hotel

Hei dere! Har bare slappet av i hotellsengen med Anne-Sofie i hele kveld, vi har sett “labor pains” som er en film Lindsay Lohan er med i. Tror jeg har anbefalt den før, den er i alle fall utrolig undervurdet synes jeg og faktisk ganske morsom! Er faktisk ikke så veldig trøtt nå, jeg klarte og sove på bussen fra Arendal og hit. Jeg var så flau når jeg våknet, satt med munnen på vidt gap og hodet bøyd bakover, man kunne sikkert se maten jeg spiste for tre dager siden liksom. .  Men skal stå opp tidlig for å dra hjem til Harstad i morgen så er vel på tide at vi tar kvelden snart, selv om det aller merst frister og gå over gaten til mcdonalds!

Jeg har nettopp dusjet men måtte uansett ta må på meg skittene klær etterpå ettersom alle klærne så og si ble helt ødelagte på hove, det føles ikke så veldig bra akkurat nå! Gruer meg til å gå igjennom halve oslo i morgen med den svære sekken min, skittne sko og hunterstøvler som nærmest ser ut som en stor søledam. Og conversene? Dem trenger jeg ikke nevne engang, de er jævlige. Pluss at jeg halter skikkelig så ser ut som en pingvin. Men alt i alt, det er faktisk bare morsomt, jeg har samlet så mange minner!

I tilfelle dere skulle lure så bor vi på hilton hotellet ved siden av stortinget, veldig fint hotell og ikke så veldig dyrt. Vi betalte 500 kr for en natt! Well well, snakkes senere ♥

Har desverre kun digitalkamera ( ville ikke ta med speilreflekskameraet på hove) så bildene blir litt dårlige, men jeg får tilbake mitt gode gamle kamera i morgen. Gleder meg sinnsykt mye!

Anne-Sofie sa når hun tok dette bildet “Sophie, du går bokstavelig talt i ett med den brune veggen” og jeg ser nå at det stemmer haha! 

29 kommentarer

Siste innlegg