et godt tips!

annonse


Som dere kanskje vet har jeg hatt en fast barberhøvel jeg har brukt over lengre tid, og har ikke følt behov for å teste noe nytt. Da jeg fikk tilbud om å teste ut høvelen Intuition Sensitive Care sa jeg at jeg kunne prøve, men at jeg ikke kunne garantere for et innlegg – det må jo faktisk funke bra også. Men om jeg ble positivt overassket? Oh yes! 


Har du opplevd at huden blir tør eller at du skjærer deg under barbering? Intuition sensetive care har allerede milloner av fornøyde brukere, og det er lett å forstå hvorfor. For her får du både hudpleie og barbering samtidig. De fire ultratynne bladene er nemlig omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Den inneholder 100 prosent naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som hindrer uttørking og gjør huden glatt og myk. Det gjør hele prosessen veldig lite tidskrevende, og med Intuition trenger du ikke lenger skum eller barbergel. Gå inn i dusjen, barber, og du er ferdig. Det er også veldig enkelt å bytte blader. Trykk på høvelens sideknapper, ta ut bladenheten, og klikk på plass en ny. Høvelen kommer selvsagt med sugekoppholder, slik at du kan henge den opp i dusjen.



 

Den er også parabenfri og mildt parfymert OG embalasjen er 100% resirkulerbar. Bra for miljøet også, altså! Jeg er iallefall sykt fornøyd, dette er et kvalitetsprodukt som jeg har testet de siste ukene. Jeg har ikke hatt noe problemer med tørr hud, jeg skifter bladene enkelt og den er alltid lett tilgjengelig i dusjen. Dere kan bestille her! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg