trening?

Nå gikk nettopp Caroline, Anne-Sofie og Amanda ut døren her, fikk finbesøk av de i kveld! Har sett på frusterte fruer (som vanlig) og planlagt nyttårsaften. Tror det kommer til å bli en veldig bra kveld, føles godt at vi alle skal samles. Er jo ikke så ofte det skjer, så må ta vare på det mens man kan 

Fikk tatt et par kjappe rumpe/mageøvelser for noen minutter siden også, har ikke fått gjort det på noen dager nå. Men man trenger faktisk ikke å presse sykt hardt på med trening to-tre ganger i uken, heller bare gjøre litt hver dag. Er i alle fall slik jeg gjør det som vil ha “vanlige” resultater og ikke trener meg opp til å bli toppidretssutøver.
Kjenner jeg lengter skikkelig etter å jogge igjen, og den følelsen har jeg ikke hatt siden i sommer. Nå SKAL jeg komme i helt tipp topp form igjen! Tror jeg skal dra å svømme i morgen tidlig, ELSKER å svømme. Kan sikkert vise dere noen rumpeøvelser kjapt en gang – men spør litt spesifikt hva dere vil ha da, så ser jeg hva jeg får til. Er så redd for å feilinformere dere, for det kan gi negativt utfall . . .

Jaja, håper alle nyter ferien! Stor klem.

120 kommentarer

Siste innlegg