SMINKETIPS – JULEGAVER TIL VENNINNE

annonse

Her kommer noen tips til julegaver, spessielt egnet for venninner, til dere som enda ikke har kjøpt alt (som da inkluderer meg selv også). Jeg har så klart en rabattkode til dere som vanlig, SE12 gir 20% rabatt på coverbrands.no, gjelder alle varer utenom allerede nedsatte varer og ghd. Den gjelder fram til 10. desember, så bare å kjappe seg! 

En bodyscrub er alltid deilig å få! Det er et produkt man sjeldent kjøper til seg selv, fordi det er litt “kjedelig”. Jeg er personlig avhengig av å ha en god bodyscrub i dusjen fordi jeg bruker så mye selvbruning. Denne har jeg blogget om før, og den holder i ca 3 måneder før tuben er tom og man må kjøpe en ny. Så med andre ord, drøy i bruk! Ellers er en herlig duft fra victorias secret også den perfekte venninnegave til julen. Denne lukter rosa lilje og bomull! Ellers har coverbrands et stort utvalg av flere av duftene til victorias secret, og det finnes ikke en eneste som ikke lukter godt. 

 

En fantastisk bra børste for higlight og contour om du bruker foundation, slik som meg! Den fungerer så klart til pudder også, men jeg liker å forme contouren med denne børsten.  Dere finner den her.  

Tangle teezer.. Gud, hvor mange slike har jeg nå? Må være nærme en milliard, haha. Alle vet hvor vondt det er å gre håret om det er flokete, men denne.. den løser opp i flokene, uten smerter! Litt hårete børste jeg har, hehe.. Men det er jo faktisk helt normalt..


Litt sminke! Bahama mama, smoke balm eye shadow palette og pout n about lip gloss palette. 
 


Lulus cosmetic bag er også en fin gave å få, og hvorfor ikke gjøre det litt ekstra personlig ved å legge noe ekstra inne i sminkevesken til din venninne? Det ville jeg ha gjort! Kanskje favorittsminken, noe godteri, et fint kort, et polaroidbilde av dere to sammen..? Mulighetene er mange, jeg synes det er veldig fint å gjøre det mer personlig på den måten.


Nå drar jeg for å spille inn videoblogger! Første kommer på onsdag, som sagt 🙂 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg