hits

Sophie Elise

Sophie
Elise

UKEN SOM GIKK - LEPPETATOVERING ++

Kommenter her

Da var det klart for enda en "uka som gikk"! Dette er en "spalte" i bloggen som holdes litt overfladisk slik at man kan slippe alt for en stund å bare lese om noe som ikke betyr så mye, men det er ikke helt meg heller. Så jeg begynner med UKAS AKKURAT NÅ: - jeg har PMS som er så heavy og har vært det lenge at jeg må konsentrere meg skikkelig for å ikke slå til folk. Haha, det er så ille når det er sånn.. Men det går jo over. Heldigvis! 


Ukens litt forskjellig.. 

Leppetatovering!  Jeg tok lipliner og farge-tatovering på leppene for noen måneder siden, og så etterfyll igjen i går. Jeg er veldig fornøyd! Jeg går hos Sol permanent makeup, de har veldig lang venteliste og jeg har ventet leeenge på å få dette. Men det er verdt det, og det gjør ikke så veldig vondt. Det er mye vondere å ta vanlig tatovering, uansett hvor på kroppen. På bildet er leppene veldig tørre, som de blir i noen dager etter kosmetisk tatovering. Men jeg har ikke noe produkter på leppene, så slik er altså fargen nå, selv om den kommer til å bli dusere etterhvert. 


Ukens innkjøp:


 

Jeg har kjøpt så mye interiør den siste tiden, og jeg vil enda vente litt med å vise dere soverommet til alt er klart, men her er i alle fall litt av dyna mi.. Fra Missoni, kjøpt på Millas Boutique. Jeg venter på et nattbord, en lampe og gardiner, så er jeg cirka klar til å vise dere.. :) 

Ukas låt:

3 strikes. Ja, jeg som alle andre er helt fullstendig hekta. Alt fra Terror Jr generelt er veldig bra. Dere finner lista mi på spotify her! 


Ukas film:


 

I går var jeg og Anne-Sofie på kino for å se "Inferno", og selv om jeg ikke likte den så godt (terningkast 3), så likte Anne-Sofie den (terningkast 4? 5? Haha jeg spurte aldri, men regner med det ble noe sånt fra henne), så anbefaler jeg å se filmen fordi den stilte noen interessante spørsmål og vi fikk en litt opphetet diskusjon på vei hjem, hehe. 
 


Ukas Netflix:


 

Food Choices. Jeg har ikke ord, bare se den. Den, og filmene jeg anbefalte dere sist uke som heter "before the flood" og "the ivory game". 


Ukens pakke i posten: 


 

SELFIELYSENE MINE FRA RING LIGHT KOM ENDELIG! Herregud nå blir det masse selfieeeees! Her er de innpakket, naturligvis. Så jeg skal vise dere når jeg har testet ut litt! 


internett-kjøp:


 

Jeg ville egentlig ha noe fra h&m sin kenzo-kolleksjon, men ingenting der falt i smak. Så jeg bestilte heller en t-skjorte fra Kenzo, som dere finner her.


Ukens NELLY: 1. Kjole HER // 2. Cardigan her // 3. Topp her (annonselenker) 

Og noe smått og godt fra NELLY! Kjolen blir uten tvil min nyttårskjole.. Om jeg ikke finner noe kulere, da. Men det tror jeg ikke! 

 

 


 

Skriv en kommentar