjon. Inspirasjon til å skrive mer, uttrykke følelser, bry meg om andre og å stå på selv om det av og til er ordentlig jævlig. 2020 er året jeg har tatt valget om å bli veganer, har vært veggis tidligere, og det er mye på grunn av sin påvirkning. Du gjør så mye bra, og alle som sier noe annet de aner faktisk ikke hva du snakker om. Takk for alt du har delt på bloggen, gleder meg til å følge deg videre gjennom andre kanaler ♥️

  11. Åååh, vi er like gamle og jeg føler nesten vi har vokst opp sammen. Takk for mange fine år Sophie! Gleder meg til å se hva du får til i fremtiden! Stå på ditt råe kvinnemenneske!

  12. Etter å hadd ptsd og angst i 9,5 år så syns jeg det blir vwldig tungt å ikke skal følge bloggen din mere. Men har vwldig tro på at nør man lukker en dør, så åpnes en annen. Takk for at det å lese om ditt liv alltid var trygt å godt, et lite avbrekk fra bakgrundstøy! Lykke til videre, gleder meg til nye sesongen av Sophie Elises Verden!

  13. Det er veldig vanskelig å velge akkurat hva jeg husker aller best! Men nå er det nok da du sa at du skulle komme ut med den første boken din! Jeg leser veeldig sjeldent bøker, men visste at akkurat din bok skulle jeg lese! Og jeg har selvfølgelig lest begge! Masse kjærlighet til deg Sophie Elise! <3

    1. Jeg tilhører vel den eldre garde i forhold til gj.snittsleseren av bloggen din, men så fikk jeg jo en idé om at jeg måtte følge litt med på hva mange unge jenter av i dag er opptatt av. Jeg må si jeg først ble skremt, og så veldig skuffet og lei meg. Etter tiår med kvinnekamp, er vi altså ikke kommet lengre?
     Det er sminke og klær opp og i mente, og det virker som om det er det eneste for dem. Med noen virkelige hederlige unntak, og ett av dem er deg, Sofhie-Elise. Du fronter også andre sunne interesser, har utvilsomt forretningstalent, du dine meninger, og du har dine meningers mot, men storsinnet nok til å brlage/unnskylde hvis du tar feil. Du har ikke minst engasjement for de vi skal passe på og forvalte på en fornuftig måte; dyrene, og du har også engasjement for den eneste kloden vi har. Jeg har som sagt fulgt med en liten stund, og du er en person jeg får mer og mer respekt for. Har tom. Kjøpt boken din Forbilde, men ikke fått lest den ennå. Det kommer. Nok med dette. Vil bare ønske deg alt mulig godt for årene som kommer, med alt du velger å gjøre. Du står han av, uansett.

     1. sophie elise <3 du har vært min all time favorite blogger!! jeg har fulgt deg helt siden starten, og skal jeg være ærlig kom det en liten tåre i øyekroken når jeg nå leste ditt aller siste innlegg på bloggen ❤️ du har inspirert meg så utrolig mye gjennom disse årene. det jeg setter aller størst pris på med deg er at du fikk meg engasjert i dyrs velferd og miljø! hadde det ikke vært for at du delte earthlings på bloggen for så mange år siden, er det ikke sikkert jeg hadde blitt vegetarianer i dag. jeg har så ekstrem respekt for deg og jeg ønsker deg alt godt videre i livet! 😍 tusen takk for at jeg har fått lov til å ta del i livet ditt gjennom å lese bloggen din, og jeg gleder meg til å følge deg videre på insta og snap og kanskje nye bøker? uansett lykke til videre <3

    2. Jeg tilhører vel den eldre garde i forhold til gj.snittsleseren av bloggen din, men så fikk jeg jo en idé om at jeg måtte følge litt med på hva mange unge jenter av i dag er opptatt av. Jeg må si jeg først ble skremt, og så veldig skuffet og lei meg. Etter tiår med kvinnekamp, er vi altså ikke kommet lengre?
     Det er sminke og klær opp og i mente, og det virker som om det er det eneste for dem. Med noen virkelige hederlige unntak, og ett av dem er deg, Sofhie-Elise. Du fronter også andre sunne interesser, har utvilsomt forretningstalent, du dine meninger, og du har dine meningers mot, men storsinnet nok til å brlage/unnskylde hvis du tar feil. Du har ikke minst engasjement for de vi skal passe på og forvalte på en fornuftig måte; dyrene, og du har også engasjement for den eneste kloden vi har. Jeg har som sagt fulgt med en liten stund, og du er en person jeg får mer og mer respekt for. Har tom. Kjøpt boken din Forbilde, men ikke fått lest den ennå. Det kommer. Nok med dette. Vil bare ønske deg alt mulig godt for årene som kommer, med alt du velger å gjøre. Du står han av, uansett.

  14. Jeg har fulgt der og “kjent” deg siden starten. Og leet det aller meste . Jeg glemmer aldri turen til Drammen og alt kaoset Hehe men jammen er det koselig å se tilbake på idag. Fulgt hele denne reisen din fra veldig ung jente til ung kvinne. Masse lykke til SE💕

  15. Jeg har elska å følge deg av samme grunn som jeg elsker å følge Alexandra Nilsson, den evige forandringen som et menneske går gjennom. Det er spennende å følge et menneskes utvikling, og spør du meg så har begge dere to kommet ut på topp. Bli ferdig med dette kapittelet tror jeg er bra for deg, alle kjipe og jævlig kommentarer fester seg dessverre oftere enn de positive, de fleste av oss er lagd sånn. Å eliminere negative kilder må til! Lykke til,gleder meg til å se fortsettelsen 🙂

  16. masse tvi tvi videre! det var vært utrolig gøy å følge deg i alle disse årene. Tusen takk for dett du har gitt av deg selv for å hjelpe andre. Du er en nydelig person, med flotte tanker om liv, miljø og om samfunnet generelt. Tusen takk Sophie, du er unik

    1. Du er fantastisk og mitt favoritt forbilde, Sophie Elise! Utrolig kjipt at det går kritikk, mobbing og slemme ord mot deg som du ikke fortjener slik. Takk for de gode tipsene og motivasjon jeg får fra deg ved å lese dine innlegger for hver gang jeg er inne på bloggen din. Det å lese om dine tanker om liv, miljø og samfunnet gir meg mer interesse og inspirasjon fra deg.

  17. tidligere ville jeg blitt veldig lei meg for at du slutter å blogge, men nå tror jeg at det bare er det beste <3 kommer selvsagt til å savne hverdagsoppdateringene, men etter å ha sett kommentarene du kan få så er jeg glad for at du tar dette valget for din egen del. Kommer også til å huske hvor åpen du har vært om din utvikling både på godt og vondt <3

    1. Du er et fantastisk menneske med mye kjærlighet og omsorg, men det at du står så sterkt opp for deg selv og dine ønsker i livet er utrolig inspirerende og fascinerende. Takk for alt du har delt, og vit at du er helt rå 💖

  18. Takker for alt du har delt , kommer til å savne og lese bloggen din:( kommer til å følge deg videre på TV og Instagram 🙂 lykke til videre du har inspirert meg mye i bøkene dine også så gleder meg masse til bok nr 3 🙂 ha en fin kveld 🙂 klem

  19. Kommer aldri til å glemme hvordan du har stått støtt i motgang, og gang på gang bevist at du er så mye mer enn hva mange tror om deg. Du er en av få influencere som vet å bruke stemmen din til noe fornuftig, og har påvirket både meg og mange andre til å ta bedre valg i livet.

   Tusen takk for at du har vært et (og fortsatt er) et godt forbilde for meg gjennom store deler av oppveksten min. Jeg heier på deg og kommer til å følge deg videre på alle andre kanaler ❤️

  20. Kjære deg. Husker mange fine innlegg. Morsomme og litt crazy antrekk, men mest av alt husker jeg engasjement og ærlighet som er beundringsverdig.
   Masse lykke til videre. ❤️ Takk for alt du har delt.
   Heier alltid på deg.

  21. Til Sophie, du har inspirert meg masse <3

   Noen av dine opp- og nedturer har gått parallelt med mine, noe som gjorde at jeg kunne finne motivasjon i dine innlegg og alltid følt et nært forhold til det du skriver. Du skriver så klokt og ekte, og med all vennlighet, du har virkelig et eget talent for å sette ord på ting. Masse lykke til videre, uansett hvor du skal!! <3

   Vennlig hilsen Anne

  22. Arbeidsmoral, miljøforkjemper og opptatt av dyrenes ved og vel å ikke minst psykisk helse ❤️
   Masse lykke til videre på veien Sophie, be you, always be you 💪🏼

  23. Kjære gode Sophie❤️
   Dette tror jeg er min første kommentar på bloggen din, men jeg har fulgt med på deg i alle medier i mange år. Det har vært en utrolig spennende reise å være med på. Og det har vært spennende å se deg vokse til å bli den fantastiske damen du har blitt! Synes det er utrolig sprekt av deg å legge ned bloggen og følge det som er riktig for deg! Du er ei rå tøff dame med ben i nesa som jeg beundrer!

   Jeg vil takke deg for at du har hjulpet meg i tunge tider! Og jeg tror du har hjulpet mange! Gleder meg til å fortsette å følge deg på reisen ! Stå på! Du er rå tøff ❤️ God klem fra meg!

  24. Unik, fargerik, sterk, smart og alltid orginal. Du må alltid lytte når hjerte hvisker💗 Ønsker deg alt godt💗

   1. Normalt en Fredagskveld ville jeg sett en film på dette tidspunktet. Akkurat i dag gjorde jeg noe jeg sjeldent gjør; å gå inn på blogg.no.
    Der leste jeg et par tilfeldige blogger før jeg gikk inn på dette innlegget.
    La oss bare si at kvaliteten hevet seg kraftig på sistnevnte!
    Jeg ble både rørt og lykkelig. Rørt over at du tørr å være så ekte og lykkelig fordi du tørr å være så ekte, og gjør det som er best for deg. Du er et råskinn!
    Jeg håper og tror at du har inspirert tusenvis av mennesker til å tørre å være ekte og ærlig gjennom at du har vist gjennom disse ti årene at livet er ikke bare en dans på roser eller et Instagram-bilde om fleek.
    Har fått sååå stor respekt for deg og er oppriktig glad på dine vegne 🎉🏆🥇
    Dette er ikke slutten, dette er bare starten på noe enda bedre 🤗 Masse lykke til og takk for at du har tatt med oss på reisen!💕
    Ps: også takk til slike som Kristian Magnus (du e også en helt!).

  25. At du er ekte!
   En god blanding av latter, tårer, provoserende innlegg, silikon, sminke, miljø, dyrevern og kjærlighet!
   Jeg kommer til å savne deg på bloggen!har fulgt deg i alle år! ❤️
   Lykke til videre!

  26. Utrolig fint av deg å nevne Kristian Magnus!!
   Jeg kommer til å huske deg som bloggeren jeg stolt har vært fan av i ti år. Dyrevern, palmeolje, amazonas, kjøttindustri, psykisk helse osv osv hadde ikke vært like aktuelt uten deg!

   Håper du fortsetter å være den engasjerte og nådeløse kvinnen du er, Norge trenger det.

  27. Det jeg husker spesielt godt er de innleggene der du virkelig har åpnet deg om vonde hendelser. Det er så fint og betryggende å ha lest bloggen din gjennom flere år og virkelig kunne stole på det du skriver. Lære av det du skriver og ikke minst beundre dine ærlige og råe ord og meninger!

   Og ikke minst – det spirituelle. Du er så åpen og reflektert men også sta når det kommer til meningene dine, og det har jeg virkelig digget! Du får mye ufortjent dritt. Husk at du også bare er et menneske. <3

   Rart å si, men jeg er glad i deg og kommer til å savne bloggen – men gleder meg til å følge med på andre plattformer! Klem

  28. Masse lykke til videre, Sophie <3 Du har virkelig fått meg til å tenke over og reflektere over de sakene som står deg nærmest og det har bidratt til at jeg selv føler jeg har blitt til en bedre person som har endret min tankegang og gjøremåte ang feks miljø og dyrevelferd. Tusen takk. Tror du kommer til å blomstre nå og ønsker deg det aller beste fremover.
   Igjen takk for all inspirasjon og takk for at du er den du er. <3

  29. Så utrolig trist at du skal slutte med bloggen, samtidig så forstår jeg deg. Har følgt deg hele veien og sett din fine utvikling. Lykke til videre på veien, du vil bli savnet❤️

  30. Du fant opp spillet og spilte det godt. Bloggnorge hadde ikke vært det samme uten deg 💕

   Heier på deg videre.

   Takk for bloggen!

  31. Tusen tusen takk for mange hærlige år. Har hatt utrolig mange fine lesestunder her inne ❤️ Du har inspirert meg til å være et bedre menneske❤️
   Ta vare på deg selv! Ingen fortjener å gå igjennom så mye som du har gjort.
   Lykke til videre i karrierelivet, men spesielt i selve livet! Du er er flott og sterk jente ❤️

  32. Hei godvakre du!

   Jeg forstår det utrolig godt!
   Tusen takk for diskusjonene, debattene, bildene, forklaringer og frustrasjon, og ikke minst – ærligheten.

   Tusen takk for alle bidrag ❤ mange sier nok mye om deg, men du inspirerer. Og det skal du faen meg ha!

   Jeg gleder meg til å følge deg videre, andre steder.

  33. Så utruleg trist men sååå forståelig også💖 Du inspirerte meg til å koma igang med skriving som eg elskar, har fulgt deg heilt frå starten. I byrjinga brukte eg G-M når eg kommenterte nå heile navnet mitt. Eg blei vegetarianer før deg, men du har likevel inspirert meg vidare til å stå for det valget.

   Det eg hugser aller best med deg er då du var i Kristiansand og me møttes, det satte spor! Og skulle ønske eg kunne holdt meir kontakt med deg fordi du inspirerar meg. Vil følgje deg på snap og insta lagt deg til begge plasser.

   Eg digger og ironien din som desverre få har skjønt 🙁 Vil absolutt sakne bloggen din.
   Ynskje deg all mogleg lukke framover ikkje mist deg sjølve! Stå opp for det du trur på.

   Sjekk gjerne bloggen min: https://miniblogg.no/gunhild-malena/56206/eg-er-saa-glad-eg-valgte-livet-og-blei-frisk-for-2-aar-sidan.html

   Stooor klem Gunhild-Malena

  34. Når du stod i det tross all negativiteten rundt silikon og kroppsfiksering det imponerte meg mye😁❤️

  35. Du har vært en inspirasjon Sophie, å det kommer du til å fortsette å være, selv uten bloggen.
   Jeg vil takke deg for alt vi har fått oppleve med deg og lært.
   Kommer til å savne bloggen din, men ønsker deg masse lykke til <3 en epoke er over

  36. Da jeg flyttet til Norge for 8 år siden var du og bloggen din mitt første møte med norsk ungdomskultur. Jeg har følgt med på deg gjennom hele skoletiden min og helt fram til nå. Jeg føler at det forsvinner en del av hverdagen min nå, men jeg ønsker deg alt godt for din framtid og takk for alt du gav!

  37. Ønsker deg alt godt videre, det fortjener du. Det står respekt av å klare å putte seg selv først, slik du har gjort med å kutte ut usunne ting i livet ditt (f.eks. alkoholen som du nevnte i et tidligere innlegg), og nå å legge ned bloggen. Håper du lykkes med de andre prosjektene dine, at kjærlighetslivet blomstrer videre og at du nyter hverdagen. 🙂 Klem

  38. Jeg har fulgt deg i mange år Sophie, og kommer til å gjøre det framover også – blogg eller ikke. Jeg synes det fineste er hvor mye du har lært meg. Jeg har fått sett deg vokse, endre deg selv, endre meninger, og omkrets. Det har vært en fin påminnelse om at livet går videre og endrer seg for oss alle. Takk for at du har åpnet øynene mine for flere ting, gjort meg mer reflektert og engasjert. Og mest av alt, takk for at du har vært en jeg kunne følge med, spesielt de tidene da jeg ikke alltid følte meg så inkludert i å følge de «ekte» personene i livet mitt. Gleder meg til å se hva du gjør videre. Lykke til!

  39. Takk for at jeg har fått følge livet ditt i 10 år. Tenk på det, hele 10 år! Jeg kommer aldri til å glemme når hele bloggverden startet og jeg begynte å følge deg fra første stund jeg var innom bloggen din. Barbie with a twist ❤️ Jeg har alltid hatt gode tanker om deg og det menneske du er, og ikke minst den utviklingen du har hatt siden jeg startet å følge deg. Du har vært en stor inspirasjon i livet mitt, og jeg gleder meg til å følge deg videre utenom bloggen! Jeg ønsker deg alt godt for det nye året og videre i livet med alle planer du har. Jeg vet at alt du tar i, lykkes du med. Det har du bevist gang på gang. ❤️ Fortsett med alt bra du gjør og fortsett å vær den fine og inspirerende personen du er. Jeg tror absolutt det her er et riktig valg, det er viktig å ikke miste seg selv opp i det hele. Stå på videre, du har virkelig all grunn til å være stolt av deg selv. Og ikke minst – så er jeg ihvertfall veldig stolt av deg ❤️

  40. Kjære Sophie ❤️ Jeg har fulgt deg siden jenterommet i Harstad, og jeg vil bare takke deg for hele reisen. Jeg husker spesielt godt tiden i Harstad- rett før eller etter russetiden din. Du virket opprørsk, røyket på bloggen, dro på fester og delte alt med oss. Det føltes bare så ekte å se at noen andre var i den samme fasen jeg og mine venner var i på samme tid. Der hvor alt er nytt og spennende og man bare finner ut av seg selv. Jeg har vært her hver dag siden også. Takk for alt du har vært her- og delt her!! ILU ❤️

  41. Tusen takk for at du er du, og for at du nesten har gjort mæ mæ! En sterk og viktig opplevelse va å møt dæ, og du endra virkelig synet mitt på å lev. Det gikk fra at æ egentlig ikke så helt vitsen til å lev, til at æ idag ælska å våkn opp om mårran. Takk, virkelig Sophie.

  42. Kommer til å savne å lese bloggen din, men forstår veldig godt valget ditt! Veldig glad du fortsetter med dine andre kanaler, er nesten avhengig av en dose Sophie i hverdagen 😂🙌
   Husker veldig godt den gangen da du fortsatt bodde hjemme, og du ble nektet av foreldrene dine å fortsette å blogge. Husker verden nesten raste sammen, for jeg elsket bloggen din! (Noe jeg fortsatt gjør). Men det tok heldigvis ikke lang tid før du fikk lov til å blogge igjen. Føler jeg på mange måter har vokst opp med deg siden jeg har lest bloggen siden du starter på jenterommet hjemme i Harstad.

   Håper du tar vare på deg selv og ønsker deg alt godt! ❤️ Gleder meg til å se hva du kan oppnå🙌

  43. Det har vært virkelig interessant å følge deg fra jenta på rommet i Harstad, til kvinnen i Oslo via denne bloggen. Tusen takk for alt du har delt på godt og vondt. Jeg liker ikke måten du slutter å blogge på, men jeg forstår den. Det er faktisk umenneskelig det du har gått igjennom hele veien og du har viser en enorm styrke. Nå skal sommerfuglen videre i livet. Lykke til med alt Sophie <3

  44. Det har vært fantastisk å følge deg her på bloggen, og i dine andre kanaler. Ser frem til å følge deg på dine nye prosjekter fremover.

   Ønsker deg masse lykke til videre, ta godt vare på deg selv<3

  45. Jeg skjønner deg så godt lille venn, jeg har typ 150 venner på face men jeg kan seriøst ikke legge ut noe annet enn kattunger og hjerter uten at det resulterer i sjikane, personangrep, latterliggjøring, osv osv – samfunnsengasjement er ikke verdsatt på det forumet hvertfall, og jeg kan levende forestille meg hvordan det er å blottlegge seg for allmennheten sånn som du har gjort.. Det er så uendelig trist at man ikke skal få åpne munnen engang uten å bli angrepet, at (spesielt jenter?) skal latterliggjøres fordi de har meninger, men jeg har absolutt all respekt for din avgjørelse og ønsker deg alt godt videre! 😊😊💜 Du er ish nesten midt mellom meg og jentungen min i alder (ung mor, 18), og selv om jeg ikke har lest så mye på bloggen din så har jeg funnet glede og lærdom i å følge deg, både som mamma og rar tante. 😂👌 Jeg elsker podden og prøver å holde meg til fine rutinen jeg har funnet – fredag er Spadag med deg og Fetisha på øret, sol på kroppen og barbering av legger – takk for at du gir av deg selv, lærer meg om neste generasjon (omggggg I feel soo ooold noen ganger når jeg hører på dere😂😑), og hjelper meg å passe på meg selv! 😊👌👌 Frem til jeg har brukt opp podden hvertfall! 😂😊👌 Kos dæ i Nord-Norge lille vænn. Stor klæm!

  46. Jeg har alltid likt godt hvordan du står opp for dyrene og psykisk helse. Jeg husker spesielt godt da du reiste frivillig for å hjelpe dyr i Afrika, for så å reise hjem igjen. Jeg gjorde det samme som deg et par måneder før og reiste hjem igjen jeg også. Veldig glad for du senere gikk ut med hvorfor, slik andre, spesielt unge ikke skal blir lurt ned på slike steder som bare gjør verrevondt for dyrene.
   Lykke til videre med deg selv, de du er glad i og karrieren <3

  47. Det har vært en glede å følge deg. Jeg beundrer ærligheten din, at du er reflektert og at du står for det du mener. Jeg har kost meg som flue på din vegg i mange, mange år.

   1. Støtter deg 100% sjønner deg kjempegodt det er my slemme komentar jeg føler at du er kammerat min sjønner at det blir alt for tung å vanskelig setter stor pris på at du alltid har vært så snill å varm og god med meg det har btydd alt for meg du har vært superflink til å svare meg å allerede til å med i mindre koselig når jeg ikke har hatt det bra så har det vært supert å ha deg å fortelle det til TUSEN TAKK for alt ønsker deg alt godt godt og en fantastisk riktig god kveld fra meg å puse kompis sophie Elise hilsen Kristian Magnus 😃♥️🌸🎇☀️🌌🐾🦋

    1. Kristian Magnus,du må være et av de snilleste, mest godhjertede menneskene som finnes! DU er noe av det jeg vil savne med bloggen!

      1. Enig! Alltid gode og hyggelige meldinger fra Kristian Magnus. Uansett hvor mye det har stormet rundt Sophie har han skrevet støttende kommentarer. Skulle ønske det fantes flere som han
       ❤️

    2. Kristian Magnus, du er en fantastisk gutt, og jeg er veldig glad for at Sophie Elise har sett det. Du har sikkert gjort dagen litt lysere for henne når nettrollene har krøpet frem til tastaturene sine for å spy ut ut noe vrøvel av usakligheter. Lykke til videre i livet til både Sophie Elise og Kristian Magnus

    3. Dette er din gode karma.

     Jeg håper du finner lykken i deg selv, for universet vet du fortjener det.

     Takk for alt <3 klem

  48. Lykke til videre flotte Sophie Elise😍 Har alltid beundret din styrke og det og tørre å være deg selv på godt og vondt – skikkelig stolt av deg er jeg! Modig og godt å se at du gjør det som er rett for deg💕 Heier på deg uansett hva fremtiden din bringer🤗
   Hilsen fan på snart 40🤩

  49. Tror det er veldig bra du legger ned. Håper egentlig du trekker deg helt tilbake og bare blir en anonym person som offentligheten kan glemme. Ingen ung pike har løyet for og svindlet så mange mennesker som deg Sofie Steen Isaksen.
   Du bør skamme deg.

    1. Hahahaha! DU, som skriver ufine kommentarer på et blogginnlegg om ufine kommentarer og skaden de gjør, synes Sophie Elise er ynkelig? 😂😂 Get a life!

   1. Du «Olga Helene» beviste nettopp Sophies poeng. Håper du får slike her kommentarer anonymt til deg selv en dag så du kan kjenne på hvordan det føles! Du beviser også bare at du vier oppmerksomhet, tid og energi i å gå inn på bloggen hennes, lese innlegget og legge ved en kommentar. Du er virkelig et «godt menneske» som velger å bruke tiden din på å hakke ned på et annet menneske… Nei altså, lykke til videre med fremtiden og i livet ditt!

    Og Sophie: skjønner godt valget du tar! Du blir å fortsette med å være suksessrik, og du har masse tusen mennesker som støtter deg! You go girl! <3 Stay strong! <3

  50. Hei, Sophie!

   Synes det er et forståelig valg du tar. Jeg var selv blogger “back in the days”, men jeg merket fort presset om å være “perfekt”. Herregud, så idiotisk mye tid jeg brukte på å pirke på meg selv. Jeg visste at jeg ikke kunne fortsette med det.

   Så at du har holdt på med dette så lenge er helt utrolig. Jeg har ikke vært en leser som har lest bloggen hver dag, men jeg har fulgt med litt på “avstand” og sett deg utvikle deg og gå gjennom ulike ting. Det har vært interessant og inspirerende. Veldig fint å se at du nå velger å vise den reflekterte Sophie over “den de ville se” som du snakka om i starten av Bloggerne. Du er nå en person man kan relatere seg til og lære av.

   Det er ingen tvil om at du har hatt svært innflytelsesrike innlegg her på bloggen, og de er jeg takknemlige for! Som f.eks palmeolje-innlegget, fokuset ditt på miljø, vegansk, vegetarisk og dyrevern. Jeg håper du vil fortsette å inspirere med slike innlegg på de andre plattformene dine.

   Så vil jeg si at podcasten til Fetisha og deg var et høydepunkt jeg gleda meg til hver uke og noe som jeg synes var trist tok slutt. Men jeg forstår jo at det også der var utfordrende å dele så mye om seg selv. Det er jo slik som følger med når man er en offentlig person dessverre – ikke noe jeg synes man skal “tåle” nei, som enkelte sier. Synes det er helt rimelig å forvente at folk er respektable og høflige mot alle andre, inkludert kjendiser.

   Stå på videre og gratulerer med en flott bloggkarriere.

  51. Sophie 🌟 Det blir spennende å se hva du kan få til i de kommende årene – jeg har troen på at du kan komme til å bli en av de viktigste talspersonene blant annet for miljøet og naturen i Norge! Sophie Elise tester Norge er noe av det beste jeg har sett, tror jeg aldri har blitt så oppslukt av et TV-program før. Jeg var fan tidligere, men det gjorde meg til en enda større fan! Har vært en ære å lest bloggen din, og jeg beundrer deg for alle valg du tar <3 Gleder meg til å følge deg videre på reisen din, den har jo så vidt begynt! Du virker som et fantastisk menneske, med et talent jeg vet du kommer til å benytte godt. Lykke til videre 🙂

  52. Jeg har fulgt deg helt fra begynnelsen, så dette kjente jeg ble litt trist! Men samtidig ønsker jeg deg kun det beste og håper dette bidrar til masse godt for deg!

   Du har inspirert mange til mye, takk for at du har delt så mye av deg og ditt ❤️

  53. Har fulgt deg helt siden du var 16(?) og skrev i headeren «norges yngste med silikon» om jeg husker rett! Morsomt å se tilbake på og følge med på utviklingen😀 har alltid vært interessert i det du har vært med på av tv programmer o.l og leser boka di nå! Kommer også fra Harstad, så det er veldig gøy å kjenne seg igjen! Lykke til videre, håper du kommer tilbake 😉

  54. Eneste bloggen jeg har fulgt i 9 år, og fortsatt eneste bloggen jeg følger. Trist at den slutter slik, men forstår deg godt! Stå på videre ♥️ du er god! Viktigste er at du har det bra 😊

  55. Du er så flink å skrive. Bloggen din har alltid vært så behagelig å lese, med så fine, ekte bilder og ærlig tekst!

   Lykke til videre og stå på, du flinke menneske <3

  56. Når andre har snakket negativt og hånlig, har jeg stått imot og støttet deg. Jeg har blitt så inspirert, motivert, engasjert, og generelt et bedre menneske av å lese bloggen din. Den har virkelig hjulpet meg. Du er et fantastisk menneske, plis drit i alle de forbanna sjalue og negative menneskene som eksisterer på denne kloden, de betyr ingenting. Du er så flott og inspirerende og vi som liker deg, vi ser virkelig hva slags jobb du har gjort og GJØR. Stor klem til deg.
   -Kristine

  57. Du er et forbilde for mange, du har vist både glede og sorg. Mange trengte å lese om deg for å kunne lære. Det jeg satt veldig stor respekt for er at du brydde deg så mye. Den omsorgen du gidde, ja det var mange som ikke hva like snille, men dem burde bare ha respektert de valgene du tok og hva du sto for. Alle er forskjellig men du virka som en av de mest omsorgsfulle person her i verden. Å vi trenger flere av deg, ønsker deg alt godt på din vei.

  58. Åhh nu blev jeg trist! Men forstår så vældig godt. Jeg vil aldrig glemme, at du var en af de bloggere som fik mig til at starte med at læse norske blog. Jeg er fra Danmark, og da du startede din blog var der næsten inte nogen bloggere i Danmark, så jeg elskede at titte inneom din og lese om livet i Harstad. Lykke til med fremtiden! Klem fra Danmark

  59. uansett hva du gjør, kommer du til å gjøre det bra, og jeg er glad for at du igjen viser at det viktigste er å sette seg selv først! Noe av det jeg husker best fra bloggingen din er hvor rå og ekte den er/var. Fra følelser til operasjoner, at du delte så mye med oss lesere er helt sinnssykt beundringsverdig!!! Masse lykke til videre, du er flott💓

  60. Synes du har vokst mye siste årene, Sophie Elise. Og jeg synes det er forferdelig å lese kommentarer du får. Du er også et menneske og du fortjener respekt. Jeg tenker det er helt riktig for det å avslutte denne delen av livet ditt, tror du er blitt for voksen til dette nå. Gratulerer med alt du får til, du er svært dyktig!

  61. Modiga Sophie Elise, du har vågat mer än någon annan på din ålder! Önskar dig allt gott i framtiden och håller tummarna för en bok when the time is right.

  62. Fulgt deg siden heiasophie 😊 lykke til videre! Gleder meg til å se hva du gjør videre❤️❤️

  63. Du startet å blogge ca på samme tid som jeg ble sammen med en gutt jeg hadde kjent nesten hele livet. Vi var 19 og 20 år, i år har vi vært sammen i 10 år, og har en datter sammen som blir 4 år i mai.
   Jeg har vært med deg hele veien. Hele 20-årene mine!
   Folk har hatt lett for å forhåndsdømme deg. Mennesker i min egen omgangskretse har noen ganger pratet løst om deg uten å vite noe annet enn hva tabloidene har skrevet, og jeg har alltid forsvart deg, og fortalt om alt det fine du har gjort og hvor smart du er. For jeg ser hvem du er, og har aldri tvilt på deg!
   Jeg har sett alt av tv du har gjort, kjøpt og lest bøkene dine, og gleder meg til ny sesong av Sophie Elises verden og fremtidige bøker! Ønsker deg masse lykke til videre, og lover deg at jeg er fortsatt med på lasset!
   Datteren vår heter Poppy Sophie btw 😁😍

  64. Dette kom ikke som et sjokk, men herregud så lei meg jeg er nå haha… Blir så rart, du har jo på en måte vært en del av hele min ungdomstid. Har jo alltid gått inn på bloggen din hverdag, men heldigvis fortsetter du på andre plattformer:) Uansett Sophie – TAKK for at du har delt så mye både godt og vondt. Jeg er så stolt av den du har blitt, og du har alltid vært en skjønn liten ørkenblomst. Husker jeg så deg på Operaen når Justin Bieber var i Norge og det var like stas å se deg som og se Justin Bieber. Veldig rotete kommentar men er så mye jeg vil si. Takk for at du er du og takk for alt du har delt med oss.❤️
   Og ikke minst Kristian Magnus!!!! for en fin fyr, alltid god og snill.

  65. Skriving og settingsformulering e din sterkeste side, du har alltid vært så sterk i tekst! Håper du skriver mange bøker 📚 💪
   Blir å savne bloggen, har lest 100% alle innlegg siden starten. Min favorittblogger. Men forstår avgjørelsen ❤️

  66. Husker at jeg ble hekta på bloggen din på VGS, på et tidspunkt ‘kopierte’ jeg mye av det du gjorde 😅. Blant annet brukte jeg det lille av pengene jeg hadde på løshår; kjøpte høye hæler jeg ikke klarte å gå på; og kjøpte utrooolig korte kjoler fra Nelly – som jeg endte opp med å aldri bruke. Jeg tok også tatovering etter du tok din tatovering på armen, noe jeg angrer på i dag – men sånn er det haha 😂 hadde også kjæreste i en periode, og da kjøpte jeg det sølvsmykket med bokstav på, akkurat som du hadde med Marco(?)
   Men det viktigste jeg har lært fra din blogg er faktisk om miljø og dyrevern. Det var bloggen din som gjorde at jeg begynte å sette meg mer inn i slike ting, og jeg ble vegetarianer for snart 4 år siden, takket være deg!

   Har ikke alltid vært enig med det du har sagt/gjort, men har alltid beundret deg for å ha vært deg selv 100% hele tiden. Du har stått i alle stormer, og det er utrolig inspirerende. Kommer virkelig til å savne bloggen din! Men jeg skjønner også hvorfor du ikke klarer dette mer.
   Gleder meg til å se hva du gjør videre, og jeg gleder meg spesielt til å lese flere bøker fra deg! Du er utrolig flink til å skrive, så jeg håper det er noe du kommer til å fortsette med lenge! <3

  67. Jeg skal være ærlig å si at før jeg begynte å lese bloggen din, trodde jeg du var en blond bimbo med extentions her og der, den typiske dumme bloggeren. Så feil kunne jeg ta. Du er et så flott og klokt menneske som stiller opp for miljøet, dyrene og for familien din. Du har hjulpet mange gjennom blogginnleggene dine. Du er så sykt omsorgsfull. Vi er glade i deg! <3

  68. Hei! På en måte trist at du slutter å blogge men jeg forstår grunnene dine. Kommer til å fortsette å følge deg på Instagram. Det jeg kommer til å huske best er innleggene du har hatt om litteratur og boktips. Jeg har kjøpt bøkene du har skrevet og likte de godt. Jeg er litt eldre enn deg, og har fulgt deg i flere år. Har på en måte blitt voksne nesten samtidig. Jeg er ferdig med utdanning og fikk et barn i fjor. Ønsker deg lykke til videre på reisen som livet er.

  69. Så trist og godt på en gang!❤️ Du setter deg selv og din egen helse foran å «please alle andre» Endelig!!!! Jeg har alltid heiet på deg- kommer alltid til å gjøre det!! Fine, vakre, tøffe Sophie! Dette er nok det sunneste valget- Nå har folk spist av deg lenge nok, jeg får gåsehud når jeg leser de fæle kommentarene på innleggene- det er syke, ødelagte mennesker som skriver sånn.. Ønsker alle sjelefred og trygghet i seg selv❤️

  70. jeg husker så mye. når du har åpnet deg, og vist deg skikkelig sårbar. men også når du har vært hjertevarm med oss lesere.
   jeg husker blogginleggene dine fra jenterommet i harstad, med alt for mye brunkrem og sminke, noe sm inspirerte meg. jeg husker boken din, da du skrev du kom med bok, forbildet.
   jeg kommer til og savne bloggen, men gleder meg til og følge deg på reisen videre <3

  71. Husker nok aller best Freia Påskeegg og palmeolje-innlegget, som ble en stor debatt og som har hatt store ringvirkninger. Det var da jeg forstod meningen med «Barbie with a twist»
   Jeg ønsker deg alt godt, Sophie! ❤️

  72. Det æ kommer til å savne mest e åpenhet rundt ting “ingen andre tør å være åpen om”. At du har satt ord på ting rundt blandt annet angst og upopulære meninger som ingen andre tør. Fordeom det har skapt storm å du har fått mye piss rundt enkelt saker, skal du vite at det har hjulpet MASSE i livet for mange. Om det e saka du angre på at du tok opp, kan du iallefall tenke på at det gjor noen godt å vite at man ikke e alein om det. Folk kan si at du e dobbelt moralsk. Men du tør i allefall å utvikle dæ å stå opp for det! Kommer til å savne at du blogge. Håpe du fortsatt vil stå på som det ærlige å det tøffe menneske du e. I andre sosiale medier. Verden trenger flere som dæ

  73. Skulle ønske du ikke sluttet! Men forstår veldig godt at det blir for tungt med kritikk fra alle kanter. Du er BRA! Du er mer enn bra nok og DU er bedre enn alle kritikerne tilsammen! Du er sterk og du er deg selv. Fortsett med det! Kommer til å følge deg videre. Du er IKKE norges farligste forbilde! Du er faktisk norges ærligste forbilde og det er bedre enn best! Lykke til videre❤❤❤

  74. Hei. Jeg har ikke lest bloggen din fast, og ikke ofte lagt igjen spor etter meg heller. Men tenkte jeg ville innom nå og legge igjen litt. Vil ønske deg lykke til videre. Tror det er SUNT det du gjør. Og man trenger ikke ta NOEN avgjørelser for livet. Det er lov å angre om du en gang føler for å blogge litt igjen. Det er ditt liv og du som bestemmer både det ene og det andre. Men det er egentlig det neste jeg ville si. Du har nok inspirert mange unge, både bloggere og ikke-bloggere. Og jeg synes du har virket som en moden og reflektert jente, som bare har vært deg selv. Og fått mye ut av livet på blogg. Lykke til med videre prosjekter.

    1. Nå må du slutte Bente, det er ytringsfrihet. De fleste lovpriser bloggeren din, så la nå de få som sier noe annet bare gjøre det!
     Herlighet

      1. På høy tid! Virkelig påtide at du trekker deg tilbake å blir historie. Folk er lei av å se deg her å der 24/7. Gjør hele Norge en tjeneste ved å trekke det unna. Fornuftig!

    2. Hvordan får du deg til å skrive noe så avskyelig? Du kan umulig være et særlig godt menneske. Greit at du har andre meninger, men Torills ytring står slett ikke i stil til din merkelige respons.

   1. Det er akkurat dette jeg blir å «ta med meg» fra bloggen. I kommentarfeltet ser jeg hver dag så mange gode eksempler på hvordan jeg ikke vil være, har man ikke boe positivt å si så kan man holde kjeft. «Ytringsfrihet» er et dritt skalkeskjul på at man oppfører seg dritt… takk til sophie som står i det og tar det opp slik at andre kan lære og se, kanskje noen voksne mennesker som er nettroll blir litt mere oppegående av det en dag🤷🏼‍♀️

  75. Jeg fikk tårer i øynene når jeg leste overskriften, men jeg forstår også veldig godt hvorfor du tar dette valget. Har fulgt deg siden starten og du har hatt så enorm stor betydning for meg, og er så stolt av den jobben du har gjort. Gleder meg enormt til å se hva du gjør videre, ønsker deg alt godt fremover! <3

  76. Jeg har vært en av og på leser, da jeg egentlig ikke begynte å “følge” deg før SoMe og Instagram. Men jeg vil si at jeg liker deg veldig, veldig godt. Jeg nyter å se serien din og podcasten var et lyspunkt i uka.
   Digger at du skiller deg ut fra mengden og står i det. Ingen er perfekte, og man kan ikke like alt noen gjør eller sier, men ser på deg som en berikelse av mitt syn på mennesker som er annerledes enn meg selv og har litt andre meninger.
   Jeg er nok den totale motsetning av deg, men det gjør ingenting.

   Jeg ønsker deg masse lykke til videre 🖤

  77. Du har vært så god, klok og åpen, og du står rettrygget i livet. Jeg har lest bloggen din lenge, og sett deg bli voksen. Takk for at du tok oss med, du er superdyktig. Gleder meg til å fortsette å følge deg i de andre kanalene. You go, girl😊

  78. Nå ble jeg kjempe lei meg 🙁
   Jeg har klikket meg inn på bloggen din hver dag i flere år nå! Det er nesten uvirkelig for meg at jeg ikke lengre kan lese hva du holder på med/dine tanker. Jeg håper virkelig at du lager en podcast i fremtiden , kanskje med Henrik?
   Uansett, jeg er glad på dine vegne hvis dette er det beste for deg, ønsker deg alt godt, og er spent på å følge deg videre på andre kanaler , selvom bloggen alltid føltes mer personlig for meg.. ❤️ Mitt beste minne er å se den personlige utvikling du har hatt , du er en fantastisk person!

  79. En blogg jeg har fulgt hele veien. Først var bloggen favoritt, nå har vi mange andre medier som gjør at jeg kan følge deg og livet ditt❤️
   Du er fantastisk❤️
   Lykke til videre med alt! Jeg heier videre.

  80. <3 Beste og mest originale bloggeren. Kommer til å savne innleggene. Du har virkelig inspirert meg til å slutte helt med kjøtt, at det er greit å ikke være supersosial hele tiden, og ikke minst inspirasjon av alle anbefalinger av bøker. Takk!’

  81. Du motiverer meg til å utvikle meg selv. Du har gang på gang vist hvordan du utvikler deg som menneske. Du er ikke perfekt, men du reflekterer mye – det gjør jeg også. Takk for åpenheten du har delt. Jeg ønsker deg alt godt framover og kommer til å følge med videre på andre kanaler.

  82. Jeg er så glad på dine vegne Sophie Elise! At du endelig setter det viktigste først, deg selv! Takk for alt du har delt av opp og ned turer. Du vil bli savnet! Lykke til med alt annet, og gleder meg til å se hvor livet fører deg videre! Stor klem til deg ❤️

  83. ❤️❤️❤️ Du er så bra på så mange måter! Jeg kommer til å savne å lese bloggen din, har fulgt deg i mange mange år! Tusen takk for alle innlegg, motivasjon og inspirasjon! Du er så utrolig flink, skulle ønske jeg var det samme!❤️ Håper kanskje en dag vi sees i livet så jeg får vinket eller smilt til deg og bare vist enda mer støtte til deg, skulle ønske jeg hadde vært flinkere til å legge igjen en kommentar i løpet av disse årene, men bedre sent enn aldri❤️ Masse lykke til videre med nye prosjekter☺️

  84. Lykke til videre <3 Dette er sunt for deg – garantert! Fantastisk at du nevner Kristian Magnus, for JA – han har sendt deg støttende kommentarer hele veien. Det har jeg også lagt merke til!

  85. Du har vist meg at man ikke er alene om å ha det vondt. Det at du har vært åpen om at du har hatt det tungt til tider har gjort at jeg ikke har følt meg så alene. TAKK! TUSEN TAKK!

  86. Det jeg husker aller best fra denne bloggen er de gangene du har kommet med lange, innholdsrike, sterke, meningsfulle, VIKTIGE innlegg. Det har nok betydd mye for mange og mangt, fortsett å fortelle om dine tanker rundt slike ting! Der er du god.

   Har fulgt deg lenge, nesten helt siden start! Jeg synes du er et helt fantastisk menneske, og jeg har alltid beundret deg. Særlig de siste årene hvor du bare har vokst helt enormt og stadig imponert med alt du har fått til!
   Skjønner dette valget du tar nå, men det får meg til å tro at du kan levere enda bedre andre steder. Gleder meg til å følge deg videre, Sophie <3 Du er rå!!

  87. Hei Sophie

   Jeg har ikke lest bloggen din ofte, men har fulgt deg gjennom media i årevis og etterhvert på sosiale medier. Så, jeg har ikke noe blogginnlegg å mimre tilbake på, MEN, du skal få med deg det jeg har sagt noen ganger før i noen kommentarfelt eller irl; du er en fantastisk inspirerende, dyktig og sterk ung kvinne. Jeg er over 10 år eldre enn deg, men jeg ser opp til deg. Din personlige vekst, din evne til og ønske om å bidra, til å lære og inspirere.

   Er jeg alltid enig i måten du gjør ting, eller ville gjort de samme valgene? Nei, selvsagt ikke, for jeg er meg og du er deg. Kunne du gjort ting annerledes innimellom? Ja selvsagt, men det gjelder jo oss alle! Vi har bare det ikke som jobben vår å dele det med resten av verden. Men du har delt oppturene og nedturene. Du har delt når etterpåklokskapen har kommet innpåsliten etter deg. Ikke for å få sympati eller for å vinne noe på det (i alle fall sånn jeg har opplevd det), men fordi du har kommet til en erkjennelse, eller lært noe, du ønsker å dele videre.

   Jeg synes du er bra jeg, Sophie. Jeg ser jo at du heldigvis ikke har tenkt å forsvinne helt. Heldigvis, for jeg liker å følge med på deg. Du er en spennende og driftig kvinne, og “the sky is the limit” for deg. Kjør på, og gjør det som gjør DEG glad 🙂

  88. Herregud, sitter med den samme tomme følelsen som når flørte ikke svarer på snap lengre!
   Jeg er stikk motsatt av deg, jobber som styrmann og bruker nesten ikke sminke, men du har alltid hatt en plass i hjertet mitt! Og jeg har alltid forsvart deg når du har kommet opp som en debatt. Kommer til å svane bloggen

  89. Kommer til å huske åpenheten din rundt psykisk helse, og hvor mye det betydde for meg å se at du fikk det bedre. Jeg er oppriktig glad på dine vegne for at du er på et godt sted❤️

  90. Jeg er en voksen kvinne på over 40 år, men fulgt deg lenge. Palmeoljesaken var vel første gangen jeg fikk opp øynene for at det var mer i dette hodet der enn jeg til da hadde antatt (gjennom avisartikler og overfladisk info). Elsker å møte mine egne fordommer i døra, og lære av det.
   Din utviklingsreise har jeg også vært på, bare eldre enn deg. At du tar dette valget for deg selv bekrefter utviklingen og reisen din, og helt på sin plass!

   All mulig lykke til. Du er ei tøff ei!

  91. Æ heie på dæ uansett ka du jør! Å du har jort så ufatteli mye bra! Glede mæ t å muli se dæ i Tromsø! D viktigste du jør e å ta vare på dæ sjøl.. ha d bra…å da må du jøre d som e bæst førr dæ å di rundt dæ! Stå på vidre😘

  92. Det er ikke alt jeg har vært enig med deg i, men jeg har alltid respektert deg for alt du gjør og alt du har måttet stå i. Jeg synes det er så _bra at du alltid har vært deg selv uansett hva det har vært. Du er en sterk jente med en sterk personlighet og du kommer til å gjøre mye stort! Ønsker deg masse lykke til videre. Gleder meg til å se hva det blir av jobb neste gang! Jeg heier på deg!! stor klem ❤️

  93. Noe av det beste er at du har vært åpen om hvordan mennesker har vært mot deg, både de som har vært fine og de som f.eks gikk fra å mobbe deg til å late som om de alltid har vært på din side med det samme du ble kjent. Det er mange som ble mobbet på skolen som har kjent seg igjen i dine innlegg og det du beskrev i “Forbilde”.

  94. Håper å se deg MYE på snap, tv, insta og youtube!!
   Finner mye inspirasjon, motivasjon og glede i deg<33

  95. Du er den første blogger jeg fant på da jeg flyttet til Norge for 9 år sida. Jeg husket jeg var så spent å komm på en blogger som også bor i nord-Norge!
   Jeg setter stor pris at du er alltid ærlig med leserne dine. Og at du tør å innrømme de feilene du har gjort. Takk for disse årene og lykke til videre. Skal fortsette å følge deg på Instagram.

  96. Ble ekstra rørt over din hilsen til Kristian Magnus ❤️ Har fulgt bloggen din siden du starta opp på jenterommet i Harstad, og leser kommentarfeltet fra tid til annen. Jeg har den siste tiden også lagt merke til at Kristian Magnus alltid har noen fine ord å skrive til deg. Vel fortjent shoutout til han!
   Ønsker deg alt godt videre i livet. Blir å følge deg videre på andre sosiale media 😊

  97. Du er og vil alltid være bloggernes store dronning Sophie Elise. Et så beundringsverdig, åpent og genuint engasjement burde jammen andre influencere koste på seg også. Tusen takk for at du bidrar til å gjøre verden til et litt bedre sted.

   Ønsker deg masse lykke til i fremtiden, og så utrolig glad på dine vegne❤️ Vi er så mange som heier på deg, aldri glem det.

   OG for all del, aldri la meningene dine bli gjemt bort av munnkurv. Du er et ekte forbilde.

  98. Jeg er dessverre hun gamla som dukker opp i tolvte time, først når du gir deg.Men hélt ærlig…Lionheart står for meg som en jævlig bra låt. Jeg rett og slett elsker den! Håper det er en låt du er stolt av 🙂

   Masse lykke til videre med prosjekter. Og fantastiske Kasper. Han jorder deg godt!

   Klem

  99. Har fulgt bloggen din siden jeg var 11 år, og nå er jeg snart 18. Jeg vokste opp med deg, du har hjulpet å formet meg som person. Jeg har slitt ganske mye i løpet av de årene jeg har lest bloggen din. Og hvor åpen du er og alltid har vært om din mentale helse har virkelig hjulpet meg og fått meg til å føle meg mindre alene. Vi har veldig like syn angående universet, samfunnet og folk generelt.. det har vært så deilig for meg å lese dine tanker og se noen føler likt som meg. Jeg vil bare si tusen takk. Tusen takk for hvor hardt du har jobbet i alle disse årene. Takk for at du har gjort hverdagen min litt lysere hver gang jeg har tittet innom bloggen din. Takk for at du er ærlig og skaper diskusjoner, det er det som trengs i verden akkurat nå. Av å ha fulgt med på deg så lenge har jeg sett alle gangene kritikken har påvirket deg, og jeg tror du tar riktig avgjørelse og viktigst av alt en sunn avgjørelse ved å legge ned bloggen. Din helse skal alltid komme først. Gleder meg til å følge med deg videre gjennom TV og dine andre prosjekter, jeg vet du har en lys fremtid i vente. Lykke til Sophie❤️

  100. Det jeg kommer til å huske best med bloggen din er en følelse. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men da jeg gikk igjennom det som til nå har vært den mest krevende perioden i livet mitt, var jeg så desperat etter å føle meg bedre. Desperat etter å finne noe som skulle føles som inspirasjon, noe som skulle gjøre meg mer «levende». For meg var dette bloggen din.

   Tusen, tusen takk! Du har hjulpet mange.

  101. Lykke til videre<33 Heier på deg og gleder meg masse til hva du kommer til å bidra med i fremtiden!
   Du er kjempe flink. Stå på videre<3

  102. Glemte også å nevne hilsningen til Kristian Magnus. Det står stor respekt både til deg og han❤️ Uendelig klemmer

  103. Har følgt deg siden du starta. For en reise, for en jente, for en historie du har latt oss alle bli med på så langt. Gleder meg til å se deg fremover, men kommer virkelig til å savne tekstene dine.

   Alt til sin tid, og dette er full respekt.

  104. Ble oppriktig lei meg nå. Fulgt deg siden du blogget fra soverommet ditt i Harstad og synes det er så rart å tenke på at du ikke skal blogge mer! Jeg er dog glad du ikke forsvinner helt og at jeg fortsatt kan følge deg videre i sosiale medier, men jeg er redd det ikke vil bli det samme innblikket i livet ditt – men det er vel dessverre kanskje poenget også. Selv om jeg synes det er trist så forstår jeg valget ditt godt. Hva folk får seg til å skrive på nettet er helt utrolig…
   Uansett, takk for disse årene! Har satt pris på alle hjernedød innleggene om mote, de viktige innleggene om dyr og klima, sminkeinnlegg, hverdagsinnlegg, jobb and so on. Vil savne deg! Har fulgt deg så lenge at det nesten føles som at jeg kjenner deg uten å gjøre det.

   Høres så dramatisk ut å skrive, men lykke til videre!<3 gleder meg til å følge deg videre på andre plattformer.

  105. Jeg har vært dårlig på å kommentere, men jeg har lest bloggen din sporadisk i mange år. Jeg elsker at du skiller deg ut og at du er ærlig med deg selv. Det står det stor respekt av i samfunnet vårt idag! Jeg heier på deg uansett hva du gjør fremover, stor klem fra meg! <3

  106. LOVE YOU GIRL! You are always welcome in SONSPA 😋😊🤗.NEVERGIVEUP and keep going. You are amazing💜

  107. Åh nå blir ikke blogg.no det samme uten deg, men kan forstå valget ditt og er veldig stolt av deg som gjør det!<3 Har satt så pris på alle innleggene dine om dyrevelferd og måten du setter ord på ting – der er du helt utrolig flink! Masse lykke til videre – jeg er glad jeg fortsatt kan følge med på deg via TV, håper du fortsett med det<3 Klem fra en fast leser<3

  108. Tusen takk for at vi har fått lov til å følge deg gjennom disse årene. Det jeg husker spesielt godt fra årene dine med blogging er hvordan du har vist gjentatte ganger at man ikke kun trenger å være en ting, men at man kan for eksempel både være interessert i utseende men også mye annet viktig. Burde være en selvfølge, men det er det ikke for alle, og du har satt ord på det mange ganger gjennom disse årene på en utrolig fin måte, og det er noe jeg beundrer deg for ❤️
   Lykke til videre!

  109. Wow. Fulgt bloggen din siden «tcmn-krangelen» og det var fordi du var jo en real life barbie i mine øyne med hjerne som jeg elsket. Det jeg har beundret mest og sitter igjen med er nok at man kan faktisk finne ekte kjærlighet ❤️

  110. Du gjer nok rett i å slutta, men det er berre så synd at netttrolla vant over deg på bloggen. Håpar dei sit att med veldig dårlig samvit! Eg ynskjer deg all lukke viare, og eg gledar meg til ny sesong av serien din og fleire spennande ting framover ❤️ Eg trur vi alle følgjer med deg over på nye plattformar og gledar oss til å høyre korleis det går med deg! Du er 10 av 10, stor klem

  111. Det jeg kommer til å huske best er vel din ærlighet og råhet. Du har bydd på deg selv, på godt og vondt. Det å ikke alltid vise den beste siden av livet, er beundringsverdig. Det er så synd at mobbing kan ødelegge arbeidsplassen og arbeidsgleden til andre. Jeg har aldri kommentert på et blogginnlegg før, men følte at det var riktig nå. Stå på✨

  112. Det varmet å se at du nevnte Kristian Magnus, han har vi faste lesere også lagt godt merke til. En shoutout til en som virkelig fortjener det. Med tanke på hvor glad han er når du svarer på kommentarene så tror jeg dette vil bety ekstra mye!

   Ellers vil jeg si takk for hele 9 år som din leser. Har utvekslet serie og boktips med deg i kommentarfeltet opp til flere ganger. Jeg kommer til å savne bloggingen din, men du tar et utelukkende positivt valg. Folk har vært direkte grusomme mot deg det siste året, og de gir jo søren meg ikke opp. Gleder meg til å følge deg videre på andre kanaler, og er spent på hva du skal gjøre videre som mye av tiden din blir frigitt til andre prosjekter. Takk <3

  113. Trodde først du var «fint hus, ingen hjemme», men etter å ha fulgt deg noen år så må jeg få si at SATAN for et fantastisk menneske du er! Trist at janteloven skal stå så sterkt her i landet. Ønsker deg all mulig lykke, og gleder meg til å se hva slags prosjekter du kommer med ❤️

  114. Kommer aldri til å glemme alt du har lært meg og tusen andre jenter å gutter om dyrevelferd, politikk, miljø, og hvordan elske seg selv. For å nevne noe.. Du har vært en stor inspirasjon. Å det har betydd masse å få følge deg å din reise på bloggen din. Tusen takk. Gleder meg til å fortsette å følge deg på andre platformer<3

  115. Det som har vært mest interresant for meg har vær prosessen du har vært igjennom, evnen din til å utvikle deg, til å lære, til å jobbe med problemene dine, og ikke minst gå videre når noe ikke fungerer lenger. Presset du har vært under er det mange som ikke ville ha greid, du har vist en enorm styrke!
   Jeg ønsker deg lykke til videre med et lite sitat fra en bok skrevet av Mark Nepo.

   “Sometimes the simplest and best use of our will is to drop it all and just walk out from under everything that is covering us, even if only for an hour or so—just walk out from under the webs we’ve spun, the tasks we’ve assumed, the problems we have to solve. They’ll be there when we get back, and maybe some of them will fall apart without our worry to hold them up.”

   – Mark Nepo, The Book of Awakening: Having the Life You Want by Being Present to the Life You Have

  116. Jeg synes du virker som en utrolig god og snill person som står opp for det du tror på. Synes virkelig du skal være stolt av deg selv og hvor langt du har kommet! Du har inspirert meg så mye! Takk 🙂

  117. Modig og smart valg. Lykke til videre, og takk for alle boktips du har kommet med! Jeg har kjøpt mange bøker jeg ikke ville ha kjøpt, hvis du ikke hadde tipset om dem.

  118. Veldig synd, men skjønner så godt valget ditt! Tusen takk for all inspirasjon via bloggen❤️ Gleder meg til å fortsette følge deg i andre kanaler! Du er super!

  119. Jeg har fulgt deg siden dag én. Kan ikke peke på noe konkret jeg husker bedre enn noe annet, men jeg vil gjerne takke deg for alt du har delt. Jeg har lest bloggen din, bøkene dine, hørt hver eneste podcast; og akkurat nå sitter jeg på sofaen og strikker Dalen fra Skappel kolleksjonen din. Den stod på ønskelisten til jul. Noe av det jeg kanskje likte best – var det nydelige bærenettet som fulgte med. Bruker det hele tiden, både med og uten strikketøy.

   Håper du fortsatt vil gi noe av deg selv; til oss som har fulgt deg i mange år. PS: Den ferdig strikka genseren skal jeg bruke med stolthet.

   Klem til deg!

  120. Det er ikke så lenge jeg har fulgt deg, men har fulgt med på hva du driver med og skriver med jevne mellomrom. Jeg for min del syns du har vokst mye og blitt mye mer jordnær og voksen på alle disse årene, og det er noe jeg liker med deg❤️ Jeg håper fremtiden din blir vellykket og bra, og jeg ønsker deg alt bra frremover🥰

  121. Jeg husker da du var med i skal vi danse og endret mitt inntrykk av deg totalt. Før dette hadde jeg egentlig ikke lest bloggen din så aktivt, men hver dag siden har jeg lest den hver eneste dag. Jeg har ikke lagt igjen så mange kommentarer, noe jeg nesten angrer på nå. Å lese bloggen din og å følge deg gjennom andre platformer har gjort tyngre dager lettere. Oppriktig tusen takk!❤️ Jeg håper du fortsetter å drive med ting som gir deg glede og som gjør deg lykkelig, og gleder meg til å se hva som skjer videre!

  122. Du e ett flott menneske som har turt å dele åsså vanskelige ting. At ting ikke bestandig e så rosenrødt som mange til ha det til. Du har nok hjulpe veldig mange med det. Du e ærlig og sier ting som dem e. Det vil æ huske aller best for. Men e mye å velge mellom. Blir såklart å følge dæ videre å håpe du kommer med flere bøker 🙂 du skal være stolt av alt du har fått til. Lykke til videre uten blogg ❤️

  123. Beundrer deg for alt du har stått i, og at du alltid har turt å vise alle dine sider! Aldri glem at du er bra nok som du er. Ønsker deg alt godt videre i livet. Masse lykke til 🥰

  124. Ønsker deg alt vell, Sophie Elise! Jeg heier på deg, og håper vi får fortsette å følge deg på andre måter!
   Det at du fokuserer på din egen lykke, psyke og helse er så bra❤️ Du setter et godt eksempel for dine følgere!
   Du har inspirert, motivert, til tider også provosert. Jeg har både gråt med deg, flirt med deg og revet meg til tider i håret også.😂❤️ Men aldri har jeg ønsket å trykke deg ned. Jeg er så lei meg for alt du har måtte tåle.. Tusen takk for at vi har fått fulgt deg i snart 10 år ❤️

  125. Har fulgt med bloggen din i 9-10 år nå og har alltid blitt inspirert og sett opp til deg på forskjellige ting. Det siste året har du i mine øyne virkelig blomstret og vist oss hva du virkelig er god for! Podcasten og «Sophie Elise tester Norge» har gjort så sterkt inntrykk på meg. Det jeg kommer til å huske deg best for er at du åpnet øynene mine for klimakrisen! Du motiverer meg hver dag til å være et bedre menneske. Ønsker deg alt det beste

  126. Endelig gjør du noe for deg selv Sophie <3 Nå ble jeg oppriktig glad på dine vegne, for dette tror jeg du trenger.

   Avslutte et kapittel som startet så energigivende, men som tilslutt endte med å bli energityven i livet ditt.

   Lykke til videre, det kommer til å bli fantastisk. Gleder meg til å følge deg videre. Du er herlig

  127. Dette er veldig trist! Men helt sikkert også til det beste for deg <3
   En ting du har påvirket meg med er at jeg ikke har rørt Freia påskeegg siden du tok opp kampen mot bruk av palmeolje! Og jeg ELSKET de eggene! Men pga ditt engasjement og opplysning rundt saken så var det et enkelt valg 😊
   Ingen er perfekte, heller ikke bloggere. Men det er det dessverre ikke alle som har respekt for. Jeg syns du har stått sterkt i kampen!
   Masse lykke til videre <3

  128. Som mange andre er det første gang jeg legger igjen en kommentar, selv om jeg har fulgt deg siden starten. Det har vært dypt fascinerende og interessant å følge den utviklingen du har hatt. Jeg husker spesielt godt perioden da du flyttet hjemmefra, og tiden etterpå. I tillegg har du også fått meg til å tenke gjennom holdningene mine til kjøtt og dyrevelferd <3 Jeg forstår godt at du gir deg nå, og at du må gjøre det som er best for deg! Jeg gleder meg uansett til å følge deg videre i andre kanaler! Tusen takk <3 Klem, M

  129. YES! Endelig! Ikke en dag for tidlig. Du er monsteret for mange unge jenter som har sett opp til deg men som har trodd operasjoner og fiksing av kropp og utseendet er det viktigste for å bli akseptert av samfunnet. Takk alle guder for at du avslutter dette prosjektet. Også vil jeg bare si at det er godt du gir deg for du har aldri klart å forstå kritikken som har kommet mot deg. ALT tas personlig og du skjønner ikke hvorfor du får det. Det sier litt om deg og selskapet ditt som er blind for kritikk men tror alt er rosa i livet! Forhåpentligvis hører vi ALDRI mer fra deg på noen bloggplattformer i årene fremover. Bye bye!

   1. Hva er vitsen i å legge igjen slike idiotiske kommentarer? Og la meg være så snill å kjøpe navnet ditt?
    Det lyser klart igjennom at du sliter med ditt selvbilde, så du må finne en å peke fingen på. Beklager for å være så direkte.
    Men slike folk som deg (nettroll) er grunnen for at unge jenter sliter mest 😉

   2. Og hva har dere «fantastiske» og anonyme meningsutvekslere bidratt med selv da, bortsett fra å bidra til mobbing og hetsing? Lag en egen blogg med sunne verdier, da – i stedet for å rakke ned på dem som virkelig gjør en innsats – selv Om de har helt andre verdier enn dere.

   3. Det ironiske er er jo pga nett troll som deg som kommenterer jentas utseende opp og ned HELE tiden er kanskje noen av grunnene til at hun følte at hun måtte “forandre utseende” for å bli godtatt av samfunnet. Samfunnet som leste bloggen og la igjen stadig nedlatende kommentarer. Og når hun først prøver å rette opp i alt hun får vonde kommentarer på fordi dere nett troll har overbevist henne om at hun ikke er bra nok, så skal dere lynsje henne for det også. Det er ikke Sophie det er noe galt med, men samfunnet der ute. Som stadig skal påpeke andres “feil”. Husk at hun startet i en ung alder hvor hun selv var lett påvirkelig. Hun er jo også rammet av det som er ett stort problem. Til slutt ser man ikke at man er blitt en del av påvirkningen selv og det har nok aldri vært hensikten. Vi vil jo alle bare bli godtatt og føle tilhørighet ett sted. ALLE.

    Lykke til på reisen videre, Sophie! Jeg tror virkelig du har godt av å ta avstand fra bloggen og negativiteten som har bygget seg opp her inne mot deg. Dette klarer du helt fint! 🙂 <3

  130. jeg husker i perioden fra 2011 – 2014 (mest 2013) gikk jeg inn på bloggen din hver kveld før jeg la meg, og det antrekket du hadde gått med den dagen prøvde jeg å kopiere dagen etterpå, hahaha! kopierte også sminken din og alle skjønnhetstips du ga (bortsett fra barbiedop heldigvis), du var mitt store forbilde😻 og nå i 2020 er du fortsatt et forbilde for meg, det føles som at vi har “vokst opp” sammen💞

  131. Sitter her nesten på gråten, tusen takk for alle årene du har latt oss følge deg! Du er et fantastisk menneske, Sophie! Har alltid hatt en spesiell connection til deg og bloggen din, skrev til og med særemne mitt på videregående basert på den første boka di og bloggen din.

   Masse lykke til videre i livet, you will be missed!<3

  132. Tusen takk for en fantastisk reise! Du har vokst så mye på disse årene, og jeg føler jeg nesten har vokst med deg, fulgt deg siden start og har alltid beundret det du gjør og hvor mye du har fått til, masse lykke til videre! Gleder meg til å følge deg videre andre steder også <3

  133. Først av alt, dette var litt trist.. Men, tusen takk for at jeg har fått fulgt deg så lenge. Du er ei smart, reflektert, vakker jente som er deg selv fullt ut, og står støtt når det stormer rundt deg. Men du viser deg også sårbar, og deler livets nedturer vel som oppturer.
   Ønsker deg alt godt i fremtiden, stå på videre, så gleder jeg meg til å følge deg videre på Instagram og snap.
   Klem fra Siv.

  134. Synes du har vært utelukkende inspirerende på så mange plan. Skjønner veldig godt at du ikke blir i en jobb med så dårlig arbeidsmiljø . Ønsker deg alt godt videre . Heier på deg. 👏🏻

  135. Så klarte altså nettrollene å knekke deg også. Faen ta dem, men tusen takk for alt du har gjort og alle du har inspirert. Du imponerer uansett og er jo bare kvartveis til hundre – så du finner helt sikkert på noe bra fremover. Lykke til. Håper alle nettrollene dør av skam – og kjedsomhet…

  136. Takk for seks år med kloke ord, bein i nesa og åpenhet. Gleder meg til å følge deg videre på ferden🤘🏼❤️

  137. Takk for alle år Sophie. Er noen år yngre enn deg, men husker veldig godt når du begynte å blogge i Harstad. Den gang da leste jeg bloggen din blant de mange andre bloggene av bekjente og på topplisten i Harstad-området på blogg.no. Tiden med mange speilbilder i et skittent speil, rosa klær, mange merkelige extentions og etterhvert speilreflekskamera. Husker hetsen som startet så smått allerede da og begynte å ta deg i forsvar tidlig. Etterhvert skjønte jeg hvem du var og har fulgt deg på reisen din litt i kulissene. Har aldri lagt igjen en kommentar før nå, men har lyst at du skal vite at jeg er utrolig stolt over hva du har fått til. Er selv en person som liker å være selvstendig, engasjere meg, vise at vi kvinner også kan. Du har inspirert meg med hvor modig du er og alt du har klart å stå opp i mot og i. Hvor klok du er og din omsorg for andre. Takk for alt du har lært meg og fått meg til å reflektert over. Litt merkelig å skrive da jeg er bekjent av noe av din familie og venner, men følte jeg måtte skrive det som en takk for alt du har gitt.

  138. Trist, men jeg forstår valget veldig godt. Enkelte mennesker kan være grusomme ☹️ Mitt beste minne med bloggen din var den gang du skrev et innlegg om at man burde være sin egen bestevenn, ta vare på seg selv, være glad i og stolt av seg selv. For noen år siden brukte jeg dette som et nyttårsforsett og det endret livet mitt å kunne være min egen bestevenn. Ante ikke at jeg kunne ha det så gøy med å være med meg 😂❤️ Ønsker deg masse lykke til videre med livet, kjærligheten og karriere ❤️

  139. Når alt kommer til alt så har du gjort en forskjell, i positiv retning. Du har en viktig stemme. Heier på deg og en palmeoljefri verden 🙂

  140. Det jeg husker spesielt godt var fra dine første innlegg jeg selv ønsket å blogge da og startet opp blogg samtidig som voe samtidig som du bar mitt forbilde. Jeg fulgte deg fra dag 1. Og spesielt din videoblogg hvor du var i Harstad var noe som virkelig gikk inn i hode mitt. Samtidig som da du hadde bilder av deg i en gull kjole fra venterommet du var så stolt av. Da kanskje selvtilliten din var på det laveste. Takk for at jeg fikk følge deg og din vei.

  141. Kjære Sophie!
   Jeg har ikke lest så mye av bloggen din men jeg har fulgt deg alikevel.
   Jeg må takke deg, for når jeg var på mitt laveste punkt i livet leste jeg boka di Forbilde og jeg kjente meg igjen i mye du skrev. Takket være deg så ble jeg tøff nok til å ta grep, og komme meg til psykolog. Du er en fantastisk person, med så ufattelig mye engasjement og talent. Du er inspirerende, klok og tøff! Du har fått meg til å tenke annerledes.
   Jeg må si tusen takk! Gleder meg til å følge deg videre, og masse lykke til! ❤️

  142. Takk for alle ord i alle år!:) Det har vært så gøy å følge og jeg synes du er så kul og tøff! Men kan også godt forstå du er ferdig med denne plattformen nå…:) lykke til videre!

  143. Du skrev et innlegg i 2018 om ensomhet og åpnet kommentarfeltet for at vi lesere kunne kontakte hverandre. Nå har jeg fått et nettverk av venner i Oslo – takket være det innlegget har livet mitt blitt godt igjen <3

   Synd du skal slutte å blogge for har fulgt deg i mange år 🙂 Lykke til videre 🙂

  144. «The end of an era» 🌟
   Du har inspirert, engasjert og provosert.. alltid med rak rygg. Vi har alle sett hvor tunge tak du har måttet ta. TØFF er du!
   Du har bygget opp ditt eget varemerke i ung alder, og er virkelig en inspirasjon som viser at hardt arbeid lønner seg.
   Lykke til videre i karrieren, og ikke minst i livet.
   Jeg er sikker på at vi ikke har sett det «største» fra deg enda.
   Takk for følget, Sophie Elise 💛

  145. Kjære Sophie Elise! I ti år har jeg fulgt bloggen din, fra du var «barbie with a twist» – til den du har blitt i dag. Det har vært en utrolig reise jeg er kjempeglad for at du har delt med meg og så mange andre! For meg kommer du alltid til å være den beste bloggeren. At du har stått i det i så mange år er det bare å bøye seg i støvet for. Aldri kan jeg huske at du har rakket ned på andre bloggere lik som mange har gjort mot deg, men herregud jeg kan vedde på at du har hatt lyst mange ganger. Vær superstolt av at du har gått fremst i rekka og banet vei for så mange! Jeg tror oppriktig at de som har sett opp til deg og de gode verdiene dine er langt flere enn de som har blitt negativt påvirket av det du har delt. Skulle du noengang trenge en venninne i Tromsø – send meg en mail! Og igjen – TAKK, lykke til i livet, gleder meg til fortsettelsen – uten blogg.

  146. Det er ingen jeg unner å være lykkelig mer enn du! Faen så rå du er, og ikke minst sterk! Lykke til videre du vil for alltid være min helt.

  147. Jeg håper vi en dag kommer dit at INGEN føler behov for å kritisere andre for hvordan de velger å leve og hvilke valg de tar. Tenk hvor fint det hadde vært hvis alle aksepterte alle…Jeg er ikke alltid enig i det folk gjør, men jeg føler heldigvis aldri behov for å kritisere eller mobbe. Masse lykke til videre, håper du fortsetter å ha det kjempebra!

  148. Kjære Sophie! Skjønner virkelig den avgjørelsen du har tatt. Kan sikkert telle på en hånd de få gangene jeg har kommentert på bloggen, men jeg har vært med deg siden begynnelsen. Jeg er bare et par år eldre enn deg, så føler vi ha blitt voksne sammen. Jeg husker kanskje aller best da du reiste til Afrika for å jobbe hjelpe løver, men valgte å reise hjem fordi det ikke var sånn som du hadde tenkt. Husker også apekatten du snudde verden opp ned for å hjelpe. Kommer til å savne dine åpne og brutalt ærlige blogginnlegg, som ofte har vært basert på hvordan du har det akkurat der og da. Jeg har ofte kunne relatere, og din fantastiske egenskap til å sette ord på følelser, har ofte hjulpet meg å sette ord på mine egne følelser. Ønsker deg masse lykke til. Gleder meg til å følge deg videre på andre sosiale medier. Dette er bare begynnelsen for deg!!

  149. Savner deg allerede Sophie <3 og jeg har veldig forståelse for dette. Har selv latt merke til noen kommentarer du har fått opp gjennom som absolutt ikke hører hjemme noen steds..

   Stor klem fra meg til deg 🙂

  150. Har fulgt deg siden start, og din blogg er den eneste jeg aldri har sluttet å følge med på med årene. Dette er nok noe som kommer av dine mange vakre, viktige, ærlige og ekte og inspirerende blogginnlegg! Tusen takk for alt du har delt, og alt du har gitt.
   Jeg har alltid sett opp til styrken du har vist i stormene dine, ditt pågangsmot, og ditt store ønske og kamp om å få en mer forståelsesfull og åpen verden, og du har virkelig satt dine spor. Norge har virkelig trengt deg mer enn vi- og kanskje også du, har vært klar over.
   Tusen takk igjen, lykke til videre<3

  151. Hei Sophie. Jeg har aldri lagt igjen en kommentar her før. Men jeg tror du har gjort et godt valg. Du gir deg mens du er på topp, folk vil jo gjerne se mer til deg og det gjør de nok gjennom nye kanaler og prosjekter i fremtiden.

   Når man lukker en dør, så åpner det seg flere nye. Du er en kreativ dame som har masse karisma, dette er det virkelig ikke alle som har. At du har blitt mer spirituell kan jeg selv kjenne meg igjen i, man blir mer sensitiv til dårlig energi og jeg må si jeg aldri hadde greid å takle alle de negative kommentarene du får på daglig basis.

   Vær stolt over det du har skapt hittil. Jeg ønsker deg all hell og lykke til videre!

  152. Veldig takknemlig for alt du har delt. Mye av det har fått meg til å innse ting jeg ikke så selv. Det samme med bøkene dine, pr dags dato går jeg igjennom mye av det du snakker om i «elsk meg», og håper at jeg kommer meg ut av det en dag.

   Alt du har skrevet om psykisk helse osv. har nok også hjulpet fler enn bare meg.
   Og det er så fint at du tar deg tid til å skrive tilbake til lesere og følgere, at du tar deg tid til folk du ikke kjenner. Det står til stor respekt av. Og det er tøft av deg å avslutte nå. At du faktisk tenker på deg selv og hva du trenger. Det er slike forbilder vi trenger i hverdagen!

   Gleder meg til å se deg i ny sesong av Sophie Elises verden. Takk for alt du har delt med alle! Lykke til videre <3
   Klemziii <3

  153. Helt ærlig fikk jeg litt sjokk nå. Jeg ble lei meg, men samtidig glad på dine vegne. Jeg er så stolt av deg, sånn virkelig. Du har stått i stormer så mange ganger, bare fordi alle dine “feil” har vært offentlig, mens mine og andres ikke. Du er så modig, så ærlig, og så god. Jeg husker utrolig mye tilbake, men det jeg vil fremheve er bare det å ha vært med på din reise. Din reise fra å være ung rosablogger til å bli den kvinnen du er i dag. Du er utrolig flott, Sophie. Og jeg ønsker deg alt det beste for fremtiden, og vil selvfølgelig fortsette å følge deg på din reise gjennom andre kanaler. Kommer selvfølgelig til å savne bloggen, men jeg forstår deg og synes det er et klokt og riktig valg av deg. Stor klem

  154. Hei.

   Jeg har aldri kommentert her før, men nå fikk jeg et behov for å si at jeg heier på deg!
   Vi er like gamle, og jeg har fulgt deg siden du startet. Det blir derfor helt umulig å trekke frem en spesiell ting jeg husker godt. Jeg har pleid å lese igjennom bloggen din mens jeg slumrer om morgenen, i snart 10 år nå. Må si at jeg er blitt veldig glad i deg. Du har fått meg til å reflektere over spørsmål jeg ellers ikke ville tenkt på. Og det føler jeg at jeg må takke det for.
   Tusen takk.

   Jeg ønsker deg alt godt videre Sophie. Jeg er en del av din heiagjeng!

   Beste hilsener fra Julie.
   Psykiatrisk sykepleier.

  155. Åh, det jeg husker aller best er palmeolje i disse påskeeggene.
   Jeg har alltid sammenlignet deg med Paris Hilton- ei skjønn, veldig smart jente som folk virkelig undervurderer. Jeg håper du får det livet du ønsker deg, det fortjener du! Å jeg skjønner hvorfor du ikke orker mer drit- det er ikke menneskelig å leve med sånt. Å du fortjener det heller ikke. Det er så mange mennesker som er på Internett i dag BARE for å lage kvalme for andre. Det er grusomt.

   Har ikke lest bloggen din så flittig de siste årene- men jeg var en av de som satt på mitt eget pikerom og fulgte med på den rosa barbien fra Harstad. Å det har vært gøy å følge med på utviklingen din. Jeg digger bøkene dine, å jeg digger deg. Fortsett å være den fine, gode jenta som bryr seg om andre, både mennesker og dyr. Du er god<3

  156. Dette er utrolig trist, men jeg skjønner selvfølgelig også hvorfor du må gjøre det. <3
   Jeg kommer alltid til å huske innlegget du la ut for ikke så lenge siden da du oppfordret oss lesere til å legge igjen en kommentar med litt informasjon om oss selv. Det ga meg en mulighet til å utfordre meg selv og snakke med og treffe nye mennesker. Jeg har satt stor pris på dine innlegg og dine tanker i lang tid. Spesielt bøkene dine. Stå på, og gjør det som er best for deg! Jeg følger deg videre på Instagram og dine andre plattformer <3 Klem!

  157. Dette er første gang jeg sender en melding til en kjendis, men du føles jo litt som en venn og da. Så du fortjener å høre det❤️

   Takk for alt du har inspirert meg. – På alle områder. Til å lese, skrive, selvpleie, selvutvikling, sunnere livsstil (for å nevne noe). Du har så mye å være stolt over!

   Takk. Jeg beundrer deg

  158. Takk for alt du har gjort og gjør for denne verden, spesielt dyrene❤️ Du er en inspirasjon, et godt forbilde, ei sterk og dyktig kvinne. Lykke til videre i det nye året, måtte det bli fantastisk for deg. Gleder meg til å følge deg videre og se hva annet du får gjort. Godt nyttår! 🥰

  159. Du er sterk som prioriterer helsa di og egen velvære. Vi er like gamle, og som gutt har ikke blogg vært det viktigste i livet mitt, men har absolutt fått med meg den kraften du har vært i samfunnet.

   Du har vært med på å forme sterk generasjon som stiller krav. Fra palmeolje til miljø og dyr, samtidig som du er ærlig på at man kan ikke redde hele verden.

   Stå på videre, synes det er forferdelig at det er så mye på grunn av hets.

   Om noen av “trollene” leser denne kommentaren, så vær så snill og tenk over at alle har sitt å slite med. Vær varme mot hverandre heller, det er ingen som tjener noenting på drittslenging.

  160. Dette er så utrolig trist, tusen takk for reisen du har tatt oss alle med på. Jeg er sikker på at du vil få til enda mer etter dette, og gleder meg til fortsettelsen!

   Det som fikk meg til å begynne å følge deg er evnen din til å være deg selv gjennom godt og vondt, og at du deler både opp og nedturene med oss gjennom fantastiske og ærlige innlegg som
   har gitt meg tårer i øynene mer enn en gang.

   Samfunnet vårt trenger flere kvinner som viser at man kan være « deilig rosablogger», reflektert, talentfull, smart og kul samtidig, og at det er mulig å gjøre en forskjell tross i all bullshiten du har opplevd.

   Jeg digger deg! Lykke til videre!

  161. Du inspirerer meg ved at du utad står så sterkt i dine valg, Sophie! Av å følge deg har jeg lært mye om å ta vare på seg selv og sette seg selv først, samtidig som man gjør gode ting for andre. Takk for alt du har delt, på bloggen, dine sosiale medier og gjennom dine to bøker. Det har gitt meg livsvisdom som jeg kommer til å ta med meg videre i livet❤️

  162. Kommer til å huske best da vi snakket sammen på messenger om trening og det å være vegetarianer. Eller når du gjestet Lindmo. Eller når jeg ville lage et negledesign inspirert av deg (noe jeg aldri gjorde fordi jeg er treig, høhø). Dette er jo noen år siden men er det jeg husker best. Sikkert fordi jeg alltid har villet snakke med deg…. 😇🙃

  163. Tror dette er min første kommentar på bloggen din og nå ser det ut som den siste.

   Ville bare si takk for alt du har delt og lært resten av oss! Jeg er glad for å høre at du har det bra og synes det er fint at du klarer å ta tøffe valg for å ivareta deg selv <3

   P.S. Har sett deg noen ganger på Barry's, men har aldri turt å si noe fordi jeg ikke vlle bli sånn 14 år gammel fan girl lol

  164. Skjønner deg veldig godt, det valget du tar. Tror det er det beste for deg og det vil gjøre deg godt. Jeg kommer til å savne det, å klikke inn på bloggen din. Alt du skriver, du legger så mye mening i hver setning, og du får satt ord på alt jeg ikke klarer. Når jeg leser bloggen din og du skriver noe skikkelig bra tenker jeg alltid “faen, den dama, så jævla smart, at ikke jeg kom på det der”. Du er så fantastisk Sophie, forsett å vær slik du er, du kommer til å gjøre det så fantastisk bra på andre platformer, du trenger ikke bloggen. Jeg kommer til å savne å lese det du skriver, fordi det er så mye bra. Innholdet ditt på bloggen de siste årene må du være stolt over. Du deler det leserene vil lese og har holdt interessen der i alle disse årene. Jeg er så glad for at jeg har fulgt deg disse årene og er så glad for alt du har lært meg igjennom ord og mening. Et av nyttårsforsettene mine er å begynne å meditere, å lære det. Mye er pga deg og roen det virker som du har inni deg når du er alene, det er så vakkert. Takk for at du har vært så åpen om psykisk helse, det tror jeg har hjulpet mange. Du kommer til å bli en fantastisk mamma en dag, og heldig er han/hun som kommer til å ha en så god og reflektert mamma. Jeg er uendelig takknemlig for alt du har gitt av deg selv til oss som leser bloggen din og jeg gleder meg til å følge deg videre. Og sist, men ikke minst, jeg felte virkelig en tåre da du nevnte Kristian Magnus, tror ikke jeg trenger å si noe annet enn at vi alle har sett det navnet og jeg er så glad for at han nådde til deg og at du gir tilbake her, i ditt siste innlegg ved å skrive du alltid har sett ham, det betyr nok mye. Masse lykke til videre, stor klem fra meg<3

  165. Jeg er vel snart gammel nok til å ha vært mora di😜 men jeg har fulgt bloggen din med jevne mellomrom, siden i 2011. Det har vært spennende å se deg “vokse opp”, finne deg Sjæl.. og din stemme. Du har hadt en fantastisk utvikling og selv om jeg synes du har “dratt det litt langt” med enkelte delinger, så sitter jeg igjen med mye lærdom i det du har delt. … det å se deg gå fra den litt usikkre jenta,til å bli en flott og selvsikker ung dame har vært flott! Det at du daglig har måttet høre så mye drittslenging,for å forbli blogger er noe jeg har spurt meg selv mange ganger; hvor mye dritt skal man tåle??? DET tror jeg ikke så veldig mange hadde greid å stå i!
   Det at du har hatt dette som jobb i 10 år, er en bragd i seg selv, om du aldri så mye har proffitert av det.. Jeg hadde aldri orket… På mange måter vemodig at du slutter, men jeg unner deg det virkelig! ❤ Takk for følget Sophie Elise! Og masse lykke til🙏❤

  166. trur nåka av d artigate æ har sett fra dæ må vær da du va russ å på bloggerne😂 har følt bloggen din sia startn å blir trist å ikke kunne fær inn å læs mer, men ser dettan som en mulighet tel nåka mer nåka større.
   Gleder meg til nye sesongen av sophie Elises verdn

  167. Jeg kommer alltid til å huske når du sluttet å spise kjøtt! Hadde akkurat sluttet selv og ble mye mobbet for det, var veldig fint å ha et forbilde som deg på den tiden. Jeg husker også spesielt godt da det ble slutt mellom deg og R, da jeg også var i et veldig usunt forhold og bare kjente meg igjen i alt med deg.. ❤️ Føler vi alltid har vært på samme sted i livet, og det har vært veldig fint. Jeg syns det er bra du prioriterer det som gir deg noe! Kommer uansett til å følge deg andre steder 🥰 masse lykke til, Sophie Elise! Det nailer du; som alt annet 😍

  168. Klarer ikke å velge ut en spesiell hendelse eller ett spesielt innlegg, men vet bare at du har vært en viktig inspirasjonskilde for meg når det kommer til å velge politisk retning i livet, og likeså engasjementet mitt for klima og mer vegetarmat! Ønsker deg masse lykke til videre i livet, måtte du oppnå alt du ønsker deg og bli tatt vare på av de rundt deg! ❤️

  169. Åå så trist å lese. Ikke nødvendigvis at du slutter å blogge, men at folk er så slemme. Blir så utrolig sint og lei meg på dine vegne. Så visst dette må til for at du skal ha det bra, er det ikke noe å lure på en gang.

   Jeg har fulgt deg siden før du ble kjent, og kom på topplisten. Jeg har ikke kommentert mye, men har alltid hatt gode tanker om deg. Når folk snakker ned om deg forsvarer jeg deg alltid. Folk glemmer at du egentlig er et helt normalt menneske med følelser, som alle oss andre. Det er ikke greit!! Jeg sender deg masse klemmer og god energi ❤️ Masse lykke til Sophie! Ønsker deg kun det beste. KLEM

  170. Tusen takk for at du har vært her for oss alle i 10 år!
   Jeg kommer nok best til å huske hvordan du har klart å stå på dine meninger og kommet sterkere tilbake når personer har behandlet deg dårlig. Uansett hvordan det var når du var 16-20 år, så har du aldri vært noen kopi. Jeg kommer til å huske deg som en klar og tydelig original.
   Masse lykke til videre! Gleder meg til å følge deg videre i andre kanaler.

  171. Jeg har alltid synest du var et inspirerende menneske Sophie. Jeg har ikke sakt stort, men fulgt deg fra start. Den styrken du viser gjennom dine svakheter gjør at du har hjulpet meg mye i mine vonde tider. Den reisen du har hatt har jeg vokst med deg. Vi er forøvrig like gamle. Men jeg husker spesielt godt for noen år tilbake da du var med i bloggerne. Det var en skikkelig aha opplevelse for meg, da du viste mye mer av følelser, meninger, og delte ord rundt opplevelsene dine uten at det ble for planlagt, om du skjønner. Jeg synest du var en vakker dame, med mye mer mellom ørene enn hva mangen gav utrykk for rundt meg. Men du ble ett geni. Rett og slett. Jeg kan ikke en gang beskrive det. Men du er absolutt min favoritt over all. Takk for at du har gitt så mye av deg til oss i så mangen år. Jeg håper du aldri stopper å dele selv om du kutter ut en plattform.💕

  172. Tusen takk for alt Sophie. Du har vært en sann fryd å følge gjennom alle disse årene, og det er synd, men veldig forståelig, at du ikke lenger ønsker å forholde deg til kommentarene som minsker livskvaliteten din. Kommer til å ta meg lang tid å vende meg til å ikke klikke inn på bloggen din daglig, men jeg gleder meg til å fortsette å følge deg på andre plattformer for å se alt det store du kommer til å oppnå. Du er fantastisk<3

  173. Har lest bloggen din helt siden du startet og blogge, så litt rart at du skal slutte men du må jo gjøre det som føles riktig for deg. Kommer til å fortsette å følge deg videre på sosiale medier så blir spennende og følge deg videre der. Lykke til videre ❤️

  174. Har lest bloggen din fast i 7 år! Jeg er utrolig stolt av å se din utvikling, fra hvem du var og hvordan du er blitt. Du er så latterlig sterk og har stått i så sinnsykt mye ufortjent dritt. At du skriver at du har det bra gjør meg GLAD! Og du fortjener det. Helt ærlig. Jeg synes det er trist at du må ta dette valget, men bra at du gjør noe som gjør deg godt. Jeg ønsker deg masse lykke til framover, du er rå!❤️

  175. Jeg har fulgt deg fra når du skrev fra jenterommet. Vi er like gamle. Merkelig å skrive det om noen jeg aldri har møtt eller snakket med, men jeg føler at vi har utviklet oss sammen🙈 det blir rart å ikke kunne lese nytt innhold på bloggen din, men skjønner at du ikke blir helt borte fra oss😉 har full forståelse for at du velger å legge blogg-kapittelet bak deg. Elsker at du nevner Kristian Magnus! Samboeren begynte å lure når jeg plutselig begynte å gråte, men jeg ble bare så rørt av at du nevner han❤️ Han har alltid støttet deg, mens vi andre «late» ikke orker å skrive noe ved en hver anledning.
   Til slutt vil jeg bare si at jeg har enorm respekt for den du er, og alt du har fått til. Du har grunn til å være stolt av deg selv!
   Gleder meg til å fortsette å følge deg fra andre plattformer😊
   PS. Håper du får motivasjon til å skrive en bok til! Jeg har elsket de to første😃

  176. Har fulgt deg nesten hele tiden. Skjønner at du går videre, du har annet å gjøre🦸🏼‍♀️Takk for at vi har fått se deg vokse, mestre, feile.. Ja, leve – rett og slett.
   Lykke til med videre prosjekter – see you around!

   (Nå kan alle som hakker i kommentarfelt bare bla videre til neste blogg og begynne å bryte ned det de gjør. Føler du deg truffet med et snev av dårlig samvittighet? Bra. Mennesker er mennesker selv om de er offentlige og har åpent kommentarfelt)

  177. Jeg er helt sjokkert. Jeg griner. Jeg fulgte deg når du satt på rommet i harstad. Kjøpt vipper på nett der du kjøpte de. Ble sjalu når jeg så hvor bra du så ut i tyrkia k 2013. Du har i en bilulykke rett etterpå. Jeg har lest bloggen din nesten hver dag siden du startet og ALLTID forsvart deg å kranglet på dine vegne, sophie. Jeg LOVER! Kun en gang jeg ble sjokkert og satt ut (den greia me deg og kristin i mars). Har drømt om deg mange ganger der vi var venner og du likte meg godt. Det er ikke alle som liker meg. Du har gjort så mye med meg. Podcasten din og fetisha løftet meg ALLTID opp, og du setter ALLTID ord på ting. Jeg satt den på en gang jeg hadde masse angst og ble rolig når jeg hørte dere pratet. Ofte betydde dine meninger mer enn mine. Du har faktisk vært en venn for meg. Men du vet ikkd hvem jeg er. Drømmer sikkert om deg inatt. Du har gjort så mye med meg.

  178. Kjære Sophie, dette var bare rett og slett så trist!😭 jeg kommer til å savne bloggen din, noe helt enormt. For meg personlig har dette vært den av dine plattformer jeg har likt best å følge deg på, så bloggen jeg har lest fast siden 2012 vil bli et savn. Du har faktisk skrevet den eneste bloggen, som jeg aldri har sluttet å lese! Klapp på skulderen til deg for det. Likevel forstår jeg avgjørelsen din, og den står det stor respekt av. Mange gode klemmer og lykkeønskninger fra meg❤️

  179. Å nei😢du ut bestandig vært mitt forbilde og jeg er 26 år!

   Men slutter du med yt også?

  180. Har lest bloggen din lenge, men har ikke vært flink til å kommentere. Husker at du var med på Skal vi danse. Ønsker deg alt godt videre 🙂

  181. Kjære Sophie. Dette er en klok avgjørelse. Men du skal jo likevel formidle via insta, snap mm, så da blir d vel ikke så annerledes…du skriver og folk kommenterer videre.
   Uansett -lykke til videre.

  182. Jeg forstår deg, men kommer til å savne å lese bloggen din. Syns du har utviklet deg, vokst og vært så tøff med ærlige innlegg. Jeg er en del år eldre enn deg, men har fulgt deg i 4-5 år.
   Syns du er en tøff kvinne med bein i nesa, du har egne meninger og er meget flink til å snakke for deg, du er reflektert og jeg ser skikkelig opp til deg.

   Personlig hadde jeg ikke klart å vært en offentlig person selv, og de stormene du har stått i gang på gang, er svært modig. Du er sterk.

   Jeg syns det er fint at du tar ansvar for deg selv, det krever sin kvinne å stå opp for seg selv.

   Gleder meg til å se en ny sesong av SEV. Og kommer til å fortsette å følge deg på insta.

   Lykke til, Sophie 🌺

  183. Å ta vanskelige valg for å få det bedre er det eneste riktige vi kan gjøre for oss selv! ‘Love yourself<3 Stå på, u go girl!

  184. Alt har sin tid, og denne bloggen har vært ikonisk👏🏼 Sikker på at du får enda bedre tid til alle de prosjektene dine som gir deg god energi.
   Det jeg har tatt med meg fra da jeg begynte å lese bloggen din helt fra start er å stå i sine egne meninger.
   Du hadde tydelige og sterke meninger helt fra starten og til bloggslutten❤️jeg elsker det!
   Sikker på at alle kommer til å huske Sophieelise.blogg.no, barbie with a twist ⭐️

  185. Hei! Ville si at det har vært en ære og lese og følge med på bloggen din. 🤗 Angrer litt på at jeg ikke har kommentert så mye jeg skulle ønske.

   Uansett, har du inspirert meg til å fortsette å gjøre meg, og stå på i tyngre stunder. Prioritering av egen helse er viktig, for uten den fungerer vi generelt dårlig. Stå på ditt! ❤️

  186. Du er bare helt ekte. Ekte, Sophie. En prestasjon veldig få klarer å være, uavhengig av popularitet og ikke.

  187. Kjempe kipt at du ikke bare stenger kommentarfeltet! Kommer til å savne bloggen din mye. Heier på deg! Takk for mange fine innlegg.

  188. Tusen takk for at du har vært så ærlig og ufiltrert på bloggen din. Kommer til å følge deg videre og gleder meg til neste bok og serie. Takk for at du er så tøff. Har fulgt deg helt siden start og har kjent meg igjen i mye av det du har skrevet om oppveksten din. Takk for at du har delt og fortsetter å dele på andre plattformer videre.

   En liten funny historie er når jeg var å besøkte kjæresten min i Harstad for noen år siden. Vi kjørte rundt fordi han skulle vise meg rundt. Jeg kjørte forbi huset ditt og ble helt starstruck. Husker så godt at jeg håpet på å få se deg😊

   Du har nådd langt Sophie, men du kommer til å nå toppen! Du er rå 💪🏼

  189. Jeg har fulgt deg siden starten, og jeg husker spesielt godt alle outfit bildene/ klipp fra bloggerne som ble tatt på veien utenfor hjemme ditt i Harstad. De var legendarisk! Ble alltid inspirert <3 Takk for noen fine år her på bloggen, DU ER RÅ!

  190. Det er kjempe trist at de frekke ekle kommentarene går sønn innpå deg. Ganske sikker på det er misunnelse mye av det fordi du har gjort business av navnet ditt osv. Dessverre er jo det kritikken man husker best og spiser opp innvendig. Jeg ønsker deg lykke til videre med de andre prosjektene dine! Stå på fine du

  191. Jeg er ikke en daglig leser og pleier egentlig aldri å kommentere, men har vært innom her i ny og ne opp gjennom disse 10 årene. Må ærlig innrømme at dette gjorde meg litt trist, så jeg velger å etterlate et hjerte. Du er legendary!

   Her kommer det:

   <3

  192. Vet du hva, jeg er helt enig i at dette er en rett ting å gjøre. Du er en kjempeflott blogger, men det burde aldri gå på bekostning av enselv… Aldri. Når det går utover psyken er man nødt til å ta grep.

   Som blogger er du konstant i skuddlinjen, og ingen er i stand til å stå så lenge i skiten man får. Ingen.
   At du har holdt ut så lenge som 10år, sier veldig mye om deg.
   Du er beinsterk. Psyken din er virkelig noe du burde være stolt av.
   Vi med empati og emosjonell intelligens ser deg. Aldri vær i tvil om det.
   Alle andre som har rakket ned på deg, kommet med trusler og pratet ned om deg har det mye værre enn deg, trøst deg med det. De har ikke sett deg for det du er, eller hva du faktisk har mellom øra.

   Jeg vedder på at du har mange andre prosjekter igang.. Gleder meg til å se deg videre.

   Hilsen en nordlending på snart 30, som beundrer deg for din åpenhet, modighet, ærlighet og ikke minst styrken du bærer.

   Pappaen din er nok kjempestolt for at du tar et standpunkt.
   Håper jeg ser deg på en stilleretreat en dag.

   Klem <3

  193. Trist at du slutter med bloggen – men skjønner veldig godt valget ditt. Synes du har fått veldig mye ufortjent pes det siste året, og kommentarene du har fått inne på bloggen den siste tiden har vært helt uhørt etter min mening, ja, ren mobbing som du selv sier. Jeg har vanskelig for å forstå hvordan folk klarer å ha samvittighet til å lire av seg all den dritten til noen de ikke personlig kjenner en gang, og om de føler seg bedre av å skrive alle de stygge kommentarene? Nei, nettroll forblir nettroll.

   Jeg har fulgt deg alle årene du har blogget – startet vel etter “blogg-feiden” du hadde med TCMN (ble jo veldig kjent her oppe i Tromsø 😉 ). Vanskelig å peke ut noe spesifikt jeg husker best, men det som går igjen er ditt evige engasjement for dyr og miljø, noe som jeg selv brenner for. Videre har jeg alltid likt imaget ditt og humoren din, og ikke minst den stayer-evnen du innehar i forhold til hvem du er, og at ingen har kunnet forandre på det. Det er virkelig beundringsverdig.

   Lykke til videre, og keep up the good work!

  194. Høres ut som en sunn avgjørelse! Du har så mye bra komme med foruten kropp, glitter og glam. Samfunnsengasjementet og sårbarheten din fenget. At du er så glad i og opptatt av dyr og deres velferd er helt topp.
   Forstår du blir preget av alt det stygge som blir skrevet. Du er så mye mere enn bare det vi ser.
   Lykke til videre!

  195. Tusen takk for mange fine stunder med lesing og et litt annerledes og fint forbilde. Stå på videre Sophie, du er fantastisk. Klem

  196. Sophie Elise. Jeg skal være ærlig, og ikke stopp og lese fordi du tror det er kritikk, der er det ikke.
   Så har du vært i søkelyset lenge. Og jeg likte deg aldri. Min venninne snakket om deg, hvor smart du var, ekte. Du hadde faktisk noe å komme med. Jeg var uenig. Fant mange argumenter for å ikke å like deg. Fant mange motargumenter for meningene dine. På mange ting tenkte jeg at jeg var ening i utgangspunktet, men siden det var deg ville jeg ikke høre. Fordommer? Sikkert. Forutinntatt? Helt sikkert. Jeg hadde ikke engang lest bloggen din, og jeg har til den dag i dag bare skumlest kanskje 3-4 innlegg tilsammen. Du snakket om palmeolje. Jeg tenkte at enhver idiot vet at palmeolje ikke er bra. Du snakker om kroppspress. Jeg tenkte at du var svak – og dette til tross for at jeg kunne føle på det samme selv. Men ville jeg anerkjenne mine følelser om temaet? Niks. Jeg tenkte du var dum. Jeg tenkte du slo opp åpne dører, og ønsket kred for det. Jeg tenkte alt du sa var sagt før.
   Så, en dag i fjor. Jeg var på jobb, jeg kjedet meg. Og, som en av mine dårlige egenskaper liker jeg å oppsøke ting som irritere meg. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg kan til tider dyrke på mine egne negative følelser. Det fører aldri noe godt med seg. Så denne dagen, på jobb, satt jeg på storytel, og boken din kom opp. Og jeg satt den på. Du leser. Jeg gledet meg, nærmest frydet meg til å kunne finne nye ting å ta deg på. Ting jeg kunne argumenter mot i samtale med andre som likte deg.

   Aldri har jeg blitt så satt på plass.
   Aldri har jeg møtt meg selv mer i døra. For hvert ord, hver setning, ble jeg mer utilpass. Ikke bare skrev du godt, ikke bare leste du med innlevelse – på en måte jeg kunne tro på teksten. Du leste opp livet mitt. Livet mitt, bare ganget med 10. Kanskje mer. Alle følelsene, alle tankene. Jeg kjente meg igjen i så mye. Jeg satt på jobb med tårer i øynene. Det var som å lese en dagbok jeg aldri hadde turt å skrive. Var det derfor jeg ikke hadde likt deg? Fordi du representerte meg på et vis, bare at du hadde tatt et steg jeg ikke turte å ta? Du var mer «ekstrem» enn meg i det meste, men basen var det samme. Jeg hørte hele boken. Så hørte jeg den igjen. Jeg tenkte at dette er dagen jeg skal ta innover meg mine egne forutinntatte meninger. Dette er dagen jeg ikke skal gjemme meg bak meninger om at andre er dumme – fordi det er lettere for meg.
   Boken din gikk skikkelig inn på meg. Det var rett og slett som en åpenbarelse. Og jeg som ikke engang like deg!
   Så jeg tenkte, Ok. Hvem har vel ikke hatt det slik. Litt slik. På en eller annen måte. Men jeg begynte å få sansen for deg. Jeg begynte å følge deg på Instagram. Jeg så noen episoder av TV-serien din.
   Så, egentlig klar for å bli skuffet, kjøpte jeg meg bok nummer to. På en langhelg med kjæresten gikk jeg innom en bokhandel.
   Elsk meg. SÅ forbanna bra kunne du ikke være.
   Jeg leste hele boken den helgen. Jeg var trollbundet. Igjen beskrev du så mange følelser jeg selv har hatt. Så mange ting jeg ikke har anerkjent ved med selv. Så mange ting jeg skulle ønske jeg hadde lest før.
   Jeg elsket den! Jeg elsket ærligheten, åpenheten, ydmykheten. Jeg elsket måten du analyserer dine egne følelser. Hvordan du ikke legger alt over på han, selv om du i bunn og grunn kunne gjort det – og til og med sluppet unna med det. Men nei. Du går hakket videre. Du går igjennom dine egne følelser, dine egne feil. De fantastiske ordene som gikk rett inn i hodet mitt – herregud jeg har gjort disse tingene selv! Igjen kjenner jeg meg igjen som en «mildere» versjon av deg. Jeg har gjort samme ting, jeg har følt samme følelses, bare i mildere grad. Og herregud så deilig å få de på papir. Å kunne lese de ord for ord uten å måtte beskrive de selv.
   Jeg vil faktisk ærlig og oppriktig takk deg, Sophie, fordi du har åpnet øynene mine. Og jeg tror at mange av de negative kommentarene du får er fra folk som meg selv. Rett og slett de folka som ikke orker å ta innover seg sine egne problemer. Fordi vi liker å leke perfekte. Dømme. Jeg er ferdig med det, og oppriktig talt føler jeg at du er en av stemmene som fikk meg dit. Ingen er feilfri. Ikke du og ikke jeg. Og jammen har jeg sluttet å forvente det også.
   Da jeg så på Instagram at du skal «legge ned» bloggen, fikk jeg et sterkt behov for å skrive dette. Selv om jeg ikke har vært her fra start. Selv om jeg aldri har fulgt bloggen.

   Fra en som mislikte deg sterkt, til å bli en stor fan!
   Tusen takk, og lykke til videre i livet!<3

   1. Heidi, takk for at du tok deg tid til å skrive denne kommentaren! Du har tydeligvis et åpent sinn og det har gjort at du har utviklet deg videre på en slik fin måte . Ikke bare har Sophie Elise vært et godt forbilde for deg, du er eksempel til etterfølgelse også 🙂

  197. Hører deg og ser deg ♥️<3
   Jeg trur dette er bra for deg, lev DITT liv.. Ingen skal ha noe å si i det..
   Ta vare på deg selv :*

  198. Du har inspirert meg, gjort meg glad, fått meg til å reflektere over ting, jeg har ledd med deg og fulgt deg helt siden ditt første blogginnlegg på denne bloggen og faktisk litt fra den første du hadde også. Du har vært min favoritt blogger fordi du virker så genuin, du er ekte, du har delt oppturer og nedturer, tatt oss med på livet ditt, som jeg har syntes har vært veldig gøy å følge med på. Er så mange ting jeg husker godt fra bloggen din, krigen mellom deg og tcmn, forholdet til deg å marco, Lana del ray cover på YouTube, din første singel lion Heart og min favoritt fuck all your Friends (relatable) alle innleggene dine om miljø, pels, mat som har inspirert meg. Litt rart etter alle disse årene så ser jeg på deg som en venn, jeg ser opp til deg og ønsker deg alt godt. Håper ting går dit du vil, jeg kommer til å savne deg her❤️

  199. Vær stolt av deg selv, og alt du har oppnådd! Spennede å følge deg, både på blogg/tv. Håper vi ser mer til deg, om det er i nye tv programmer, eller nye bøker 🙂

   Du er en inspirasjon og ett forbilde for mange.

   Masse lykke til videre!

  200. Jeg vet ikke om du leser disse kommentarene, men hvis du gjør så lurer jeg litt på om du har noen tips til ei som ønsker å gi ut bok? Hvordan får man napp hos forlag?

  201. Helt ærlig, så skjønner jeg ikke hvordan du har klart å stå i alle stormene som har kommet din vei. Jeg har noen få ganger lest kommentarer på bloggen din, eller i felter på Facebook, og fått helt vondt i magen. Skjønner så utrolig godt at du velger å avslutte, synes det står stor respekt av det. På en kjedelig og verdig måte. Jeg har lest bloggen din nesten helt fra starten av. Husker første gangen, da skrev du noe sånt som at overvektige folk har seg selv å takke. Jeg følte meg truffet. Men etter det har du kun truffet meg på gode steder. Og det har vært unikt å få følge utviklingen din, og generelt livet ditt. Husker også veldig godt debatten du satte igang rundt palmeolje. Tenk det, DU, traff så mange mennesker og skapte en enorm endring. Fy søren, synes det er helt rått. Elsker måten du skriver på, og at du alltid når meg med budskapet ditt. Husker også så godt når du var med i skal vi danse. Du overrasket fra første program med å være helt rå. Var sikker på at du skulle vinne. Du vant ved å gå av på måten du gjorde, og du hadde vunnet hvis du fortsatte. Du er helt unik, så skapende og tenkende, og har en fantastisk evne til å få folk til å føle. Du treffer meg. Masse lykke til videre, jeg skal følge deg. Takk for alle tanker du har fått meg til å tenke, følelser jeg har følt. Takk

  202. Lykke til videre !
   Du starta kanskje som en rosablogger, men Gud du har vist du har ben i nesa! Du er et godt forbilde for mange, det skal du vite! Selv jeg syns det har vært så deilig å kunne lese all den ærlige «shiten» du har posta! You go girl!

  203. Takk for din ærlighet og besluttsomhet! Det har vært inspirerende og spennende å følge deg på veien til å bli en business woman. Takk for at du har vist både oppturer og nedturer, de gode og dårlige dagene gjennom dine sterke, sårbare og råe ord. Det har vært godt å vite at man ikke er alene om de tunge periodene.
   Masse lykke til med videre karriere, kjærlighet og eventyr du måtte oppleve – heier på deg! <3

  204. Det er en tid for alt. Jeg har ikke vært en fast leser av bloggen din, men du har vært til inspirasjon for mange jenter, og det er vel det jeg vil huske deg for – først og fremst. Du har delt opp- og nedturer, vært tøff og slått i bordet for deg selv og andre.

   Masse lykke til med dine videre prosjekter. Jeg er så utrolig imponert over hva du har fått til hittil i ditt unge liv.

  205. Jeg husker veldig godt at du alltid har vært så ekte og at jeg følte jeg kunne kjenne meg igjen i så mye ved deg, og at vi sto for mye av det samme.
   Så var det en gang du uttalte deg om noe ( husker ikke engang hva) og jeg tenkte «what, dette er jeg totalt uenig i, nå vet jeg ikke om jeg gidder å følge mer». Så gikk det litt tid å jeg tenkte, hvis du hadde vært vennen min så har man såklart uenigheter og det er ingen mennesker man er alltid 100 % enig med. Skulle jeg da sluttet å være venn med denne personen ? Nei, så hvorfor skulle jeg da slutte å følge og «støtte» deg pga 1 ting.
   Så selvom jeg ikke alltid er enig med deg, så synes jeg du er et av de mest interessante, genuine, Relatable ( klarte ikke finne det norske ordet 😂) menneskene som er å finne på sosiale medier. Digger deg!

  206. Alt til sin tid❤️ Har vært spennende å følge deg på reisen, med alt fra flytting til Oslo, kjærlighet og brudd, til at du har vært et forbilde innenfor politikken og har snakket om viktige temaer som blant annet miljøkrisen og abortloven. Ingen er perfekte og selv om det er kjipt at bloggen har blitt en byrde for deg og ikke et fristed er trist å høre, men takk for at du har stått støtt i både tykt og tynt. Har kanskje ikke alltid vært enig med deg, men har alltid respektert ærligheten din og at du har vært så åpen. Har vært spennende å følge med på bloggen, men som sagt, alt til sin tid – masse lykke til videre med nye prosjekter og fremtiden!

  207. Jeg husker faktisk ikke helt hvordan jeg kom over bloggen din, men jeg leste den fra allerede før «bloggkrigen» hvor du ble ordentlig kjent. Husker jeg følte meg nesten litt stolt som allerede var leser av bloggen din da du plutselig havnet på topplisten og alle andre også viste hvem du var, hehe!
   Har vært en følger siden den gang 🙂 lykke til videre ❤️

  208. Jeg har fulgt deg i en del år og det jeg husker best var en periode i livet mitt hvor jeg var ekstremt usikker på meg selv. Jeg klarte ikke å akseptere både utseende og sinn. Mye av det som «skadet» synet mitt på meg selv var i all hovedsak sosiale media og andre mennesker rundt meg som hadde litt for mye fokus på det som var pent og populært. Det var da jeg begynte å følge mer nøye med på deg både i blogg og i media generelt. Jeg ble nysjerrig på måten du snakker om kropp og velvære, livet generelt i tillegg som «inspirerte» meg til å godta at jeg er den jeg er og fortid kan jeg ikke gjøre noe med men bare akseptere, fremtiden er derimot min. Jeg fulgte ikke med deg på den måten som jeg tidligere hadde sett på andre populære some kontoer med at «jeg vil være som henne». Jeg har fulgt deg på grunn av at du får meg til å ville være MEG. Du har inspirert meg til å godta ting med meg selv som jeg ikke kunne gjøre før. Strekkmerker, angst og depresjoner. Det er meg. Jeg kan ikke si annet enn TAKK. Du er awesome!

  209. Kommer nok til å klikke meg inn mange ganger om dagen i en god stund fremover av gammel vane. Kommer til å savne å lese tekstene dine! Har fulgt den siden du bodde i Harstad, har ikke alltid vært enig i alt du har sagt og delt, men bloggen din har jeg alltid likt å lese og har klikket meg inn her mange ganger om dagen i mange år.. Trist at det er slutt, men skjønner det også.

  210. Har fulgt deg av og på i mange år. Kanskje mest de siste årene. Jeg er voksen og har et helt A4 liv og drømmer meg litt bort i dine eventyr, dine fortellinger, hendelser, opp og nedturer. Det som nemlig er helt unikt med din blogg er at du skriver godt, du er rett og slett flink til å skrive. Ikke skrivefeil eller et grusomt muntlig skriftspråk, det er behagelig å lese – det samme gjelder bøkene dine😊 Masse lykke til videre. Forstår valget ditt godt, du har fått en liten gruppe følgerne som har gjort sport ut av å kommentere negativt, rett og slett mobbe deg og ditt liv. Det er for meg helt sjokkerende. For selv om du har meninger jeg ikke deler, du kanskje dummer deg ut, tar valg jeg ikke ville drømt om å ta – så har jeg ikke noe behov for å være stygg mot deg, eller tenke vonde tanker om deg. Du er en flott person SE😊 Masse lykke til videre.

  211. «Jeg har følt det originale ved meg selv forsvinne, litt etter litt, og det finner jeg meg ikke i. »
   Dette sier du i dette siste innlegget. Men Sophie, det originale ved deg har du stort sett selv vært med på å la forsvinne….dessverre. I innlegget om dine planer for 2020 kjenner jeg deg overhodet ikke igjen på bildet. Du ser ikke ut som du trives og er helt annerledes enn du har sett ut før. Du har nok mange fine sider og mange gode ideer for fremtiden som du sikkert lykkes med. Men etter du nylig tok operasjonen hvor du opererte inn innlegg i hoftene, vrikker og vrir på avkledd kropp OG du tar med tv2 på operasjonen ble jeg VIRKELIG redd og skuffet over at du fortsatt ønsker å fremstå som et forbilde for ungdom. Det er denne siste operasjonen jeg dessverre husker best fra bloggen. Så håper jeg at du vil bruke andre og sunnere sider av deg selv enn en plastisk operert kropp for å få oppmerksomhet. Du er smart Sophie, og bruk nå heller hue enn kroppen i videre forretninger. Takk for underholdningen…men greit at du nå går videre på veien

  212. HIPP HIPP HURRA!!! Denne dagen burde feires! Er så glad du ikke kan påvirke mennesker negativt via bloggen din fremover.. skulle bare blitt kvitt resten også

   1. Håper du enten er en liten unge som ikke vet forskjell på rød eller blå. Da har du sjansen til å lære deg en lekse eller to.
    Eller at du er en gammelt menneske som er ensom og alene. Da anbefaler jeg deg å gå ut i verden. Smil litt å få deg noen venner 😁

  213. Ditt engasjement til dyrvelferd. Du inspirerte meg til å tenke mer på dette, og å gjøre en forskjell. Du inspirerte meg til å ikke bruke pel, dyretestede produkter, kjøttfrie mandager og noah.

  214. trist at du legg ned, men håpa du gjør masse nytt og skriv bøker om MENTAL HELSE, det hadde vært rått! lykke til videre❤️❤️❤️

  215. Hei.
   Dette er første kommentaren jeg legger igjen i feltet ditt. Det er kanskje dumt når su nå velger å gi deg. Ønsker deg lykke til videre. Blogg-Norge blir fattigere. Du gir fantastiske perspektiver på ting, er ærlig og åpen. Du skriver ikke om en perfekt hverdag eller liv, men skildrer livet i alle fasetter, med glimt i øyet og skarp penn. Jeg har fulgt deg i 10 år og kjenner meg igjen i mye av det du har skrevet om selv om jeg er mange år eldre enn deg. Stå på videre, ikke la noen endre deg til noen du ikke ønsker å være. Finn balanse og fred i livet.

   Hilsen trofast leser.

  216. Hei, Sophie Elise.
   Du gjør et klokt valg i å lytte til deg selv. Du er ei tøff jente, som har vært gjennom mange stormer i løpet av disse ti årene i bloggsirkuset, jeg er imponert over måten du har taklet kritikk på. Jeg er imponert over ærligheten din og at du har vært åpen om at det mange ganger har vært tøft å være Sophie Elise. Du går dine egne veger, og jeg håper/regner med at vi møter deg på andre arenaer i fremtiden; pod, foredrag, forfatter, politiker? Du er talentfull!
   Du bad om at vi skulle skrive litt om våre beste minner fra bloggtiden din. Jeg ønsker ikke å fremheve ett bestemt minne, men hvordan du skriver om de du er glad i. Da særlig om hvordan du fremstiller og pappaen din og Kasper. Hvor takknemlig du er overfor dem og dine beste venner. Det er rørende lesning. Jeg blir også rørt over omsorgen du har for dyr og at du bruker din stemme for arbeidet for miljøet.
   Jeg ønsker deg alt godt i fremtiden❤️

  217. Kommenterer så og si aldri, men tenkte å si at du har mange lesere som ikke kommenterer også som er veldig positive til bloggen!!! Det at du sier motivasjonen har vært lav i år, og ja mulig man som leser har merket det da du har publisert innlegg litt hyppigere før, så er det fortsatt utrolig hvor konsekvent du har vært på bloggen med tanke på kvalitet og kvantitet. Dette pluss hva du har oppnådd og kommer til å oppnå (mtp målene dine for neste år) er det ingen tvil om hvor ufattelig hardtarbeidende du er. Det kan INGEN ta deg på uansett hvilke kritikk du må ha fått. I tillegg er det ekstremt merkbart at du trass i den “overfladiske” delen av deg, som har fokusert mye på utseende, noen ganger på en usunn måte (som du selv har påstått) at du er ekstremt smart og reflektert, det kan heller INGEN ta deg på. Min oppfatning er at en del av det du har prøvd å formidle er nettopp hvordan man kan være mange ting. Du har hvisket ut fordoms-linjer på en måte jeg ikke har sett noen gjøre det før. DET tror jeg er en stor del av det bloggen din har vist mange og kommer til å bli husket for. Jeg håper, og tror, du vet hvor godt et forbilde du faktisk er. Det er ironisk nesten at du sier du ‘gjør feil uansett hva du poster’, for jeg tror at nettopp det faktumet at du har prøvd forskjellige innfallsvinkler og deretter delt selve prosessen ved de ulike innfallsvinklene har gjort deg til det gode forbilde du er. Haha, dette var veldig rotete, men jeg mener du er den desidert viktigste og mest (positivt) innflytelsesrike bloggeren Norge har hatt. Og jeg tror du kommer til å utrette flere store ting (uten å legge noe press på deg altså hehe, mener bare at jeg tror på deg og dine evner). Uansett -masse lykke til videre! 🙂

  218. Ra TUSEN TAKK for kjempegode ord så koselig å høre det tar jeg med meg videre hilsen Kristian Magnus 😀🦋

  219. Du er ett av mine største forbilder. Jeg føler så mange ikke forstår det, eller seg deg FOR DEG. DET synes jeg er ufattelig trist og dumt, fordi du virker som en helt fantastisk jente!! Trist at du slutter med bloggen for jeg har fulgt det så EKSTREMT lenge. Jeg kommer til å følge deg vidre på de andre stedene og gleder meg masse til å se hvem DU er og blir! Om det å slutte å blogge gir deg ett bedre liv så kjør på! Masse lykke til vidre i livet.

  220. Jeg har fulgt deg helt fra starten av, selv om jeg er mye eldre enn deg. Jeg har blitt inspirert av at du kan være intr i sminke og dyrevelferd – samtidig! I tillegg har du mange gode tanker og meninger som har fått meg til å reflektere over ting. Takk for fine bloggår<3

  221. Du er FANTASTISK ♡ og jeg skulle ønske vi hadde blitt kjent en dag. Ditt magiske vesen, lykke til videre!

  222. Åååh, så fint av deg å nevne Kristian Magnus ❤️ En virkelig trofast følger som alltid bare har fine ting å si til deg. Det må jo være noe man setter pris på når man er vant til å bli møtt med så mye negativitet. Omtenksomt av deg å gi ham en liten shoutout 🤩

  223. Jeg har lest bloggen din daglig i kanskje 6 år, men aldri skrevet noe. Det har delt av deg selv, vært sårbar og bloggen din har vært et genuint høydepunkt i morgenrutinen min. Men jeg støtter deg fullt og helt og er glad for at du er tøff nok til å gjøre det som et best for deg selv. Stå på videre! Klem

  224. Lykke til videre i livet! Ønsker deg alt godt og håper du får det fint❤️ Håper du trives med det du kommer til å gjøre nå🥰

  225. Dagen måtte komme 😔 full forståelse og stor respekt for deg som har holdt ut all denne dritten du har fått samtidig som du har bygd karrieren din SÅ bra ! Du skal vær stolt av alt du har fått til, og den du har blitt. Jeg har følgt deg siden første året du begynte å blogge.Det har vært fantastisk å få være med på hele veien, og sett hvordan du har utviklet deg. Selv om de kansje ikke føles slik ut så gir du deg på topp. Du er unik, uerstattelig, og for meg et stort forbilde !
   Jeg slutta å spise kjøtt nesten samme dagen som du, fordi du inspirerte meg. Jeg har ikke tatt en eneste bit av kjøtt siden. Etter du inspirerte meg har jeg inspirert 3 av vennene mine til å kutte ut kjøtt for flere år siden.en liten forskjell som betyr alt for de dyrene som har blitt spart. Jeg er evig takknemlig for alt du har lært oss, om miljø, dyrevelferd, psykisk helse and the list goes on. Jeg håper du forsetter å bruke stemmen din, for den er så utrolig viktig!
   Og jeg gleder meg til å følge med på resten av de du måtte finne på!
   Stooor klem til deg ❤️

  226. Dette var det siste jeg ville lese i dag Sophie… Jeg har fulgt deg i mange år og jeg klarer ikke å velge et spesiell ting jeg vil skrive om. Jeg har synes i alle år du har vært en fantastisk person, med bein i nesa og beina på jorda. Jeg har lest bloggen din i snart 9 år og har fulgt deg igjennom alt du har skrevet om både nagativit og postitivt. Jeg gleder meg til å følge deg igjennom dine andre sosiale medier videre. Masse lykke til fremover ❤️ Det blir rart å ikke lese bloggen din fremover…

  227. Jeg vil spesielt huske hvordan du har fått meg til å føle meg som en av dine venninner gjennom det du skriver, selvom du ikke engang aner hvem jeg er. Jeg vil huske hvordan jeg, selv en jente på 18 år, ser opp til deg og alt du får til! Du er rå, og du står med bena godt planta i det du står for! Gleder meg til ett nytt kapittel med Sophie Elise uten bloggen. <33

  228. Takk for at du har delt nesten hele deg med alle oss! Håper du får en lys fremtid med gode stunder! Du er utrolig klok og god til å skrive! Sitter igjen med tanken om at du er utrolig sterk, du reiser deg opp igjen og igjen! Stå på!
   Klem

  229. Lykke til videre! Det er vanskelig å plukke ut en ting jeg husker spesielt godt, for jeg har lest bloggen din siden 2011. Tenårene i Harstad med jentene, da du flytta til Oslo og vennskapet med Joakim er kanskje det jeg husker best. Takk for gode blogginnlegg i så mange år!

  230. Det jeg husker best, er alle de som greide å skrive dritt til deg. Bli rett å slett lei meg, og forstår veldig godt valget ditt. Stå på videre. Er så imponert over alt du får til

  231. Wow, så trist men også veldig forståelig! Har lest bloggen din siden starten, har klikket meg inn her hver dag i sikkert 8 år nå😅 Jeg tror grunnen til at jeg har følgt deg i så mange år må være at du alltid har vært så ekte. Du har delt så mye av deg selv, på godt og vondt. Det at du har vært så sterk gjennom alle disse stormene, er noe jeg ser opp til. Og ditt pågangsmot og at du alltid alltid har vært ekte og ærlig. Du er et ikon og jeg tror faktisk ikke at blogg blir det samme uten deg. Gleder meg til fortsettelsen, du kommer til å klare deg super fint! Masse masse klemmer til deg❤️

  232. Ingen over, ingen ved siden av! Bøyer meg i støvet for det du har oppnådd, og det skal faen ingen kunne ta fra deg. Folk kan være så sjalue de bare vil, men du er bloggdronninga over the TOP! Du har gitt så mye, og det står i stor respekt at du har fått mer åpenhet i samfunnet. Du har gitt så mange mye ❤️ tusen, tusen takk for alle de årene du har skrevet blogg. Setter så enormt stor pris på deg, og takk for at du er det menneske du er. Aldri slutt å tro på deg selv❤️

  233. Dette vil da bli min første og siste kommentar, da jeg kun har fulgt mest med på deg i debatter, aviser og nyhetene.

   Sterk og en fin kvinne er du med mye mot og arbeidsvilje. Hold det oppe og start på ny💕 Ingenting er bedre enn det. Lønner seg å ikke komme tilbake i blogging.
   Vil heller se deg i dommerstolen på skal vi danse!

  234. Jeg har vel aldri kommentert, som jeg kan huske. Men jeg har lest bloggen hver dag, fulgt med på oppturer og nedturer, tenkt at Gud hun er akkurat som meg, bare et menneske. Tenkt at det må ha vært utrolig vanskelig til tider, andre ganger utrolig gøy, spennende, lærerikt. Men shit, dette blir trist, kommer til å savne bloggen. Ønsker deg alt godt, heia deg!! Virkelig<3 glad for at du følger det som føles rett for deg! Jeg er oppriktig glad på dine vegne!

  235. Det har vært en fantastisk reise å få vært med på både oppturan og nedturan igjenna livet ditt. Du e et så ekte og oppriktig godt menneske! Kommer til å savn det å les bloggen din, som æ har hadd muligheten til å gjør hver dag i flere år! 😢 Blir virkelig å savn det. Men så e det godt og trykt å vite at vi bi fortsatt å hør fra deg på instagram og snapchat. (Og forhåpentligvis blir det maaange flere bøker!)
   🖤ta vare på deg skjøl Sophie. Loveu

  236. Synes det har vært fint å lese bloggen din og jeg kommer nok til å lese boken og se serien. Synes det har vært spesielt fint å se hvordan forholdet er mellom deg og faren din- for en flott mann. Heier på deg og dette tror jeg er et voksent og modig valg som er bra for deg. Lykke til! Hilsen voksen dame på 42 år 😊

  237. Massa, massa lycka till❤️ Detta gör du helt rätt i Sophie! Få bort saker som inte gör dig gott! Stor kram ❤️ Du är imponerande ❤️

  238. Kjære Sophie.
   Takk for at du har delt så mye fra en av de mest sårbare periodene i livet. Du var jo faktisk veldig ung da du begynte å blogge, og det er du fremdeles(!). Å følge noen som har gitt så mye av seg selv, delt tanker, følelser, opplevelser, og vært 100% ekte menneske, det er en sjelden og unik mulighet. Og det synes jeg du har gjort ditt aller ytterste for å få til. Det er ikke for alle å kunne stå i det. Å måtte tåle å få det meste ved seg selv diskutert og ment noe om.
   Det jeg vil huske best fra bloggen din er at du skriver så velformulert og fyldig. Og at du delte av deg selv på godt og vondt, at du har vist at livet har opp- og nedturer, at du har delt både små og store ting.
   Ønsker deg alt bra videre, du fortjener å få mange nye spennende erfaringer og øyeblikk fra dette livet. ❤️✨🖖

  239. Jeg har lest bloggen din så og si fra du startet, og det har vært mye opp og ned. Men på et vis så følte jeg litt at vi var to venninner på ca samme alder som vokste opp sammen, der jeg av og til gjerne skulle sagt til deg på tomannshånd at jeg er uenig, og mange stunder hvor jeg følte jeg ble satt på plass av deg. Jeg har bare lagt igjen én kommentar på bloggen din gjennom alle disse årene. Det var omtrent ett-to år siden jeg gjorde dette, hvor jeg ærlig skrev til deg at du er et flott forbilde, og jeg studerer for øyeblikket utenlands og forteller om deg til mine internasjonale medstudenter som blir overrasket over å høre hvor fornuftig norske influencere er (altså deg, ettersom du er den eneste jeg forteller om).

   Jeg studerer fremdeles i utlandet og blir her nok lenge, og lover deg at jeg kommer til å fortsette å fortelle om deg! Jeg synes virkelig du er et godt forbilde, og jeg skulle vært flinkere til å legge igjen kommentarer. Jeg husker best jeg så dokumentarene «The Cove» og «Blackfish» etter å ha lest om dem på din blogg. Du har også vært med på å engasjere meg mer i miljøet og være mer bevisst over valgene jeg tar. Har kuttet kjøtt fra dietten min og velger mer vegetarsushi over fisk når jeg spiser det. Jeg prøver også å inkludere mer veganske produkter i kosten, og ser for meg å være veganer i løpet av 2020. Du har vært med på å inspirere meg til dette valget.

   I tillegg vil jeg si at fra første podcast-episode av Status så har jeg vært fast lytter hver tirsdag. Det var virkelig herlig å våkne om tirsdagene og vite at det var en ny episode i vente. Det har vært mye latter og tårer, også som lytter. Og mange saker dere har belyst som jeg ikke forsto helt eller bare ikke klarte å sette ord på hva jeg følte om. Tusen takk for åpenheten, spesielt fra deg. Den ene episoden som fikk en del kritikk betydde utrolig mye for meg, det må du vite.

   Det er så klart trist at du skal slutte å blogge, men jeg må helt ærlig si at jeg tror det er en klok avgjørelse å ta. Du er bare et menneske og det er vanskelig å «bare være menneske» når alle sitter med lupe og analyserer hvert ord som blir sagt og alle valg du tar. Noen liker åpenhet, andre mener du skal holde ting for deg selv. Men så blir de misfornøyd hvis du ikke er åpen om det likevel. Ingenting er bra nok, og jeg forstår godt at du velger å gi deg. Jeg hadde gjort det samme, og det for lenge siden, om jeg var deg.

   Du er en fantastisk dame, Sophie! Virkelig. Jeg håper du leser dette og tar det med deg videre, for du har vokst til å bli en utrolig klok og flott dame, og du har gode verdier som du må ta godt vare på. Jeg heier på deg og kommer til å fortsette å følge deg på dine andre kanaler! Men fokuser på deg selv, på relasjonene rundt deg, på det som faktisk betyr noe – og hold helsen god.

   Takk for alle disse årene. Masse lykke til!

  240. Takk for at vi fikk være med på din bloggreise. Det har vært en ære, og jeg er evig takknemlig for alt du har delt og satt ord på, ikke minst alle de viktige temaer du har gjort oss oppmerksom på og lært oss om.

   Hvis noen er forbilder, så vil jeg si du er et godt et.

  241. En æra er over, kan jeg si det? Jeg har som mange andre fulgt deg fra starten og det har vært et eventyr å få bli med deg på reisen din. Du har inspirert og provosert, du har vært helt ekte og det er det ikke mange andre bloggere som kan skryte på seg.
   Tusen takk for alle lesestunder og bøker, gleder meg til å høre mer fra deg på andre plattformer fremover.
   Ikke slutt å vær deg selv ✨💯❣️

   1. Håper du enten er en liten unge som ikke vet forskjell på rød eller blå. Da har du sjansen til å lære deg en lekse eller to.
    Eller at du er en gammelt menneske som er ensom og alene. Da anbefaler jeg deg å gå ut i verden. Smil litt å få deg noen venner 😁

  242. Jeg har aldri lest bloggen din (eller noen andres for den saks skyld), men vil bare si at jeg synes du er en skikkelig tøffing og jeg har flere ganger beundret deg i hvordan du har håndtert stormer du har stått i i media. Ønsker deg masse lykke til videre og håper du finner ro og får det bedre nå 🙂 Stå på! <3

  243. Jeg har fulgt bloggen din i veldig mange år nå og begynte å binge serien din i går så følte jeg var veldig “nær” deg nå. Kjære fine Sophie. Jeg er glad på dine vegne at du har det fint. Jeg er glad for at du føler at hverdagen har blitt lettere for deg. For det er alt som betyr noe. Det er ikke vits i å gjøre ting som ikke gir deg glede lengre. Jeg kommer til å savne deg her på bloggen, men jeg er sikker på at du kommer til å ha det fint- og det gir meg glede. Fortsett å vær den du er, for du er en så god person med gode meninger og verdier.
   Takk for fine år med bloggen og lykke til videre!

  244. Trist, men har full forståelse!! Det jeg alltid kommer til å tenke om bloggen din som jeg har fulgt siden dag. 1 er reisen din gjennom alle disse årene, utviklingen og ikke minst din evne til å skrive, du er virkelig dyktig. Ønsker deg lykke til med alle prosjekter videre i fremtiden.
   Heier på deg <3

  245. Tusen takk for de årene du har gitt oss her på bloggen. Sitter igjen men en sykt varm lykkefølelse ved å tenke på deg <3 Tror dette valget er et godt valg, som kan gi deg mer frihet og ro.

   Takk for at du har vist at det finnes mennesker som bryr seg, er sensitive, men som også klarer å få dagen til å gå rundt!<3 Takk for at du har delt både opp og nedturer, meninger og tanker!

   Åsså en liten takk for at du skaffet deg den grusomme blå ombreen (hadde en like grusom en selv) og fikk interessen min. For ellers hadde jeg vært uten flere meninger og tanker som jeg er utrolig takknemlig for at jeg har den dag i dag.
   Tusen takk for at du har utfordret tankegangen min og gjort meg til noe jeg tror er et litt bedre menneske<3

  246. Du har gjort mye bra, det som imponerer mest er hvor sterk du er som person. Der har jeg lært mye av deg! Takk for det. Håper du aldri slutter med det! Lykke til videre 🙂

  247. Herregud, dette kom virkelig som et sjokk. Jeg har følgt deg nesten hver dag siden du starter bloggen! Det du har hatt på deg har jeg hatt på meg, jeg har fulgt med på ALT du har gjort. Bøker, podcast, TVserie, selvbruning og U NAME IT<3
   Men veldig lurt å gi seg på topp- og så gleder jeg meg veldig til fortsettelsen!
   Klem fra Harstadjente

  248. Dette var en trist nyhet, men også veldig forståelig. Jeg digger at du våger å være deg selv fullt ut, til tross for all motgang du opplever. Du er satt stor pris på av mange (inkludert meg selv), masse lykke til videre vakre deg❤️ jeg kommer til å følge deg videre på ferden din, og ønsker deg virkelig alt godt

  249. Takk for alt du har delt på bloggen. Du har inspirert meg så mye. Skrev faktisk om deg og sammenlignet tekstene dine, og bøkene dine på vgs da vi fikk velge bøker/tekster fritt, og fikk alltid toppkarakterer faktisk. Bloggen din har betydd sykt mye for meg, og kommer til å savne oppdateringene dine her. Ønsker deg lykke til videre med alt du gjør, og heier masse på deg 💓 for meg er du et bra forbilde, så takk for alt du har delt, det har betydd mye😢💓

  250. Jeg skriver aldri i kommentarfelter, men jeg trengte jeg å gjøre det. Jeg har fulgt deg helt siden «barbie with a twist» og jeg må si at jeg faktisk gråt litt nå. Både av glede og av sorg. For jeg har fulgt deg mens livet ditt har vært en form av berg – og dalbane, fra det ene forholdet til det andre, fra operasjoner til klimakrisen – ikke minst PALMEOLJE! Det er helt sjukt hvor mye jeg «vet» om deg, egentlig.

   Det har vært en ære å fulgt deg gjennom alle disse årene! Håper fremtiden din lyser like mye som du har lyst opp hverdagene mine. Tusen takk, Sophie. Tusen hjertelig takk for at du er akkurat den du er.

   Forresten, vil vi se deg på YouTube? ❤️

  251. Sophie Elise du er best. Du er en utrolig flott person, det kommer jeg alltid til å huske. Men mere viktig er det at du husker det selv. Kjærlighet <3

  252. Det er trist at du nå velger å legge bort bloggen, men jeg forstår deg veldig godt. Uansett: Tusen takk for mange fine innlegg igjennom bloggkarrieren din. Jeg har fulgt med deg lenge, kanskje siden 2012, og jeg husker mange fine og morsomme ting helt fra den gangen. Vil nok ikke glemme de morsomme innleggene og vloggene du lagde så tidlig som da, og jeg vil heller aldri glemme møtet mitt med deg på City Syd i Trondheim i november 2018. Skal ta vare på selfien vi tok sammen fra den dagen <3 Masse lykke til videre, klem <3

  253. Det har vært gøy, inspirerende, spennende, ups&downs å følge deg helt fra blått hår og operasjoner i fokus, til en voksen dame med sterke meninger uten filter å en stemme som har betydd mye for mange. Du etterlater deg mange spor i mange. Jeg har fulgt deg i årevis å kanskje kommentert 2-3 ganger? Så jeg tenker også at det er mange mørketall av di som faktisk følger deg å støtter deg som ikke kommer fram i kommentarfeltet også. Remember that 😁 Lykke til med nye prosjekter, du vil nå langt i livet, aldri mist håpet på akkurat den delen. Om du skulle falle så har du alltid noen der til å catche deg, and rise back up! Det er det livet handler om🙌🏻 Vi er mange som heier på deg 😁 Stor klem ❤️

  254. Har følgt bloggen i perioder over mange år. Det jeg tror jeg vil huske best er den palmeolje-saken, tenker på deg hver gang jeg ser de påskeegga. Ellers var boken din eneste grunn til at jeg hadde Storytel. Hørte på den hver dag til og fra jobb. Den var bare så utrolig bra!
   Du har fått til så mye! Fortsett med det via andre kanaler.
   Lykke til og på gjensyn!

  255. Jeg skal være så ærlig å si at jeg likte deg ikke til å begynne med. Du virket så alt for blond og utseendefiksert ut. Du har lært meg at å dømme en bok ut i fra coveret ofte kan bli feil. Du har vokst så enormt på meg, og jeg tror helt på ordentlig at du har gjort meg til et mer reflektert menneske. Takk for at du har vist, og fortsatt viser, at man kan være jålete men samtidig smart. Takk for at du viser at man kan balansere flere ting i livet, like flere ting og ikke minst ha meninger om flere ting SAMTIDIG som man er ung og liker å se bra ut.

  256. Kommer aldri til å glemme da du hadde vært hos frisøren og skulle farge håret, og det ble rosa. Og du la ut en video der du gråt. Noe som for øvrig er forståelig – men kanskje er dette noe du kan le av i dag? 🙂

   Husker også at du la ut når du synger Video Games av Lana Del Rey. Mye mer også, men av en eller annen grunn har disse to tingene festet seg.

  257. Kommer til å huske aller best at du gjorde at jeg begynte å tvile på meg selv. Det var vel når du tok silikon. Du var mitt forbilde, du gjorde sånn at jeg følte meg stygg.. siden du selv sa at du var stygg naturlig. Hvordan er jeg da fin nok? Så tok du Rompe operasjon og jeg begynte å tvile på meg selv igjen. Takk sophie Elise for at du gjorde sånn at jeg begynte å tvile på meg selv fordi du ikke likte hvordan du så ut. Takk for at du ble en offentlig person som gjorde at jeg begynte å tenke sånn. Fordi du var mitt forbilde. Takk!

  258. Egentlig på tide. Blogg er ikke hva det en gang var og jeg snakker for flere enn meg selv. Før kunne vi sitte i mange timer og lese blogger, mens nå klikker vi innom hvis det er et spesielt innlegg som virker interessant (gjennom instagram eller snapchat).. Greit å gi seg nå. Er jo så mange andre kanaler man kan følge personer på nå. Før så vi aldri noe mer til personen etter at bloggen ble lagt ned hehe.

  259. Jeg hat vært ei av de songar fulgt med litt sporadisk og har derfor ingen spesifikke minner, men jeg er ekstremt imponert over deg. Det har vært fantastisk inspirerende å se hvordan du hat vokst til å bli en svært reflektert og flott dame ✨ Synd at du gir deg, men veldig forståelig. En æra er over ❤️

  260. Det hva utrolig trist og høre men har full forståelse ❤Masse lykke til i fremtiden håper på all lykke til deg og din kjære gleder meg til og se mer av deg på TV ❤

  261. Å gosj, jeg visste den dagen her kom til å komme en dag, men jeg har gruet meg. Jeg har ikke lagt igjen mange kommentarer her tidligere, men jeg har fulgt deg lenge, helt siden før du ble skikkelig stor, fra jenterommet i Harstad. Jeg har følt at du har vært en venn, selv om du ikke vet hvem jeg er. Jeg er umåtelig imponert over deg og jobben du har gjort, ikke minst selvrespekten du har til å sette grenser for deg selv.
   Jeg har så mange minner fra denne bloggen, men det største må være under skal vi danse! Jeg brukte helt ufattelig mye penger på å stemme deg frem for jeg synes du er noe av det beste som har vært med i skal vi danse. Jeg kommer også til å huske kjærlighetssorgene dine, fordi du har hatt kjærlighetsorg sammen med meg, eller jeg har hatt det sammen med deg. Og du har hjulpet meg mye gjennom min egen kjærlighetssorg. Og det er jeg for alltid takknemlig for.
   Det er trist at du skal gi deg med bloggingen, men det er jo bare egoisme fra min side fordi jeg elsker å følge deg her, men når det er nok så er det nok, – og igjen, jeg er så imponert over grensesettingen din. Stå på, du kommer til å fortsette å ha oppturer og nedturer og med din arbeidsmoral kommer du til å fortsette å bli større og mer suksessfull. Jeg heier på deg! Takk for alt du har delt, og alt du har vært og er. <3

  262. Vil jo alltid huske podcasten best🤩🤩. Hver eneste tirsdag gledet jeg meg til å høre på podcast og jeg lo meg i hjel så å si hver gang. Du er forbildet mitt sophie og derfor syns jeg så klart at det er veldig trist at du slutter:( men samtidig har du jo fått gjort så mye bra i din «karriere». Jeg kommer til å savne og lese bloggen men er utrolig stolt av deg som har fått til så mye..

  263. Å gå inn her og lese innlegg år etter år og gang på gang kjenne at: damn, denne jenta imponerer meg. For et pågangsmot og hvor tøff denne jenta er! Jeg kjenner deg ikke personlig, men det har jeg ønsket at jeg gjorde så mange ganger de siste årene. Du er bra, SE!
   Måtte livet bringe deg masse godt framover 😘

  264. Har følgt deg siden du bodde i Harstad og blogget fra jenterommet. Var svært misunnelig på playboy bildet over senga, haha. Husker spesielt godt da du og TCMN hadde «bloggkrig» 😂 og at jeg sjekka hver dag om du hadde lagt ut videoblogg. Du har alltid passet til å lage videoer. Humoren og personligheten din kommer enda mer tydelig fram og man syns det er gøy og fengende. Husker også at på en av de gamle videoene dine vistes den alkohol holdige drinken «mickey Finn» og det var slik jeg fikk et forhold til den. « Sophie Elise drikker den på fest, kanskje den er god» Hahah..

   Gleder meg til å følge deg videre på ferden. Helt rart å se hvordan du har vokst med årene. Føler nesten at jeg kjenner deg siden jeg har lest siden 2011! Du er ett ekte forbilde. Lykke til!

  265. Jeg kommer til å huske at du åpnet øyene mine for vegetarisk kosthold samt miljøvern. Jeg kommer også til å ta med meg hvordan du er tro mot deg selv, noe jeg har blitt inspirert av. Jeg har ikke vært enig i alt noe som er helt naturlig men jeg har fulgt deg av gode grunner som de nevnt ovenfor. Jeg tror denne avgjørelsen blir bra og jeg gleder meg til å følge deg videre. Takk for at jeg fikk utvikle meg til den jeg foreløpig er ved å lese bloggen din, det har gjort meg mye godt og det har vært fint å ha din stemme som en motpol i mange saker.

   Lykke til videre <3

  266. Jeg vil savne deg ❤️ har fulgt bloggen din hver dag siden 2013, den har gitt meg så mye, og vært et pusterom i en verden av stress og barn. Rart å tenke på at da jeg startet å lese her var datteren min bare to år, nå er hun nesten 9, og jeg har fått tvillinger i tillegg

   Har kost meg med å følge deg, og koser meg med å lese i arkivet ditt innimellom.
   Når jeg gjør det husker jeg også hva som skjedde i mitt liv på samme tid. Husker spesielt godt da du var på Sri Lanka. Da var jeg og alle barna på ferie i Danmark for første gang. Det var koselig å følge gleden du hadde i den ferien.

   Du har vært en inspirasjon for så mange. Syntes du virkelig ikke har fortjent all. kritikken som har vært.
   Ønsker deg alt godt, lykke til ❤️🤗

  267. Du er et av få mennesker som har fått meg til å reflektere over mine egne tanker og holdninger, på en helt unik måte. Jeg kan oppriktig si at DU har fått meg til å bli et bedre menneske. Takk❤️

  268. Jeg er en av de som leser, men aldri kommenterer. Nå følte jeg for å legge igjen en kommentar bare for å si hvor sterk og unik du er. Det at du nå tenker fult og holdent på deg selv, er beundringsverdig. Jeg gleder meg til å følge deg videre på andre plattformer! Du er helt rå Sophie, et skikkelig forbilde.

  269. Føler dette kommentarfeltet minner meg litt om Ari Behn.., han fikk masse pepper mens han levde, etter hans død er det ikke måte på ros og gode ord. Og takk for det!! For det fortjente han så innmari 👍🏽
   Det jeg husker best Sophie, er faktisk de 6 TV-programmene dine i fjor høst. De gjorde virkelig inntrykk og man fikk se deg bak fasaden 🙏
   Jeg vil også rette en takk til Kristian Magnus 💙 måtte verden ha flere av deg!!!

  270. Utrolig trist! Jeg husker at jeg fikk din første bok av mannen min. Jeg ønsket meg den og han ga den til meg på sykehuset den dagen jeg skulle føde😂 hahah.. men det er en tinge jeg aldri vil glemme. Lykke til!!!

  271. Husker godt da jeg fikk øynene opp for hvor godt du skriver, og da spesielt om samfunnsengasjementet ditt. Du har Vært med på å inspirere meg til å tørre og gidde å gjøre det jeg kan for miljøet. Jeg håper at du fortsetter å skrive bøker, og jeg savner virkelig podden du hadde. Har aldri kommentert her før, men ville gi en liten lyd fra meg nå, etter mange år som stille publikumer. jeg skjønner at du slutter å blogge. Jeg har mange ganger lest kommentarene her, og får frysninger av hvor forferdelig folk er. Ikke la stormene ta fotfestet ditt, plis <3

  272. Dette traff virkelig dypt! Jeg har fulgt deg fra start, selvom jeg ikke har kommentert mye. Jeg har virkelig sett opp til deg, og du har vært det største forbilde gjennom vonde ting som har skjedd. Du er så sterk, og nå fortjener du å sette deg selv og din helse foran alt. Jeg kommer til å følge med på alt du gjør. Masse lykke til videre. Jeg elsker deg<3

  273. Takk for at du har stått så sann til deg selv så ofte du har vært i stand til. Du er en skikkelig tøffing, og det har du alltid vært. For meg så vil du bli husket som den som endret gamet!

  274. Trodde egentlig ikke jeg skulle synes dette var så veldig trist. Men faktisk når jeg tenker over det går jeg ofte innom bloggen din for et lite fristed og jeg synes du er veldig interessant. Det jeg er litt redd for er at d blir så mye mindre personlig av deg lenger som er litt kjipt. Håper du fortsetter å skrive litt på de andre plattformene dine fordi du skriver så godt.

   Jeg har vokst opp med deg og jeg sier dette helt seriøst at du er en stor grunn til at jeg tenker som jeg gjør at jeg er så åpen som jeg er og har lært å gi litt F av deg rett og slett. Og at du har lært meg at det er greit å ha forskjellige meninger og det trenger ikke være riktig noen av delene.
   Såklart også fått meg engasjert i miljø og dyrevern. Men jeg skjønner på en måte nå at det er litt dine tanker som har fått meg til å skape gode diskusjoner med familie og venninner og det digger jeg!

   Tusen takk for alt du har lært meg og du har blitt en fin person som jeg liker ganske godt!
   Lykke til videre på veien!! Jeg tror det blir mye bra!

  275. Jeg er veldig trist for at du slutter, det var en stor fornøyelse å følge deg her hver dag!
   Men jeg synes det er skikkelig teit at du vinkler det sånn at du slutter på grunn av mobbing, at du hyklersk skal framstille deg som et offer- Noe som du absolutt ikke er, du har tjent millioner på denne bloggen, DET burde du si takk for istedenfor å klage og i tillegg er det jo helt åpenbart sluttet å blogge etter du hadde planlagt dette veldig lenge- du har tilogmed sagt sjøl at du skal slutte å blogge fordi markedet utvikle seg og at det ikke var så mye penger i blogger lenger. Så please kom ikke her og vente litt og sånn som du slutter fordi du er er mobbeoffer…

   Ønsker deg alt det gode og sånn, lykke til videre, men ikke vær så hyklersk!

  276. Takk for alt og lykke til videre ❤️ Jeg har fulgt deg så og si fra start (stille fra sidelinjen) og det har vært en av de eneste stabile tingene som har fulgt meg i disse årene, hvor jeg selv har utviklet meg mye. Det er så fint å ha fått så mye innblikk i et annet menneske sitt liv og tanker, spesielt noen som er like gamle som meg. Vi lever, og har levd, to vidt forskjellige liv, men likevel så har jeg kjent meg igjen i nesten alt det du deler, og det har gitt meg så mye støtte og inspirasjon. Igjen takk, og unnskyld for de gangene jeg har dømt deg på valg du tar (stille i mitt eget hode, eller i samtaler med andre). Det sier mer om meg enn det gjør om deg, og jeg håper at jeg har tatt lærdom av det.

  277. Dette var trist å høre 🙁 Har fulgt bloggen din fra begynnelsen. Kommer til å huske på at du alltid har vært den mest ekte bloggeren <3
   Har lest bøkene dine, sett på seriene osv.
   I vinter var jeg i Thailand å bestemte meg for å høre på podcast for første gang. Så lå der da, med bassenget og koste meg å lo mens jeg hørte på podcasten til deg og Fetisha.
   Ønsker deg lykke til med alle prosjekter videre i fremtiden.
   Heier på deg <3

  278. Nå kjente jeg at jeg ble litt trist. Men du må passe på deg selv og gjøre det du nå gjøre. Tenk at min første kommentar skulle bli på ditt siste innlegg.
   Lykke til videre!

  279. har lest bloggen din helt fra start og du har alltid vert en person jeg så opp til, nettopp fordi du har vært deg selv fra dag 1. Du har vært ærlig på bloggen din, og tror det er noe av det vi lesere har satt mest pris på<3 forstår veldig godt hvorfor du velger å slutte men syns jo det er litt trist å ikke kunne gå inn å lese på bloggen din hver dag, som har vert en fast rutine lenge haha. Tusentakk for alt du har delt<33 det har hvertfall hjulpet meg masse. Lykke til videre!

  280. Sant som sies, tusen takk for denne epoken Sophie Elise. Takk for at du har satt dyrs velvære og miljøet på dagsordenen til oss unge. Jeg glemmer aldri når Freias påskeegg sto igjen i butikkene etter du hadde gått ut med at det var palmeolje i de og at du iallefall ikke skulle spise de. Takk for at du har stått i stormer, sagt dine meninger og kanskje spesielt de gangene du har fått ny kunnskap om noe og valgt å endre en mening eller en holdning etter det som har føltes rett. Det skal en stor kvinne til for å gjøre det som du har gjort i 10 år.

  281. Ok må poste litt mimring ^^

   – Da bloggen het SophyElise!
   – Da frisøren ødela den platinablonde håret og gjore det rosa, hvor Stine Mari filma deg når du gråt og sa “æ kommer til å bli fattig!” ikonisk.
   – Da du la ut et blogginnlegg med et bilde av barbiedopet men senere sletta innlegget. xD
   – Outfit of the day innleggene i 2011!
   – Den gangen det spøkte på rommet ditt.
   – Da du ga ut hår extensions !
   – Det første kjolebildet etter du tok silikon, og kommentarfeltet rant over.
   – BARBIE WITH A TWIST!
   – Første gang du var på TV, photoshoot med han FHM fotografen, og første gang du var på Ettermiddagen på TV2!
   – FHM OG BLOGGERNE SESONG 1! Episk.
   – Da du ble bært på en trone gjennom Harstads gater i russetåget, jeg var der å så deg.
   – Senkveld i Harstad 2015, og jeg var også der å så deg <3
   – SophieOgJoakim på YouTube.
   – BABE ADVENTURES!
   – Lionheart og Love Like That.
   – Da du var med på Mitt Dansecrew og dusjen streika.
   – Alle gangene du har mista SD kort eller glemt PC lader…
   – Da du bynte å blogge fra et kontor! Når du hadde flytta til Oslo og bloggen ble signert under et firma.

   – Men mest av alt, de mer skjeldne dype lange tekstene du skrev. De skikkelig lange. De, og daglige outfit innlegg, er de jeg blir å savne mest.

  282. Etter å ha fulgt med deg gjennom ni år, her på bloggen og andre kanaler, er det mye å ta fram. Men jeg vil især vektlegge at du har utfordret måten jeg tenker på. Du har bidratt til at jeg er blitt en mer reflektert og bevisst person. Og det vil jeg gjerne takke deg for! Jeg har hatt gleden av å treffe deg tilfeldig tre ganger, og du har alltid tatt deg tid.

   Tusen takk for mange fine år! Gleder meg til å lese dine fremtidige bøker, og følge deg på veien videre.

   En legende.

   Stor klem!

  283. Har fulgt deg lenge, helt siden begynnelsen. Du utviklet deg, nådde ut til så ekstremt mange i miljøkampen en periode. Men så snudde det totalt om, med så ekstremt mange flyreiser og operasjoner. Også flere innkjøp av dyre skinnveske av merkevarer. Du sier en ting for å rettferdiggjøre handlingene dine, men så legger du til så mye annet som du ikke er ærlig om. Er det rart folk reagerer? Du spør I intervjuet med media hvorfor rumpa di er så interessant? Men du kliner jo den konstant opp på insta feks med sååå mange følgere og sier du skal fjerne den, men når dagen kommer så ender du opp med ekstreme hofter utav en annen verden i tillegg. Er det så virkelig rart at folk reagerer når du som en offentlig person deler under halvparten av planene dine for operasjonen når du egentlig skjønner at du etterpå blir gjennomskuet? Jeg håper virkelig at du får god hjelp hos psykolog for å forstå galskapen og at du er og ser mer enn bra nok ut som du er! Og ta for all del hensyn og hør på samboeren din når han forteller hvor vakker du er! Ta det til deg, vær så snill.

  284. Tusen takk for en kjempe fin tid med deg og bloggen din! Kommer til å savne den, men skal nok følge deg videre på andre kanaler! Lykketil videre, du er råtøff!!❤️

  285. Jeg husker spesielt da du begynte å snakke om at du ble pesceterianer. Du inspirerte meg til å bli det samme, og har inspirert meg igjennom mange år til å bry meg mer om dyrevern og miljø. I tidligere alder leste jeg mye her inne. Nå mer og mer sjeldent. Men likevel kunne en person, du(!), gjøre en så stor forskjell i en annens hele liv, væremåte. Det er fantastisk å tenke på hva vi hver og en har muligheten til å påvirke hverandre på godt ❤️ Var rundt 17 år da jeg like etter du snakket om å slutte å spise kjøtt, kuttet det ut selv. Og er i dag 24 og ikke langt unna å være veganer, tankegang og levemåte er positivt bedret og rettet med tanke på dyr og miljø. Så tusen takk! ❤️ Lykke til videre med engasjementet ditt for verden, deg selv og alle dine prosjekter! Klem ❤️

  286. Tiden går jammenmeg fort! Jeg har fulgt deg så og si fra starten av og har på en måte vokst opp sammen med deg. Noe jeg vil trekke frem er at du gjennom disse 9 årene gjennom opp og nedturer har utfordret måten jeg tenker på og måten jeg ser på livet. Du har bidratt til at jeg er blitt en mer bevisst og reflektert person. Takk!! Og takk for alle dypere tekster dy har skrevet om livets oppturer og nedturer. Til slutt vil jeg bare le litt av meg selv som som en lur 12/13 åring tok selvbruning for første gang for å bli like brun som deg og endte opp med å se ut som en appelsin haha

   Jeg gleder meg til å følge deg videre ! Lykke til med alt❤️❤️

  287. Stå på videre, Sophie Elise! Har fulgt deg så og si siden dag en, og er utrolig stolt av utviklingen din. Du gjør ditt beste, uansett hva, og du står støtt i de værste stormene. Jeg leser selv kommentarene på innleggene dine, og forstår veldig godt at du har kommet til denne beslutningen. Det at voksne mennesker kan være så uhyggelige mot en fremmed person over nett, er for meg helt ubegripelig.
   Gleder meg til å fortsette å følge deg på andre medier, og se hva du finner på i fremtiden. Jeg ønsker deg ingenting annet enn ren lykke resten av livet! Lykke til videre! ❤️

  288. Hei, Sophie. Jeg har aldri lagt igjen en kommentar på bloggen din før nå, selv om jeg har fulgt bloggen din helt siden jeg så din og tcmn sin blogfight på youtube back in the days. Jeg ville bare fortelle deg at det jeg sitter igjen med etter alle disse årene er hvordan du aldri har lagt skjul på at du har hatt det vanskelig. Noe som betyr så mye, spesielt for meg da jeg var yngre og det jeg hadde mest lyst til i hele verden var å skulle ha en perfekt kropp med en helt flat mage. Det å snakke åpent om psykisk helse har blitt større opp igjennom årene, men da jeg var tolv og leste bloggen din, hadde jeg aldri før hørt noen snakke åpent om det å ha det dårlig. Du fikk meg til å føle meg mindre alene, og det er noe av det fineste man kan gi et annet menneske.
   Tusen takk for at du har delt. Husk å ta vare på deg selv <3

  289. Åh, Sophie❤️ Det har kosta dæ mye å være ærlig og åpen gjennom alle år. Da blogging i Norge virkelig begynte å ta av, va du den som va best å lese fordi du skreiv personlig og uten filter. Plutselig skulle “alle” være sånn, men du har alltid snakka tel oss leseran som dine venna.

   Æ huske ei ung Sophie, “bimboen” i Harstad, som alle vesste kem va og som blogga fra jenterommet. Du har fra dag én vært dæ sjøl til det fulle, selv om det har vært vanskelig. Du va ærlig om at du drømte om egen tv-serie, kjendislivet og at bloggen skulle bli så stor at du kunne leve av den. Og fy flate, kor du har vist ka du kan!

   Du har både fascinert mæ, provosert mæ og inspirert mæ. Lykke tel videre! Æ ska fortsette å heie dæ fram❤️

  290. Det jeg husker spesielt godt er når du hadde bloggen heiasofie.blogg.no. Jeg husker alle gangene jeg hadde hjertesorg og du satte ord på følelsene jeg selv ikke klarte. Jeg husker de gangene du la ut kontroversielle innlegg som ikke alle er enige i, men som egentlig de fleste på vår alder er. Jeg husker nelly, jeg husker blivakker, jeg husker de gangene du åpnet hjertet ditt for alle til å se, og jeg husker de gangene du stod opp for deg selv, slik du gjør nå. evig respekt til deg sophie <3 du er gull! masse lykke til videre, du har vert og er en stor inspirasjon for mange. Jeg har vokst opp med deg på nettet, takk for alt du har delt, det har hjulpet mange- inkludert meg 🙂

  291. Du er en ener, og vil for alltid være en bauta/underholdning/forbilde/venninne for mange av 90-kidsa som har vokst opp med elleville og fantastiske damer som deg, Voe og Ida Wulff. You rock!

  292. Min første kommentar på bloggen din. Har fulgt deg siden du startet, og jeg vil si jeg ser opp til deg. Du har fått meg mer bevisst på dyrevelferd! Du er ekte og ærlig. Og ufattelig sterk gjennom all kritikken du har fått i disse årene. Jeg har alltid stått opp for deg når jeg har hørt noen snakke negativt om deg, jeg har også spurt de om de i det hele tatt har lest bloggen din -svaret var alltid “nei, men jeg leste det og det om henne”. Det er synd at folk kan være direkte slemme uten å i det hele tatt kjenne deg. Stå på videre Sophie! Bloggen din har betydd mer for meg enn hva jeg hadde trodd selv en blogg kunne gjøre <3

  293. Lykke til videre i livet både personlig og jobbmessig. Håper du finner din passion om det så er en ting eller flere. En fin og ærlig måte å avslutte bloggen på.

   Som sagt, lykke til videre ❤️

  294. Dette synes jeg er skikkelig trist, men også modig. Modig fordi du tørr å prøve noe annet, at du ikke blogger for «pengene», men av fri vilje. Påskeegg debatten husker jeg godt og du fikk meg til å tenke. Mitt første minne med deg var dialekten, den sykt brune huden og kritt hvite håret. Du var så interessant at jeg krysset aldri ut bloggen din, i frykt for å ikke finne den igjen.😂🥰 Det er godt å se at du har blitt så trygg, og sikker på deg selv. En annen ting jeg husker er selvfølgelig møte med deg hvor du sa ja til bilde og gav meg en klem. Det betydde så mye mer enn du tror.!! Alle beste ønsker for deg videre. Klem!!!

  295. Jeg synes du er sterk først og fremst! Jeg er ikke en som har fulgt bloggen din jevnlig, men jeg har sett hva du har måttet tåle opp i gjennom alle disse årene. Trakassering, mobbing og hat! Ikke noe av dette kan jeg stille meg bak, og jeg beklager på vegne av alle mennesker som har vært ondskapsfulle mot deg. Jeg har også sett andre bloggere, som i mine øyne er hyklere av rang tråkke på deg eller snakke deg ned. Nei, du har kanskje ikke alltid tatt de riktige valgene, men du er ung og ikke minst så er du et menneske som alle oss andre. Du gjør også feil i blant, og det er helt i orden det! Man lærer av sine feil, og jeg kan garantere deg at det har gjort deg til et bedre menneske.

   Jeg synes du skal følge drømmene dine, og når du nå kjenner at bloggingen gir deg mer sorg en glede så er det nok et riktig valg å gi slipp. Det finnes så mange åpne dører for deg der ute og jeg gleder meg til å se hva du skal gjøre i fremtiden. Jeg heier på deg, og det vet jeg at så uendelig mange andre gjør også!

   Avslutningsvis vil jeg takke deg for alt du har delt med dine medmennesker! Jeg ser virkelig frem til å følge deg videre i livet på andre plattformer. Du har vært så uendelig sterk i lang tid nå, og det er helt i orden å gi slipp når det ikke fungerer lenger. Gjør de tingene som gir deg livslyst, energi og glede. Jeg heier på deg, Sophie Elise!!!

  296. Har vært kjekt å følge bloggen din i noen år nå, du skriver så bra! Så fint å se utviklingen din fra ung til voksen du virker så mye tryggere på deg selv og det er kjempefint å se. Blir helt kvalm av alle de utroligste kommentarene folk klarer å skrive, du er tøff som har stått i det såpass lenge. Selv om det er en del av å være i den bransjen så er det alltid en grense for hvor mye en skal måtte tåle så kan lett forstå at du avslutter nå. Vil huske spesielt godt innleggene om miljø/dyrevern, vegetarisk/vegansk kosthold og film/dokumentar tips. Og ikke minst psykisk helse som er et kjempeviktig tema! Masse lykke til videre med alt du foretar deg, heier på deg. 🤗💓

  297. åååå nei!!!!! Nå er det ikke noe gøy å kjede seg lengre, for går alltid inn å leser litt på bloggen når jeg ikke har noe annet å gjøre… føler nesten bloggen er «min» siden har vært sååå mye her… du har på en måte vært med å forme meg… lxm nå strikker jeg? Asså, ingen av vennene mine tror på det, for jeg er absolutt ikke typen (strikker bare pga du, og det er gøy, faktisk) HHAHA men uansett i love you og alt du har skrevet/gjordt, aldri dømt deg, men du er ikke som alle andre, derfor det har vært veldig gøy å følge deg, egnt på alle sosiale medier!!!! Håper du finner tilbake til deg selv (og begynner å blogge igjen) det hadde vært gøy. Xoxo (Og lættis at du skrev navnet på han som kommenterer ofte)

  298. Du vil bli så dypt savnet her inne! Jeg forstår at din reise her er over, skulle bare ønske jeg fikk bli kjent med den fantastiske personligheten din på ekte, for noen så unike og og fantastisk personen er en alle burde fått hatt i livene sine ! Fulgt deg siden dag 1, og jeg vil fortsette og følge deg til din neste epoke i ditt nye og fantastiske steg videre ! Du er en stor inspeksjon og du er en helsikets bra jente ! Kanskje En dag er jeg så heldig Og får sjansen til og bli kjent med deg. Lov og håpe, for vet ikke om noen mere fantstisk menneske enn deg❤️ Man blir så glad i deg bare ved og høre deg le eller smile ! Heier virkelig på seg Sophie Elise!!!❤️

  299. Takk for alle år med deg! Det var et fint intervju med deg på god morgen Norge, du smilte og var tilstede i hele intervjuet. Lykke til videre på reisen.

  300. Jeg tilhører vel den eldre garde i forhold til gj.snittsleseren av bloggen din, men så fikk jeg jo en idé om at jeg måtte følge litt med på hva mange unge jenter av i dag er opptatt av. Jeg må si jeg først ble skremt, og så veldig skuffet og lei meg. Etter tiår med kvinnekamp, er vi altså ikke kommet lengre?
   Det er sminke og klær opp og i mente, og det virker som om det er det eneste for dem. Med noen virkelige hederlige unntak, og ett av dem er deg, Sofhie-Elise. Du fronter også andre sunne interesser, har utvilsomt forretningstalent, du dine meninger, og du har dine meningers mot, men storsinnet nok til å brlage/unnskylde hvis du tar feil. Du har ikke minst engasjement for de vi skal passe på og forvalte på en fornuftig måte; dyrene, og du har også engasjement for den eneste kloden vi har. Jeg har som sagt fulgt med en liten stund, og du er en person jeg får mer og mer respekt for. Har tom. Kjøpt boken din Forbilde, men ikke fått lest den ennå. Det kommer. Nok med dette. Vil bare ønske deg alt mulig godt for årene som kommer, med alt du velger å gjøre. Du står han av, uansett.

  301. Så fint at du velger livet, Sophie. Velger deg sjølv. Fokuserer på at du skal få eit godt liv. Det gjer meg veldig glad og inspirert. Takk!

  302. Eg har rast, vært sinna irritert, ledd og grått av bloggen din…..og tror mitt fineste minne av deg va fra Skal vi danse da du tok et skikkelig oppgjør….eg var så stolt av deg og ville gitt deg en klem og fortalt deg hvor magisk du var og hvor sterk du er. Og nå skal du legge ned bloggen og da vil eg bare si Lykke til med Livet – vi ser deg nok mange steder, selvom du ikkje er her inne.

   Ta godt vare på degselv og på mannen i ditt liv <3
   Sender deg de aller beste tankene

  303. Kommer aldri til å glemme ditt pågangsmot og ståpåvilje for de tingene du brant for.. som for eks da du gikk hardt ut mot freia sine påskeegg å hele nettet eksploderte på typ 2sek..
   Du var/er en god inspirasjonskilde, aldri glem det!
   Alltid gjør de tingene du synes er best for deg selv<3

  304. Tusen takk for at du alltid har vært ærlig uansett omstendigheter, og for at du har delt din mentale reise. Det å lese bloggen din har definitivt vært til stor hjelp for meg gjennom årene jeg har fulgt deg.
   Du er en fantastisk sjel som deler så mye godt om miljøet og dyrevelferd, Og til tross for at våre politiske meninger er ulike, så har jeg forståelse for deg og dine.
   Du er en inspirasjon, og du er en vakker sjel. Igjennom alle årene jeg har fulgt deg, har du gang på gang bevist at du er en gjennomtenkt og følsom sjel, noe jeg respekterer mer enn alt annet. Den beste egenskapen jeg har observert hos deg er evnen til å lære av egne feil, og jeg har ingen tvil om at du kommer til å fortsette med akkurat dette. Jeg ønsker deg det veste i alle ørene fremover!!!
   Håper å møte deg til et glass vin en gang i fremtiden

  305. Det kom faktisk en tåre i øyekroken der. Jeg leste ikke bloggen din hver dag, men du og den har fulgt med meg fra en alder av femten til den dag idag. Det er noen viktige år av livet, hvor man utvikler seg hele tiden, og man blir påvirket fra alle kanter. Og noen av de tingene du skrev, påvirket meg. På godt og vondt.

   Du vokste og lærte akkurat som alle andre, og jeg følte at jeg på en måte vokste med deg. Vi går igjennom mye i den perioden fra barn til voksen, og du måtte gå igjennom den perioden med flere øyne på deg. Likevel fortsatte du å dele livet ditt med oss og det er sterkt.

   Tusen takk for meningene dine og for innleggene dine som fikk meg til å tenke litt. Tusen takk for diskusjonene du skapte. Tusen takk for at du også delte de små tingene som fikk meg til å tenke at jeg ikke var alene. Og tusen takk for at du holdt det gående, selv med mye motgang, sånn at vi kunne gå inn og lese det neste innlegget på bloggen din.

   Du fortjener å stoppe nå, og jeg kommer til å følge med deg uansett og støtte det du gjør i fremtiden. For det vet jeg blir bra.

  306. Utrolig trist at du slutter å blogge, men jeg forstår deg godt! Livet ditt og hvordan du har det er viktigere enn en blogg. Jeg har fulgt deg helt siden du startet å blogge, husker jeg satt å leste bloggen din på skole-PC’en på videregående, det begynner å bli noen år siden. Har aldri tatt meg tid og bry til å kommentere så mye på innleggene dine, for jeg tenkte du aldri leste mine kommentarer, hehe, men nå følte jeg at jeg måtte gi en siste hilsen på bloggen din. Håper du får det mye bedre uten bloggen, stress er ikke bra for psyken, det har jeg selv erfart. Ta vare på deg selv og lytt til kroppen. Gleder meg til å se den nye sesongen din av Sophie Elises verden, jeg elsker å følge med på alt du driver med. Masse lykke til videre, følger deg selvfølgelig videre på dine sosiale medier.

  307. Nå ble jeg glad! På dine vegne. For det er litt trist for oss andre. Vi har sett deg vokse opp, og har nok etter hvert tatt deg som en selvfølge. Det er vår feil. Vi skulle vært flinkere til å fortelle deg akkurat hvor inspirerende, underholdende, klok, talentfull og unik du er! Du er 100% orginal! Det skal du aldri tvile på. Det er nok dessverre også derfor du har fått den hetsen du har fått. Mange mennesker sliter med sitt eget og har dessverre ikke bedre metoder å håndtere det på, enn å la det gå utover andre. Det var altså aldri DEG det var noe galt med. Du har vært et godt forbilde fordi du har vist en evne til å vokse og endre deg med ny lærdom, erfaring og kunnskap. Det skal du ha skryt for. Lykke til med videre vekst. Du fortjener alt det beste!