flaks at jeg veier 43

. . Neida.

Først og fremst. Jeg og Robin er jo ikke samme menneske, de meningene han har trenger ikke reflektere direkte over på meg selv om jeg velger å være sammen med han. Han er en provoserende type og vet hva han skal si for å skape reaksjoner – nå sikter jeg til innlegget om at jenter må veie under 50 kg, et innlegg som forresten ikke var skrevet av han engang. Uansett, så klart mener han ikke at jenter må veie under 50 kg for å få lovt til å gå på stranden. Innlegget det er snakk om finner dere her, og spør dere meg lyser det jo på lang vei at det ikke er ment alvorlig? Det er jo bare sinnsykt og etterhvert oppegående menneske vet at det ikke er sunt på noen som helst måte. Jeg ville helst ikke skrive noe om dette på bloggen og synes det er dumt at jeg skal bli dratt inn i det overhode, men hele morgenen her hjemme har jo handlet om det og både jeg og han har blit bombadert med spørsmål angående dette. Når VG-tv lager en sak på innlegget skriver de så klart “kjæresten til sophie elise” og drar fram at vi er sammen, bare for å skape reaksjoner og treff på saken deres.

I maaange år har jeg kjørt på med en provoserende rolle på bloggen, men jeg kommer lettere unna med det fordi jeg er jente – vi har større “rett” til å kommentere hvordan gutter “skal”se ut, enn motsatt. Hvor mange ganger har ikke jeg skrevet på bloggen at gutter må være over 1.90, veldig slanke, ha mørkt hår og fint klesstil for at jeg skal like dem? Det er ikke slik at jeg får hatmailer av gutter under 1.90 av den grunn, og så klart mener jeg det jo egentlig heller ikke – personlighet og kjemi har jo mest å si. Jeg har til og med skrevet på bloggen da jeg var 17 år (!!!!), at om en gutt har en penis som er mindre enn 18 cm så kunne vi aldri ha vært sammen. Det er noe jeg aldri kunne ha skrevet igjen i dag, men der og da var det INGEN som hevet et øyenbryn engang – ganske rart, fordi det er jo en utrolig frekk, nedverdigende og sinnsyk ting å skrive. 

Robin er, i likhet med meg, sinnsykt god på markedsføring og vet nøyaktig hva man skal si for å få en spessiell reaksjon. Og ikke kom med noe “haha tror du at du er god på markedsføring” for ja, det er jeg. Jeg har klart å bli kjent ut av soverommet i harstad, kun ved å skrive om livet mitt som egentlig ikke skilte seg fra noen andre 16åringer på den tiden. Og nå, Robin – hvem er han, liksom? En partysvensk i oslo som nå plutselig blit stoppet på gaten minst like mye som meg, som er på forsiden av vg og har vært på tv flere ganger på veldig kort tid? Markedsføring. Han vet hva som provoserer, hva som gjør folk sure, og hva som gjør at man “vinner folk” tilbake igjen. Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående. Jeg forstår at jeg er en underholdningskilde, og da må man noen ganger strekke seg litt langt, og pushe litt grensene til folk – eller sin egen. 

Jeg ville aldri ha vært sammen med en overfladisk idiot som ikke klarer å ha en samtale om annet enn sminke eller hvordan mennesker burde se ut, og det håper jeg dere vet. Jeg får _alltid_ høre at folk har et dårlig inntrykk av han etter å ha sett han på tv, min blogg eller sin egen blogg, så blir de så sjokkerte når de møter han i virkeligheten fordi han er så snill, respektfull og oppmerksom mot absolutt alle av mine venner og de jeg jobber med. Han er en gutt jeg lett kunne (og som jeg skal) ta med meg hjem, fordi jeg vet at mamma og pappa ville ha likt han så godt! Og det hadde de ikke gjort om han var en egoistisk idiot. 

Nå ble det egentlig bare tull her men jeg vet hvem jeg er sammen med, jeg er langt ifra naiv og er klar over at jeg styrer rundt med en halvgal partysvensk som vet selv han ser bra ut (det kan man faktisk ikke diskutere på en gang, for han er en kjekk fyr). Men så er jo han sammen med en halvpsykopat blogger som lever av å blotte seg selv på netet, så hvem er egentlig best her, haha. . Uansett. Innlegget var så klart ikke seriøst, om det var noe han alvorlig mente ville jeg aldri ha vært sammen med han. Han og Carl Aksel (som han blogger sammen med) tenkte ut “hva man kan skrive for å få mest mulig reaksjoner”, og se bare nå hvor mye reaksjoner det har fått. Folk går på slikt, gang på gang på gang. Jeg mener så klart ikke det er greit å skrive ut at andre er feite, men folk bør virkelig også slutte å ta seg så nær av ting.

lovelovelove

 

756 kommentarer
  1. Det har med hva slags ord han bruker kjære deg, og at han får det til virke som alle over 50 kg er feite. Det er bare grovt å skrive slik

  2. Jeg har lest bloggen din i mange år nå, og jeg synes at etter du ble sammen med Robin har du blitt overfladisk, frekk, care og mer egoistisk. Rett og slett slem fremstår du. Og når jeg ser klipp av Robin, virker Jan utrolig slem han og, og skikkelig “poser”. En type jeg ser ikke er særlig snill, eller som tenker på andre.

  3. Du har blitt stygg inni og uten på! Blæ. Eksen din fikk det fine frem i deg, den guttungen du er sammen med nå drar deg ned i søla! Våkn opp!!!! Hva skjer med deg??? Du har blitt ufyselig

  4. oi, der avslørte du jo egentlig hvem du er, en overfladisk drittsekk som prøver å vinne tilbake leserne dine med dyrevern osv, så du er bare falsk! lurer på hva peta har å si om dette…uff of uff. og nei robin er ikke kjekk, han har rumpehake og nutella i trynet, pluss han har stygg jentekropp, ikke særlig mandig er han heller. akkurat som at du ikke er den peneste, med rynke pupper, btw tcmn sine er sick mye finere enn dine, blir flau når du prøver å etterligne livingdoll, du ser jo ut som en cheap kopi. har forresten Mathias facebook? han er så digg og mandig, guud! der har du mista en leser, håper de fleste følger på!

  5. “Robin er, i likhet med meg, sinnsykt god på markedsføring og vet nøyaktig hva man skal si for å få en spessiell reaksjon.” Det kalles gratis PR, kjære deg..Kanskje det er en grunn til at han er med deg da, for å få gratis PR :-))))???

  6. Herregud ro dokke fem jævla hakk ned. Les innlegget skikkelig før dokke slenge dritt? Elska de Sophie, drømme om å få møte de..

  7. det skrives “LOV” ikke lovt og “BLANT” ikke blandt. Slå opp i ordboka neste gang du skal poste et innlegg.
   “Og ikke kom med noe “haha tror du at du er god på markedsføring” for ja, det er jeg.” Seriøst, hvem tror du at du er? En diva? Holdningen din er til å spy av. Lykke til med livet ditt.

  8. Er jo tydelig hun ikke er opptatt av dyrevern. Chanel leppestift, celine veske, michael kors ++ er bare for show

  9. Blir spennende å se om et halvt år, om dere fortsatt er kjærester. Det tror jeg ikke dere er…og når den tid er kommet, kommer du til å bli flau over dette og guttungen du skryter og reklamerer opp i skyene

  10. Veldig rart av deg å skrive at du kun skriver om dyrevern og mobbing for at folk skal like deg! Er dette noe som egentlig ikke bryr deg?

  11. Vet du hva, jeg kunne også fått masse reaksjoner om jeg la ut om noe så idiotisk. “De over 40 burde ikke være på stranda, de er ekle og pedo” og reaksjonene ville ikke latt vente på seg, men jeg vil ikke at folk skal ha det inntrykket av meg. Og det burde typen din tenke på også. For nå er det ikke mange som liker han.
   Du skrev også at du må “vinne tilbake” lesere med dyrevern og glad saker… Tror du tapte en del på bare den setningen alene.
   Syntes bloggen har forandret seg siden du ble sammen med Robin, ikke positivt.
   Oooog et lite tips, ikke røyk inne siden lukta setter seg i alt. Tror ikke frelsesarmeen blir superhappy om det stinker røyk og weed av møblene.

  12. Herregud så mye hat det skulle bli her da? La nå jenta gjøre det hun vil! Uansett hva de skriver, så vil noen idioter tro på det. Er komisk hele greia! Drit i hatet Sophie 🙂

  13. Kan det virkelig ikke diskuteres at han er kjekk? For jeg kunne hatt en ganske spesifikk diskusjon om at han ikke er det. Jeg tror din subjektivitet skiller seg veldig ut fra andres, for objektivt er han ikke definisjonen av en drømmegutt, sånn utseendemessig :p MEN man må jo bare le da! Du sier jo tross alt selv at han vet hvordan han skal markedsføre seg og provosere, og ja.. Om du ikke er naiv, som du sier, burde du kanskje skjønt at du er et ledd i denne prosessen? Eelleeeeer?

  14. Dette va faktisk jævlig godt å lesa. du har så sykt rett og du e drit rå, no more words needed.
   hilsen ein stavanger-boer

  15. Nå er ikke jeg en veldig stor fan av markedsføring på den måten, ettersom mennesker dessverre tar seg nær av slike ting selv om det er vanskelig å forstå for noen, men herligfred, angrip nå ikke Sophie av den grunn, hun var ikke den som skrev innlegget. Hun forklarte bare situasjonen, ettersom sikkert flere tusen kommer til og allerede har spurt henne om “hvorfor er du sammen med en som skriver slikt” og lignende kommentarer. Ro dere ned folkens, det å hive dere på tastaturet på denne måten er barnslig og ikke minst unødvendig.

  16. Nei dette ble for mye for meg…. Synes rett og slett han er en kvalm type.. Håper virkelig ikke at streber etter dette presset

  17. Du er blitt en utrolig ekkel person, og nei, robin er ikke kjekk. Han er en wannabe, akkurat som Carl, og Sophie, hver gang jeg møter disse guttene ute på byen, så gjør ikke folk annet enn å le bak ryggen på dem. Du provoserer, og du er heller ikke flink til å markedsføre deg selv, som sagt oppe her, du har fått mye gratis PR, og det får også Robin. Om han så er typen din, tviler jeg faktisk på. Kjenner jeg blir kvalm av deg.

  18. d som provosere mæ mæst e at du fake d at du e opptatt av dyreværn for å hell på læseran dine.. du har mista enda en læser

  19. Men da teller jeg at ca 90%av kommentarene over her ikke akkurat støtter denne forsvarstalen. Du hadde tjent på ikke å komentere denne hendelsen. Jeg har nå lest gjennom bloggen til disse overfladiske guttene med pudder og mascara og gud hjelpe meg dette er ikke en blogg kun for å provosere. Disse gutta er overfladiske wannabe boys. Klimpt i Lillestrøm liksom…..ja det er sikkert det hotteste stedet for tiden. Men du våkner nok en dag Sophie.

  20. Digga deg etter “mobbe”-innlegget ditt. Vet at dere ikke er samme person, men du støtter han jo her i PR-stuntet hans, som faktisk er mobbing. Og 50% av jentene i Norge sliter med spiseforstyrrelser.
   Håper dere får et lykkelig forhold

  21. stå på, drit i alle stygge kommentarene. du vet best hva du gjør, du er jo norgest beste blogger!
   ps. håper du får en fin uke!!!!! xoxo

  22. Det der hadde jeg aldri trodd om deg. Kjenner jeg er litt skuffa og dum for at jeg bet på PR-stuntet ditt, trodde du hadde blitt mobba og virkelig brydde deg om det. Nå vet jeg ikke om jeg bør tro på deg når det gjelder det og diverse “dype” saker. Skuffa sophie!!

  23. Synes du virker som en utrolig flott person, men føler nå at det blir så utrolig feil å beklage ovenfor ham, og si at han bare tulla eller at du kjenner ham bedre enn andre når sannheten er at innlegget faktisk er utrolig sårende for andre mennesker. Det er fortsatt hans blogg, og selv om det bare er for å få oppmerksomhet så er det fortsatt negativ oppmerksomhet, og et utrolig patetisk innlegg av dem som bloggere å skrive. Det innlegget kan på mange måter få mennesker til å føle seg usikker og feil, synes hele innlegget bare var jævla drøyt. Igjen, greit det var for å få lesere.. men synes det blir så feil å skrive som om dem over 50 kg ikke får lov til en drit fordi de er for stygg til å gå i offentligheten.

  24. Har lest bloggen din i snart 4 år, hele veien har du vært en inspirasjon. Men de siste mndene har du ikke vært den Sophie som jeg så lenge har beundret og hatt respekt for. I alle år har jeg forsvart deg, mot alle de som har sagt noe negativt om deg, men nå blir jeg litt usikker. Du sitter her og indirekte forsvarer en som rakker ned på en gruppe mennesker, du argumenterer for at “det var ikke ment seriøst”. Da lurer jeg på hvorfor skrive det? Er man nødt til å rakke ned på andre (selv om det ikke er seriøst) for å få lesere/PR? Kall meg gjerne uvitende, men jeg begriper rett og slett verken poenget eller vitsen i det. Om Robin er PRkåt, ok, løp naken gjennom Karl Johan, men ikke skriv på en blogg i denne kroppsfikserte verden at du ikke kan gå på stranden om du veier mer enn 50kg, spøk eller ikke. Jeg har aldri kommentert en eneste kommentar på bloggen for jeg mener at det alltid er to sider av en sak, det er det i denne saken og, men den “deres” side av saken er dessverre veldig tynn. Jeg håper du leser dette som konstruktiv kritikk, for det er det. Jeg synes du har så mange fine og rette verdier, ikke la kjærligheten ødelegge noen av de:-) Ha en fin dag videre.

  25. Tor du VIRKELIG vi ikke skjønner at han skriver det han gjør for å få flere lesere og provosere. Nå må ikke DU undervurdere leserne dine og tru at vi ikke skjønner det….
   Men det er heller ikke poenget. Om han føler han har nøtt til å komme med slike kommentarer for å få flere lesere så syns jeg det sier noe om han. Kanskje han er smart, for det fungerer helt sikkert. Men jeg blir bare kvaaaalmt av at han er nøtt til å ty til slike handlinger for å tjene mere penger.
   Og jeg blir enda kvalmere av deg. At du ikke SKJØNNER hva vi leserne mener og at du forsvarere det ved å si at han gjør det som god markedsføring.
   SPAR MEG!!! Syns det sier alt om deg….

  26. Dette var et skuffende innlegg. Det er helt riktig som de over skriver. Etter at du traff Robin har bloggen din forandret seg. Blitt lite interessant.
   Han er kanskje sammen med deg fordi det er et jævlig bra markedsføringsstunt, og fordi han har billig tak over hodet og roastbiff til bagetten. Han var jo ingen til han traff deg. Hva får du ut av det?

  27. vet liksom ikke heilt korsn e skal reagere Sophie. Jeg har sett opp til deg i flere år, men der tror jeg at jeg mista litt respekten din.. Jeg har alltid likt innleggene dine om alt fra overfladiske til dypere ting, og aldri egentlig latt meg provosere før nå..? For når du sier du skriver om de litt mere seriøse tingene føler jeg at du bare har løyet oss i ansiktet… Håper det ble skrevet litt feil bare.
   Hilsen trofast leser

  28. Dette var et kvalmt innlegg. Du sitter der på din høye hest og tror du har hele vettet. Siste gang jeg er innom her. Nå skal jeg kun klikke meg inn på de som er litt ydmyke og ikke minst ærlige. Ikke de som skriver kun for å få klikk. Takk for meg!!!

  29. Ja du har endret deg mye siden du ble sammen med Robin. Virker ikke som om han er bra for deg. Tror du at det er en bra ting å være 20 år og veie 43 kilo??? Skjerpings Sophie…

  30. Nå mistet du en trofast leser.
   Tror du burde gå litt inn i deg selv, Sophie. Du skriver om dyrevern og at du blir mobbet kun for å få sympati fra leserne? Latterlig. Den “gode” markedsføringen din fikk meg nettopp til å endre synet mitt på deg totalt – og det til det negative. Du burde ta turen tilbake til Harstad(uten han klysa du er sammen med) og komme deg ned på jorda igjen. Kvalmt er det, rett og slett.

  31. Utrolig hvor lite reflekterte lesere du har. Trangsynt som du får det, og ser virkelig ikke ting i perspektiv. Synes synd på deg når det kommer til alt hat og negativitet du får. Mange klarer vri om ting du skriver til noe helt annet, bare for å få det til å passe den trangsynte meningen de sitter med. Regner med du er oppgitt mange ganger! Digger deg, stå på 🙂

  32. Hahaha, da er det tydelig at han bruker deg for å bli kjent. Seriøst. Ikke noe jeg sier for å være støgg, men it all makes sense now! Og du kan vær så god si “nei, vi elsker hverandre” osv…men hvis han lurer oss så lurer han deg og 😉

  33. nå ble jeg veldig skuffa… trodde du virkelig brydde deg om dyr.
   det var faktisk grunnen til at jeg begynte å lese bloggen din. men du har visst bare vært falsk hele tiden.. du har driti deg skikkelig ut nå

  34. utrolig hvor pr-kåt det går an og bli. Synd det skal være på bekostning av andre 🙂
   Er litt uenig, du er ikke kjent for å være provoserende, du er kjent for å være dum og overfladisk 🙂

  35. Digger bloggen både med og uten Robin sine absurde påfunn, haha!
   Helt ærlig så syntes jeg dette er fantastisk. Folk tar helt av og tror de er så mye bedre selv.

  36. hallo ro ned mennesker, hva slags hode tenker dere med. respekter Sophie’s valg og heller bare hold kjeft, for hva får man ut av å slenge dritt? dette blir for dumt, om dere virkelig er sånn som dere virker bak skjermen, så skjønner jeg at verdenen er full av idiotiske mennesker og konflikter. innerst inne vil jeg tro de fleste av dere som plutselig klikker PÅ SOPHIE, (hun har ingenting med kjærestens idiotiske utsagn å gjøre), er ekstremt usikre på dere selv. så bare ro ned, isåfall slutt å les bloggen og hold kjeft, det er ingenting vi som lesere har noe med?? det er kun Sophie’s valg.
   fortsett å spre positivitet sophie og aldri glem hvor en fantastisk person du er.

  37. Tænk over kor mange som har fådd dårliare skjølltilitt kun før typen din! Han burde verkeli oppfør sæ i en så våksn alder! Æ skjæmmes!

  38. “mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående.”
   Du aaaner ikke hvor mange fans du mistet nå ved å skrive det der. Grattis, du er nå den mest hata personen, og ganske sikker på at det tar laaaang tid før du blir likt igjen.

  39. “Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv.”
   Tror du har tapt mange av de folka du hele tiden har vært falsk for å vinne tilbake i allefall.

  40. Lykke til med å ro deg ut av dette 🙂 kvalmende at du begynner innlegget som du gjør også, tenk på de som er 10cm høyere enn deg for eksempel?

  41. Du har forandra deg til det negativet etter robin… Men det går over. Man ser jo at kjærligheten kontrollerer deg og det går helt fint, det gjør den med alle!

  42. dette er det dummaste jeg har lest , folk må slutte å ta seg nær av ting? det er mulig å markedsføre seg selv på andre måter enn å skrive det frastøtende innlegget. tror han er morsom og er ganske sikker på at du bille følt det annerledes om du veide 60kg eller 65 kg. poenget er at med makt kommer ansvar og det er deres oppgave å inspirere lesere og formidle positive ting. det er det kvalmeste beg noen gang har vært vitne til. i 2014 så er det disse tibgene som er med på å skape og forverre dårlig selvbilde. jeg som har slitt med bulimi i 4 år har slike ting som dette i underbevisstheten min. bare fordi dere er friske betyr ikke at detre kan herse med andre

  43. Fyfaen jeg er skuffet over deg…….. trudde virkelig at du brydde deg dyr og ikke bare ville ha lesere”” kvalmt der mista du en leser til……burde skamme deg….

  44. Om han må “mobbe” mennesker for å drive markedsføringe så kaller ikke jeg det god markedsføring. Jaja, kanskje det fikk han flere lesere, men til hvilken pris.
   Du som skriver mobbeinnlegg og hvor du har slitt, så går du ut å forsvarer en gutt som bevist bruker mobbing for å markedsføre seg selv. Ja! Hele greia er bare tragisk.
   Og om du ikke ser problemet her selv Sophie, så syns jeg synd på deg.
   Du sier du blir undervurdert av noen og at folk blir overraska når de møter deg, men hvem sin feil er det. Du klarer såååå godt å framstille deg så jævla dum. Istede for å virke reflektert og respektert.
   I det siste har dette blitt en blogg kun for å provosere og du virkelig sykt lite oppegående. Kanskje det er weeden som gjør at du mister hjerneceller, men i den siste tida har du særiøst virka helt blåst.
   DOBBELTMORALEN LENGE LEVE. “jeg har blitt mobba, men jeg støtter kjæresten min som mobber andre” Spøk eller ikke, det er tragisk og du undergraver ditt eget budskap.

  45. jeg syns at folk skal begynne og tenke over hva de skriver, tenk om det hva dere som fikk så mye hat? jeg syns at dere kan roe dere ned!!!
   Sophie Elise ikke bry deg om alle de hat kommentarene det er ikke vert det

  46. ah har alltid likt deg og syntes den ‘don’t care’ attituden din var kul, men der forsvant aalll respekten og de positive følelsene jeg har hatt om deg – herre jesus

  47. HAHAHAH! Æ må le! Fyfaen, æ tvila på at han e kjæresten din. Æ vedda puppan dine på at han bruka dæ for å bli kjent.
   Æ har alltid likt dæ og læst kvert jævla innlegg, men nu e du bare kvalmanes! Du e bidd så egoistisk og kvalmanes etter dokker blei ilag!
   Ring mæ når det e slutt, så kan æ begynn å læs bloggen din igjen! 🙂
   Sykesyke menneske.

  48. Ingen omå for deg ned her i kommentator feltet… At dette er en spøk., for å provosere gjør saken enda værre! Såre folk for å fremme seg selv er forferdlig!

  49. har alltid likt deg kjempe godt, forsvart deg i diskusjoner med venner og familie og du har vært et forbilde for meg. Men dette innlegget fikk meg til å tvile litt på hvem du faktisk er? Trodde jeg kjente deg veldig godt, men nå ble jeg brått usikker. Ekkelt innlegg.

  50. Det er kanskje lett for deg å si Sophie, at dette bare er “morsomt”. Du veier jo bare 43 kilo selv, men jeg som fjortenåring med ekstremt lite selvtillit, som fra før av har problemer med å gå på stranden i bikini, jeg sitter å leser dette. Selvom det kanskje var et userriøst innlegg tok det knekken på meg. Syns også det er dumt at du forsvarer det. Jeg ser opp til deg på alle måter, men dette syns jeg ikke var noe bra gjort moralsk av disse guttene, også støtter du det! Jeg kunne aldri gjort noe sånnt bare for å få oppmerksomhet.

  51. jeg vet du og kjærestend din ønsker opmerksomhet men er det denne opmerkosomheten dere ønsker ?! det er ikke en skam å dra på stranda da du veier over 50 kg!!! ALLE SKAL VÆRE DEN DE ER ! IKKE EN FAKE SILIKON DUKKE SOM VEIER 30 KG DA DE ER 30 ÅR! DET ER INGEN SKAM!
   IKKE MENT SOM HAT MOT DEG !!

  52. Du driter deg selv på leggen i dette innlegget egentlig… Du forteller at han vet akkurat hva han skal gjøre for god PR. Han er sammen med deg, er han ikke?
   Jo, du ER naiv. Han er nok hyggelig mot deg og behandler deg nok som en liten prinsesse nå, men det er selvfølgelig fordi han ikke vil miste deg.. Ærlig talt Sophie, både du og jeg, og alle leserne dine VET at du er bedre enn det her. Ikke la deg selge helt…

  53. En ekstremt slem måte å skape reaksjoner på, skjønner ikke helt at noen kan være stand i og i det hele tatt kunne skrive noe slikt og publisere det, hvertfall ikke et voksent menneske. Kvalmt.

  54. Det er annerledes å si at du ikke liker gutter som er lave, det er en smak sak. Men å skrive det som sto på bloggen til Robin er noe helt annet. Skjønner ikke at du gidder å forsvare han. Jeg har støttet deg siden du virker som en god person, og du provoserer på en annen måte enn han. Dette er bare dumt.

  55. Helt ærlig så tror jeg ikke at du veier 43kg. Da må i såfall du være 1.40 høy. Jeg sliter med spiseforstyrrelser og jeg er tyngere enn 43kg. Søsteren min har vært innlagt på sykehus og hun er den tynneste jeg kjenner, men hun veier mer enn 43kg. Ja jeg vet at du er lav, men du er ikke så lav. Jeg og søstra mi er begge over 1.60 men under 1.70, ingen av oss er i nerheten av å være overvektige. Det der er bullshitt, hadde jeg veid 50kg hadde jeg hatt en BMI på ca 17 som er å være undervektig. Ta dere sammen jeg hadde skjønt det hvis det hadde stått 70kg, men la folk være folk og gjøre som de vil uansett hva de veier!

  56. “spør dere meg lyser det jo på lang vei at det ikke er ment alvorlig? Det er jo bare sinnsykt og etterhvert oppegående menneske vet at det ikke er sunt på noen som helst måte. ”
   Du, kjære Sophie – som har hatt flere titals innlegg om depresjon og andre Psykiske sykdommer, har virkelig klart å ødelegge for deg selv nå.
   Hva med disse stakkers jentene/guttene som for det første sliter med seg selv og spiseforstyrrelser – de fikk nettopp slengt i trynet at de ikke var oppegående? For de vil som oftest føle seg truffet av slike innlegg, og de vil ofte ende opp på do eller nekte å spise kveldsmat + de nettopp ble fortalt at de ikke er oppegående.
   Har aldri sagt du ikke fortjener å være et forbilde FØR nå. Skam deg for at du forsvarer han, skam deg for at du gir PR til noe slik ufyselig.

  57. Du kan umulig være så god på markedsføring når du mister lesere på grunn av dette? Dette blir i hvert fall mitt siste besøk her, og det synes jeg faktisk er trist – det at det måtte ende slik.
   Det er en grense mellom å provosere, og å føre god PR. Det utsagnet gir dem PR og penger på ANDRES BEKOSTNING OG SELVFØLELSE. Jeg spyr litt inni meg når jeg ser at du støtter dette utsagnet for å være ‘tull’, når alle med litt vett i hodet skjønner at dette er et sensitivt tema i dagens samfunn.
   Jeg vet du ikke er feminist, fordi du ikke aner hva det vil så i være det. For å forklare det på en enkel måte for deg, så er det å påstå at feminisme ikke angår deg, er det samme som å si at airbag i biler er unødvendig fordi du ikke kjører bil.
   Dette kommer til å hjemsøke deg, Sophie. Jeg håper du en dag innser at du må revurdere synene dine – om så det må skje etter at du får en hylgråtende datter hjem fra skolen der guttene i klassen har kalt henne feit og at hun ikke har noe der å gjøre. Om det innlegget fremdeles er spøk for deg da, er du et patetisk menneske.

  58. Det er helt utrolig hvor trangsynt du er. At Robin skriver at jenter over 50 kilo ikke bør få lov til å gå på stranda, bare for markedsføring er rett og slett helt sykt! Og enda verre er det faktum at du faktisk forsvarer mobbingen hans fordi det bare er tull og at han er “profesjonell markedsfører”! Kan ikke Robin bare be om unnskyldning seg istedenfor at du skal forsvare han? Det er absolutt INGEN unnskyldning for å mobbe overvektige jenter (ikke det at å være over 50 kilo er å være overvektig i det hele tatt) uansett om det er tull eller ikke. Dere begge bør vite bedre enn dette, siden dere er så utrolig gode på å få frem reaksjoner. Skjerp dere!

  59. Det her hjelp jo så mye på spiseforstyrrelsa..
   Eller for de som faktisk IKKE klara å gå ned i vekt uansett faen. Be han om å tenk LITT før han posta noe så kvalmt!
   Og det at du sir at man ikke kan ta sæ nær av alt så tar du grundig feil!
   Fy faen ka stygg du e blitt på så kort tid.
   Hærregud.. Æ skjønna ikke litt en gang at du syns han e kjekk. Han e absolutt ikke kjekk, men du om ditt. Kos dokker

  60. Haha, dette blir bare latterlig og det skjønner du og Sophie. Hadde innlegget vært så “useriøst” som det du prøver å fremstille at det var, hadde du ikke måtte komme med dette lange innlegget for å “unnskylde” for kjæresten din og kompisen hans. Du selv vet bedre enn dette, men gjemmer deg bak en fasade, for å prøve å få kjæresten din i ett bedre lys.
   Jesus, prøver å være saklig her, men jeg ender opp med å riste på hode i latterlighet. For det er det han er, og du er i ferd (allerede er) med å bli. VI -leserne og alle andre i Norge- kunne ikke gitt mer faen i om hva du veier. Du skriver du veier 43 kilo, greit du spiller på ironien, men det ER og blir FREMSTILT som “skrytete”. Du bør spare deg for slike ting som dette, Sophie. Greit du og din kjæreste skal spille på å være “provoserende”, men dere (ja du er med på dette), ender med å krenke over halve Norges befolkning av kvinner med slike usaklige og forkastelige innlegg.
   Du ville nå frem i Norge for å få oss til å høre din stemme, dine meninger og dine saker. Men dette er helt skrekkelig. Ja det er faktisk det. Sophie, du skrev kanskje ikke innlegget, men du unnskyldte ikke for hans meninger, men for at DU og HAN ble fremstilt på denne måten.
   Det dere skriver blir gjenspeilt tilbake på dere som personer. Det har MYE å si om en person, med hvilke meninger h*n har. Dermed kan jeg IKKE se for meg at “kavaler”, er så “fantastisk” person du sier han er. Han har bloggen med sin kompis, uansett hvem av de som skrev det, er begge med på det.
   Du som sier du dømmer personer etter innsiden og personlighet; Da kan du jo trøste deg med at du fant din halvdel 🙂
   PS: noen ting kan man ikke unnskylde seg for. Mennesker er ikke SÅ naive selvom dere trodde det. Skjerp deg/dere.

  61. Syntes i lang tid du egentlig var en bra dame men dette blir for mye og du beviser bare at du er en overfladisk kjerring. Han mobber jenter. Og det gjør du og som støtter han i saken, enten det er på den ene eller andre måten. Du har mistet en fast leser og en som pleide å se opp til deg.

  62. Han virker som en selvopptatt drittsekk som ikke bryr seg om andre blir såret så lenge han får noe godt ut av det. Du og han skaper reaksjoner, men noen inntrykk av mennesker er for alltid Sofie.

  63. Jeg vet ikke med andre, men for min del er ikke problemet at de tuller og prøver å skape reaksjoner, som du sier så skjer det hele tiden og vi elsker det jo. Problemet er målgruppen de som de 19(?) år gamle guttene de er treffer. Min kusine, nå 17 år, har slitt med anoreksia siden hun var 11. Hun hadde ikke skjønt at det der var tull om hun hadde lest det for 3-4 år siden. Samme med en av mine beste venninner, som nå er 24 og frisk, men som ble ordentlig frustrert da hun så vgtv (og sa noe omtrent det samme som Suzanne Aabel gjorde).
   Med å skulle provosere på denne måten, når de vet sånn ca hvem målgruppen deres er og hva gj.alderen der ligger på, viser disse guttene oss andre (ganske oppegående) msk nøyaktig hvor umodne de er. Jeg syns litt synd i dem, og håper de vokser opp snart og lærer seg hva som er spennende, gøy og rett provosering for “sin” aldersgruppe og hva som ikke er det.
   Selvfølgelig, at 19 år gamle gutter er korttenkte er vel ingen nyhetssak. At du som 19 og kjæresten til han ene ikke ser hvorfor folk blir frustrert, er heller ikke noe sjokk. Likevel, jeg, og mange andre, hadde trodd bedre.

  64. Jeg er en av de leserne du vant med blogginnlegg om dyrevern. Jeg er en av de som begynte å revurdere mitt syn på dyrvelferd blant annet etter å ha lest innlegg du hadde skrevet. Jeg er en av de som har forsvart deg og det du kaller dine “provoserende og PR-skapende” innlegg for andre, fordi jeg har hatt tro på at det er kun det de er der for. Å lage PR og underholde. Derfor er skuffelsen stor når du antyder at du kun bruker disse temaene du nevner for å “tilfredstille” folk.
   Men det er ikke min business om du ønsker å ta restylane, operere deg, påstå at du har blitt mobbet, bo med de 7 dverger, redde menneskeheten eller late som du er vegetarianer. Jeg kommer til å fortsette som vegetarianer uansett, og det har du en del i. Det er jeg oppriktig takknemlig for.
   Dette var en god ting du gjorde for meg. Jeg ønsker bare at du skal føle litt på at når du er i den posisjonen du er i nå, vil du ikke gjøre noe godt med den? Vil du ikke hjelpe noen? Vil du ikke gi noe tilbake?
   Jeg vokste opp med en mor som har slitt med anorkesi hele livet. Når jeg var 13 år ble hun for første gang innlagt med en vekt på 44 kg. Hun var da 170 cm høy. Fram til dette tidspunktet hadde hun levd gjennom år med besvimelser, oppkast, selvhat, selvskading og selvmordstanker.
   Det finnes ikke ord til å beskrive hvor inderlig jeg hater mennesker som i det hele tatt tør å nevne et menneskets (dame eller mann) vekt eller kroppsfasong som et mål på hvor mye hun er verdt. Tull eller ikke, det er helt umulig å vite om innlegget på bloggen til kjæresten din og hans venn ikke har skadet noen, mann eller dame, psykisk.
   Jeg ville foretrukket å ikke se noe slikt fra din kant igjen.

  65. Dette er virkelig en situasjon der du/Robin skal beklage, ikke forsvare. Og fy faen så jævlig respektløst å skrive at du ble mobbet og om dyrevern KUN for å få lesere. Og at han akkurat brukte “50” kg er bare sykt, jeg veier under 50 kg men det gjør ikke halvparten av de rundt meg, det er helt urealistisk. Og dere kan faktisk ikke være så utrolig hentsende og krenkende forså å bruke “for å provosere” som en unnskyldning. Respekt er viktig for deg? (som du skrev tidligere) – up my ass, sier nå jeg.
   Det er så mangen som sliter med selvbilde, selvtillit og mentale forstyrrelser på grunn av alt presset og forventningene i dagen samfunn, og det her gjorde alt verre.
   Som jeg nevnte tidligere, det beste er å være ydmyk og beklage. Men kanskje dere faktisk ikke ser hvor stygg gjort det var oppå de høye hestene deres.

  66. men fy faen da, å ‘hate’ på sophie elise på grunn av utseendet hennes er selvfølgelig feil, det skjønner alle oppegående folk. Men å kritisere at noen forsvarer at andre legger ut et bilde av kroppen til en person uten at hun vet det for å snakke stygt om den er jo helt messed up. liksom bunnen av lavmål

  67. Det er normalt å veie over 50 kg den dag i dag.
   Han er en jævlig ekkel type. Håper virkelig ikke at han røyket i leiligheten når kattene var der. Du burde passe bedre på han. Han skaper mye trøbbel for deg. Det eneste ham er ute etter er kroppen din. Han er ikke noe å ta vare på

  68. Nå oppnådde Sophie AKKURAT det hun ville. Provosere som faen, få masse reaksjoner. Ingen andre som ser det?

  69. unnskyld meg.. Du vil bare vinne tilbake leser ved å skrive om dyrevern, mobbing osv. Du virker som den verste personen i manns minne nå. Alt du skriver om her på bliggen er da så og si løyn. Du er ikke så jævla glad i dyr som du skal ha det til, du skal bare ha lesere tilbake…

  70. Blir for dumt å skrive sånne ting , når det er mange unge jenter som leser denne bloggen… Nei vettu hva , dette blir for drøyt altså!

  71. Det at du har brukt psykiske problemer som et lokkemiddel for å få lesere er så utrolig kvalm. Flott at du nå kommer ut som den personen du faktisk er, Sophie. Har likt deg så godt, men hva er dette for noe? Du er kanskje flink på markedsføring, men du bruker makten din på en helt feil måte. Før var du ekte, du brydde deg genuint om dyrevern og om andre mennesker, men nå virker alt veldig falskt. Du hadde beina godt plantet på jorden, men nå virker det som om at du har blitt litt for høy på deg selv og veldig care. Dette innlegget trekker ikke lesere, du mister dem. Ta deg sammen og skaff deg litt selvinnsikt.

  72. Slapp no av folkens, det er jo sånn bloggverden er?
   Det hun skrev betyr ikke at hun ikke bryr seg om dyrevern men at hun av og til må trekke det fram for æ holde på lesere.
   At folk er så jævli tette i hode skjønner jeg ikke, guud.
   Hun har ikke skrevet noe galt, og om dere ikke klarer å skille det hun skriver og det som er skrevet på bloggen til robin er dere trangsynte

  73. Og DER innrømmte du at eneste grunnen til at du skriver om dyrevern/mobbing osv er bare for å vinne igjen leserne dine… men egentlig so gir du deg faen i alt anna enn deg selv. Trist.

  74. Jeg kjenner jeg blir ekstremt provosert av noen av innlegge dere andre lesere skriver. Er det virkelig så vanskelig å ikke ta ALT BOKSTAVELIG TALT ???
   Stå på Sophie, har vært leser av bloggen din helt siden du startet, og føler jeg kjenner deg. Føler du at han er den rette for deg, er dine følelser for han det eneste som betyr noe. Håper du leser denne kommentaren, og unngår å lese de , ufattelig tankeløse kommentarene som ligger der ute. GUUUUD jeg blir gal…

  75. Hahaha Sophie Elise du klarte ikke å kommentere Robin sine uttalelser på VGTV (de fleste av oss sikter til klippet fra VGTV og ikke bloggen for den er det ingen som leser). Du åpner med å si at du ligger 7 kg under den magiske 50 kg grensen, men det er bare tull altså. Selv du har blitt usikker av Robins uttalelser og er livredd noen skal tro du veier over 50 kg. Vet du hva:” jeg skal gjøre det eneste dere to selverklærte markedsføringsgeniene skjønner nemlig boikotte de som annonserer på siden din fordi jeg støtter ikke mobbere og når annonserene trekker seg betyr det mindre penger på konto og DA kommer det nok en mer ydmyk Sophie Elise på banen. På det tidspunktet er imidlertid løpet kjørt. Alle vet at bloggere og reality stjerner holder en viss tid og så er det over i alle fall pengemessig. Apropos dette med at dere er så gode på markedsføring: absolutt alle kan få oppmerksonhet ved å mobbe, slevsparke og tiltrekke seg negativ oppmerksomhet. De dyktige markedsførerne derimot trekker til seg positiv oppmerksomhet og respekt. Jeg tviler på at det blir så hyggelig for deg og Robin og trekke på stranden til sommeren, når man mobber og påpeker andres feil får man jo samme oppmerksomhet tilbake, ser for meg at mange kommer til å lete etter deres flaws. Vi skjønner jo alle utifra innlegget ditt at du har måttet inngå et kompromiss angående penisstørrelse, godt du ikke satte en standard for intelligens også:-)

  76. Jeg vet ikke hva jeg skal si engang. DU av alle mennesker, som er SÅ utseende fiksert burde skjønne at folk tar seg nær av dette. Og at du sitter og forsvarer en person som rakker ned på andre menneskers kropp for å få lesertallene opp er bare kvalmt. Som om det ikke er nok mennesker som sliter med kroppen sin og det å tørre å gå på stranda i bikini! Selv har jeg aldri hatt noe problem med det, men hadde jeg lest det innlegget og samtidig hatt problemer med kroppen min, vet jeg at jeg hadde tatt det veldig tungt å lese det innlegget. Det handler ikke om at folk tar seg for lett nær av ting, det handler om at folk som allerede sliter med dårlig selvbilde får lese at “kroppen din er for stygg til at du kan vise deg på stranda”. Og det er helt patetisk at noen spøker med dette. I tillegg innrømmer du at du skriver om dyrevern og mobbing for å “vinne folk” tilbake. Jeg ble sykt skuffet over deg etter jeg leste dette innlegget. Oppførselen din er som nevnt kvalm, men det er jo Robin sin også så dere passer vel perfekt sammen?

  77. Hei, jeg ville bare komme med en positiv kommentar. Jeg ser det er mange som er negative og jeg vet du er god til å stenge ute all dritten men jeg tror likevel ikke det er så enkelt når over 70% av kommentarene er i mot deg. Bare prøv å husk at selv om flertallet kommenterer negativt betyr ikke det at flertallet er i mot deg. Det er jo slik at bare en liten del av de som leser innlegget kommenterer og de som kan forstå hva du sier føler ikke nødvendigvis en trang til å fortelle det, i motsetning til de som kommernterer stykt. Men dette tror jeg du vet, ville bare minne deg på det 😉
   Jeg digger at du er deg selv og liker den underholdningen bloggen din gir. Fortsett å lev livet ditt og lykke til videre ;*

  78. Så alt du skriver om dyrevern og mobbing skriver du bare for å få folk på “din side”? Har alltid likt deg og hva du “stod for”, men begynner å tvile nå. Du har det nok veldig enkelt du som har perfekt kropp og vet ingenting om hvordan det faktisk er å veie litt over 50 kg. Ikke alle har like høy forbrenning! Jeg selv veier nesten 60kg, og er på ingen måte feit. Når jeg leste dette og innlegget til Robin, satt jeg med en sjokolade ved siden av meg og droppa å spise den, fordi keg nettopp følte meg feit! Nå føler jeg at om jeg skal vise meg på stranda på jeg nesten gå ned 10 kg(???!!) For et forbilde du er blitt.

  79. Var fælt å lese at du skriver om dyrevern, mobbing osv for å “vinne tilbake” leserne.. Gjør det vanskelig å tro på alt du skriver, for nå kommer jeg bare til å lure på om du virkelig mener det du skriver, eller om du kun gjør det for å komme på godsiden til leserne..
   Også vil jeg bare nevne at om du er så erfaren på markedsføring så burde du ikke legge ut innlegg som dette 🙂

  80. Folk bør ikke ta sæ nær av alt, det stemme bra, men det å tull med vekt og sånt synes æ uansett e veldig unødvendig å ta opp, for det har aldri vært så my fokus på vekt og kropp som det e no, og det har sldri vært så mange med spiseforstyrrelsa som no heller. Skjønne at det e god PR, for det fange jo blikk og folk les det. Men du kan umulig men at kjæresten din e så snill, respektfull og omtenksom mot andre når han har samvittighet til å påvirk livet til utrolig mang for at han sjøl ska vinn lesera. Og sjøl om det vikelig ikke burda ha vært sånn, så tar man til sæ ting folk si som bli så “direkte”. Har hatt spiseforstyrrelsa i 4 år no, og æ merke at egentlig så gir æ blanke faen i ka kjæresten din mene om vekta til jenta på stranda, men det får mæ til å tenk: ka om flere også mene det? Kanskje æ bør ta nånn fastedaga og kast opp maten æ nettopp spist? Bare sånn at æ kjæm mæ under 50kg… Synes bare at det e så jævla unødvendig å tjen på andre folk sin helse, bloggera har så utroolig stor makt, og dokker kan bruk den til nå bedre enn det her!!!

  81. sikkelig bra skreve <3 trur ikkje de e alle som forstende at du bruka Akkurat de du prata om i innlegget no i teksten din 🙂 syns de va veldig bra skreve 😀

  82. “Har lest bloggen din i snart 4 år, hele veien har du vært en inspirasjon. Men de siste mndene har du ikke vært den Sophie som jeg så lenge har beundret og hatt respekt for. I alle år har jeg forsvart deg, mot alle de som har sagt noe negativt om deg, men nå blir jeg litt usikker. Du sitter her og indirekte forsvarer en som rakker ned på en gruppe mennesker, du argumenterer for at “det var ikke ment seriøst”. Da lurer jeg på hvorfor skrive det? Er man nødt til å rakke ned på andre (selv om det ikke er seriøst) for å få lesere/PR? Kall meg gjerne uvitende, men jeg begriper rett og slett verken poenget eller vitsen i det. Om Robin er PRkåt, ok, løp naken gjennom Karl Johan, men ikke skriv på en blogg i denne kroppsfikserte verden at du ikke kan gå på stranden om du veier mer enn 50kg, spøk eller ikke. Jeg har aldri kommentert en eneste kommentar på bloggen for jeg mener at det alltid er to sider av en sak, det er det i denne saken og, men den “deres” side av saken er dessverre veldig tynn. Jeg håper du leser dette som konstruktiv kritikk, for det er det. Jeg synes du har så mange fine og rette verdier, ikke la kjærligheten ødelegge noen av de:-) Ha en fin dag videre.”
   Frida Eggen kommenterte dette lengre oppe, og jeg håper virkelig du tar det til deg Sophie Elise. Kunne ikke vært mer enig

  83. FYYYYFAEN JEG DIGGER DEG OG ROBIN! Jeg ELSKER at dere provoserer så jævlig❤️ Det beste er at dere oppnår så jævlig når dere provoserer sånn! Dere får den reaksjonen dere vil ha :):) Håper virkelig du og Robin sitter det hjemme i stua og ler av disse jævla taperne som blir provosert! SITTER Å LER SELV HAHAHAHAH FACKERS

  84. OG det er forskjell på å skrive at du foretrekker gutter på 1.90 for at du skal like dem, enn at du feks skrev “gutter under 1.90 burde ikke fått lov å gå rundt i gatene”. Robin er ikke spesielt god på markedsføring, nei. Som du sa, var det ikke han som skrev innlegget, og hvis det hadde vært det, så hadde det ikke blitt noe styr rundt det om han ikke var sammen med deg, fordi DU er kjent. Og hvis han virkelig ikke hadde vært “en overfladisk idiot” som du sa, for å sette det på spissen, hadde han uansett ikke brydd seg om å få mest mulig oppmerksomhet i media. Som feks Mathias, når så vi han i media, bortsett fra når du og han slo opp? Nettopp, mye mer ordentlig, mindre overfladisk type spør du meg.

  85. “Støtter en mobber” “Kvalmt” osv.
   Leser folk i det hele tatt innlegget???
   Det står at det ble skrevet for tull for å provosere.

  86. Sophie, jeg digger deg. Men hva er dette for et usmakelig innlegg? Det har ingenting med Robin/Aksel sitt PR-provoserende innlegg eller deres personlige forhold å gjøre, men dette eksakte innlegget lyser kvalme.

  87. … okei jeg har lest gjennom en del av kommentarene og ja jeg er enig i en del av det som står dær, men for å være ærlig er ikke dere som slenger en masse drit i tryne på Sophie og typen så mye bedre. Dere rotter dere sammen mot dem og den eneste grunnen til at de ikke tar seg nær av dette er fordi at de har noe som heter selv respekt, og det virker som at det er noe dere mangler.
   INGEN BURDE TA SEG NÆR AV HATE. DET KOMMER AV PERSONER SOM ER MISUNNELIGE OG LIGGER LENGERE NED EN DERE SELV! jeg har for og være ærlig ikke veldig mye selvtilitt og liker egentlig ikke hvordan jeg selv ser ut, men jeg går ikke så langt at jeg faktisk gidder og bruke tid på de som “mobber” meg. det er noe jeg faktisk ikke klarer og gjøre.
   såå ja Luv you Sophie og stå på videre <3

  88. Oi så mange lesere du mister nå. Kommer det et innlegg om dyrevern,eller kanskje at du har blitt mobbet/slitt med depresjon, i nærmeste fremtid? Med tanke på at du har mange å vinne tilbake altså 😉

  89. Yes, der kom det. Du mener egentlig ingenting om dyrevern eller noen av disse såkalte ”dype” sakene du har skrevet på bloggen din. Dette har du kun skrevet pga PR, og flere lesere… og for at folk skal like deg. For å være opptatt av dyrevern er en positiv sak, right? Det er nemlig utrolig lett for deg å skrive det ned.. men egentlig er det vel helt omvendt. Du skriver faktisk i dette innlegget at det er kun pga at du skal ”tiltrekke” leserne dine, slik at de går på bloggen din. Hvor kvalm er det mulig å bli? – Du har nok mistet flere lesere enn du tror på dette. Det positive synet mitt er dessverre gått over til negativt. Du fortjener ikke 1.plassen lenger. Din PR-kåte hore.

  90. “Apropos dette med at dere er så gode på markedsføring: absolutt alle kan få oppmerksonhet ved å mobbe, slevsparke og tiltrekke seg negativ oppmerksomhet. De dyktige markedsførerne derimot trekker til seg positiv oppmerksomhet og respekt. ”
   straight up

  91. Du som har vært mobber og blitt mobbet selv burde ta avstand fra denne måten å provosere på. Det er rett og slett mobbing,

  92. Hvis markedsføring kun er basert på å provosere lurer jeg på hva de lærer i nettopp det faget på vgs? Ikke bruk det som en unnskyldning for at dere får oppmerksomhet, en hel haug av mennesker får massevis av oppermerksomhet uten å provosoere eller kle av seg. Ser ingen annen løsning enn at det er det dere er best på. Litt trist for du virker som ei jente med flere gode kvaliteter men du stoler kanskje ikke nok på dem?

  93. vist du tror at det er fint å være en stilk så værsegod. men det er ingenting gale med de som veier 50 kilo eller litt over. Former er fint men noen mennesker har missforstått dame kroppen helt. Det er ikke rart at mange jenter i dag velger å slanke seg så mye og ender opp med spise forstørrelser for jenter som deg skriver slikt.

  94. Kjære kjære Sophie, se på dagens samfunn. Problemet er ikke innlegget i seg selv. Ja, det er overdrevent og skaper reaksjoner, men det er budskapet som kommer frem som er til å bli kvalm av. Det gir et bilde av jenter “bør” være under 50 kg for å være bra nok.De fleste skjønner at innlegget var en stor overdrivelse, men budskapet – det er budskapet som er problemet.Aner du egentlig hvor få som veier under 50 kg? De fleste utvokste jenter (17, 18 ++), ville sett anorektiske og avmagrede ut med en vekt under 50.
   Jeg tviler faktisk på at du veier så mye under 50 kg selv Sophie. Jeg tror faktisk heller du veier mer. (Derfor reagerer jeg på at du skriver 43 i overskriften – håper de fleste tenker fornuft og at dette absolutt ikke kan stemme) Uansett, det er som sagt veeeeldig få som veier under 50 kg(sett bort i fra de med spiseforstyrrelser o.l.)
   Dette er med på å skape et VELDIG urealistisk kroppsbilde, og gjør ikke akkurat presset i samfunnet noe mildere. Jeg håper du ser dette Sophie Elise. Tenk deg om neste gang; både du og typen din.

  95. Håper mamma og pappa godtar en fyr som fikk dattern sin til å begyne å røyke hasj. Ikke prøv å si at det er en røyk sky fra vanlig sigarett og det bilde du la ut før i dag lyser jo hva dere to bedriver dagen med. Bare husk det øker risikoen for alzheimer (du er jo på go vei så mye du motsier deg selv her på bloggen), kviser og senere rynker (mer botox på deg så det fikser du)
   Kjærlighet gjør en blind det har den gjort med deg, for hånden på hjertet robin er IKKE KJEKK! Som Aabel sa stygg på utsiden og innsiden.

  96. Finnes det en Gud?
   Mennesker har i all tid stort sett trodd på en eller annen form for høyere makt og satt sin lit til denne makten. Med teknologiens framsteg er vi blitt for opptatt med verden til å reflektere over universets opphav. Det vil allikevel ikke få spørsmålet til å forsvinne; finnes det virkelig en Gud?
   Hvordan bedømme rett og galt
   Det er noen ting som kalles universale fordi så å si alle vil være enige om disse tingene. Eksempelvis; en del av noe, er mindre enn hele. Det at en del av en ting er mindre enn hele den tingen, er en universal ide som alle aksepterer. Et annet eksempel er at noe kommer ikke fra intet. Et tredje eksempel er at orden oppstår ikke spontant fra kaos. Et fjerde eksempel kan være at vi kan ikke ha en firkantet sirkel. Enten er det en sirkel, eller så er det en firkant. Man kan ha en firkant i en sirkel, eller omvendt, men man kan ikke ha en sirkel som er firkantet. Dette er sunn fornuft, og alle med sunn fornuft vil si seg enige i dette.
   Når vi skal foreta oss et valg vil vi automatisk bruke fornuft til å ta avgjørelsen. Om du for eksempel er sulten og har et kjøleskap foran deg og en søppelbøtte, vil du ikke gå til søppelbøtten for å se etter mat som første alternativ. Forestill deg at en mann i fengselsuniform med håndjern dukket opp på døren din. Denne mannen sa at han jobber for elektrisitetsleverandøren din, og ba deg om å slippe inn i huset for å sjekke om strømmen fungerer som den skal. Ville du sluppet ham inn? Hadde du brukt fornuften, ville du ikke sluppet inn en slik mann i ditt hjem. Selv hvis en person som så troverdig ut hadde dukket opp på døren din, ville du bedt om å få se en form for legitimasjon som bekreftet at vedkommende faktisk jobber for selskapet du abonnerer på.
   Den samme fornuft vi bruker til enhver tid for å ta avgjørelser gjennom livet, må vi også bruke når vi snakker om det store spørsmålet om Gud. Riktig nok er vårt intellekt veldig begrenset og ikke i stand til å forstå alt, men det å komplett avvise fornuft og rasjonell tankegang på dette grunnlaget vil ikke føre noen vei. Det vil kun føre til selvmotsigelser, og blind tro på konsepter vi i realiteten ville avvist om de faktisk påvirket hverdagen vår. Du ville for eksempel i praksis ikke søkt etter mat i søppeldunken om kjøleskapet stod foran deg, selv om man i teorien kan tro på at det kan ligge bedre mat i en uåpnet søppeldunk på lik linje med et uåpnet kjøleskap. Så når vi er konsekvente i å bruke fornuft når vi tar stilling til spørsmålene i livet som vi kan oppleve at påvirker oss, må vi også være konsekvente og bruke samme fornuft når vi tar stilling til et av de største spørsmålene menneskeheten har stått overfor gjennom tidene, selv om vi ikke skulle innse at dette spørsmålet også vil påvirke oss. Vi må bruke fornuft til å vurdere om det finnes en skaper av universet, og til å gjenkjenne kilder og troverdige budbringere av informasjon.
   Anerkjenne vår eksistens
   For å unngå å svare på spørsmålet om Guds eksistens vil noen dele en tanke om at det kan hende at vår eksistens kun er en illusjon eller at vi kun lever i en drøm. Dette er et vagt utsagn som ikke kan bevises og som i virkeligheten ingen forholder seg til. Om man skulle basere livet sitt på at alt muligens bare er en drøm, ville man ikke ha brukt tid på ting man ikke liker. Folk flest ville ikke orket å slite seg gjennom skolen, dra på jobb, eller i det hele tatt gjøre noe som helst som ikke føles kult ut der og da. Det faktum at vi faktisk lever gjennom livet i troen om at dette er virkelig, gir oss ingen grunn til å unngå spørsmålet om Guds eksistens basert på dette argumentet.

  97. jeg er modell, jeg veier 55 kilo og har fortsatt lyst til å gå opp litt. Det å veie 43 kilo er noe som helst å skryte av..gain some weight girl 🙂

  98. hahahahahh! Du er flink til å provosere ja! dette var morsomt! Leste gjennom mange av kommentarene og jeg skjønner ingenting, hva var det du skrev som var så galt? jeg synes du skrev et bra innlegg jeg og jeg skjønte hva du mente, synes ikke det var noe negativ tvert i mot! Likte veldig godt avsluttningen, med at man må slutte å ta seg nær av ting! Stå på! og det at folk skriver at du mister en leser nå, det er ikke sant en leser mister deg ;))

  99. ÆSJ ÆSJ ÆSJ!! DETTA INNLEGGET GJORDE MEG KVALM! du har skutt deg selv i leggen hvert fall, dyrevern og mobbing MEG I RÆVA! får ikke lesere av detta innlegget, tvert i mot.. å jeg ler meg i hjel om du kommer med et innlegg om mobbing eller dyrevern de neste dagene for å få tilbake leserne… Jeg var fast leser, å er jævli skuffa over deg!

  100. Mange av disse kommentarene her over er idiotiske, men de fleste har et poeng. Jeg pleide å digge deg sophie. Alle vennene mine kalte deg fjortis, barbie osv. Men jeg sa alltid at du var kul og et slags forbilde. Jeg kan ikke helt si det lenger.. Greit nok at ikke du sa det, men har ikke du hatt spiseforstyrrelse og slitt i mange år? Hvordan tror du ikke usikre jenter på 60-70 kg føler seg nå. Etter at faktisk “kjente” personer utaler seg slikt. Synes du bør ta han et tak i øret og fortelle han hvor jævelig teit måte det var for å provesere folk. Pleier aldri å kommentere innlegg men dette var ekkelt. Beklager men våkn opp. Du kan bedre enn dette

  101. Håper han er klar over at muskler veier mer enn fett. Men han er jo svenske, og de er jo ikke akkurat de skarpeste knivene i skoffen..
   Men han har vel aldri møtt en muskuløs sexy kvinne på over 50kilo;-)
   FOR EN TAPER!

  102. Dette er første gang jeg leser et “rosablogger” innlegg. Grunnen til at jeg leser det er for å finne ut av hva S E egentlig syntes og mente om sin kjæres blogginnlegg om 50kg. Jeg er faktisk overrasket over at flere ikke skjønte at det er et “PR stunt”
   Som S E skriver er det markedsføring på høyt plan. Hvorfor? Jo fordi det eneste dere fjortiser bryr dere om er klær/utseende/vekt osv. Det fanget jo deres interesse med en gang. Og den verste mobbingen foregår jo av dere selv i kommentarfeltene! Jeg blir helt satt ut av å lese nedover her. En gjeng med drittunger som er usikre på seg selv.
   Jeg må si at jeg faktisk ble positivt overrasket over SE etter dette. Hun kaller bare en spade for en spade og støter faktisk ingen.
   Kommer nok fortsatt ikke til å lese bloggen da det ikke akkurat appellerer til meg men syns dette innlegget var bra!
   Kjør på videre.

  103. nja.. jeg veier da 55 og har lavere bmi enn deg = er tynnere enn deg, så..
   Neida. who cares, selvfølgelig var det kødd, korte mennesker veier mindre, høye mennesker veier mer. Du er jo en minimais

  104. Ser forresten at de fleste som ‘støtter’ deg i kommentarfeltet ser ut til å være nokså umodne? Det tror jeg sier noe om hvilke folk du tiltrekker deg, og hva slags mennesker du kanskje hører til hos?
   Jeg har også forsvart deg tidligere flere ganger, men nå er det slutt på sånt. Hadde jeg bodd i samme bygning som deg, hadde jeg tatt turen til døra di og banket på og tatt en jenteprat om ting. Du har tydeligvis ingen gode rollefigurer i livet ditt, noe du trenger i en tid som dette.

  105. har lest bloggen din i mange år, og på et eneste innlegg har jeg klart å miste respekten for deg. Kun et eneste innlegg. Selvfølgelig skjønner man jo at det innlegget til Robin og Carl ikke var ment seriøst, og det kan godt hende Robin er en veldig snill gutt, men det er det jo ingen som er interessert i å finne ut når han oppfører seg sånn. Det du egentlig sier er jo at du støtter Robin og at man burde skjønne at det ikke var seriøst, mange tar seg nær av det uansett, skal man liksom gå bort til en gruppe mennesker og kalle dem tjukke også etterpå unnskylde det med at det var ikke seriøst? Nei. Skjerp deg sophie, sier at du skriver om mobbing, depresjoner og dyrevern for å vinne dem tilbake, du skulle ikke tapt dem til å begynne med. Nå har du ikke mistet bare én leser, men mange. Håper du er stolt av deg selv nå.

  106. Gratulerer med å støtte en mobber. Om han mobber for å få PR eller ikke, spiller ingen rolle.
   Jeg et lei meg og flau over å ha støttet oppunder ting du har sagt i mange år til mine egne venner. De har sagt at du er overfladisk og dum, og jeg har vist dem ting du har skrevet som har vist det motsatte. Men det her, det kan ikke bortforklares eller dekkes over. Jeg føler ikke annet enn skuffelse ovenfor deg, en person jeg så opp til lenge. Dette blir i hvertfall en blogg jeg ikke kommer til å følge mer, og jeg håper flere tar til vettet og slutter å gjøre det samme, for å vise at sånt ikke er greit.

  107. Herregud! Les ikkje ofte kommentaran på bloggen uansett om æ e en fast leser… Men syyykt kor mye dritt folk skulle skrive! Æ blei seriøst lei mæ av bare tanken på at sophie elise skal lese alt detta her. Æ hadde kollapsa på dagen om sånne ting blei skrevve til mæ direkte! Det som står i innlegget om at ho kan markedsføring og at ho vet ka som provosere og ka ho må gjøre for å holde på lesera gjør at ho e blitt et stort forbilde før mange.. Digge at ho faktisk provosere så mye som ho gjør og at ho tørr å strekke grensan! Æ vil bare si at du må stå på Sophie, du e sinnsykt kul! Æ ser så opp til dæ på grunn av måten du bare ordlegg deg på, kor fornuftig du e, og kor flink du e å snakke for dæ(eller skrive..)! Uten dæ ville ikke hverdagen vært den samme!

  108. Hadde respekt for deg etter mobbe innlegget men dette blir for dumt. Greit han skrev det ikke som om han mente det, men de som virkelig sliter med selvbilde vedder jeg på at sitter med en dårlig tanke!!

  109. Jeg TRODDE/Hadde fått inntrykk av at du var noe annet enn en blond dum jente. Du har virket voksen og hatt fine meninger om ting!
   Det at du velger bli sammen med en drittunge gjør at du taper ansikt. Ja, jeg vet at du gir faen i hva folk mener, men tenk deg litt om.
   Skaff deg en mann, ikke ett barn!
   Lykke til

  110. markedsføring handler om litt mer enn å sitte bak et rosa tastatur å skrive om restylane og silikon for å provosere.
   Og dette var kanskje ikke rette tingen å tulle med.

  111. det er ikke en bra måte å få lesere på å være falsk, fotballfrue har mange lesere og hun har aldri skrevet noe sånt til leserne sine, hun virker ærlig. Men etter det innlegge ditt så ser jeg på deg som en HELT annen person, å juge for å få lesere er det dummeste man kan gjøre. Det som er enda dummere er at vi faktisk leser bloggen din når vi vet du gjør det for pengene sin skyld du innrømmer det selv. Håper folk vet det nå at du ikkke burde ha fler lesere, MARTHEBORGE FOTBALLFRUE KRISSY de er ærlige

  112. Haha, lykke til med å vinne tilbake lesere. Denne gangen har du virkelig tapt, både du og Robin! ALLE ler av dere. Jeg har vært en stor fan av deg i flere år, men dette tok kaka. Jeg har forsvart deg i alle mulige sammenhenger, men når du i fult alvor påstår du og Robin er gode i markedsføring (???) er det virkelig noe som skurrer. Jeg tror virkelig ikke det er denne typen oppmerksomhet du ønsket deg nå, i såfall har du er utrolig rart og forvridd syn på leserne dine. Du får mange klikk nå, men du mistet nettopp en håndfull lesere og den andre delen er nå sterkt i mot deg.
   Kjenner deg virkelig ikke igjen fra i sommer. På Hove virket du både søt og hyggelig, men nå… Vel vel. Det er forestenn ikke kult med skjult weed-“”reklame””, du dummer bare deg selv ut.

  113. Du skriver: “nå sikter jeg til innlegget om at jenter må veie under 50 kg, et innlegg som forresten ikke var skrevet av han engang. ”
   Har du ikke fått med deg at han sa dette også på klippet fra Oljebarna? Det finnes en video av at han sier det..

  114. Nå dreit du deg ut..
   Vinne tilbake lesere ved å skrive om dyr, det sier mer enn nok. Tror kjærligheten gjør deg blind, og er ganske sikker på at Robin bruker deg for fame. Tror du mista en god del lesere av å publisere dette innlegget, og den ekte sophie kommer kanskje mer fram.

  115. herregud du har blitt en jævla mobber jo! Foreldrene dine må ha gjort en skikkelig bra jobb, du er en forferdelig person uten samvittighet i det hele tatt! Unødvendig innlegg, unødvendig blogg og unødvendig av deg å i det hele tatt fremstille deg selv i media. SKAM DEG! fy faen blir så jævlig lei av sånne fjortis bimboer som deg som alltid skal ha en mening om et sårt tema, skjønner du ikke at folk faktisk har følelser? tenk om du hadde vært overvektig og en syltynn person hadde sagt at du er over vektgrensa, du får ikke lov til og vise deg offentlig og å stranden? faen, du burde jo heller ikke vise deg offentlig heller, med den syltynne margkroppen din og andelepper 🙁 håper du sover godt om natten, hvis jeg hadde vært et så jævlig menneske hadde jeg ikke regnet meg som menneske en gang. Hadde ikke klart det…. Hva skjedde med deg?? Du var så søt og uskyldig før? Nå har du blitt en ekkel mobber. Bare fordi du får mye hat hjelper det ikke å rakke ned på de som er under deg, heller hjelpe deg opp med positive og glade kommentarer. Det hjelper både dem og deg, på veien mot et bedre menneske..

  116. trodde virkelig du kunne provosere på en litt mer classy måte enn dette. Som med f.eks politikk eller dyrevern. Når det er så mange usikre jenter som leser bloggen din, bør du ta litt hensyn.

  117. Haha, nå velger folk igjen å tolke deg negativt! At du kun skriver om dyrvern for å vinne lesere og at det gjør at du er falsk, blir for dumt og korttenkt. Da hadde du vel ikke reist hjem fra Afrika eller vært vegetarianer? Og ja, du er flink med markedsføring. Men å skrive et innlegg om at man ikke bør veie mer enn 50 kg for markedsføring syns jeg er gå litt langt selv om det er PR, men man velger igjen selv hvilket inntrykk man ønsker å gi andre mennesker. Og igjen, lar man seg såre. Det går ikke an å si at “Robin såra meg med det innlegget”, nei det velger du selv. Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  118. æ e vanligvis en av dæm som støtter dæ sophie, men den her gangen må æ si at det her innlegget va like unødvendig som det jævla dårlige innlegget til carl axel og kjæresten din. æ kjenner æ blir litt kvalm av å tenke på kor langt folk vil gå med å såre andre mennesker for berømmelse…

  119. Wow man ser virkelig hvem som er de ekte og lojale leserne til Sophie nå, alle kommenterer “en mindre leser” osv, haha bare pga et inlegg hun har skrevet..
   Hadebra bitches ikke kom tilbake (selv om jeg vet dere ikke kan motstå)
   Elsker deg fortsatt like mye Sophie !
   Hilsen asli, jenta som alltid spør: “husker du meg ??” Når hun møter deg haha

  120. E så jævla lættis å lese gjennom alle kommentarane, herregud…
   Folk tar seg jo nært av ALT du skriver, er jo helt sykt!! Fortsett som du gjør sophie, digga det:)

  121. Har ikke ord, dette er sykt. VIRKELIG? 50 KG? Jenter på 14 år som faktisk er normale/tynne jenter veier 50 kg. Dette skaper kroppspress som bare det, tenk alle de jentene som leser bloggen din! Pluss det er diskriminering, hvorfor har tynne jenter mer rett til å være på stranden enn jenter som har litt ekstra eller som faktisk har former! Jeg skjønner at det er for å provosere, men ett sted går grensa, kjære! Dette er sykt…. Har ikke ord

  122. Om han må skrive noe sånt for å få lesere, så betyr det kanskje bare at bloggen er jævlig dårlig? KVALM måte å få seg lesere på!
   Det gjelder forsåvidt deg også.
   Ikke noe mer sympati fra min side når du skriver at du ikke har det bra psykisk osv. Kommer ikke til å tro på det et sekund mer. Nei… kos dere videre framover.. det tror jeg blir vanskelig for dere begge!
   – Hilsen ei som FAKTISK sliter psykisk og som ikke har det like jævla bra hele tiden!

  123. du må være forsiktig med han der robin. det virker som om han er en pr-kåt idit. . nothing else. at du støtter han i denne saken er svært kvalmende og vi skjønner at han bare kødder, men seriøst altså man må ha litt mer krutt i hodet. innlegg som robin og co skreve påvirker psyken til tusen vis av unge jenter? han bringer det verste i deg, dessverre. jeg håper du innser det senere.
   at du bruker mobbing og dyrevenn som en sympati kilde er fucked up, seriøst skjerp deg. du er mye bedre enn dette.

  124. så alle må ha anorexia førr å vise seg på stranden?..
   herregud.. der mistet du enda en leser sophie..

  125. Greit nok at folk må slutte å være så hårsår. Men å skrive noe sånt, om det er sant eller ikke, nå som kroppsfiksering er et så sårt tema for så mange unge mennesker, er totalt unødvendig.
   Jeg har lest bloggen din veldig lenge og blir derfor litt sjokkert at du ser på det på denne måten.

  126. Jeg ville bare si at jeg syntes synd på deg, du har skrevet tidligere at du ikke liker å bo alene og løsningen da blir å ta det du får. Han virker ikke som en som vil ha deg for den du er men for den bloggern med pengene og overskriftene. Jeg har selv latt meg lure fordi redselen for å være alene var der. jeg ble ikke brukt for Pr men for andre ting, jeg så det ikke før jeg kom over det. Jeg håper du en dag ser at han ikke er bra for deg og jeg tror han bare bruker deg for Pr, penger og herregud du er Sophie Elise! Jeg håper det bare gikk litt fort når du skrev innlegget her og at du har ment alt du har skrevet om dyrevern for du har hvert et forbilde for meg og mange andre. Det du gjorde med kattene, hvis det er sant så står det så respekt. Du skal vite at du reddet de kattene fra et helvete og et liv uten kjærlighet og mat. Jeg har lest bloggen din par år snart, og jeg ser en forandring som jeg ikke vet om jeg liker…. Jeg skjønner operasjonene, restylane, puppene og alt men han, dessverre!

  127. kan dere være frekke på en smartere måte, kanskje komme med bedre argumenter? At hun ikke er god til markedsføring- Nei, sikkert derfor hun har Norges meste leste blogg!

  128. Jeg skjønner ikke hvorfor folk reagerer nå på at hun ikke bryr seg om dyrevern, hun har jo vist det gang på gang i det siste med vesker og sminke. Men gratulerer med dagen Sophie setningen “en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående” gjorde at de fleste skjønner hvor falsk du egentlig er. Neste gang du skriver om noe sånt kommer folk til å henvise til dette innlegge for å bevise at det du skriver bare er bullshit. Hadde vært flau over å si at jeg var venn med deg.
   Robin er en snill og omtenksom gutt, hvis han er det hvorfor vil han fremstå som en idiot i media? Makes no sence.

  129. Har alltid forsvart deg da venner og familie har sagt til meg at du er dum som et brød, fordi jeg mener du har gode meninger. Spesielt om dyrevern.
   Har du egentlig tenkt at det er en stor forskjell på “jenter over 50 kg burde ikke vise seg offentlig” og “jeg foretrekker gutter over 1.90”? Det Robin uttaler seg om, mener jeg helt og holdent er mobbing. Det du sier er hva du ser i en gutt, jeg tviler på at du mener at gutter under 1.90 ikke burde få vise seg offentlig i det hele tatt.
   Det er en stor forskjell på at en 12 år gammel jente ville sultet seg til 50 kg, pga. den uttalelsen. Og at en gutt på 1.75 som liker deg, men blir avslått, går videre i livet. Og du som snakker så mye om selvtillit burde vel kanskje tenkt på den jenta som sitter med en klump i magen nå.
   Jeg kommer aldri til å forsvare deg igjen.

  130. Så dårlig timing! Rett før bloggerne skal på luften kjører den nye kjæresten din et PR-stunt som trigger enhver spiseforstyrret jente som leser dette rett ned i kjelleren. Du kunne gjort mye klokt som å ta avstand fra det, vist til dine egne psykiske problemer (som du har belemret en hel nasjon med i alle kanaler), men neida du går ut og forsvarer ham og din egen vekt som visstnok er innenfor. OMG! Les kommentarfeltet ditt jente, det er fult av folk som har fulgt deg og forsvart deg i en årrekke som nå har fått nok fordi de har sett ditt sanne ansikt. I blogverdenen er dette unikt og kanskje et av de største fallene vi har sett. Du vant seerne i sesong 1, men med din kjæres PR-stunt har du allerede tapt sesong 2 fordi alle vet at du nå viser en helt annen side av deg selv. Jeg ser mange her skriver at du vant dem pga dyrevern, mobbing og depresjoner og nå har du redusert deg selv til en anti-helt, en som støtter mobbere og er så redd noen skal tro du veier over 50 kg at du må understreke at du veier 43. Håper de andre jentene i serien tar avstand fra dette. All PR er ikke god PR, den mest glødende avisforsiden kan faktisk være den siste. Jeg synes det er flott å se alle jentene som står opp for seg selv i kommentarfeltet. Sophie Elise: om du går på en smell pga denne dumheten så håper jeg du har vett til å ikke belaste skattebetalerne med en sykemelding.

  131. For Guds skyld håper jeg dette skjer:
   Oppmerksomheten rundt guttene stilner
   De går tilbake til å være to tapere ingen visste hvem var
   Folk blir fysisk dårlige hver gang de ser heller hører om disse guttene (en sjelden gang)
   Markedsføring meg i ræva, disse kommer til å bli så jævlig mislikt…
   Da har de brukt tid på å skaffe seg oppmerksomhet, som er negativ.. Og de kommer heller ikke til å tjene noe på det. Plutselig forsvinner de inn i mengden av provoserende idioter som prøvde så hardt for å skape seg et navn.

  132. Tror nok de fleste forstod at det var et innlegg skrevet kun for å få oppmerksomhet, men det er jo faktisk ikke det som er poenget. Poenget er at det finnes mange sårbare jenter der ute, som tar seg nær av slike ting. Ikke fordi man ikke skjønner at personen som skrev innlegget bare gjør det for oppmerksomhetens skyld, men fordi de allerede kanskje tenker litt samme tanken. Det finnes mange jenter der ute som ser på seg selv som feit hvis de veier 60 kilo, og som gjør alt de kan for å gå ned. Et innlegg som det, en uttalelse som denne, kan være med på motivere disse jentene, og det er ikke sunt. Kjæresten din og kompisen hans burde faktisk legge seg helt flate og komme med en unnskyldning.
   Dessuten har jeg aldri hatt sansen for de som provoserer for å få oppmerksomhet. Jeg leste ikke bloggen din da du var en liten fjortiss som blogget fra pikerommet hjemme i Harstad fordi du minte meg om de som mobbet meg, ertet meg og så ned på meg når jeg selv gikk på barne-og ungdomsskolen. Det er disse menneskene som har en stor del av skylden for mine depresjoner og problemer i livet. Jeg begynte å lese bloggen din da jeg forstod at du var ei sympatisk, oppegående og tvers igjennom snill jente. Oppmerksomhetsinnleggene dine har jeg knapt nok lagt merke til. Etter at du ble sammen med Robin, har mye av den sympatiske og oppegående jenta blitt borte. Du er helt annerledes nå, og det er ikke på en positiv måte. Du er kanskje lykkelig, og det er jo det viktigste, men de sympatiske trekkene du hadde før du ble sammen med ham, ser jeg ingentingen til i dette innlegget.

  133. Tror ikke komentaren min kom da får jeg skrive en ny. For det første så er det vi lesere som burde slutte å gå inn på bloggen hennes
   For det andre hun sier selv at hun skrev de tingene kun for pengene sin skyld å lesertallet
   For det tredje så har jeg ikke sett f.eks fotballfrue eller andre bloggere med mange lesere si sånt, og de ligger fortsatt langt oppe så det er ikke rettferdig at hun har 1plass ofte , nå som hun selv innrømmer hu juger kum for å få lesere
   Takk for meg

  134. “Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv.”
   Kvalmt.

  135. tror ikke det med dyrevern er pr og tull, men at hun eier skinnprodukter er vel en idiotisk svakhet som jeg virkelig håper hun innser alvoret i(om vesken er kjøpt brukt eller ikke så er det fortsatt reklame for den, mao folk kjøper vesken!).
   ellers så er jeg enig med de andre her, du har tapt deg og han typen din fremstår som kvalm og ufyselig, dessverre.

  136. kjære min tid, kan du ikke forstå at du er nødt til å tenkte over hva du legger ut på nettet? Du får bare negativ oppmerksomhet av dette. Tror ikke du veier under 43, ihvertfall etter alt du putter i leppene og puppene dine. Du gir dagens samfunn et tips om at man er perfekt om man veier under 43 kilo i alderen du er i, men der er bare fake. Folk får tro det med vil, du vet selv hva som står på vekta når du går på den. Dette blir garantert skrevet om på Vg! HAHA, “skutt deg selv i leggen” HAHAHAHAH

  137. Synes det blir for dumt at du bortforklarer det med at det var for å provosere og få oppmerksomhet. Hvis det er måten de klarer å få oppmerksomhet på er det utrolig teit

  138. Mange jenter sliter med bulemi anaroksia (glem skrivefeilene) gutter har også kropspress, ikke likestort som jenter men i den moderne samfunnet skal alle være size zero jeg liker d ikke. Man burde kunne akseptere andres kropper og din egen! Lettere sagt enn gjort ja jeg vett. Jenter aksepterer mer at gutter har litt mer fett på kroppen så lenge personligheten er tilstede. Men mange gutter er redde for å treffe jenter som er feite (som de sier) når de skal møtes fra nettdating jenter er mer redde for å møte en morder elns. Dette er en undersøkelse som ergjort. D er ikke greit å skrive om slik bare får å få reaksjoner! Folk er vare på kropp sån er d bare! Noen er sterkere enn andre!!!! Sorry for novellen xD

  139. Haha jeg må le. Vil bare gratulere deg, sophie! Du klarte det igjen. Så lett er det å provosere mildt sagt lite oppegående mennesker! Stå på videre, du er fantastisk 🙂

  140. skal fra nå av begynne å lese alle andre bloggere på topplisten så du kommer langt til helvete ned derfra!

  141. Jeg likte bloggen din, jeg sophie. Har lest den i mage år nå. men nå mistet du en leser, etter du ble sammen med RObin har du blitt skikkelig care på bloggen og fremstår som en idiot rett og slett.
   Du var forbildet mitt, men som sagt der mistet du en leser.

  142. everyone:
   CALM YOUR FUCKING TITS!
   Sjønner ikke hvirfor folk tar seg så utrolig nært av dette. Når man leser innlegget sjønner man lett at det bare er kødd.. Ingen riktig person skriver noe slikt. At sophie støtter kjæresten sin er fullt forståelig, ville ikke dere gjort det samme? Anyways, når dere sier at hun mista en leser dorsi hun skrev det der me syrevern og den shiten, betyr det ikke at hun ikke støtter det, det betyr bare ar hun ikke nødvendigvis gidder å skrive om det på bloggen.. Nå vet jeg jo ikke om dette er sant, men det kan være. Likvel synes jeg du er rå sophie, haha elsker bloggen. Og ja Robin forandrer deg, men slik er det faen meg med alle kjæreseter, so haters: pleas go fuck a donkey…
   Vedder på at de fleste som kommenterer er misunnelige jenter som skulle ønske de så ut som deg men er faen for late til å få ræva opp av sofaen, lagt pc’n vekk og gjort no med det..

  143. Hadde han sagt at han ikke likte jenter over 50 kg hadde det vært noe annet enn å si at dem ikke hadde noe i offentligheten å gjøre.

  144. Nei,vi er for opptatt med syrevern til å være misunnelig skjønner du, Siri….
   Sjekk over hva du skrev en gang til …

  145. bare måten du starter innlegget med, er helt sinnsykt kvalmenes! flaks at jeg veier 43 ..neida. hahaaha haha ha? elsket deg virkelig før du ble sammen med robin, men nå har du virkelig gått over grensen til å bli motbydelig. Og at du ikke skjønner at guttevalpen der bruker deg for fame og fans? hvor er hjernen din blitt av? bra jobbet sophie, du har dritti deg ordentlig ut

  146. Så bra at du mener kjæresten din er såå kjekk da, og at du tror at du har kapret alles drømmeprins! Du sier det selv, han er en partysvenske, er vel veldig mange som ikke er så veldig begeistret for det. Han ser homofil ut, noe han selv er stolt av, men tror nok de fleste vil ha menn me stor M!
   Dette innlegget var sløvt, utrolig nedverdigende og ikke minst latterligt! Hadde du vært 100% komfortabel med uttalelsen hans, hadde ikke du følt et behov for å skrive dette innlegget. Som mange andre har skrevet; kvalmt!!!

  147. kan du ikke ta bilde av deg selv mens du star på vekta og at det står 43 kg der?
   tviler så syyyyyykt at du veier 43, du veier MINST 49 kg.

  148. Du overrasker meg, når du skriver at du bruker dyrevern og mobbehistorier for å få good will hos leserne dine. Dette innlegget er vel bare er nytt forsøk på å øke lesertallet, slik at nå vil alle klikke inn for å se om du kommenterer kommentarene. Dette var lavmål, Sophie Elise, virkelig lavmål!

  149. Det er forskjell på markedsføring og mobbing. For et ufyselig skryteinnlegg av deg selv og typen din.
   Sitter og tenker på hvorfor i alle dager jeg har kastet bort tiden min på å lese bloggen din. Dette er det mest usmakelige jeg har lest på lenge.

  150. Jeg tar meg ikke nær av at en fjortiss ønsker seg jenter under 50kg eller at han (eller bloggkompisidioten) skriver det og sier “køddaaa” etterpå (da er det nemlig greit ifølge deg). Jeg er nemlig ikke fjortiss selv, så hans mening betyr nada. Jeg er veldig glad jeg ikke er fjortiss forresten, for da kunne jeg kanskje vært sårbar nok til å ta det til meg.
   Det jeg imidlertid reagerer på (for å reagere er lov), er det utviklingen som har vært her den siste tiden. Det er mye “diskret” henvisning til hasjrøyking og at det liksom skal være så okei. Vettu, jeg er sikker på at du og partysvensken syns dette er helt fett nå og det kommer dere sikkert til å gjøre en stund. Jeg vil bare benytte anledningen til å være “kjip voksen” si at “bare vent”… Det er mulig dere har hodet dyttet fullt av legaliseringspropaganda og har valgt å stole på tjallhuer som syns røyking er så naturlig og chill. All forskning på rusavhengighet tyder dessverre på det motsatte. Dessuten har jeg egenerfaring i arbeid med rusmisbrukere også erfart at 100% av de jeg har jobbet med “bare begynte med litt hasj”. Så til informasjon har røyking to alternativer på lang sikt. 1. Du klarer å slutte selv og gjør det pga du skjønner at det ødelegger livet ditt og er generelt tragisk og 2. Du prøver andre stoffer, blir avhengig av både det og hasjen og får “plutselig” et rusproblem som er større enn du klarer å takle selv. Det er kanskje et halv alternativ 3. dvs at man ender opp som en hippie som bor i en hengekøye hos kompisen sin, er ekskludert fra det normale samfunnet og dedikerer livet sitt til å forkynne det glade legaliseringsbudskap (bare at dette gjelder noen svært svært få). Ingen av delene er vel spesielt lukrativt og bærekraftig. I tillegg er det vel unødvendig å nevne at det er ulovlig (fortsatt, heldigvis) og jada jadajada hvis alkohol hadde kommet nå så hadde det vel vært ulovlig det og, men det holder vel strengt tatt med to lovlige rusmidler? Vi trenger ikke fler? Det er da nok folk som sliter med rusavhengighet? Så hvis dette fortsetter vil det vel bli straffeforfulgt. Politiet bryr seg faktisk om småforbrukerne også.
   Så oppsummert vil jeg bare si hadet. Du har mistet nok en leser (ifølge kommentarene her). Jeg tviler ikke på at fjortissene vil fortsette å følge med, så det er da jammen flaks du er et råskinn på denne markedsføringen. Får bare håpe samvittighet og fornuft også er egenskaper du innehar, så dette slipper å ende dårlig.

  151. Blir skuffet over holdningene dine. Du virker som en smart og reflektert jente, men dette er til å bli kvalm av. Håper du går dypt inn i deg selv og tenker over hva du vil være kjent for. Du burde aldri kommentert innlegget fra bloggen til typen din, han oppfører seg helt ufyselig.
   Folk som dere er grunnen til at ungdom ikke blir tatt seriøst.

  152. HVis du bruker det at du har blitt mobbet som en måte på å vinne folk tibake kan du bare legge ned denne bloggen, fordi der gå grensen. Mobbing e en ting som har fått folk til å ta livet sitt og hvis du bruker noe som tar livet av folk kan du bare gje deg. dette sies fra et tidligere mobbeoffer som nesten tok livet sitt. greit nok m d om dyrevern, men mobbing. der går faen meg grensen. jekk deg

  153. Kom deg ned på jorda igjen! Blir kvalm av både deg og alle de løgnene du har kommet med i alle disse år. Kanskje derfor du bare drar fra alle dyrene dine fordi du faen ikke bryr deg en plass i den lille flate ræva di! Voks opp din unge, har en søster på 9 som har mer vett i hode enn deg! Utrolig skammelig skrevet av deg! Håper du tar til deg all hatet for det trenger du og det fortjener du.. Blitt mobbet du liksom..

  154. Nei dette er for galt holdning av han. Folk kan være tynne å veie mer en 50 kg. tenkt på dei som veier mer. Tenk hvordan de føler. Skal ikke de føle seg flotte, skal de bare leve inne i hjemmet sitt? Alle fortjer å være lykkelige. Så alle skal være velkommen til å gå på stranda. Dette blir for teit!

  155. Som anorektiker selv, så var dette helt forjævlig provoserende. Er det rart folk får spiseforstyrrelser når andre mennesker holder på som dette? Gir så jævlig langt faen i om det er kødd, for du skal vite at når man skriver om kropp og utseende så skal man være så jævlig forsiktig. Og likevel ser det ganske ut som at du støtter han kjæresten din i dette? Det er jo helt sykt. Tenk på de som veier over 50kg, det kan faen meg ikke være så festlig å lese at de ikke kan vise seg i offentligheten? La nå folk vise seg hvem faen de er. 50kg og over eller ikke, alle har faen meg like mye rett til å vise seg ute blant mennesker.
   Og det at du startet innlegget med vekta di er faen meg kvalmende, er det mulig. Det er jo ikke rart gutter og jenter utvikler en spiseforstyrrelse sånn som dere begge holder på. Og måten du fremstår på i dette innlegget er helt sykt. Du beskriver deg selv så utrolig dårlig, og ikke minst tilbakestående. Og han kjæresten har lag på lag med brunkrem, og det gjør vel at han også veier et par kilo mer, eller hva?

  156. Herregud. Du prøver å væra perfekt og uskyldig men egentlig er du falsk. De som veier mer enn 50 kg er ikkje feite. Alle er like perfekte som dem er. Du støtter en mobber. Det er ikkje rart at han er sammen med deg. Lykke til videre du.

  157. Jeg skulle likt å vært i en debatt med deg, hvor du skulle ha argumentert for at du er et bra forbilde. Jeg kan looove deg, jeg hadde knust deg i den diskusjonen.
   Jeg skulle ønske du kunne komme til 7. trinnet hvor jeg er lærer og argumentert for disse utsagnene. Skulle likt å sett deg forsvare deg selv for en gjeng med 13 åringer og forsvare weed-røykinga og forsvare utsagnene til kjæresten din. Om det var et PR-stunt uten mål og mening, eller ikke. Spiller ingen rolle. De lærer på barneskolen om du må mobbe andre for at du kan sitte å le av det til slutt, da har du et problem. Men dette lærer de iløpet av barneskolen.
   Du klager ofte på de som sitter bak skjermen og slenger stygge kommentarer, men du kan også sitte bak skjermen din å forsvare det her, men du er hjertlig velkommen til 7. trinn og stå der og forsvare deg istede. 🙂 Så kanskje du får sett ting litt i perspektiv

  158. Det er mulig at innlegget var ment for å provosere, og at han ikke mente det han skrev. Men det betyr fortsatt ikke at det er greit å skrive nedverdigende om andre. Det er så utrolig mange jenter som sliter med dårlig selvtilitt, og det å lese noe slikt kan være utrolig vondt. Det hjelper ikke at innlegget var sarkastisk ment når det resulterer i at flere jenter sannsynligvis mistet flere hakk med selvtilitt.
   Jeg har ikke hatt noe som helst mot deg tidligere, jeg har faktisk vært en fast leser i flere år, men dette blir helt feil.Det innlegget er rett og slett motbydelig, og at du mener at folk ikke må ta seg nær av slike ting, er nesten verre.

  159. Det kalles ikke markedsføring det du driver med, det kalles å provosere og lyve
   ” Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående.” Hater måten du fremstiller å “vinne tilbake” leseren på. Høres ut som om du bare finner på litt mobbing for å få sympati. Usmakelig

  160. “Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv.”
   Okei så alt du skriver om disse temaene er bare en måte å lure oss til å like deg igjen? Føre oss bak lyset rett og slett? Kjenner kvalmen brer seg i hele kroppen, at det går an.

  161. Jeg blir bare sykt kvalm av hele dritten din. Det var du som publiserte innlegger om at jenter burde veie under 50 kg. Du som tidligere har sagt at du har slitt så utrolig mye med utseende og selvbidet ditt. hvordan i faen kan du ha på samvittigheten din, som en av de mest leste bloggerne og så å si oppforde jenter til å slanke seg. Vet du hva du skulle faen hatt innblikk i ditt eget liv akkurat nå som en jente som ikke har råd til å operere seg når hun vil eller ta injeksjoner som blir meget godt testet på dyr. Du er falsk rett gjennom, og jeg skjønner virkelig ikke hvordan du klarer å leve med deg selv. Kalle seg selv for mobbeoffer og dyreværner. Vet du hva? Ingen kjenner deg igjen mer, og du skulle bare lagt ned hele bloggen for alt dette er for teit. Kom bare med de teite “pr stuntene” dine. Før du vet ordet av det er du en utdødd C-kjendis. Og folk viker unna deg på gata. Er ganske sikker på at du ikke en gang tok deg tid til å snakke med den stakkars mannen på gata. Du tok bilde av han og gikk. Falske faen. håper virkelig noen rister vett i hodet på deg.

  162. Det jeg ikke skjønner er hvorfor noen mennesker er villig til å gå så langt for berømmelse. Det kan vel neppe være noe særlig morsomt å være kjent for slike uttalelser, tenker nå i alle fall jeg. Jeg hadde i alle fall aldri klart å leve med den samvittigheten. Jeg kjenner hverken deg eller Robin, men det at dere i det hele tatt syns at det er greit å holde på sånn sier vel egentlig en hel del om hvilken type mennesker dere er.
   Du tenker på blogging som et slags “spill” der det er om å gjøre og holde seg på toppen, og det er tydelig at du er villig til å strekke deg langt for å beholde plassen. Men tenker du egentlig på hvilke signaler du sender ut? Du skjønner det kanskje ikke nå, men en dag håper jeg du innser hvordan du har fremstilt deg selv.
   Forresten, hvordan føles det? Å ta del i mobbing, mener jeg. Rundt om i Norge er det nå hundrevis (kanskje mer og) unge jenter som kvier seg for å gå på stranda, nettopp på grunn av Robin’s uttalelse. Du kan si hva du vil, men faktumet er at folk er forskjellige. Noen tar seg nær av sånt, og det er nettopp derfor jeg ber deg om å åpne øynene og begynne å bruke hjernen din til noe nyttig.
   Som man reder ligger man, og det vil nok du også få erfare før eller senere. Karma har en tendens til å slå til når du minst venter det.
   – Hilsen ei på 16 år som ikke tok seg nær av Robins uttalelse, men som har full forståelse og synes synd på de som gjorde det

  163. Har ikke lest alle kommentarene , men nå er det vel snart på tide å klippe navlestrengen til bloggern Såffie Ellise?
   Ikke kommenter, ikke åpne bloggen og vips så blir livet herlig for dere alle og hun må kanhende begynne å jobbe.

  164. Du sier at du selv har blitt mobbet, men så støtter du selv en mobber?! Du er rett og slett patetisk og det er typen din også + alle de som støtter deg! Spøk eller ikke! I dagens samfunn er selvbilde en stor sak! Jeg er 15 og gråter når jeg ser megselv så går jeg på internett og ser gang på gang bilder og innlegg om hvordan folk burde være! Va med dette: hvis du ikke hadde vært så jævla fake så kjanskje du hadde forstått det at det å være 19 og veie 43 kilo IKKE ER SUNT! Jesus get a grip….

  165. Personlig ville jeg holdt meg for god til å kommentere denne saken. Ikke alt trenger å bli forklart for hele Norge. På forrige innlegg fikk du 50 kommentarer, har ikke lest noen av de, men om så alle de handlet om denne greia med Robin, so what? Det er jo så godt som 0 % av dine totale lesere. Og ingen kan klandre deg for hva han poster på bloggen sin. Men når du kommer med et sånt innlegg, da har du bedt om det. Da har du bedt om at folk kan klandre deg også. Ikke pga det med Robin, igjen synes jeg det blir heilt feil, men nå har du fått over 200 kommentarer på dette innlegget, 98 % negativt mot ditt vedkommende. Var det verdt det?

  166. Greit nok at de gutta gjør dette for å skape en debatt og få flere lesere. Men hva med bildet som er publisert sammen med innlegget? Er dette en person de tilfeldig har tatt bilde av på stranden?? Det er det jeg syntes er så innmari stusselig gjort av guttene!Voks opp! Kanskje hun har sett innlegget? Er vel ikke lov å legge ut bilder av andre uten tillatelse? Greit, man ser ikke ansiktet. Men uansett så er det tragisk! Men nå er de jo bare to gutter på 19/20 år, uten så mye erfaringer her i livet. Gir de 10/15 år til, kanskje de vokser opp og skjønner hvordan ¨ordentlig¨jenter ser ut. Ikke noe negativt til folk som veier under 50kg,man er like flott uansett hvor mye man veier. Uansett, dere kunne kanskje spart dere for det innlegget,selvom dere skrev det fordi dere vil skape en debatt/få høye lesertall. Men det bilde syntes jeg de kan fjerne!

  167. Du! Jeg har alltid sett på deg som en oppriktig og ikke minst ærlig person! Men etter dette har mitt syn på deg endret seg veldig. Det er både sårende og frustrerende å lese at alt det dype du har skrevet bare var et knep for å få flere lesere og mer oppmerksomhet! Jeg er både skuffet og sjokkert, og vil nok ikke klikke inn her flere ganger. Ingen hat, stå på med ditt! Men jeg er bare ikke tilhenger av deg mer 🙂

  168. Kommenterer ikke så ofte, men føler for å gjøre det nå.
   Du har alltid vært ett forbilde for meg, Sophie. Men beklager, dette stoppet dessvere i dag. Du har virkelig forandret deg, og jeg syntes Robin drar deg ned i dritten..

  169. Så du støtter han med å si at de som er over 50 kg kan ikke dra på stranda virkelig? Bare for å tilfredstille hans behov så kan INGEN jenter over 50 kg i det hele tatt gå på stranda. Kanskje de skal ha vakter utenfor strendene og veie folk og nekte folk. Du har “fans” som er unge eller rundt 13 også som ser deg som et forbilde og at du skal starte med vekta di og si du veier 43 kg er sykelig tynt samtidig det å veie 50 kg også er sykelig tynt egentlig. Når jeg leste dette fikk jeg dårlig samvittighet og jeg veier 54 kg tenk på de som veier 60 eller 63. Dette er virkelig ikke bra i det hele tatt. Og værtfall ikke når du skriver så mange innelgg om dårlig samvittighet og nå kommer det fra deg å. Og nei, han er ikke flink med markedsføring når han bruker deg for PR. Du er egentlig en klok jente, skjerp deg.

  170. Jeg var bare innom en tur og leste bloggen din, nett på grunn av det du sier, for underholdningen sin del 🙂 Så tenkte jeg at jeg også burde se på kommentarene som du får, og da stakk det i meg!
   Jeg er rett og slett sjokkert over hvor mye fæle ting folk lesser ut av seg! Det er helt forferdelig hvor mye stygge ting som dere kommentatorer kommer med. Hadde dere noen gang sagt dette ansikt til ansikt til noen?
   Jeg er i alle fall imponert over at du, Sophie Elise, takler alle disse ekle kommentarene. Hadde de vært meg, så hadde jeg vært helt knust.
   Så til alle dere som bare lesser ut stygge ord om et annet menneske, skjerp dere! Hvor er selvinnsikten deres?

  171. Skuffende å se utviklingen din i det siste. Du påstår at du har modnet så i det siste og vokst som person. Utifra det jeg har lest de siste månedene må jeg si meg uenig. Har lest bloggen din i alle år, og jeg har sjeldent vært så skuffa over deg som nå. Jeg har egentlig aldri klart å sette fingeren på om jeg digger deg eller misliker deg. Ett innlegg kan gjøre meg glad og stolt, mens neste kan få meg til å ville spytte deg i trynet. Nå derimot, etter at du ble sammen med Robin, kan jeg klart sette fingeren ned på at jeg misliker deg. Du har rett og slett utviklet deg til å bli en råtten person den siste tiden, hvor PR er alt som står i hodet på deg. Er det virkelig viktigere å få 1000 hatkommentarer enn å bli respektert som person? Robin har jævla dårlig innflytelse på deg, enten du vil innrømme det eller ikke. Håper du innser det snart du og, for du er mye bedre enn som så. #getwellsoon

  172. Herregud, er så sinnsykt enig med mesteparten av kommentarene her.. Der mista du enda en leser! Goodbye 🙂

  173. Du veier lite fordi du er ekstremt lav. En person med helt lik kroppsfasong som deg men som er 10-20 cm høyere vil veie 60-65/70. En person med “normal” høyde har naturligvis en høyere vekt uten å være stor av den grunn. Å skryte av at du veier så lite er litt rart, du skryter egentlig bare av at du er langt under gjennomsnittet lav.
   Jeg har alltid likt bloggen din og deg som person, men etter han nye (kvalme) kjæresten din er bloggen blitt helt uinteressant for min del. At du gidder å bruke tid på en slik taper. En leser mindre! Lykke til videre

  174. Innlegget er ikke provoserende, det er sårende, det er personkrenkelse og rett og slett mobbing! At du kan “være med på spøken” gjør det også 1000 ganger verre med en gang! Det er ikke greit å si sånne ting, for det er ikke provoserende, det er sårende!!!!!

  175. alle shønner vell det at Sophie kun skriver dette får å provusere får at flere skal se d, vil dere oppnå noe med dette ikke les bloggen hennes får da tjener hun mindre på bloggen, at hun er lavmål betyr ikke at vi trenger å være det. Hun kommer til å ta en oprasjon som får henne til å bli stygg en dag da mister hun alt uansett da glemmer alle hvem hun er.kan helt erlig si at jeg alltid har syntes hun var falsk, får å skrive at hun er deprimert og har blitt mobbet er en ting men å sktive ting får å trykke ned andre får å bygge opp seg selv blir feil. hun gjør alt får å få mange lesere å dette gjør hun med å sette kropspress på andre og noen føler også at de må ta mange oprasjoner å være tynn får å se ut son en barbi får det er å ha “perfekt” utseende. Jeg personlig tar meg ikke nær av det hun skriver men vet at mange andre gjør det, har nok et bedre selvbilde en det Sophie har så det skal mer til får at jeg skal bli usikker på meg selv.

  176. Hei Sophie. Eg synest at du som skreiv eit utfyllande innlegg om at du sjølv vart mobba, burde forstå at utsagnet og innlegget til Robbin også er mobbing. Dersom dei som mobbar til ei kvar tid kan forsvare seg med “folk må slutte å ta seg nær av ting” og “jeg gjør det bare for å provosere” er du plutselig tillete å mobbe. Synest du eigentleg dette er greit? Eg synest du skal lytte til det dei fleste av lesarane dine prøver å seie, men du treng ikkje ta deg nær av dei som er vél krasse i tonen. Alle må få kome med sine synspunkt så lenge ein ikkje sårar nokon. Eg trur du var med på å såre nokon no, sjølv om det ikkje var du som kom med utsegnet i utgangspunktet.

  177. Stusser på mye av det du sier, men det med hva du har satt som idealer for gutter når du var 17? Han sitter nå, en myndig gutt med både ansvar og makt og sier at hvis man veier over 50 burde man ikke vise seg på stranden?? Og av hensyn til andre? Og så sier du at man ikke skal ta seg så nær av ting, og i to innlegg viderefører du budskapet på en sarkastisk måte. Mulig vi er hårsåre, men jeg blir kvalm av hvordan du har håndtert dette på.
   Meningen med å markedsføre bra og provosere har en grense. Å få mennesker sinte og lei seg er dårlig markedsføring. Man trenger ikke være ekspert for å skjønne det, og jeg håper du plukker opp på dette snart. For all del, det er lov å være ydmyk, og da sikter jeg til Robin.
   Jeg er fast leser, håper dette går over:)

  178. Det er klart dere får oppmerksomhet når dere ser ut, og oppfører dere sånn. Å operere seg nesten ugjenkjennlig som 18, kle av seg på nett og i FHM og si støtende ting for å provosere er ikke god markedsføring. Du er sinnsykt god på å selge ditt eget image, og Robin er sikkert sinnsykt god på å provosere og mobbe. Ta en eksamen i markedsføring på MH eller BI så tror jeg dere vil slite litt mer

  179. Hahahahahahahahahajahahahahahahahaha Som folk klikker hohohoho ler så jeg griner. Takk for kveldens underholdning Sophie ! 🙂

  180. jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående. Jeg forstår at jeg er en underholdningskilde, og da må man noen ganger strekke seg litt langt, og pushe litt grensene til folk – eller sin egen.
   Ja, der falt du ned 10 hakk. rett ned i kjelleren. Forstår nå at du lever skuespill her på bloggen. Det er jo ikke gøy vel..-for du ser jo på komentarene her at over halvparten ble skuffa over deg. Ja Ingen vil jo stole på deg mer, om hva du skriver om dyr, psyken din osv. Ikke troverdig lenger i det hele tatt. Skulle holdt deg til eksen for han holdt deg nede på jorda hvertfall. For nå er du tydeligvis i den syvende himmel…

  181. Herregud, jeg har slitt med spiseforstyrrelse i 10 år nå, og skal snart slutte i behandling og føler meg mye bedre: så leste jeg om dette med 50 kg. Også har jeg sakte men sikkert jobbet vekten min over 50 kg selv for å bli frisk og ha en sunn BMI i samarbeid med helsepersonell og klinikken.. men for et indre trykk jeg måtte kjenne på, for noen tårer, for noen tanker jeg måtte deale med. Aldri før har noe trigget meg så mye som teksten til kjæresten din. Jeg måtte tilbake igjen til 43, slik du skriver. Til neste sommer. Om jeg skulle ha på bikini og ikke ligge og spy på badet og løpe om natta. ALT jeg har jobbet med ble plutselig forkastet i min forskrudde hjerne: påvirket av den ironiske PR-teksten. Jeg ser det ikke med friske øyne, det er jeg fullt klar over. Men det er det enste som har trigget meg på den måten på veldig lenge, mye proana og slikt har blitt sperret til en viss grad gjennom tumblr, instagram og andre sosiale medier, og de nevnte har en link til hjelpesentre og hjelpelinjer om de ser at man gjør et slikt søk. Så hverdagen i 2014 er egentlig ikke så preget av slike triggende scenarioer. BORTSETT FRA DEN FORBANNA BLOGGEN TIL ROBIN. Og ble trigget av deg nå med den teite tittelen der. jeg har alltid likt bloggen din, men jeg tror jeg må slutte å lese den nå fordi det ikke er et bra ideal. Jeg vet du ikke skal tenke på hvem du kan trigge og at mange bloggere er blokkert for folk som er i behandling for SF, men jeg vil hvertfall gi deg en kommentar for å vise min stemme.

  182. “soon as they like you, make them unlike you”. Slutt å mas om at du er god på markedsføring, det er du ikke. Men du er veldig god på blogging

  183. Ser at dette innlegget ikke er ment negativt på noen måte, men det kan tolkes sånn. Det du skriver om å få PR er jo for å holde seg i “Rampelyset” og det blir jo ikke å bry seg så mye om sine lesere som foresten kan ta ting nært seg bare av å lese det. Noen vet bedre siden de er eldre men noen er veldig unge og naiv og tror på alt de leser. Hold leserne dine interessert med å skrive noe sant og fornuftig enn å skrive drit for å få oppmerksomhet. Jeg selv blogger men jeg gjør det for meg selv og liker å oppdatere andre om livet mitt siden det blir ifra mitt perspektiv og det blir som min offentlige dagbok. Dette er blitt så vanlig til dags at man skal kunne lokke seg til lesere av å skrive en tullete overskrift eller noe som ikke er sant. Dette kalles ikke å blogge. I’m out of here…

  184. Som andre har skrevet, det er ikke provoserende… Men sårende og krenkende. Faen meg helt på trynet. Og ingen hadde lest det innlegget, FØR DU LA DET UT NÅ! Så du er like KVALM som han som skrev det. Takler deg ikke, du er så forbanna hæslig og tacky til faen meg tusen. Skulle fått deg en blåveis midt i trynet. Så sitter du og forsvarer han? Når det er faen meg DU som har gjort det innlegget kjent nå? Ingen hadde hørt om taper-typen din før nå liksom. Faen meg tragisk, dere er alt annet et et pent par. Og du, om du virkelig tror du er heldig og har fått hala inn et skikkelig catch, så tar du faen meg feil. Vi kvinner vil ha mannfolk, ikke en som deler sminkepungen med oss. Han er jo ikke noe særlig ansiktspen heller, men igjen; det er vel i utgangspunktet ikke du heller. Så sånn sett passer dere vel sammen som hånd i hanske 😉

  185. Han derre playboygutten din kan passe seg, hvis ikke kommer 70kg tunge jeg og klemmer han like flat som solpudderet hannes.

  186. Dagen du blir god på markedsføring er den dagen du klarer å markedsføre deg selv uten å provosere og spille på sex og skape negative mediestormer.
   Se bloggeren Anniken Jørgensen f.eks. som har oppnådd helt utrolige ting og er tvers gjennom god og sterk.

  187. Han vinner folk tilbake? Ikke meg. Synd at du lar han ødelegge for deg. Skjønner ikke hva som er vitsen med å provosere på den måten? Å hvordan kan vi vite at han bare tuller? Herregud! Du har tapt deg skikkelig og mister meg som leser

  188. Jeg hadde aldri sagt noe slikt kun for PR og berømmelse.. Som hun over sier, hadde heller løpt naken i karl johan – ikke oppført meg som en bedreviter ved å hakke på en gruppe med et allerede sårbart tema i dagens samfunn. Skam.

  189. Jeg er 14 år, og rundt jul i fjord bestemte jeg meg for å gå ned i vekt. Slutta å spise ALT som var søtt og godt, og fikk noia hvis jeg ikke hadde trent en dag. Hodet mitt var stappfullt av vrangforestillinger, og etter litt over fem måneder var det så og si bare skinn, muskler og bein igjen på kroppen. 10 kg hadde jeg slanket av, og jeg var enda ikke fornøyd. Folk ringte med bekymringsmeldinger til mamma og sa at hun måtte passe på så jeg ikke ble tynnere. Jeg var et trist beinrangel, og utrolig ulykkelig.
   Plutselig sa det stopp og jeg ga opp hele ikke-spise-usunne-ting greia. Siden jeg var så tynn hadde kroppen min innstilt seg på krig. Den gjorde alt den kunne for at jeg skulle gå opp i vekt. Den eneste løsningen den fant var selvfølgelig mat.
   Plutselig hadde noe endret seg i hjernen min, og alt jeg tenkte på var å spise. Jeg spiste alt jeg fant til jeg hadde så vondt at jeg ikke fikk til å gå. Kjøkkenet var nå blitt min verste fiende.
   Nå går jeg til psykolog, men sliter enda ganske mye med overspising. Undervekten førte med seg flere bivirkninger, blant annet mistet jeg både hår og mensen og jeg ble livløs og slapp.
   Så, hvorfor i helvette gjorde jeg alt dette? Jo, det var fordi jeg så bilder og leste blant annet innlegg om at man må være tynn for å være fin og verdt noe. Var jeg dum fordi jeg trodde på disse artiklene? Nei, dum kunne jeg ikke ha vært siden karakterene var på topp. Alt jeg ville, var jo bare å være like tynn og fin som sosiale medier vil at man skal være.
   Hva vil jeg egentlig få fram med alt dette? Jeg vil at alle skal skjønne at selv om noe er ment som kødd og at man lett burde kunne skjønne at det er kødd, er det mange som sitter foran skjermen sin og tenker at sånn må jeg også være. Vekt og kropp er et alvorlig tema som ikke burde tulles for mye med, for det kan være livsfarlig!

  190. Ka i helvette?! Haha! Vet nesten ikke om jeg skal le eller gråte, dette innlegget er bare så utrolig domt at jeg ikke har ord. At du faktisk mener at folk ikke må være så hårsåre er jo nesten like sårende som uttalelsen til svensken, for da mener jo du faktisk at det å komme me en slik uttalelse er greit.
   Men du av alle burde jo forstå hvordan det er å få noe slikt slengt i trynet, hvordan det er å føle at du må gjøre noe med deg selv, for å bli akseptert. Du har valgt å legge deg under kniven, ikke bare en gang. Hvorfor? Jo, fordi du faktisk ikke var fornøyd med deg selv! Var det ikke sårende hvis noen fortalte deg at nesen din eller puppene dine såg helt jævlig ut? Tenk hvis noen hadde fortalt deg at du ikke burde gått ut på gata fordi nesen din såg helt jævlig ut! Tenk nøye gjennom nå, prøv å vært litt smart! Mener du at du ikke hadde brydd deg om en slik uttalse hvis du allerede hadde problemer med hvordan nesen din såg ut? Fyfaen, jeg blir lei meg, jeg blir forbanna og jeg begynner å lure på i helvette du og svensken tenker med!
   Du er langt i fra perfekt, du ligger på gjennomsnittet! Tenk litt på at du bare er en sårbar sjel du også, som ønsker å bli akseptert. Dette er bare forjævlig!

  191. Blir stadig positivt overrasket over meningene dine Sophie! Det innlegget ble en snakkis i vennegjengen idag, og alle jentene ble så provoserte. Jeg var den eneste som så humoren idet. Det blir for dumt å sitte å sutre over noe man føler seg truffet av. Jeg sier til dere som fort tar dere nær av slike innlegg; logg av pcn eller lukk fanen. Så enkelt er det faktisk.

  192. “…er klar over at jeg styrer rundt med en halvgal partysvensk som vet selv han ser bra ut (det kan man faktisk ikke diskutere på en gang, for han er en kjekk fyr)” selvfølgelig kan man diskutere det. Jeg er helt uenig med deg. Det at DU synes noe er positivt ved noens utseende (evt. alt), er ikke synonymt med at alle andre synes det.

  193. Så bra at du fikk fortalt alle oss lesere hvor mye du veier da, det reddet hvertfall dagen min, og du føler deg sikkert veldig mye bedre du også!
   .
   .
   .
   KVALMT!!!

  194. Lenge har jeg lest bloggen din å synes du har vært sinsyk god som er deg selv og som står opp for det du tror på. Men jeg fikk et helt annet inntrykk når jeg leste dette, ærligtalt ser det ut som du har skrevet det slik at robin skal beholde de ti minuttene i rapelyset. Selvfølgelig ser man at dette er tull, men hvorfor skrive det da? Jeg trodde du sa fuck alle haters men nå ser det jo ut som du virkelig er redd for at “haterene” skal dra deg ned med han. Å skrive ett slikt innlegg er bare desperat, tåpelig og trist… Jeg forstår ikke at du støtter dette, å bringer inn argumenter som at du er god i markedsføring, okei..??? Du skriver gang på gang at du er deprimert, at du ikke gidder å stå opp om morningen osv.. Har det noen gang falt deg inn at nettopp å være over 50-60-70 kilo å ikke vær tynn som samfunnet sier er nettopp derfor andre jenter blir diagnosert med deprasjon eller at de ikke tørr å gå ut. Så tenk viss noen hadde skrevet et innlegg om det du ble så deprimert av, hadde du synes det var gøy fordi det er bare på kødd det er bare markedsføring, da er det greit?! Jeg har ingenting imot robin , men i alle årene jeg har lest bloggen din har ikke kjærester, russetiden eller depresjonen gjort deg så blind og hensynsløs.

  195. Sophie Elise skriver: “Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående. Jeg forstår at jeg er en underholdningskilde, og da må man noen ganger strekke seg litt langt, og pushe litt grensene til folk – eller sin egen.” sitat slutt. Med dette har hun innrømmet at innleggene om dyrevern, depresjoner og mobbing er spill for galleriet fordi hun er så utrolig god på markedsføring. Vet du hva, Sophie Elise: det har jeg allerede forstått. Jeg synes imidlertid det er utrolig bra at du skriver dette rett ut slik at fjortisene også forstår at du ler av leserne dine og vinner dem tilbake med å skrive noe du vet de liker. Marna, komikerfue har forresten også kastet seg inn i debatten og det skinner igjennom at selv ikke hun (som sammen med mannen sin er de nye Cowboy-Laila & Per Jan) klarer å skrive et seriøst innlegg uten at det skinner igjennom at hun ikke liker den svenske mobberen Robin. Vel, tipper at annonsørene trekker seg når kundene uteblir, men du kan jo kanskje få en annonse for Cho San- kondomer som passer ekstra godt for de med liten tiss *fniiiis*.

  196. synes synd på deg når jeg leser alle disse kommentarene du får, skjønner virkelig ikke hvordan du klarer det. Jeg respekterer deg og synes du virker som en herlig jente, men jeg synes innlegget til Robin og kompisen ikke var greit selvom det bare var tull. Selvtilliten min sank til 0 da jeg leste det, i og med at jeg er en jente på 1.78 som veier 66kg…

  197. det er jo til å le av alle kommentarene her, Sophie skrev jo dette for å få forklaring på alt greierne som har blusset seg opp iløpet av dagen og INGEN har tatt det til seg at det var ikke Robin som skrev innlegget engang. Sophie stiller seg nøytralt for hvis ikke ville hun ha fått hat, uansett hvilken side hun stiller seg på. Og god på markedsføring? Vist faen er hun god på det!! Hun fikk jo reaksjoner som bare helvete fra å skrive dette innlegget, noe som er ganske tøft for det viser bare hvor flink hun er til å skape reaksjoner og markedsføre! Og Sophie er nok ganske opptatt av dyrevern, med tanke på hvor mye hun kan om det, og selvfølgelig(sikkert på lik linje med mange andre) så bruker hun det til sin fordel.. Det er sånn det fungerer for det gjør folk til vanlig også..og hun serverte den kalde, harde sannheten på bloggen og uheldigvis er det noen som ikke kan godta det og noen som heller ikke kan motstå å ta ting hverken bokstavelig eller personlig! Hele greia er egentlig bare stor idioti fra enkelte folk som leser bloggen…
   Digger deg Sophie!! Du er så rå!

  198. “Folk må slutte å ta seg nær av ting”
   Er du seriøs? Selv har jeg slitt med spiseforstyrrelser i tre år, og kan ikke akkurat si at slike utsagn hjelper på motivasjonen med å gå opp i vekt – uansett hvor mye dere “tuller”.
   Er så drittmøkkalei at alt skal handle om kropp og vekt hele tiden.
   Vanskelig å slutte å ta seg nær av ting, Sophie når man allerede er psykisk ganske langt nede.

  199. Jeg klarer ikke holde en seriøs tone til noen som oppfører seg som en 14 åring som ikke vet forskjell på rett og galt, DU selv sophie DU vet hvordan det føles og føle at man ser helt ræva ut og det at DU støtter det Robin gjorde, gjør meg kvalm. DU FORTJENER FOR FAEN IKKE NOE RESPEKT, OG JEG HAR MØTT PÅ DEG FLERE GANGER, OG JEG SKAL FAEN MEG LOVE DEG AT OM JEG SER DEG PÅ GATA IGJEN SÅ SKAL DU OG TYPEN DIN FÅ DEG EN REAL SMEKK OVER MUNNEN FYFAEN SÅ USMAKELIGE DERE ER.

  200. Nå kan det se ut som du avslørte litt FOR mye.. Greit at du strategisk planlegger NÅR du publiserer forskjellige innlegg for å variere og “markedsføre” som du så fint kaller det, men å skrive at du skriver om disse forskjellige temaene fordi det er en del av markedsføringen og at det er en del av det å være blogger gjør at du bæsjer deg på leggen. De fleste EKTE bloggere skriver slike dype innlegg for å hjelpe andre som kanskje er i samme situasjon, og trenger å vite at de ikke er alene, men dette tok virkelig kaka. Gratulerer, jeg kroner deg herved til markedsføringsdronningen, men til hvilken pris?

  201. Her har du nok mistet en leser. Du har den siste tiden bevist ovenfor de fleste hvor falsk du er.. Du skriver jo faktisk her at du prøver å “vinne tilbake” leserne dine med dyrevern og depresjon”. Det er ganske kvalmt. Det er faktisk litt sykt. Det virker da som at du aldri har slitt med depresjon, men at du vet at sånne historier vinner tilbake lesere. Du har også hele veien sagt du er vegetarianer?? Men du spiser fisk? For ja, folk husker at du trodde du ble matforgiftet av sushi. En vegetarianer spiser ingen dyr, what so ever. Da er du wannabe vegetarianer. Det er bare falskhet hele veien. Jeg likte deg veldig godt før. Du var faktisk den _eneste_ bloggen jeg fulgte med på hver dag, så dette er trist for meg å se og skrive.. Men du har blitt falsk.. Du har løyet. Her står du også å innrømmer det, uten å i det hele tatt bry deg. Over til Robin, så forsto hvertfall jeg at det var kødd.. Det er ikke det som er problemet! Problemet er at han faktisk kan få seg til å kødde med sånne ting. Man tuller ikke med sånn. Det er nettopp sånne ting som gjør at man får er kroppspress! Forstår du ikke det? At det faktisk ikke er morsomt å tulle med vekten til folk? Forstår du ikke det, har du mista hue

  202. ”…en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. ”
   Vet ikke hva jeg skal si en gang.

  203. Stakkars bestevennina di Stine Mari som må lese at typen din hadde blitt kvalm om hun gikk på stranda.Btw så ser ho bedre ut enn dæ. hilsen mann 93år

  204. Litt spesiell den markedsføringen du snakker så mye om. Jeg er veldig glad for at kjæresten min som studerer markedsføring aldri ville sunket så langt ned. Kanskje Robin burde tatt seg en tur på sykehuset å sett hvor mange unge som sliter med spiseproblemer før han skrev noe sånt. Det innlegget gjør det ikke akkurat lettere for unge jenter og gutter.
   Jeg hadde iallfall ikke sovet godt i natt om jeg hadde satt navnet mitt på et slikt innlegg.

  205. han er ikke god på markedsføring. DU er god på markedsføring. han er bare kjæresten din. han er i media fordi du er i media. han hadde vært ingenting uten deg.

  206. Dersom “markedsføring” er så viktig for deg og typen din at dere velger å ødelegge mennesker, vel, da er dere ikke spesielt gode i huet. Ren ondskap er det dere begge driver med (og, ja, nå sikter jeg også til deg). For å vinne tilbake lesere så velger du å bruke dyrevern? Tuller du med meg? Hele “jeg elsker alle dyr på hele jord”-imaget ditt begynner å se veldig falskt ut akkurat nå, Sophie. Du har totalt mista deg sjøl.

  207. Du er faktisk så idiot i hode som alle sier at du er. Følgt bloggen din siden du var 17 år gammel, og faktisk syntes du var en kul person. Men satan for en idiot du er?? Hvor er selvrespekten din? Blir flau over at det finnes slike som deg i verden. Dere er PR-kåte begge to, og dere vet ikke hva det vil si å leve i den virkelige verden. Jeg blir kvalm av å tenke på deg og dine idiotiske meninger. Skal sverge til Gud at jeg aldri skal inn på denne bloggen igjen å lese om dine silikoner og hvor synd det er i deg som er blitt mobbet. Alle har hatt det tøft, kun du som griner om det, og skal få hele Norge til å syntes synd i deg. Du er kvalmenes og du burde ikke vært på topplisten, heller i grøften med den idioten som du kaller for en “omtenksom” gutt.

  208. Jeg var en person som virkelig elsket deg, haha veier 64 og har normal BMI, uansett så vet jeg ikke hva jeg skal si nå unntatt at jeg skifta mening om deg nå. Hahaha du må våkne sophie. Les hva du skrev nettopp:) så vil jeg og si at du bør se litt mer på hvem du virkelig er sammen med og omringes med, få bena på jordet igjen, kos deg videre da, dette gidder jeg ikke å lese mer.

  209. Maria: hun skrev ikke dette for å klarne opp i noe, hun skrev dette for å redde sin egen ræv! Er en vesentlig forskjell der. Du er en av dem som blir lurt av markedsføringen hennes. Hun forsto tydeligvis at leserene ikke var helt happy med partysvensken, derfor må hun forsvare både han og bloggen sin.

  210. No synker du ekstremt lavt her frøken.
   Men den guttevalpen du holder deg med, tok kaken.. Æsj for en ufyselig tynn reke av en gutt!! Æsj æsj æsj!
   Men kan ikke komme med en sånn utalelse på en blogg eller noen som helt sted for den del… Blir provosert.
   Mistet du endå en leser her frøken pga din fantastiske guttevalp…

  211. en som er god på markedsføring trenger ikke å såre andre mennesker, vise frem kroppen sin eller være respektløs. om du ikke er dum, hvorfor vil du fremstå som det da? for det er jo det du gjør. du vinnner jo ingen respekt på det, folk tar deg ikke seriøst. folk ler av deg. det er jo ikke annet enn trist. ta deg sammen, og vær litt smart. sier ikke det for å være slem eller noenting, syns bare synd på deg fordi du blir gjort til latter.

  212. Med dette innlegget beviser du at du bare blogger pga pengene. Du har klart å markedsføre bloggen din bra, det skal du ha, men det gjør deg absolutt ikke til en markedsføringsgud, dette inlegget er veldig dårlig PR for deg, men du klarer vel å skaffe han fyren din flere lesere med det. I innlegget her skriver du jo faktisk sannheten, du legger ut bilder av kropp ogsånt, det gjør at flere kåte gutter og menn titter innom bloggen, du dikter opp noe dyrevern og mobbegreier og vips så treffer du en annen målgruppe og får flere lesere.
   Du har skrevet sannheten, gratulerer.

  213. Jeg leser aldri denne bloggen.. hun ekke en person man skal like alt med denne jenta er falsk! Håper du selv innser hvor jævelig du e 🙂

  214. Nå ble jeg skuffet over deg! Du har tapt deg noe utrolig? Det høres ut som om du har en hjernecelle og den ligger for døden 🙁 Savner den gamle Sophie Elise?

  215. Redde deg inn med dyrevern? Der forsvant mye respekt, gitt.
   Det dere driver med er IKKE markedsføring, kun provokasjon. Alle kunne klart å provosere på seg tusenvis av klikk (så lenge de mangler selvrespekt da selvfølgelig).
   Markedsføring handler nemlig ikke bare om å bli lagt merke til, men også om et godt omdømme, og det vil jeg absolutt ikke si dere har.
   Kjæresten din er ekkel, punktum.

  216. Helvete så mangen kommentarer du har fått på dette!! Haha, det er så tåpelig at de fleste ikkje fårstår hva du driver med! Dette innlegget skaffer deg sikkert tre ganger så mange lesere som du pleier og ha, jævli smart! De fleste kommer sikkert til og følge med på bloggen bare for og se etter mer drit de kan slenge i trynet ditt. Elsker det! Haters gonna hate, slik har det alltid vært! Stå for dine meninger, og drit i resten 🙂

  217. Ro, ro til fiskeskjær…
   Selvsagt mener den gutten at kun tannpirkere med pupper burde vise seg på stranden. Enhver kan da se at den guttungen ikke interesserer seg for indre verdier.

  218. Markedsføring er vel neppe det han holdt på med, da hvem som helst kan lage et provoserende innlegg. syntes det var veldig gjennomskuelig, og at det ble veldig stor sak ut av det, men igjen så er den eneste grunnen til at det ble en sak at det var “sophie elises kjæreste”.
   Kan ikke kalle det du driver med markedsføring heller her du bruker bittelitt psykologi for å nå frem til 10-18åringer, og gamle mannfolk da

  219. Du tror du e den diggeste jenta i hele verden å tror du er så perfekt fordi du har silikon pupper å alt det dere shite.. klarer du ikke å være en normal person? Alt med din kropp er bare fake! Du måtte opererer deg for å bli fin Unnskyld meg men det er de dumeste jeg har hørt! Du kan ikke være noe forbilde til en person så lenge at med deg er bare fake 😉 du burde skamme deg ! – EN LESER 🙂

  220. sorry assa, men du sier at folk ikke bør ta seg så mye nær av ting! Du tar deg jo nær av en minste ting… Hvis noen kommenterer en stygg kommentar om at du ser ut som ett plastik tryne så stenger du deg jo nesten inne på rommet ditt i flere dager å skriver om hvor fælt du har det og hvor stygg folk syns du er å sånne ting! Så der har du faktisk ingenting å si!

  221. Ikke ta seg så nær av ting? Hvorfor har du da operert nese, pupper, fylt lepper og bruker extensions hvis du mener det ? Tok du deg ikke nær av stygge kommentarer om utseendet ditt? For det trodde jeg.. At det var derfor du fiksa på deg.

  222. Det som er så trist er at du aldri kommer til å si unnskyld. Du kommer til å forsvare deg selv gang på gang, men aldri innrømme at du har gjort en feil. Det må virkelig føles godt å ligge seg om kvelden å vite at du har ødelagt selvtilliten til mange unge jenter, i bytte mot noen tusen lapper på kontoen. Du har tidligere sagt at mennesker er den verste og mest ondskapsfulle rasen som eksisterer, og vet du hva? Det har du bevist i dag. Du er rett og slett en mobber. Og straffen din blir å leve med deg selv.

  223. Så da du ble mobbet syntes du det var greit fordi “man skal ikke ta seg nær av det”, “det er for å provosere”, “det er markedsføring”?
   Fint å vite at du synes mobbing er greit.

  224. Var det ingen som hevet et øyenbryn om den penis-kommentaren? Hm?
   Og nei, typen din ser IKKE bra ut. Min mening.
   Men for all del, flott du er lykkelig 🙂

  225. Du æ no hælt kræksli, og d e attpåtil den humufile kjæresta di! Dokk kanj æt jus og grøt resta ta ivet, og dokk kjæm te å vei 20 kg te saman. Lukke te! Da kanj dokk gå båe på stranda OG i byen på same ti! TÆNK DE!

  226. Wow. Har virkelig ikke ord! Du er til å spy av, Sophie. Altså hva i helvette leste jeg nå? Få beina ned på jorda igjen, kjære deg!

  227. Wow.. har alltid pleid å bli glad av å klikke meg inn på bloggen din, men nå ble jeg faktisk ganske lei meg… Du har vært et forbilde for meg så lenge, men nå vet jeg ikke lengre. Du begynner å minne om de andre overfladiske toppbloggerne 🙁

  228. du er fader meg heldig som ikke sliter med en spiseforstyrrelse fyyyyy fader. neida, man skal ikke ta seg nær av noe du leser på nett. men når man er en usikker tenåring (som 90% av leserene dine, og sikkert robin sine også) er, så er det slike kommentarer som samler seg i hodet når du merker at du har lagt på deg noen kilo. du og robin er så vandt til å få tilbakemeldinger av å provosere at jeg ikke tror at det går an å få meningen sin fram, og faktisk å få dere til å skjønne hvorfor vi blir så sure. syns du har mista litt av den gode, gamle sophie. robin og kompisen har helt tydelig ingen kunnskap om hvordan en slik kommentar er veien til et rent helvete.
   har lest bloggen din veldig lenge og sett opp til deg lenge. har tenkt at du var ekte, og virkelig brant for dyrevern og lignende. men der tok jeg tydeligvis feil.

  229. At du som toppblogger og forbilde ber unge jenter i den så ellers sårbare og jævlige ungdomstiden, om å ikke ta seg så nær av slike kommentarer? Motbydelig!
   Det er nettopp derfor presset er her, pga sånne ting. Jeg tar meg jævlig nær av dette, ikke fortell med noe annet

  230. Jeg klarer ikke å formulere dette riktig, men prøver. At hun sier at hun “må vinne tilbake lesere ved å skrive om dyrevern” og det der, betyr ikke nødvendigvis at hun faker at hun er opptatt av dyrevern. Det betyr bare at hun må skrive om en mer positiv sak/en sak som får henne til å virke mer jordnær. Men selv om det er for å virke jordnær osv, er det ikke fake det hun skriver? Vet ikke om dere skjønte dette men håper virkelig dere skjønner poenget. Men hvis det er sånn at hun faktisk faker at hun er opptatt av dyrevern så sier det bare sitt om henne, definasjonen av lavmål, og trenger ikke å kommenteres egentlig.
   Ellers så er du super sophie, har fått et så utrolig mye bedre inntrykk av deg. Men av og til kan du tape deg litt, som litt i denne saken her, og må dessverre også si, etter du ble sammen med robin. Ingen har rett til å bringe dere ifra hverandre, men han har rett og slett dårlig innflytelse på deg.

  231. Å mobbe for å skaffe seg lesere blir ikke mindre motbydelig av å pynte på det med fine ord som markedsføring, PR og provosering. Det er og forblir mobbing. At du støtter dette fordi han tjener penger og fame på det er det samme som at du støtter mobbing.
   Å be andre om å ikke ta alt så alvorlig og seriøst? Ja, si det til de jentene som sitter på sykehuset med slanger i nesa fordi de tror de er tykke og stygge. De tror det på grunn av sånne som Robin. For det er det mobbing er. Å erte, plage og trykke andre ned for å ha det gøy på deres bekostning. Å gjøre narr av andre for å heve seg selv og tjene på det.
   Dere er virkelig forferdelige mennesker, begge to. Og at du, stakkars Sophie som har blitt sååååå mobbet for ikke å være perfekt, også av gutter, tenk at du ikke skjønner dette. Psykopat

  232. Har lest bloggen din leeenge, men dette innlegget endret virkelig synet mitt på deg..wow, dette var skuffende…

  233. lurer på hvordan du skal vinne tilbake lesere nå? tror ikke så mange blir imponerte neste gang du babler i vei om hvor mye du bryr deg om dyr 🙂

  234. Bare en opplysning angående vekt til deg, Sophie:Jeg antar at du er ca.150 høy, og du sier at du veier 43 kg. Dette er det samme (i følge BMI) som at en person med normal høyde (jeg har brukt 165 cm i dette tilfellet)veier 53 kg, altså over den magiske 50 kg-grensen. Flaks at du er kortvokst da, så du får lurt ned vekta på den måten og fortsatt kan vise deg på offentlige strender.

  235. Lær deg forskjellen på god og dårlig markedsføring før du snakker.
   Det sies at all pr er god pr, men det avkrefter du og han klovnen av en kjæreste du har på det aller groveste.

  236. Vet ikke om du ser denne kommentaren men jeg føler det er viktig å fortelle deg dette!
   Du er utrolig søt, og oppegående person. Jeg vet at dyrevern og det å støtte oss leserne er din hjertesak. Og at provosering er noe du gjør for å få komme fram med de viktige sakene. Det har du sakt, og det tror jeg på.
   Jeg er 100% enig i at folk må slutte å være så jævlig hårsår!
   Ironisk nokk er det de mest hårsåre som er frekkest av de alle, så ikke bry deg. Du er sterk ❤️

  237. Er ikke den store bloggleseren, klikker meg inn til tider på enkelte men kommenterer aldri, din var bl.a. en, men ikke nå lengere, og dette er den eneste kommentaren du får ifra meg. Fordi dette var direkte kvalmende. Er veldig flink å se to sider av samme sak, men dette ble for barnslig. Nå ødelegger du virkelig for deg selv. Mange her syns nok du er “rå” som tørr å skrive dette eller ikke skal ta til deg hate som du får, men her burde du ta inn de som faktisk forklarer hvorfor dette var idioti av deg. Om du ikke ville at folk skulle tolke dette negativt eller bare er veldig PRkåt no funker det veldig dårlig. Såklart folk tolker dette den “feile” veien, gjør jeg også.
   Men ærligtalt å skrive “flaks jeg veier 43”? Dårlig fleip om det var det. Hva tenker du at de som forguder deg tenker og som veier mer? De kan fort tenke “vi vil ble som Sophie så fortest og enklest, slutte å spise”. Nå må du tenke her! Det er sikkert mange unge jenter, også helt nedi 10-12 års alderen som leser bloggen som helt sikkert vil bli som deg, som ikke tenker at dette er så mye “tull” i seg. Å spesielt med den overskriften. Våkn opp! Du er idolet for så mange ungjenter at dette er nesten bunnen for selv deg å skrive! Det er så utrulig mye kroppspress i dagens verden at om kjæresten din sitt innlegg var spøk eller ikke får mange til å tenke seg om at de kanskje er litt for store.
   Å din såkalte “markedsføring” er ikke markedsføring, det er PR, og om du er så j**** PRkåt burde du komme med andre “stunt”, for verden trenger ikke flere med spiseforstyrrelser, jeg har opplevd det, sett det og det er en jævli ting. Såklart du og kjæresten din ikke trenger ha samme meninger, men dere er ilag, så det han skriver får du også deler av støyten av. Så dette var er dårlig PR stunt av hvem nå som skrev det siden du sir det ikke var han, fordi det er et ømfintlig tema for de aller fleste, og en dårlig spøk av de gutta. Å provosere før å få en “spesiell reaksjon” er ikke markedsføring forresten. Det er å være jævli frekk og PRkåt på et dårlig vis. At du driver å forsvarer det her setter deg i et like dårlig lys og kanskje værre en kjæresten din. Å det hjelper ivertfall ikke imaget ditt!
   Det du er så redd for å miste, image ditt, levende barbiedoll som du selv vil si, men i mine øyne plastisk operasjon som kan gi et menneske helt annerledes utsende. Jeg vil ikke si det er “fake” lengere da veldig mange gjør det, men måten du fremtreder det på, som sikkert mange ungjenter også tenker de vil nå, for å se ut slik de vil. Det er ikke helt feil i seg selv, man skal være fornøyd og trives med seg selv. Men skal man ikke trives med seg selv slik man ser ut naturlig uten operasjon? Litt utav tema men bloggen din gir ut veldig mange feile signal, om at man burde forandre på utsende sitt for å være en suksess og føle seg bra. Å det imaget ditt kan du se langt etter nå med setningen og at du må “vinne” lesere for å skrive om dyrevern og mobbing osv.? Jeg tolker det at du egentlig faket det hele, og jeg sier det ikke ofte men hele du virker fake da, og trur mange også tolker det slik, for det er sånn du fremtreder det. Det er så lavmål, at jeg har faktisk ikke lest værre. Du tror kanskje du “vinner” lesere med dette provoserende innlegget som jeg vil kalle PRstunt men tvert imot du får mange “haters” nå.
   Tenk deg om to ganger, eller tre ganger helst, før du poster et slik innlegg der du beskyttet en dårlig spøk om et så ømfintlig tema. Ja mange kan være litt “trangsynte”, for selv skjønte jeg at det var en helvettes idiotisk spøk, men det er så mange som ikke skjønner det, og det burde du og gutta dine skjønne at alle ser på ting forskjellig. Så ja mange som har problemer med vekta eller uansett vil “ta seg nær det” da de kan føle seg krenket, og her kommer også rett og slett folkeskikk inn i bilde. Men ditt liv, ditt valg og deg det går utover. Med så mye “makt” som du har, bruker du den veldig feil, du er et idol jeg ikke unner en eneste person å se opp til. Og forresten det du skrev når du var 17 og enda et “barn” bryr nok ikke folk seg om, men nå er du voksen, så ta ansvar før faen! Jeg er like gammel som deg, men langt ifra like barnslig. Du har tapt deg alt før mye med dette.
   Håper virkelig du får lest mitt “lille blogginnlegg” fra meg til deg, dette er alt i alt bra kritikk, men hei, no hate, peace and love! 🙂

  238. Det som er litt synd er at Sophie på en måte må unnskylde seg på Robin sine vegne. Det blir litt dumt. Samtidig, så er det jo veldig hyggelig av henne å prøve å fikse opp i ting og prøve å forklare situasjonen som har blitt skapt. Robin kunne ha snakket litt penere om folk, men skal jeg være ærlig så bryr jeg meg ikke EN DRITT om hva han skriver eller sier som kan være provoserende. Sånn gjelder alle bloggere. Om Sophie skriver noe så gidder jeg ikke å ta det personlig og være sint pga det. Dette innlegget kunne like så gjerne ha blitt skrevet nettopp for å provosere. Se hvor bra det funket! Jeg synes helt ærlig at Sophie ikke har endret seg så mye etter at hun traff Robin. Jeg synes det virker som at hun har funnet seg selv, og den personen hun viser seg å være er langt ifra negativ. Det jeg synes er stygt av mange av hennes lesere er å rakke ned på henne og blusse opp alt når det er en liten negativ dritt-ting som folk egentlig bare kan ignorere. Det virker ikke som at noen har fått med seg alle de gode tingene hun har gjort i det siste. Ingen som fikk med seg at hun skulle gi bort møblene sine til Frelsesarmeen? Det står faktisk i innlegget. Ingen som har fått med seg at hun faktisk har snakket og vært utrolig snill mot uteliggere i Oslo som ellers har en utrolig jævlig dag? Aner dere hvor mye bedre dagen deres blir pga henne? Noen som har fått med seg at hun ga bort en hel haug med ting hun ikke hadde bruk for til naboene sine? Altså, det jeg skal frem til er at dere må skjerpe dere. Sophie er en tvers igjennom positiv og hyggelig person og bare fordi kjæresten hennes har slengt litt med leppa for å provosere og skape overskrifter trenger ikke hun å bli bombadert med stygge kommentarer. Alle har negative og positive hendelser i livet og Sophie velger å skrive om det meste på bloggen. Hun er som alle oss andre. Hun kan gjøre feil og hun kan gjøre ting riktig. Ikke hat så mye.

  239. Ble vel et høyt lesertall etter dette innlegget iallefall:) Selv om 90% av det som skrives her i kommentarfeltet kun er usaklige utsagn og elendige formuleringer, synes jeg du skal ta med deg den konstruktive kritikken videre, for det ligger noe i mye av det som har blitt skrevet over. Har alltid likt deg veldig godt, og det gjør jeg jo forsatt, og jeg vet at utstråling og væremåte går i perioder hos alle, og jeg er nok bare ikke verdens største fan av det imaget du har skapt akkuratt nå. Syns ikke på noen måte at du er et dårlig menneske eller noe, men jeg vil bare at du husker at du også har et uvisst antall lesere, inkludert meg selv, som faktisk leser bloggen fordi du skriver bra rett og slett, og vi gir vel egentlig en grei faen i markedsføring, vekt og PR. Så jeg håper du forsetter med det du er god på; å skrive ærlige, viktige og interessante innlegg, gjerne også uten PR som motivasjon. Stå på Sophie, du er da flink du!

  240. Kjære Sophie Elise, jeg inviterer deg herved på en kopp te, så vi kan snakke litt. OG GI DEG LITT SKIKKELIG OPPDRAGELSE OG FOLKESKIKK!
   Du burde skamme deg! Hvem faen tror du og kjæresten din at dere er?? Hvem har gitt dere rett til å fremme dere selv på bekostning av andres føleser?
   Du er et stygt menneske, Sophie. En ting er dette blogg innlegget, greit nok, han har kanskje ikke skrevet det, men ta en titt på oljebarna på VGTV, er det ikke den grisestygge kjæresten din som sitter der og ler og forteller om at jenter som veier over 50 ikke bør vise seg på stranda?
   Dere gjør meg kvalm.
   Se på reaksjonene Sophie, les gjennom kommentarfeltet ditt. Hva føler du nå? Føler du deg stolt over det du har oppnådd? Er du stolt av deg selv?
   Du som har gjemt deg bak en fasade som tidligere mobber og mobbeoffer, høstet sympati og medfølelse i årevis klarer faktisk å få deg til å skrive at det KUN HAR VÆRT FOR Å VINNE LESERE TILBAKE?!
   Men for all det, good for you at du endelig har innrømt det, det var på tide.
   Se deg i speilet og tenk over verdiene dine.
   Foreslår også at du begynner å vise litt mer respekt og ydmykhet ovenfor leserne dine, gjett tre ganger hvem som har sørget for at du er i den posisjonen du er i i dag (og nei, jeg sikter ikke til den super dupre markedsføringen din)
   Der er fryktelige mennesker.

  241. fyff JEG ELSKER DEG SOPHIE!! lol “du har mistet enda en leser” NEI du kommer for faen til å gå inn på bloggen for å lese og bli underholdt. Du er så jævla god til å sette ord på ting og få fram akkurat det du mener sophie. Derfor elsker jeg deg, du er en person jeg lett kunne ha blitt kjent med (if i wasn’t shy eller bodde i rogaland) fordi du er så jævlig kul elsker din provoserende side og at folk går på det omg. Respekt til deg hvis du klarer å være sterk etter disse kommentarene (shit slike ting pleier jeg ikke å si men måtte si det fordi disse kommentarene var jævlig unødvendige, de er virkelig ikke folk jeg hadde klart meg rund det er sikkert og visst, føler bare de ikke skjønner noe idk how to say it men ja), og etter min mening så tåler alle disse som skriver hatkommentarer absolutt INGENTING, de bryr seg alt for mye om hva andre sier spesielt når det er kjente folk som sier det. Hadde jeg skrevet det alt dette handler om som en kommentar i et helt vanlig innlegg på bloggen din hadde absolutt ingen brydd seg. Folk sier provoserende ting hver fuckings jævla dag og mener det ikke, folk klarer desverre ikke å tenke at de tingene som blir sagt bare er kødd/ironi, og idk hvordan jeg skal si det jeg føler, men det er iallefall mye mer enn det jeg har skrevet. Hadde skrevet MYE mer om jeg var flink å si de rette tingene og få det slik jeg tenker i hodet. PEACE out, kommer alltid til å elske deg du er en herlig, dødskul, tøff, modig -OG MYE MER- jente, alt det beste til deg

  242. Tenkte jeg faktisk ikke skulle synke så lavt og skrive en negativ kommentar til deg. Men nå ble jeg så provosert at jeg måtte.
   Hva er vitsen med og ta opp eller skrive et blogginnlegg om noe din kjæreste skrev i Juli? SELVFØLGELIG er du med på og påvirke, krenke og såre andre. Er du klar over at din kjæreste OG DU er med på og få jenter til og få spiseforstyrrelser når dere mener at jenter over 50 kg burde holde seg unna stranda? Jeg fatter bare ikke hva som foregår i hodet ditt, og hans. Både jeg og mange andre hadde respekt for deg. Men den mistet jeg akkurat nå. Fyfaen.

  243. Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Ææ
   Æ
   Æ Æ æ æ
   Ææ
   Æ Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   Æ
   … Skammer meg over at jeg genuint har likt deg. Og opptil flere ganger følt med og for deg. Du har en grusom, virkelig grusom personlighet. Stakkars venner og familie av deg.. De fortjener virkelig en bedre datter, søster, niese, venninne og barnebarn. Men Robin, han fortjener deg. Dere er samme kvalme menneskene. Akkurat nå håper jeg virkelig du får en jævlig framtid i møte. Bruke dyr, og andres sympati og samvittighet på den måten. Nei, fytti helvete. Måtte du virkelig kjenne på livets vonde sider i lang tid framover.
   Tror du skal jobbe litt nå for å “vinne” tilbake disse leserne dine nå. markedsføring, jenta mi, det er er fag. Et fag du ikke var peiling på. Du kan PR og det å trigge andre. Men markedsføring. Aldri i livet om du hadde i det hele tatt bestått det faget. Fy faen dette var deilig å få ut. Jeg er så glad for at jeg ikke virkelig kjenner noen som deg, og takket Gud for gode, oppriktige, reflekterte og smarte venner.
   Amen. Igjen, jeg unner deg nada.

  244. Dette er skuffenede, Sophie. Det virker som om du er helt blind for hva som egentlig foregår. Robin er den kvalmeste typen jeg har sett. Ser ut og oppfører seg som tidenes fjortis. Så var det deg da. Du er på ingen måte et godt forbilde for de unge. Operert og ikke akkurat det jeg vil kalle naturlig skjønnhet. Det oser bare plastikk-barbie. Du må skjønne det kjære deg at alt her i livet handler ikke om utseende. Det at du tar typen din i forsvar etter et sånt innlegg – det sier vel sitt. Håper du tar til fornuft og skjønner hvor dum du virker nå!

  245. Whaaat?? Hvorfor i helvette skriver du dette? Haha!! Er du blitt helt syk? Å skrive at du må vinne tilbake leserne dine ved å skrive innlegg om dyr osv, bekreftet bare at alt det drittet som har blitt sagt om deg faktisk er sant! Du bruker mobbing og dyrevern til din fordel! Jeg ser at kommentarfeltet ditt stortsett består av dritt, men vet du hva, denne gangen syns jeg ikke synd i deg, jeg syns bare det er morsomt å se at folk får det med seg! 🙂

  246. Whaaat?? Hvorfor i helvette skriver du dette? Haha!! Er du blitt helt syk? Å skrive at du må vinne tilbake leserne dine ved å skrive innlegg om dyr osv, bekreftet bare at alt det drittet som har blitt sagt om deg faktisk er sant! Du bruker mobbing og dyrevern til din fordel! Jeg ser at kommentarfeltet ditt stortsett består av dritt, men vet du hva, denne gangen syns jeg ikke synd i deg, jeg syns bare det er morsomt å se at folk får det med seg! 🙂

  247. Fy faaaaen så skuffa jeg ble nå!! Og så utrolig dum jeg føler meg som i mange år har forsvart deg mot all mulig dritt folk har sagt om deg fordi jeg faktisk trodde du mente alt du sa om dyrevern, mobbing og alt annet viktig her i livet. Men, som du selv sier, det måtte til et slikt innlegg av og til for å vinne tilbake noen lesere. Hører du ikke selv for sinnsykt kvalm og uforskammet du høres ut??? Og ja, du har vært god på å markedsføre deg selv, men tenk deg for faen om! Uten leserne dine hadde du ikke kommet noen vei!! Så pass godt på de du har igjen nå, for jeg tror du mistet en god del nå som du viste klart og tydelig hvilken person du er! Takk for meg!

  248. Første gang jeg så bilde av deg med Robin tenkte jeg dette må jo være fleip fordi han er jo tydelig homo. Så insisterer han på at han ikke er det og stiller opp med en masse sminke og nå begynner han å spre hat mot kvinner. Vi snakker issues her, fyren har jo tydeligvis selvtillit under skosålene. Det som er trist et at mennesker som du og han får medienes oppmerksonhet når alt dere sprer er usunne verdier og hat. Det finnes mange gutter og menn som ser bra ut uten sminke og slipper å gå på stranden med pudderet rennende i strimler nedover ansiktet slik svenske Robin må. Vi tror ikke at han er bög eller transe eller noe sånt altså. Kors på halsen LOL Stakkars folk!

  249. Jeg studerer på andreåret til en bachelor i markedsføring nå. Det du driver med, heter PR, vennen! Markedsføring handler om å skape et godt omdømme, slik at bedriften gjennom aktiviteter holder seg på et stabilt nivå. Bloggen din svinger ganske mye, noe du selv har skrevet i innlegget over, og du må publisere et stunt, enten ekstremt-dyrevenn-, jeg-har-blitt-mobbet-buhu-, eller redd-regnskogeninnlegg et par ganger i mnd for å

   Folk til å klikke seg innom. Markedsføring har ikke en driiiittttt med å provosere publikum eller å skape kaos! Nå får du skjerpe deg. Tror du må begrunne utsagnet “jeg er flink i markedsføring” litt bedre enn detta.. Gi meg de 7
   P-ene, alle modellene til Kotler og en solid markedsplan (dette er bare 1/3 av ètt fag på førsteåret) på strak arm så skal jeg revurdere kunnskapene dine 😉

  250. ÅJA! Robin er god på markedsføring! Vet du hvorfor? Han bruker jo deg! Grunnen til at fler i norge plutselig vet hvem han er er jo ene og alene på grunn av deg? ,, virker ganske mistenksomt spørr du meg, en fyr som ikke vil ha dame og kan få med seg den jenta han vil hver kveld hjem fra byen, men prøver å bli kjent, plutselig faller han for deg? veldig sannsynlig? og uansett hva han der fyren gjør kan han aldri “vinne” meg, eller noen av mine bekjente. Han virker som en arrogant drittsekk, og har hørt massevis av snakk om hvordan han danser med jentene på Klimt osv.
   jeg skulle ønske du klarte å tenke litt over dette, før du lar han ta helt over hele deg. for du er bedre enn dette, du er for bra for han og for bra for dette tullet! håper du innser det snart, og tar deg selv litt i nakken…
   jeg har ikke vært bloggleseren din i alle disse årene fordi du er “provoserende” som du selv kaller deg, jeg har vært bloggleseren din fordi du har virket ekte, fordi du har virket snill, fordi du har virket morrsom, som en jeg ville vært vennine med, en som står opp for hva hun mener, en som bryr seg om andre, med bra klesstil, og itilegg støtter dyrene. men dette er virkelig skuffende. og føler at du driter totalt i meg som leser når du ikke tar det på alvor at flere av leserne dine sier de blir skuffet, men isteden spøker med det. det er jo klart at det blir det samme som at du støtter Robin, at du ikke mener det gjør noe, at “folk bare må slutte å ta seg nær” , det er helt idiotisk og si, og jeg orker ikke engang forklare hvorfor for det burde du vite selv.

  251. okei nå referer jeg ikke til deg, men til den jævla kjærsten din.
   Fy faen! at noen kan i det hele tatt finne på å si noe sånt. Jeg mener hallo, jeg begynte å tenke om noen faktisk tenker sånn om meg, at jeg ikke er pen fordi jeg ikke veier under 50kg. Du som er så flink med mennesker og dyr, hvorfor lar du DIN kjærste si noe sånt, han burde faen meg unskylde seg i et inlegg der hvor HAN forklarer og ikke du. Tenk på ikke bare jentene, men også kvinnene som ser dette. Tenk på de jentene som ikke er sikkre på seg selv.
   Du snakker om markedsføring og PR, drit å dra! Hvis det er sånn man vil “reklamere” seg selv så bare, nei. Dette er mest ment til kjærsten din, og deg hvis du faktisk velger å støtte han.
   Bare gi faen.

  252. Hei du!
   Må innrømme at jeg er en av de som forhåndsdømmer bloggere, og ler litt inni meg av alle småjentene som velger å blottlegge hver minste detalje i livet sitt. Og du er jo som du selv sier; popular og dukker opp overalt. Men, så forvillet jeg meg innpå dette innlegget – og må bare si at jeg ble positivt overrasket og kunne ikke vært mer enig i argumentasjonen din og ikke minst ærligheten din. Lets face it, bloggen din er businessen din, og markedføring er en sentral del. Basic rules of business! Du står for det du gjør, men dessverre så kicker jantelov-norge inn og ethvert mennesker som skiller seg ut på noen som helst måte må bøte med det. Så lenge man ikke skriver noe som sårer andre så skjønner jeg rett og slett ikke hvorfor det er så mange ‘hatere’ der ute. I mine øyner er de feige mennesker som gjemmer seg bak en skjerm og ikke har bedre ting å gjøre på enn å rakke ned på andre.
   så, det var det, fortsett med ‘markedsføringen’ din =)

  253. Og lykke til med og vinne tilbake lesere!
   Kommer aldri til og ta deg alvorlig igjen…haha…:-)
   Have fun med hasjrøykinga og markedsføringen.

  254. Les bloggen din innimellom, og til og med Æ kan si at du har forandra dæ til det verre, og det bare på nånn uke. Håpe du tar til vett snart. Du har nok mista ENDA en leser, av prinsipp. Det her e for dårlig.

  255. Woow, så du har løyet om at du bryr deg og dyrevern og at du har blitt mobbet og vært deprimert.. Bra jobbet… Er litt sjokka nå… Har vært fast leser leenge, og det innlegget her er faktisk det værste jeg har lest noen gang fra deg..

  256. ENDELIG viser du ditt sanne jeg! Herregud dette har jeg ventet så lenge på og til og med bedt deg om mange ganger i tidligere kommentare, å droppe den acten du har drevet med. Bare innrømme at du er en bedriten person som bruker dyrevern og lignende for å prøve å fremstå som god og “reflektert”, mens du egentlig driter en labg faen i det. At du er overfladisk og akkurat like lite reflektert som det ofte har lyst igjenom. Endelig viser du ditt sanne ansikt, som ja er opperert i alle kanter og som reflekterer det som er på innsiden, en diva som kun og da mener jeg kun bryr seg om seg selv. Takk Sophie for at du endelig bare kaster dyrevernervegis fasaden og sier det som det er, du skriver kun om det for å vinne ansikt og “love” fra de som ikke klarer å se gjennom den meget tynnslitte greia der. ENDELIG. Dette er det mest bedritne og samtidig beste du noen gang har lagt ut. Fordi du blåttstiller deg, du viser den ekte deg, den du alltid har prøvd å overbevse folk om at du ikke er. Nå kan du bare slutte, nå kan du bare vær den ekte deg, ikke den “liksom dype liksom reflekterte veggisen bla bla bla”. Blir meget spennede å se om du nå vil forsøke å ro deg tilbake til det tøvet eller bare være den du viser her.

  257. Jeg har vært fast leser av deg i lang tid og jeg har ikke fulgt deg fordi du har valgt de “riktige” tingene å skrive om, men fordi du har virket som en snill, god og jordnær jente. Men må si meg enig i hva andre kommenterer her, denne Robin figuren har virkelig forandret deg som person.. Trist å se..

  258. Jeg tipper du og kjæresten sitter å ler nå når dere leser gjennom reaksjonene. “God på markedsføring”? se på alle de andre bloggerne som har nådd suksess, Ida wulff, livingdoll, ulrikke Lund, nettenestea også videre, som har gjort det med verdighet. Og som folk liker å har respekt for. Er det virkelig verdt det for spenn i kassa når du går rundt i Oslo og du vet at alle folkene rundt deg hater deg? Folk ler bak ryggen deres fordi dere er patetiske. Lykke til med å dra ut på byen i Oslo, hvis du tørr da, etter dette

  259. Dette har jeg no forstått lenge. Så synes ikke dette var noe overaskelse. Synes FAKTISK du modig som tørr å være SÅ ærlig!! Det er det ikke så mange som risikerer!

  260. Unnskyld meg, men dette innlegget her syns jeg bare var tåpelig. Greit nok at det ikke var seriøst, bla bla bla. Men, du sier da alså indirekte at man kan rakke ned på f.eks vekten til jentene, og si all slags mulig dritt BARE for markedsføring? Hva slags verden er det vi lever i? Du har provosert for markedsføring, men hentet deg inn igjen med dyrevern, mobbing osv.. Les om igjen hva du skriver, så ser du hvor galt i det hele tatt høres ut. Du har tapt deg på dette innlegget, og jeg kjenner deg ikke, men jeg tror oppriktig at du ikke hadde vært slik uten den overfladiske typen din. Du er helt sikkert glad for at jeg kommenter sånn som jeg gjør og at du provoserer meg, så værsågod, congrats too you.

  261. Ikke bare med denne situasjonen, men tenk å være Sophie – Elise akkurat nå. Folk sitter foran en dataskjerm å dømmer andre. Vi alle har rett til å utdype hva vi mener om saken ja, men vi kan for faen spare oss for all dritt pratet direkte til henne. Vi alle er forskjellige og hun prøver å forklare situasjonen fra sin side. Har noen imot det så er det greit å kunne utdype seg det på en ordentlig måte, men la personlige ting i livet til folk slippe å komme ut på denne jenta og alle andre det måtte være. Folk sliter bra med seg selv for å si det på den måten. Jeg sier meg ikke enig i alt som står på innlegget men hun har noen poeng også der! Men hun er tøff som tør å stå fram å si hva hun mener og prate ut om akkurat det. Stå på Sophie

  262. Har lest bloggen din nesten siden starten og har likt det meste og har flirt av leseran når de har blitt provosert, æ har syns du har vært rå og awesome, Sophie. MEN DETTE! Seriøst! Når æ leste dem her setningan så æ hvor my du har tapt dæ. e det mulig? Selvfølgelig blir folk provosert, det er rett og slett kvalmt! Jævla dumt valg av begge to, spesielt Robin. Makan te fyr har æ ikke nesten ikke sett, du må gjøre meir enn å donere bort møbla og redde kattunga for å få vinne tebake leseran no. Takk for mæ.

  263. Bruker å klikke meg inn på bloggen din hver dag og har vært leser i flere år, men hva faen har skjedd me deg i det siste? Robin virker som en dårlig innflytelse på deg…
   Ta deg sammen, Sophie!!

  264. “Flaks at jeg veier 43 kilo” hva faen hahahha, såklart du veger 43 kilo når du knappe er 150cm høg og eier ikke noe muskler.. LOL! Går ann å veige 60-70 kilo og fremdeles være slank, har du noen gang hørt om kroppstyper eller?

  265. Takk for at du endelig, etter all denne tiden, har klart å være ærlig. Takk for at du avslørte deg som den fake bitchen mange allerede hadde en aning om at du er. Plis ha deg vekk fra bloggverden og la folk som faktisk bryr seg om noe annet enn kun seg selv, få komme til uten at du suger til deg all oppmerksomhet som et svart hull av tomhet.

  266. Ler litt av reaksjonene, samtidig som jeg også skjønner dem. Jeg ler av at folk ikke forstår at hele den “jeg veier 43 kg”-greia var en spøk. Jeg ler av at folk vræler “MOBBING!!!!” så fort Robin sier at jenter over 50 kg ikke burde vise seg på stranden. Tror enkelte må slå opp ordet ‘mobbing’ i ordboken, for her misbrukes det voldsomt.
   Det jeg derimot IKKE ler av, og som jeg synes er både provoserende og helt forjævlig, er at du tydeligvis ikke bryr deg om dyr i det hele tatt, og at du synes mobbing er ok å spøke med.
   Jeg gidder ikke si “der mistet du en leser”, for jeg stikker nok trynet innom i ny og ne, men hele mitt syn på deg er totalforandret etter dette innlegget.

  267. DETTE var lavmål av deg smSophie! Trodde virkelig så mye bedre om deg, men alt ble tydeligere nå.. Overfladisk og selvopptatt – det er det eneste du er!

  268. Du skriver som en trettenåring og viser at du er like moden som en og.
   Nei, det var slemt mot trettenåringer, de fleste jeg kjenner på den alderen er svært mye mer moden enn du er.

  269. Utrolig skuffet over deg nå. Har du hele den tiden her ‘brukt’ dyr for å ‘vinne’ tilbake leserne dine? Seriøst?.. Dette var lavmål av deg. Virkelig.

  270. SE PÅ DENNE:
   https://www.youtube.com/watch?v=j94-TLKPhmE#t=779
   Dette er en gammel videoblogg av din, hvor du har spørsmålsrunde, se på 12:51, og da får spørsmål om “hvilket forhold har du til dyr” også svarer du med “Unnskyld at æ sier det, men æ liker ikkje dyr”
   Det er tydelig at du egentlig bare gir faen i dyr, og bruker det som et slags image og for å “vinne tilbake” lesere (slik som du selv skrev på dette innlegget) Alt for å tjene penger vettu.
   Det er rett og slett kvalmt.

  271. Jeg har lest bloggen din i 4 år. Jeg har lest hvert eneste innlegg og når folk har prata dritt om deg har jeg bestandig beskyttet deg og sagt at du er flink og omtenksom spesielt når det kommer til dyr. Jeg er selv vegetarianer. Du skriver alt på en fin måte som er lett å forstå. Men nå er jeg så skuffet. Dette innlegget var ikke bra. Dette er lavmål og jeg trodde at du var bedre enn dette. Jeg forstår at du vil vise oss bloggverden men dette ble for MYE. Jeg føler meg lurt,skuffet og trist. Jeg er ferdig med denne bloggen. . .

  272. Det flotte er at alle idiotene som har fulgt bloggen din nå endelig ser hvor utrolig falskt, umodent og idiotisk det faktisk er.

  273. Blir lite jenter på stranden framover hvis vi skulle fulgt disse “rådene” og absolutt ingen jeg ville funnet attraktive. Med mindre du er veldig veldig kort så vil jeg si du er på grensen til undervektig hvis du ligger under 50 kg. Hvis du i tillegg tar vare på kroppen din så er sannsynligheten stor for at du da også er over 50 kg.
   Så må dere gjerne kalle dette her en spøk. Problemet her er jo at det er svært få,nesten ingen som ler av spøken. For ja den er nokså smakløs.
   Når det kommer til markedsføringsbiten. Vi er nok uenig her også. Men hvis du skal markedsføre deg selv, så vil det vel i lengden lønne seg å gjøre det i en positiv kontekst? Altså dere har sikkert tjent FETT på dette her. For folk leser det jo. Fet lønningssjekk i posten neste måned.. Men skadevirkningene av dette er jo ikke helt bra.
   Så bygg dere opp en sunt image, ett godt image istedefor å leke med den psykiske helsen til FRYTEKLIG mange unge jenter.

  274. “Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående.”
   Jeg håper denne svært så avslørende erkjennelsen får bred omtale: her har du vist hvem du egentlig er!

  275. Men Sophie da, er det verdt å såre folk for å få markedsføring ? Virkelig ? Selv om du kommer ut litt senere og sier det var kødd, så har du fortsatt påvirket noens liv negativt i en god stund, og de tankene som er i hodet til den personen forsvinner ikke selv om du sier det er kødd litt etterpå.
   Du begynner å bli litt lost.

  276. Dårligste bortforklaringsinnlegg jeg har lest. Det er absolutt INGENTING i de “guttas” innlegg som indikerer at de fleiper. Tvert i mot fremstår innlegget med seriøsitet. Mulig noen trenger et kurs i hvordan man skriver et innlegg som er ment som “morsomt”? Måten de formulerer seg er ren mobbing og kan faktisk skade andre mye mer enn korttenkte folk kan forstå. Mulig disse “gutta” er pene på utsiden, men de fremstår som ekstremt stygge på innsiden.

  277. Jeg har vært en fast leser i mange år, og jeg har støttet deg og sagt fine ord om deg når de i rundt meg har kalt deg blond og dum. Jeg kjenner jeg nå er veldig forbanna, og vekt er noe man absolutt ikke skal tulle med for å markedsføre sin egen blogg. Dagens verden er SYK, og jeg vet at det er mange jenter som tok dette “stuntet” tungt! Nå mistet du meg som fast leser..

  278. Dit image er at du er provoserende? I hvilken fantasiverden lever du da? Om du er provoserende er opptil hvert enkelt menneskes reaksjon på deg, du kan ikke bestemme at andre skal se deg som provoserende. For meg fremstår du tvert i mot som patetisk som trenger andres oppmerksomhet for å i det hele tatt føle noe som helst bra om deg selv. Jeg synes faktisk bare ekstremt synd på deg.

  279. “Slutte å ta seg nær av det”
   Det er ikke så lett for en med dårlig selvbilde/selvrespekt skjønner du vel.

  280. Noe jeg ikke skjønner er hvordan det går an og bli så dumme, sorry til alle dere som ikke skjønner de to innleggene, det er ikke deres feil at dere er noen inkompetente idioter. Prøv og les mellom linjene, seriøst er det bare fjorten år gamle jenter og cherry gutter som leser denne bloggen?
   Jeg blir ikke provosert av det denne jenta skriver halvveis så mye jeg blir av alle de idiotiske kommentarene.
   Innlegget til guttene er skrevet for og lage oppstyr rundt et tema, noe de fikk til jævla bra, de mener selvfølgelig ikke at jenter over 50kg ikke burde få gå på stranda!
   Og ja Sophie “vinner” tilbake lesere med dyrevern det kalles og holde seg på topp, og selge seg selv og underholde, kall henne fake eller hva faen dere vill, men sannheten er at hun er ikke mer fake enn noen av dere.
   Nå har jeg fått ut meste parten av det jeg hadde på hjertet jeg håper noen leser dette og kanskje begynner og bruke hue!

  281. Haha, skulle til å kommentere min mening rundt dette, da jeg trodde alle kommentarene skulle være positive (av en eller annen rar grunn??) Men ser jo de fleste har samme oppfatningen av saken, deg og han guttevalpen.

  282. at dere gidder…fatte dere ikke at jo flere slike innlegg som det her jo mer oppmerksomhet som igjen gir mer penger..at ho blir utnyttet av dn ekle svensken får jo bli hennes problem.desuten…virke som noen er misunnelig på at ho veie 43 kilo. omg…kropp som en jentunge.er det noe og se opp til;) skjerp dere! det er jo akkurat dette ho vil.

  283. Æsj blir kvalm. Det er normalt å veie over 50. Skjønner meg ikke ossen du har blitt. Men men, har aldri likt deg uansett. Fortjener å miste lesere etter dette innlegget..

  284. Merkelig at du avslutter med at folk ikke skal bry seg så mye om hva andre sier. Jeg har faktisk aldri lest din blogg men hørt at du tidligere har blitt mobbet. Hvis DU ikke bryr deg om hva andre mener, hvorfor har du da totalt endret utseende, gått fra å være en “stygg andunge” som ble mobbet, til å totalt endre utseende for å tilfredsstille, operert det meste og ende opp som en dårlig parodi på en glamour modell..? Noe sier meg at du bryr deg VELDIG mye om hva andre synes, og når du støtter opp om slike idiotiske utsagn som han har uttalt, er du faktisk en mobber og selv!
   Når det er sagt så har jeg ikke sett innlegget men lest overskriften på VG om hva han sa, men tenker at jo hvem I huleste bryr seg om hva en idiotisk pingle av en svenske, som itillegg SMINKER seg og går med dypere utringninger enn damer sier!??! Det er bare latterlig at VG I det hele tatt gidder å skrive om det tenker jeg.
   Lykke til med forholdet deres, det virker absolutt som dere er perfekte for hverandre!

  285. Jeg kommenterer igjen, jeg, da dette innlegget fortsatt provoserer meg til de grader. Antageligvis sitter du hjemme og ler sammen med den tilbakestående kjæresten din av alle kommentarene ovenfor, selv om hele norges befolkning egentlig skulle ønske du hadde det helt jævlig akkurat nå. Jeg har aldri ønsket et menneske vondt før til nå.
   Jeg prøver å holde meg saklig til enhver tid, men når du presterer å skrive en nesten a4 side som kun inneholder usaklige utsagn og meninger, vel, da får du nesten bare tåle det. Jenta mi, du er type en halvmeter høy og veier 43 kg. Du har proppa trynet og kroppen din med alt slags fake materialet som finnes. Er det noe å være stolt av? Det tyder jo på at du i utgangspunktet synes at du er var så stygg (dog du så langt bedre ut før enn hva du gjør nå) at du bare måtte ta noen tak.
   Måten du noen ganger prøver å virke så voksen og ordentlig på, forså å gå over til den langt mer barnslige og usaklige siden av deg, tyder jo på at du sliter med en type schizofreni, eller personlighetssplittelse (nei, det er ikke samme diagnose, men det vet vel du? ;))
   Håper søvnen har blitt tatt i fra deg, at marerittene bare smyger seg innpå deg og gir deg noen helvettes dager. For akkurat DET fortjener du.

  286. Du vil fremstå med gode holdninger hva angår dyr og skal liksom bekjempe mobbing. Men fortsatt bruker du skinnveske, sminke testet på dyr osv. Den dobbeltkommunikasjonen du sender ut, har gjort meg veldig usikker på hva du egentlig står for. Men når du nå faktisk også går ut med, og er med på å le av mobbing av jenter over 50, har du tapt. Stort!. Ikke kom å fortell meg at det var en spøk. DU av alle som virkelig forstår dette med hvor sårt mobbing er, DU som har så stor påvirkningskraft, DU burde skjønne at enkelte ting skal man passe seg for å kommentere. Hadde jeg vært deg hadde jeg tatt avstand for slike utsagn, fordi det er utrolig lavmål. Jeg skal holde meg for god til å fortelle deg hva jeg faktisk synes om deg og din selvtillitt…. Du har mistet noen lesere nå, og nå har du også mistet enda en til!

  287. Hei Sophie,
   Første gang jeg leser din blogg, men dette er bare feil… Er sammen med en jente som er tynnere / samme size og bedre en deg (42kg hvis du lurer)
   Sorry, men skulle ikke tatt meg 5kr å klint ned han på by`n. Mere selvoppptatt og klein fyr skal du lete lenge etter…. Håper du mister mange lesere for dette innlegget.

  288. Haha folkens, dere er helt sinnsyke i hodet.. Hvordan går det an å legge seg så jævlig mye opp i hva andre gjør.. Få dere et liv, og prøv og forstå at dere mobber mye mer enn både Robin og Sophie elise med måten dere skriver på 🙂 voks opp

  289. herregud det handler ikke om 50 kg dramaet i det hele tatt, det handler om hvor utrolig kvalmt du uttrykker deg i dette innlegget!!! sykt, virker ikke som om du gir en blanke faen i leserne dine sålenge du får den oppmerksomheten/PR du vil ha.

  290. Heldigvis 43kg?
   Jeg er HELDIGVIS! 39kg!!!!!Hvor mye skal jeg gå ned for å se frisk og sexy ut? Im on my way to look smashing!!! Siden jeg har en så perfekt vekt så kommer vertfall ikke kroppen til å få mangler, organene kan heller ikke svikte når jeg er så perfekt!
   You go girl! Oppfordre folk til spiseforstyrrelser er bra! Da kan alle gå på stranda 😎👍

  291. Karoline : hun har tidligere sagt at hun ikke bryr seg noe særlig om dyr. Det er bare PR når hun gjør det og dyreforsøk bryr ho midt i ryggen.

  292. Flott å oppfordre til vekttap og kroppspress ved den tankesløse overskriften da.
   Du har tapt deg som rollemodell. Har vært fast leser i flere år, og egentlig alltid tenkt godt om deg. Men dette går faktisk ikke an. Skjønner ikke at du ikke tenker lenger når så utrolig mange norske ungjenter ser opp til deg. Dette er så skuffende og kvalmt, jeg blir trist.

  293. Ps. det å komme med ignorante uttalelser er ikke å være god i markedsføring, bare ren og skjær idioti. Helt sykt at du stiller deg bak disse uttalsene, hadde trodd bedre om deg. Fra i dag slutter jeg å klikke meg inn her, oppfordrer alle til å gjøre det samme. Ikke hype denne ekle fyren.

  294. Anonym: Da synes jeg det er trist at hun gir folk feil signaler kun med penger for øyet.
   Michelle: Det er ikke mobbing å si i fra at andre er med på mobbing – det er å stå imot mobbing. En person med så mye makt ovenfor andre unge jenter, burde virkelig fremstå med gode verdier og holdninger. Noe hun prøver, men det virker dessverre som om at det ikke er helt ekte.. Jeg tror folk reagerer så kraftig fordi hun selv arbeider mot en rekke ting hun ikke selv står for – altså hun virker fake.

  295. Det var bare en spøk..
   Bak enhver spøk ligger det et snev av sannhet. Med så mange lesere som du har, skal du være forsiktig med å dra en spøk. En spøk misforstås veldig ofte. Man trenger kun tre personer rundt seg for å være nesten garantert at en av de ikke er med på ens egen tankegang.
   Det er ikke det at folk er naive eller mindre begavet som gjør at de tror på det som skrives eller sies, det er fordi de har tilitt til mennesker. Og det skal du vakte varsomt, uansett hvilket rom du beveger deg i, om det er på blogg eller i private sammenhenger. Når man spøker for mye, mister man troverdighet. Kommunikasjon, enten i skriftspråk eller tale, er det største virkelmiddel vi har for å nå/forstå hverandre.
   Om det må lyves om sensitive ting for få flere tilhengere, da utviser man disrespect for andre mennesker/leserene sine. Men koste hva det koste vil bare du får mer penger på konto, eller? Det er desverre innstillingen mange har.
   Jeg tror såvisst at det var en viss sannhet i det at de over 50 kg ikke har noe på en strand å gjøre. For hvem vil utgi seg for å eie en mening de ikke har.
   – Jeg vil i så tilfelle spørre, hvem har det største problemet her; de som er normalvektig (50 kg) og oppholder seg på stranden, eller de som ikke klarer å se normale folk oppholde seg der. Det er ganske skrudd. Noe galt har skjedd underveis.
   Denne type holdninger/verdier er farlig. Vi tror vi lever i et fritt samfunn og grøsser når vi hører hvordan folk hadde det før, hva de ikke kunne tillate seg å gjøre, et samfunn full av “du kan ikke, må ikke, skal ikke”. Vi rister på hodet av samfunn som undertrykker mennesket, og da særlig kvinnen.
   Dette er ikke bedre, vi finner bare andre arenaer å gjøre det på. Men like fult skaper vi et ufritt samfunn, et samfunn hvor folk føler det er mye de ikke kan. Friheten blir altså innskrenket.
   Dette som du nå forsøker å bortforklare som en spøk, ja endog hjelpe typen din med slik at han får mer klikk på blogg, er også et glimrende eksempel på hvordan holdninger skapes og utvikles, og vokser seg enda større. Fordi du har påvirkningskraft i regi av bloggen din.
   Vi er alle med på å skape samfunnet, og vi har alle et ansvar. Velg verdier og holdninger med omhu, de viser hvordan du ønsker å fremstå.

  296. “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv.
   – Da vet vi at du egentlig aldri er noe ærlig. Alt er fake for at du kan tjene litt cash i løpet av måneden. (det er faktisk noen lesere som liker bloggen din derfor, men vis det bare for å vinne oss så kan du egentlig bare drite i)
   I tillegg så kan man ikke smamenligne guttehøyde og kvinnevekt. Kvinnepress har vært en del av samfunnet veldig lenge. Mange jenter sliter med spiseforstyrrelser på grunn av utsendepress. Det er faktisk ikke akseptabelt selv om det er “markedsføring”. det finnes andre måter å få oppmerksomhet på.
   Er det ikke bedre å ikke få noe oppmerksomhet enn å få oppmerksomhet for nye så jævlig????

  297. Det er bare flaut at de i det hele tatt trykker det dere sier, dere er jo helt på jordet og ikke i nærheten av virkeligheten noen av dere. Ingen av dere er pene, bare falske og full i kjemikalier. Hvem vil se seriøst på dere til å ansette dere i en vanlig jobb, INGEN. Så fortsett med den lamme bloggingen der de som vil kan lese,resten av oss i landet driter i hva dere skriver, så lenge dere holdere dere på bloggen deres. Jeg er drittlei av å se dette andenebbet ditt. Stakkars foreldre sier jeg som har oppdratt noe så ufordragelig som deg.

  298. Har alltid syntes du virket søt og smart. Men dette innlegget var ikke smart, og kommer til å hjemsøke deg i mange år, man ser selv hvordan de nøytrale leserene reagerer. Huff, men du lærer nok av dette også.
   Ps: Om man røyker (weed) og har mentale problemer (det vet du best selv), i så ung alder kan det gå riktig så dårlig oppi hodet, jeg bare advarer dere 😛

  299. Og med det får Sophie Elise det akkurat som hun vil 🙂 Fortsatt på topplisten på blogg.no med 71636 lesere etter at dette innlegget har ligget på nettet i ca 12 timer.

  300. Du er så jævli PR-kåt at jeg har ikke ord! Det du skriver er at du bruker dyr og mobbing til din egen jævla fordel! Håper du skjønner at du har mistet ekstrem mange lesere, det skal mye til for å vinne dem tilbake denne gangen, du vet, den markedsføringen din forfalt ilag med dette innlegget!
   Og sånn PS. Fortell kjæresten din at han har kuk, for jeg tror ikke han er klar over det selv!

  301. Du er så jævli PR-kåt at jeg har ikke ord! Det du skriver er at du bruker dyr og mobbing til din egen jævla fordel! Håper du skjønner at du har mistet ekstrem mange lesere, det skal mye til for å vinne dem tilbake denne gangen, du vet, den markedsføringen din forfalt ilag med dette innlegget!
   Og sånn PS. Fortell kjæresten din at han har kuk, for jeg tror ikke han er klar over det selv!

  302. Mammatilmichelle har mange lesere og hun har bare positive innlegg.
   Det er ikke noe unnskylding.
   han er en drittsekk. ferdig med saken

  303. Jeg håper virkelig oppegående mennesker tenker over hvilke bloggere de skal støtte oppover på “topplisten”. Mennesker som dette har ingen ting på den listen å gjøre. Dette er virkelig en skam å lese, og jeg håper at flere av dere gjør som meg å slutter fra i dag av å besøke denne latterlige bloggen. Alt som skrives biter dere på, og dermed når både Sophie og Robin sitt mål. De vil provosere, og dere faller som fluer. Dette var siste gang for min del.

  304. 0-1000 på 3 sekund.
   så raskt irritert ble æ, å det e helt greit, for heile poenge va jo å gjøre folk opprørt.
   for mæ handle det ikke så veldig mye om at det innlegge ble skreve, men det e måten du sett på nu sophie, å beskytte den lille valpe din , vest du ikke ville bli drægd inn i det dær, så e det bare å snu ryggen til å si kiss my big ass.
   du har bestandig valge, å da irritere det mæ at du sett å skriv som om du ikke har noe valg..
   robin å whats he`s name va de som dreit sæ ut langsgående , det e dem som skal skjemmes, for å skrive nokka sånt bære for å bli sett, å for å få status, det e så domt, men istede for å la det ligge så skriv du et helvettes langt innlegg om at det va en spøk å useriøst, uansett kor useriøst det nu enn va så blir det tatt hardt på av folk på grunn av at folk ikke e under 50.
   å det gjør så ont å tenke på at det e så mange som kjem t å tænke sæ om før de fær på stranda på grunn av innlegge hannes, sæll æ ville ikke ha forn på stranda om æ veste at du å han va der, æ e ikke no slank modell nei, æ har godt med polstring rundt mage,lår å rompe, men æ gir mæ nu helvette i ka folk sir, for æ har det bra med mæ sjøl, men det skal ikke være sånn at man skal sette å bekytte sæ sjøl 24/7 på grunn av litt ekstra polstring rundt mangen eller låran, sophie du sett her å beskytte han istede for å si helt ænkelt å ærlig at det va rett å slett ufint av han å skrive et sånt innlegg, om du ikke mene det samme som ble skreve på det innlegge da? e det rar folk reagere på dæ ? du e jo usikker på dine egene meninge tydelig, ene øyeblikke e dyr så viktig å i det andre så sir du at det e kun for å gjøre åss blid at du skriv de , ja dokker e kjæresta men har dokker laga kontrakt om at dokker skal ha samme meninge ?
   det ble endel surr fram å telbake akkurat nu men poenge e detta: Kem e du egentlig? å alt du legg ut e det faktisk det du mene eller e det bull shit for å få oppmerksomhet å bli sett. tenk litt på denna neste setninga :
   ?It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.?
   det lønne sæ alltid å være sæ sjøl å være ærlig, å ikke kom her å si at du har vært 100% ærlig for det e jo tydelig at du ikke har vært. ærlighet varer lengst. men det finns åss grense på kor mye ærlighet du skal dele med resten, det betyr ikke at du skal lyge men la vær å gi meninger om hvordan folk skal se ut for at du skal ha det bra.
   people are beautiful.
   Not in looks.
   Not in what they say.
   Just in what they are.?
   nu orke æ ikke å skrive meir, å æ orke mest sannsynlig ikke å lese bloggen din meir heller, for nu vet æ ærligtalt ikke ka som e sant å ka som e bullshit, men lykke til sophie, trur verkelig du treng den om detta fortsette.
   🙂 ja å æ valgte å være annonym ikke fordi æ e redd for å si kem æ e, men fordi ei æ ikke orke å sette navn på meininga mi.

  305. Elisa : eneste idiotene her er de som fortsatt er fans av ei som klart har sagt tidligere at hun ikke er noe glad i dyr og idiot-fans totalt ignorerer det når hun gjør sine pr-stunts

  306. Så du mener at alle disse innleggene om mobbing, dyrevern og alt dette har du bare skrevet for å “vinne” tilliten til lesere? Så det er faktisk ingen som vet om du virkelig bryr deg om disse tingene eller om du bare skriver om dem for å få flere “fans”? Det er det du sier, og hvis det er sånn virkeligheten er så er jeg utrolig skuffa over deg.

  307. Kommer aldri til å lese bloggen din igjen. …
   Du er frekk og ikke mist bare falsk inngen ting er ekte med deg… håper du bruker den lille bonde hjernen din fornuftig snart…..bay bay…

  308. Leste for første gang “om meg” linken hennes.
   Hun skriver som et barn xD skrivefeil overalt xD selv der!

  309. God markedsføring handler ikke om å få flest mulig kunder inn i butikken for enhver pris. Villeder du kundene, slik du her innrømmer at du gjør, vil svært få legge igjen penger. Det du snakker om er PR, en liten del av markedsføringsfaget.
   Uansett, jeg skjønner jo nå hvorfor du alltid faller igjennom i dine dyrevernsengasjement. Du bryr deg jo egentlig ikke. Dette skuffer meg veldig, for du har så og si vært den eneste bloggeren som har valgt å bruke din makt til å påvirke unge mennesker til å bry seg mer om dyrevelferd. Nå bruker du den istedet til å fremme en holdning om at målet helliger middelet, uavhengig av hvem man tråkker på. Håper du rydder opp i dette, legger deg flat og drar dine egne verdier opp igjen fra hvor enn du har begravd dem.

  310. Interessant at folk anklager deg for mobbing, men likevel tar seg friheten til å skrive masse dritt tilbake. Sier vel mest om dem.

  311. Emma: Jeg er helt enig. Jeg har lenge lurt på dette som handler om ting hun kjempe for, men overhodet ikke klarer å følge. Også har jeg lest kommentarer fra folk som sier ” skjerp dere, ingen er perfekte, hun gjør feil som alle andre”. Problemet er, til eksempel, når hun faktisk snakker dritt om folk som bruker pels, også bruker hun skinnveske og viser frem på alle bilder. Jeg har lenge lurt på dette, og nå forstår jeg også. Det handler om penger, penger, penger. Og dette kommer ikke til å vare evig for frøken Sophie. Jeg bare håper leserne hennes som tilber henne klarer å se dette… og ikke lar seg påvirke så ekstremt mye. For dette er ikke sunt..

  312. “Dere må lese hele innlegget da !!! ”
   Det må du også. For du leste tydeligvis bare de to setningene.
   Hun har også tidligere sagt på intervju at hun ikke er noe særlig glad i dyr, så hele “dyrevern”-greia hennes er PR-stunt

  313. er det mulig? jeg får helt vondt inni meg av å lese kommentarene dere skriver. Pleier ikke å kommentere på blogger, men nå klarte jeg virkelig ikke holde meg unna. De virkelige mobberne her er dere. Hvis man virkelig skal bli påvirket av alt som blir skrevet på internett, hvertfall når det kommer til vekt og utseende, kan dere ikke skrive hatbrev til alle magasiner og fitnessblogger i hele Norge? Det er rett og slett ondt å angripe en ung jente på denne måten! Og tanken på at de fleste av dere mest sannsynlig er unge jenter som sitter foran pcen og klarer å skrive så forferdelige ting, det er det som er kvalmt! Og hvis dere er eldre finner jeg det helt uforståelig, med litt livserfaring vil man forstå dette innlegget side opp og ned. Så klart kommer man langt med å provosere, det er slik verden er blitt! Hvis dere blir påvirket i så stor grad av et slik innlegg, så skru av pcen og gjør noe annet. Da er det deres egen selvtillit det handler om, det er det dere må jobbe med. Ikke ta det ut over andre, tenk litt! Det er trist hvordan unge mennesker skal oppføre seg på denne måten, jeg blir virkelig utrolig trist

  314. Du har virkelig en lang vei å gå dersom du ønske deg opp og frem her i livet. Jeg har studert markedsføring og du kan ikke en jævla drit om det. Markedsføring handler absolutt om å nå ut til folket, men du gjør det på en helt feil måte. Du syntes det er rart folk kaller deg for “knulledukke, barbie” etc..?? Nei. Du markedsfører deg som en egoist og en stor tullebukk. Lykke til, Sopihe Elise!

  315. Hvis kjæresten vil skape reaksjoner ved å utale seg om noe så frekt, har jeg virkelig mistet respekten for deg. Den du er sammen med reflekteres selvfølgelig på deg. Det er en video av at han sier nøyaktig det som står skrevet. Så du kan ikke sitte og mene at han aldri har sagt det selv.
   Jeg håper du er naiv og forelsket, for en person som utaler seg så frekt, er ikke god.

  316. Helt enig med Emma. Nå fikk vi se hva slags overfladisk drittkjerring du er. Du har forandret deg ti å bli en care og patetisk person etter at du flyttet til oslo og ble sammen med robin. du virker ikke snill lenger heller. Du virker som en mobber, akkurat sånn som robin. Er det greit å mobbe andre for å få en populær blogg? NEI! Jeg vedder på at det var mange jenter der hjemme over 50 kg som ville spy opp maten sin etter å ha lest blogginnlegget til robin og kompisen og sett vgtv. Selvom de sier at de kødder og sier det kun for å få lesere, så er det ikke ok å kødde med sånnt. Det er faktisk utrolig barnslig, slemt og tragiskt. Men da har endelig mistanken min om at du egentlig ikke bryr deg om dyrevern vært sanne, fordi nå i det siste har det ikke virket som. Siden du har i den siste tiden begynt å bruke pels, skinn, botox, restylane.

  317. “Alt med blogg handler om image – mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg “vinne folk” tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående.”
   Rett og slett KVALMT av deg Sophie!

  318. Jeg har aldri hatt en spes begeistring ovenfor bloggere generelt. Sosialporno på et høyt nivå. Hvorfor det ekstreme behovet for å markedsføre seg til enhver pris? Synes i utgangspunktet at det er litt tragisk at man må gå ut å forsvare en liten drittgutts uttalelser, som igjen viser liten eller ingen sosialevne. Og til VG, hvorfor må jeg lese om det?? Trodde det var en seriøs avis. Kan jeg være så snill å slippe å lese om disse folka, eller så mister dere en leser.

  319. Anonym: en ung jente som bevisst tar disse valgene for å provosere og tjene penger………. regner med hun forventer dritt. Hun tjener penger på påvirkningen hennes, det er jobben hennes! Og nei jeg synes det er noe galt i å fortelle folk at det ikke helt blir akseptert å spille på andres følelser, og også moraler, kun for egen vinning. Ja det er hennes blogg og hennes liv, hennes meninger. Men når hun legger det ut på internett reagerer folk. Enkelte her skriver ting som de kanskje ikke hadde turt å si face to face, men mange her kommer med saklige innlegg om hvorfor det blir så feil å støtte mobbing.

  320. Kjære deg. selv om han ikke mener det, men sier ting for å få PR, oppmerksomhet osv, gjør det saken noe bedre?! Nei. Det vitner om mangel på intelligens, empati og sosiale antenner.
   Beklager, men dere driter dere loddrett ut. Vil dere være kjente for enhver pris? Kjente for å være dumme som brød? Det tror jeg ikke dere vil på sikt.

  321. Herregud.. jeg har alltid vært en av de som ikke helt vet hva jeg syns om deg, men nå er det nok. Jeg vil oppfordre folk her inne som faktisk mener at de har fått nok av bloggen til å ikke trykke inn hit igjen. Dess mindre lesere hun har dess lenger ned på blogglisten drar hun, og til slutt er hun bare glemt.

  322. Selv studerer jeg markedsføring, og kjære deg.. når du sier du er god i markedsføring fordi du har opparbeidet deg en blogg på bakgrunn av å provosere og kle deg utfordrende.. jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte, så jeg orker ikke. En viktig del av PR er forøvrig å beherske “damage control” hvis noe dras for lang vei i en feil retning, og med dette blogginnlegget nærmest angriper du din egen inntektskilde og dine viktigste interessenter, nemlig leserne dine. Ikke bra.

  323. Synes folk her skal lese litt mer nøye en gang til. Dette er jo klart og tydelig ler en unnskyldning for at folk har tatt ille oop. Har ikke lest noe avvdet andre hun har skrevet. Men hukbskriver samtidig i første stykket at hun ikke mente det hun skrev på den tia. Dere ser vel at hun er flink til å skape reaksjoner og markedsføre. For det første har hun jo fått masse dritt kommentarer fra alle dere som tydeligvis ikke kan tolke en enkel tekst, kom dere på skolen. For det andre, hvis hun ikkebvar flink til å markedsføre, hvordan har hun fått alle leserne da? Også pupoer og sminke, hvem tror dere dere er som dømmer andtr om hvordan de ser ut eller oppfører seg? Dette er helt feil folkens. Ble litt irritert og klarte bare læse de første kommentarene fordi dere kommer bare med piss. Les en gang til mer nøyaktig og se om dere ikke får mer utav teksten.

  324. Uff… Synd at du skrev et sånt innlegg. Å provoser gir PR der og da, på sikt e det sympatiske folk som vinn folket.

  325. Haha, synd d ikke går ann å like kommentarer her x)
   ‘Du har tapt deg’
   ‘Der mista du enda en leser’
   Osv…
   Men [email protected], får du cash i hånda av at jeg trøkker meg innpå? Har jeg angrefrist? x)

  326. Så kjekt at du har fått deg en sånn god venninne som du kan dele alt med da! Dele sminke, leilighet, skitne fantasier om gutter. Men nå må du fortelle venninna di at å si sånne fæle ting som at alle over 50 kg ikke hører hjemme på en strand, er latterligt og bare usmakelig! For da kan jeg si at alle gutter som bruker sminke, ikke hører hjemme noen plass!
   Og den fantastiske markedsføringen din, forfalt i det du la dette innlegget ut!

  327. Så kjekt at du har fått deg en sånn god venninne som du kan dele alt med da! Dele sminke, leilighet, skitne fantasier om gutter. Men nå må du fortelle venninna di at å si sånne fæle ting som at alle over 50 kg ikke hører hjemme på en strand, er latterligt og bare usmakelig! For da kan jeg si at alle gutter som bruker sminke, ikke hører hjemme noen plass!
   Og den fantastiske markedsføringen din, forfalt i det du la dette innlegget ut!

  328. Det kan ikke diskuteres om Robin er kjekk eller ikke? Are you kidding us? Det finnes faktisk (og dette vil nok overraske deg Sophie Elise) gutter som ser kjekke ut og ikke har på seg sminke i det hele tatt. Femikladden din ser heller litt skremmende ut og jeg vil ikke se han på strande fordi han forurenser badevannet med all sminken sin. Jeg vil bare se real men…:-)
   Hilsen Sandra 49 kg (og det er faen ikke pent).

  329. Så det er altså ok at han skrev det fordi det var ment som et PR-stunt? Hvis han behøver å oppføre seg sånn for å få oppmerksomhet og lesere er han det direkte motsatte av god i markedsføring.. for tro meg han er et produkt bare du vil ha. Hvis man skal se til bloggere med vett rundt markedsføring har man Fotballfrue og Cathinthecity som begge har dannet et online magasin rundt seg selv.
   Du har dessverre sunket noe utrolig siden du møtte Robin.. det er tydelig at du er lett å påvirke og den gutten har påvirket deg utrolig negativt.
   Håper du snart våkner opp og innser at den gutten ikke er den guden du tror, og det kan faktisk diskuteres om han er kjekk, din mening er subjektiv, den gjelder kun for deg, og de fleste av oss er svært uenig

  330. Da burde du virkelig vite hva markedsføring er. Ja, det handler om å sende et budskap til mottaker, noe provoserende han/du driver med, men det handler faktisk litt mer enn det. Lobbyister(et slags mellomledd), distribusjon, målsetting, organisasjon… sier disse ordene deg noe? Og skape reaksjon på usann fakta, er rett og slett propaganda, ikke markedsføring. Du er nok en smart jente, så gå heller på BI og lær grunnleggende fakta. Utnytt tida du har som ung og gjennomføre en utdannelse 🙂

  331. Nå må du dra Robin ut av skapet! Det er så obvious at han er homo. Det er helt greit å være homofil, men det er ikke greit å undertrykke hva man er.

  332. Hvis du sier du “tåler” kommentarer da lurer jeg på hvorfor du har på godkjenning på de? 🙂 Ser du ikke har godkjent min kommentar, kanskje fordi du følte deg truffet med tanke på at du også har kopiert blogger før?

  333. Flott at du i det minste innrømmer at du KUN skriver om dyrevern for å redde inn leserene dine.
   Du er så F_A_K_E og så overfladisk at det er til å spy av!!!!
   Der forsvant respekten for deg.

  334. Ironi eller ikke, både fra deg og han. Dette kan såre mange, og jeg føler meg inkludert i den kategorien selv. Det virker litt som at du forsvarer det han/de har gjort, og det synes jeg er veldig skuffende. Men, det er opp til deg om hvordan du vil gjøre det!

  335. Åherregud, faen å folk skal misforstå.
   Sånn som dere som klager over at hun sier at hun er god på merkedsføring, og sier ting som ”Hvem tror du at du er?”.
   Når ble det ulovlig å si at man er god til noe?
   Og dere som tror at hun skriver om dyrevern kun for å ”vinne folk tilbake” og sier at hun gir faen i sånt. Jeg tror hun mente det sånn at når hun har skrevet noe provoserende så blir det på tide med et innlegg om dyrevern, fordi det passer seg da.
   Også det at hun har operert seg og forandret utseende for at andre skal synes hun er pen osv.
   Kan jo hende at hun gjorde det mest for seg selv, for at HUN skal føle seg bedre.
   Mennesker..

  336. Om du veier 43kg bør du legge på deg. Girl, det er ikke pent. Former er pent 😉 noe du ikke har. (Bortsett fra falske pupper)
   Heller veie 60kg og ha former enn 43, og ha kropp som en 9åring.
   Og jo, det kan diskuteres om typen din er kjekk. Jeg synes han er stygg. Pusete type, halvveis transe, hvertfall ikke noe ekte mann. Men det ser du vel når du kommer over 14tiz perioden din.
   Og du ser ut som halvt and og halvt menneske. Med andre ord, DRIT STYGG! Restylane er fint, når man vet hvor grensa går. Du ser ut som et plastikk misfoster. Så egentlig burde ingen av dere kommentere andre. Du er falsk og stygg, typen din er metroseksuell og burde trene litt.

  337. kunne ønske jeg hadde adressen til alle dere idioter og sende et brev med kommentarene deres hjem til foreldrene deres, så de kan se hvor twisted hodet til ungene deres har blitt! 99% av dere hadde aldri turt å si noe slik face to face. SKJERP DERE FOR HELVETE

  338. Btw, grunnen til vg skriver “kjæresten til Sophie Elise” er fordi ellers ville INGEN vite hvem han er. Typen din er en taper som prøver å bli kjendis. Og “snittet” veier langt over 50. “Snittet” er kvinner i kvinnekropper, ikke småbarn i kropper like utviklet som en 9åring sin.
   Mennesker som deg burde aldri bli kjent. Du har så lav intelligens at det er helt sykt. En dag når dette blogglivet tar Slutt kommer du til å sitte igjen med ingenting bortsett fra en stygg ande munn.

  339. Nei, grunnen til at jeg trykker inn her er fordi du er et vandrende freakshow(utseende) og ekstremt dum. Ikke fordi “du kan markedsføring”:) for nei, det kan du ikke. Du har betalt andre for å hjelpe deg. Og det er ikke å kunne markedsføring.

  340. Mobbing er mobbing uansett hvordan du vrir og vender på det.. Innlegget hans er ikke greit og at du støtter det viser hvor blind du er. Våkn opp

  341. Det er faen meg forskjell å si at en gutt må ha et spesifikt utseende for at DU skal like dem, det er jo faktisk helt innafor, enn å si at jenter over 50 kg skal holde seg unna stranda? så han vil bare ha jenter på 14 år der han, er han pedofil? Dette kan ikke kalles for markedsføring og at han prøver å provosere frem lesertall, når han kun har 80 kommentarer på innlegget…..Og om han ikke mener det seriøst, hva er hensikten med å skrive det? ikke er det skrevet som et kåseri (google it), ei heller med et glimt at humor så jeg tror han mener det. kvalmt.

  342. sophie! Skjerp deg! At du i det hele tatt kunne finne på å forsvare han beviser bare hvor kvalm og falsk du er.
   Er det ikke flaut og si at du er 20 år og veier 43kg?! Har mer tro på at du veier en plass mellom 55-65kg 😉
   Ta deg en bolle og tenk litt!

  343. Jeg er veldig spent på “ro ro til fiskeskjær”-innlegget som kommer etter dette. Går sikkert 4-5 dager som vanlig også.

  344. Han trengte vell pr stunt for å få penger til en skikkelig fest! Han mener vell det han sier, han er jo å påvirket av media han også. Tv, blogger blader osv. Ikke noen bedre 19 åring enn alle andre. Han vill ut i rampelyset i kjedelige overfladiske norge! Tror ingen av oss har et liv når vi er avhengig av å lese en 19 årings fjortis blogg som underholdning i værdagen.

  345. Hvordan føles det å være så tom? Å ikke være oppriktig engasjert i noe som helst, annet enn å få oppmerksomhet?

  346. Kjære Sophie Elise.
   Jeg har lest bloggen din i mange år og har alltid fått et godt inntrykk av deg. Jeg fikk mildt sag bakoversveis når jeg leste dette innlegget der du forsvarer Robin. Om dette innlegget var kødd eller ekte kan faktisk være det samme. Enkelte ting kødder msn faktisk ikke med. Jeg selv er 22 år og lar meg ikke påvirke av dette, MEN du har en del yngre lesere som faktisk tar dette til seg og lar seg påvirke. Det er helt greit at du vil forsvare Robin, men synes han faktisk kunne ha forsvart se selv. Det er IKKE ditt ansvar å gå og rydde opp etter han. Og så klart blir du blandet inn, så lenge du blander deg inn. Og det er jo trossalt DIN kjæreste og det er DU som er kjent. Det blogginnlegget ble kjent nettopp på grunn av DEG!
   Det at du skrev at du måtte skrive om dyrevern og at du hadde blitt mobbet for å “vinne” tilbake leserne dine tok kaken. Det hadde jeg aldri trodd om deg. Jeg trodde faktisk du var mer oppegående og mer reflektert enn som så. Dette beviser bare hvordan du er som person og hva du har lyvet om hele tiden. Du har dessverre ødelagt for deg selv, Sophie. Lykke til med å “vinne” tilbake folket nå 😉

  347. Du sier at man ikke må ta ting så seriøst og ikke ta seg nær av ting? Hva faen gjorde du da du fortalte om hvor deprimert du var og at du ble mobbet? Du tok deg så jævlig nær av det du.. Skulle jeg sagt at “du sophie, hei! Voks opp a, du er så sykt nærtagende som ikke tåler mobbing” Du ser hvor feil det høres ut? Du har blitt et kvalmt menneske, Sophie. Jeg håper du en dag innser at Robin ikke er god for deg! Du er bare så i tåka om dagen.. Kom deg ut av det forholdet før det går riktig så galt med deg! Makan..

  348. Lo høyt da jeg leste innlegget om at du hadde blitt mobbet. Var det ikke sånn at du selv var mobberen? Vet en god del onskapsfulle ting du gjorde da du var yngre.

  349. Du er utrolig overfladisk og nedverdigende menneske som tenker kun på utseende og ikke personlighet. At det i det hele tatt er tillat for deg å vises er egentlig veldig dårlig gjort for du viser et dårlig bildet til alle yngre jenter som tror at utseende har alt å si. Og nå som du har blitt sammen med partysvensken har ikke satt deg i noe godt lys og jeg mister all respekt ovenfor deg. Du burde ikke få lov til å skrive mer.
   Prøv å finne til den ekte deg i stedenfor å være så falsk som du er. Det ligger sikkert et godt menneske under alt dette.

  350. Visst folk ikke har noe positivt å skrive til andre om andre eller om en sak, innlegg osv. Så LA VÆR Å SKRIV/KOMMENTER!!! Hjernedøde idioter!! Dette er direkte hetsing! Les innleggene og reflekter FØR Du bestemmer deg for å blande deg inn å skrive din mening! Ta dere en banan! La no stakkars jenten være i fred!

  351. Æsj jeg blir kvalm av deg. Typen din er ikke kjekk, han ser ut som en pinne som ikke har fått mat på minst 10 år. Han er ekkel, og det er jammen meg du også. Godt dere passer sammen ihvertfall 🙂

  352. Synes heller jenter under 50 kg burde blitt bannlyst fra stranden 🙂 Gutter med god smak vet at det er mer enn bare utseende og vekt som gjelder. Synd det er mange som er så overfladiske i dette samfunnet i dag, men sånn er det bare.
   Jeg ville nok blitt fysisk dårlig om jeg så skinntynne jenter på stranden!

  353. Jeg skjønner ikke hvorfor over 90% aom kommenterer på dette innlegget absolutt skal vri så jævelig om på det hun skrev. Hun skrev jo ikke noe galt?
   – Hun sa at det ikke var Robin som skrev innlegget, men enda så skal dere si masse dritt om han.
   – Hun sier at hun synes at kjæresten hennes er kjekk, noe jeg regner med at de fleste syns om kjæresten sin. Nei men da sier dere at han er stygg osvosv.
   – Dere sier at hun tydeligvis støtter mobbing, etterfulgt av stygge kommentarer om både henne som person og utseende hennes. Hvis du gjør sånn, blir ikke du en mobber selv da?

  354. Kan ikke diskutere at kjæresten din er kjekk? Get over yourself.
   Synes overhodet ikke han er verken søt, kjekk eller fin.
   For å være ærlig får jeg helt avsmak!
   Så kom deg ned fra den høye hesten din.
   Du er et helt vanlig menneske, Kanskje ikke du ser på det slik nå. Men en dag vil denne “berømmelsen” du har anskaffet deg med hjelp av operasjoner, falske vipper, løshår og PR-innlegg som rett og slett er helt hårreisende ta slutt!
   En dag må du stå på egne bein og skaffe deg en jobb. Og DET er ikke noe å diskutere engang, At blogging er ikke en jobb!
   Når den dagen kommer vil alle disse tingene du har solgt deg selv for komme å hjemsøke deg. Du må lære deg å bli mer ydmyk, Sofie!
   Ingen liker mennesker som er så selvopptatte.
   Det er skremmende å se hvor lite selvinnsikt du har.
   Jeg regner med at det ikke er noe du bruker mye tid på å reflektere over?
   Livet er mer enn designer vesker, sminke og VIP fester jenta mi.
   Jeg håper for din del at noen tar deg inn i varmen den dagen boblen du lever i sprekker. For slik jeg ser det så har du ingen solide grunn verdier.
   Du bryr deg egentlig ikke en døyt om de tingene du har gitt utrykk for heller, Noe som er bare falskt og umodent.
   Lær deg til å ta ansvar, STÅ for det du sier. Om ikke, så ikke lat som om du gjør det heller. Det er helt forkastelig!

  355. Jeg er nesten 30 år år, har fulgt bloggen din i mange år, men aldri kommentert her tidligere. Ja, du har vært barnslig provoserende, men du har hatt noen gode innlegg, med sterke reflekterte meninger godt over nivået på de på din egen alder.
   Men nå klarer jeg ikke la være å kommentere, at du skriver hvordan du holder lesertall, gjør at jeg mistet all respekt for deg. Jeg kommer ikke til å gå inn hit på ganske lenge, og jeg håper flere følger meg. Jeg kommer til å observere lesertallene dine på blogg.no, og jeg håper de synker. Det er forbrukerne som har makt, ikke du. Jeg håper flere følger meg i å ikke gå inn på bloggen til Sophie Elise de neste dagene, i en ren og skjær boikott. Og en demonstrasjon av HVEM som har makten, ikke de som mobber, men de som velger å avstå fra mobbingen – nemlig oss.

  356. Dette er et tema jeg ikke syns man burde “tulle” om, spesielt ikke i det offentlige.
   Det er så utrolig mange jenter som sliter med anorexia og bulimi, og dette er som å kaste rødsprit på bålet. Jeg selv har slitt med spiseforstyrrelser men har heldigvis tatt til vett. Jeg veier nå 60 kilo og er 176 cm. Se for deg meg veie under 50 kilo, jeg kunne ikke hatt bein i kroppen jeg da.
   Kom heller med en unnskyldning om du vil beholde leserne dine. Dette er bare rett og slett ufyselig, og ren mobbing.
   Det er helt greit å provosere, men det å hakke på en stor gruppe i samfunnet på den måten blir bare helt feil. Det sier mye om hvem både han, kompisen og du er – mobbere.
   Ironisk nok er mest sannsynlig et stort antall av dine lesere i nettopp denne gruppen, så nå har du skutt deg selv i leggen. Tenk deg hvordan en jente på 14 år som veier typ 56 kilo og har anorexia kommer til å reagere på dette, hun vil desverre begynne å sulte seg selv (stor sannsynlighet).
   Nå er det garantert flere som vil utvikle spiseforstyrrelser takket være dere, wow. Noe å være stolt over ja? Og den setningen der du skriver at du bruker dyreværn som en måte å vinne tilbake lesere, hva faen gikk igjennom hodet ditt da du skrev det. Særiøst, jeg er speechless.

  357. Jeg synes dette var et veldig trist innlegg. Det viser at du ikke helt skjønner hvor mye påvirkning som blogger du har på unge, uerfarne barn og unge. Og, at du i tillegg åpent innrømmer at du skriver noe du tror er politisk korrekt for å vinne tilbake sympati etter å ha skrevet noe som sårer eller påvirker negativt er grusomt å lese. Hvordan tror du at noen vil tro på deg etter dette? De fleste som tenker over dette innlegget vil vel konkludere med at du selger deg med hud og hår for oppmerksomhet og penger og at du fullstendig driter i andre og deres følelser. Jeg synes oppriktig synd på deg som ikke har følelser for andre og på grunn av dette mister så mye verdifullt i livet….

  358. Dette var jo noe for seg selv … Men hadde jeg bært deg hadde jeg ikke skrevet dette innlegget … Du støtter en mobber og snakker så varmt om han .. :/
   Dette tror jeg kommer til å gjøre så du mister en del lesere og nå kan du jo ikke skrive om dyremishandling for å få alle tilbake …

  359. En annen sak:
   Da jeg så videobloggen med deg og Robin var det lett å se at han analyserer ansiktet ditt, mens du flyter med og er rett og slett forelsket – så forsøker han å holde deg akkurat der. Og jeg ble skremt og tenkte at han her er med for å få PR, og man ser at han vet akkurat hva som skal til for å ha deg det han ønsker. Men jeg tenkte at du tror selv du er sterk og ikke vil la deg lure, men den dagen kommer, og det må du gjennom for å lære av det. Jeg jobber innenfor avlesning av kroppsspråk i f.eks avhør, og alle flaggene på han her kom opp. Han spiller. Dere har ikke den naturlige spontane dynamikken som to forelskede har sammen, DU har det, mens gjennom videoen ser man at han kontrollerer at du har det mot han. Han passer på å le der du fniser kjærlighetsfullt mot han, for å bekrefte det, før han vrir hodet bort igjen.
   Jeg vet at du mener du er så sterk at du ikke lar deg lure, men et ekte sterkt menneske ville ikke operert og fikset så mye på kroppen sin. Så du lar deg lure av at du tror du er sterk, og han vet akkurat hva han driver med. Det er synd, men en dag vil du se det selv. Jeg bare håper hjertet og srlvbildet ditt knuses for hardt av det.

  360. Oslo er ikke Harstad der alle kjenner alle, litt lettere å bli lurt der. Robin sier han ikke er homo, han er jo svensk så han nekter for å være noe han ikke vet hva er. Forsøk med er du bög, gillar du killar? Om han fortfarande nekar har du blivit lurad 😉
   PS: jenter under 50 kg? Sykt! Den som sier sånt gillar småpojkar se på alle gay fashion designers. Og så smink då uschhhhh.
   Som 90% sier her: siste gang jeg besøker bloggen og ikke prøv å sytover at alle er så slemme, mobbere får negativ oppmerksomhet = karma is a bitch

  361. Det skumleste med dette innlegget er at du fremstiller det som at du blogger om dyrevern for å få lesere, det svekker din troverdighet innenfor det temaet ihvertfall. Men med skinnveske, dunjakke, chanel leppestift og dyretestede parfyme så er det ikke så vanskelig å tro noe annet heller.
   Trist at du spoiler en sånn ting i ett innlegg om din kjæresten dumheter, for den uttalelsen var kanskje ikke så kul den heller.
   Dette er trist, for har alltid sett opp til deg nettopp pga ditt engasjement for dyr, men det er tydeligvis for å promotere deg selv. Dette burde du nok kanskje ta en runde med deg selv om og fortelle oss litt nærmere om, om det ikke er slik det er

  362. Du koser deg sikkert nå Sophie Elise. Men vær klar over hvor mye vondt dette skaper for usikre unge jenter.

  363. Jeg håper at INGEN noensinne tar deg seriøst igjen!!! Å innrømme at du juger om dyrevern, depresjoner og mobbing for å sanke sympati/klikk/penger er så kynisk, ynkelig, sykt og motbydelig at jeg blir helt målløs!!!
   For et forferdelig menneske (eller ondt monster) du er!!!

  364. Det skal noe til at du blir tatt på alvor etter at du har avslørt hovedstrategien din; det er prostitusjon på høyt (eller lavt…) nivå, å skrive dype innlegg om mobbing, dyrevern etc. når målet “bare” er å vinne tilbake lesere etter at du har surfet på en overflatisk, narcissistisk bølge litt vel lenge.
   Du er ikke god på markedsføring, men en mester i manipulering. Fint for alle utenom deg, at dette nå så tydelig kom for en dag.
   -lurer på om du rett og slett kan ha vært rusa når du skrev det innlegget?

  365. wow, for et kvalmende innlegg.
   Men enda mer kvalmende er det at SÅ mange mennesker reagerer på det EN person har sagt. VI dere, VI leserne gir både Robin og Sophie elise akkurat det de vil ha – oppmerksomhet og negativitet og oppstandelse rundt dette innlegget.Vi må ikke la det innlegget gå så sykt inn på oss. For ALLE vet jo at det han sier ikke stemmer. Det vet vi jo på at alle ragerer på det, og at det å veie over 50 er normalt, og at under faktisk er mer unormalt. Jeg syns det er utrolig flott å se alle andre med litt vett i huet stå sammen om dette, og skrive tilbakemeldinger til både sophie elise og Robin. Men jeg kan love dere alle, de sitter nok å leser alle disse kommentarene å ler. For det er sånn dem er. Overlfadiske drittunger som tror det er sykt lættis å kødde med et utrolig sårt tema for så og si hele befolkningen – vekt.
   Hadde du vært tjukk sophie, tror jeg ikke du hadde turt å skrive en dritt om det på bloggen din. Du ligger ikke på topplisten fordi du er pen og alle ser opp til deg, du ligger på topplisten fordi du bare provoserer, og det er vel “bra” du har litt vett til å innrømme det. Men hvor langt kommer du i livet med det? vel, husk at alt du skriver på bloggen blir tatt i betrakning når du søker jobb osv i framtidn, så lykke til