En annen side av Sophie

HEI! Tenke jeg skulle begynne med “ukens gjesteblogger” eller noe, hver Mandag – da kan dere få pinlige fyllehistorier og alt dere måtte ønske. Høres det bra ut..? Skrik ut! Nå, over til Stine;

Som dere kanskje har fått med dere så var det i dag at jeg (Stine Mari) skulle gjesteblogge for Sophi. Var mye dere lurte på om henne, så skal prøve å få med så mye som mulig – men alikevel holde det kort og enkelt. (kommer nok til å bli ett problem..)

Hvordan er Sophie som person?
Hun er en veldig åpen og ærlig person. Om du spør meg – alt for ærlig noen ganger. Har jeg problemer og begynner å klage til henne eller spør hva jeg skal gjøre, så er hun veldig rett på sak om hva hun synes og det er ikke snakk om at jeg får noe medlidenhet eller trøst.. Men kan vel si det er en god egenskap hun har der! Uansett om jeg liker det, eller ikke. Hun er også en syykt energisk person, virker som om hun aldri går tom for energi.. Duracellkanin? Think so. Men det er derfor jeg er glad i henne

Jeg bruker alltid å si til Sophi at jeg hater å være sammen med henne og Marco. Haha, det er bare fordi de alltid skal være så supersøt og klissete.. En gang, så stakk vi og gjemte oss for Marco når vi hadde photoshoot. Det er der bildet over og under her kommer i fra. HER og HER er innleggene fra den gangen, jeg husker også at jeg irriterte meg noe syykt over dem den gangen.. Men såklart, måtte jo kalle dem søt. Hun lo da hun så at jeg hadde postet det innlegget, fordi jeg nettopp hadde kalt dem ekkel, klissete og nesten spydd av å se på dem. Jaa, jeg er utrolig barnslig… Etter den gangen prøvde hun å finne meg en kjæreste, funket sykt dårlig.

Merkelig humor?
Haha, dere har vel fått med dere humoren hennes? Litt merkelig til tider, og nå om dagene går det veldig i “soooo hardcore!!!” og noe som jeg aldri tror kommer til å endre seg er den kåte humoren hennes.. Skal faktisk være så frekk nå å si at jeg ikke kommer til å ta noen eksempler når det kommer til akkurat det.. Jeg bare vet at hun sitter å fantaserer om diverse statsministrere og politikkfolk, og spør meg ofte når det kommer til gutter “trur du han e god i senga? kor lang trur du han har?“..

Og hvordan hun er når hun er full? Vel, hun blir veldig pratsom, følsom, kåt og har en tendens til å ligge på gulvet store deler av festen. Dette skjer også veldig tidlig på kvelden, så etter noen timer er hun good to go igjen! Med mindre hun har dratt hjem da.

Fyllehistorier..?
Haha, var mange av dere som ville høre det! Så da må jeg vel bare bøye meg i støvet, bla i arkivet og passe på så jeg driter henne ut så mye som mulig. Neida, skal ikke ta de aller værste. (mest fordi jeg ikke husker dem selv, heh………)

Men husker spesielt en gang da jeg kom til en fest, hadde egentlig ikke planlagt å drikke så jeg var edru da jeg kom. Det første jeg hører når jeg går ut av bilen er “STINE MARI EVENSEEN!!!!” som kommer fra balkongen.. Gjett hvem som er superdritings og faller om når jeg kommer opp? Tok sin tid før hun klarte å røyse seg igjen, fordi jeg var nemlig superbitch og hjalp henne ikke opp. Hun hadde også “hjulpet” en kompis av Marco den kvelden, og det vistes ganske så godt der de lå, side ved side og var like omtåket begge to. 15 minutter senere dro hun hjem. Jeg lar bildet tale for seg…

HER var hun på en liten snurr. Da vi var i bursdag for noen 96ere var hun også på en liten snurr. Husker bare at vi satt på badet og hun fortalte om planene hun hadde når hun skulle sove hos Marco, til alle som ville høre på.. Dere ville ikke trodd deres egne ører om dere hadde hørt på.

Tidlig i år var vi også i en bursdag, der var hun faktisk full før vi var kommet oss dit, så da vi var kommet til lokalet (som er et ganske langt stykke unna byen) så måtte jeg sette meg på bakrommet sammen med henne, mate henne med sjokolade og vann, og holde håret hennes mens hun satt å spydde. Mmm, sjamerende Men nok en gang, etter å ha hatt noen runder i bøtta så var hun klar til alt!

En gang så skulle vi på butikken, (haha var faktisk DENNE gangen) så var vi så utrolig barnslige. Marco hadde nemlig besøk av søskenbarnet sitt og vi hadde planlagt at vi skulle møte dem på Matrix. Det endte med at vi gikk 5 meter forran dem og sa ikke ett eneste ord til dem hele veien til Matrix. Vi var også så barnslige at vi gjemte oss utfor en kirke på hjemturen og tok bilder helt til de kom gående tilbake, da løp vi slik at vi kom bak dem haha.. Husker vi fikk latterkrampe og lo hele tiden, det var egentlig sykt flaut.

Men ja, over til noe litt mer interessant. Vi har en gruppe som heter småguttan vårres på facebook. Haha, på den gruppa der kan jeg love dere at det står ganske mye rart ;) Kan dele en av tingene som står der. Dette er i grunn ikke morsomt i det hele tatt.. Men kan ikke utsette dere for noe mer drøyt.
‎23:15 : sofie ber meg om å snu meg rundt, hører susselyder, døren går opp, sofie får sjokk, ingen kommer inn, det var bare gjennomtrekk..”

Disse bildene tok vi en gang vi skulle gå til Marco. Haha, husker vi løp tulling flere ganger forbi døra før vi turte å gå inn, førdi vi var redd noen skulle se oss..

Og seriøst, når hun gjør det her.. Har ikke ord..

Noen av dere lurte også på om jeg har sett henne gråte. Det har jeg og jeg husker i grunn bare en av gangene, og det var såklart på fylla. Hun begynte egentlig å gråte for ingenting, og såklart var jeg den søte venninna som trøstet henne

Nå ble dette forferdelig langt.. Var det noen av dere som faktisk leste alt? Tror heller ikke det var så sykt mange bilder her som dere ikke har sett før, men pytt pytt. Trodde jeg hadde flere bilder enn som så, men fant fort ut at de måtte ligge på harddisken min, som såklart er hjemme. Håper uansett at dere synes innlegget var litt morsomt og at dere kanskje ble litt overrasket? Blir nok (forhåpentligvis) ikke siste gangen jeg får gjesteblogge, så vi sees nok søtinger

Og siste men ikke minst, HER ER JEG!!! Haha. Eneste bildet jeg hadde for hånden akkurat nå..

80 kommentarer

Siste innlegg