Ikke noe drama

// annonselenke

Jeg venter på Joakim som skal komme for å filme en videoblogg her på kontoret. Jeg er spent på om vi får det til riktignok, for jeg har glemt kamerastativet hans hjemme.. Om ikke får vi bare kjøre på med håndholdt, det funker jo også fint! Og jeg synes egentlig de videoene blir finere, litt mer naturlig. Jeg gleder meg til å komme ordentlig i gang med videobloggingen, Joakim ble ferdig med sweatshop i NATT (!!!!) så nå har vi masse tid sammen. Planen er at han skal flytte inn sammen med meg for en liten periode i sommer også, om alt går slik det skal. DET hadde vært fint!

Så ja, på snakk om samboer. Jeg vet at mange lurer og da kan jeg først si at jeg har null og nada og nix interesse av å bli dratt inn i noe merkelig bloggdrama på hverken den ene eller den andre fronten. Enten det gjelder united influencers mot nettavisen, Ariel mot Isabel eller hva det måtte være. Det er jo så TEIT og ikke minst unødvendig bruk av tid! Herregud kan ikke folk bare fokusere på kule ting istedenfor? Ellers, ingen hard-feelings mellom meg og Ariel, det er bare slik det blir en eller annen gang. Det er digg å bo alene, og digg å bo sammen med en venninne. No drama rama for min del. 🙂

Forresten, jeg har vært i en SÅ fin podcast med Guri Solberg sist uke, og nå ligger den på Itunes gratis. Dere kan høre den her – og hør den, istedenfor å lese rare klikksaker på internett. 

(annonselenke) I mellomtiden kan jeg sitte i horeskoene mine og late som ingenting. De finner dere her! 


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg