tips mot arr og strekkmerker!

 

 


reklame

Jeg er generelt sett veldig fornøyd med huden min for tiden, om man ser bort fra en ting – jeg har enda stygge arr etter alle acneplagene jeg hadde. For litt siden ble jeg tilsendt Swiss Skin Renewal som ble kåret til årets innovasjons i swedish beauty & cosmetics awards, så selv om jeg var litt skeptisk til disse produktene først måtte jeg nesten bare teste. Det er jo verdt et forsøk. Og selv om selve behandlingen faktisk er litt ubehagelig (men på en god måte, for det gir jo effekt) så kan jeg med trygghet anbefale det videre. 


 

Den har gjort arrene mine mindre synlige, selv om jeg bare har brukt produktet i en måneds tid, og det tar tross alt ca en måned før huden fornyer seg. Så jeg må nok bruke det noen måneder til før jeg ser 100% resultat men jeg ser det faktisk allerede! Det er virkelig tommel opp, og jeg hadde aldri trodd det. Swiss skin renewal består av to rpdoukter som skal hjelpe huden både på innsiden og utsiden. Swiss skin roller lager små åpninger i huden med mikro-nåler. Ps! Dette stikker LITT, og man kan faktisk begynne å blø, men tro meg det gjør ingenting. Det er over på to sekunder og det viser bare at det virkelig fungerer. Disse åpningene gjør at anti aging gel swiss rejuvanator trenger inn i huden og helbreder huden din. 

 

Dere kan gjøre behandlingen når dere vil, men jeg personlig gjør det på kvelden ettersom huden fort kan bli litt rød etterpå, i tillegg er det lurt å la huden hvile. Husk å desinfisere huden først med Swiss Sanitizing Spray, og bruk også sprayen til å rengjøre skinrollerén etterpå. Man føler virkelig man har fått gjort en hel spabehandling på huden sin, noe som er så deilig!

Du kan bruke swiss rejuvanator 5-7 dager i strekk og så lar du huden hvile litt før du eventuelt fortsetter. Du må også finne den nållengden som er passende for hvor du skal bruke den – de lengste nålene kan være på baksiden av låret for eksempel, mens i ansiktet bruker du den minste nållengden. Om du lurer på mer, så har swiss en kundeservice – jeg har jo tross alt bare mine egne erfaringer å vise til 😉 

 

Det kan bestilles her til bare 960 kr – og om dere googler, kommer det opp masse av erfaringer fra bloggere og privatpersoner som viser at det virkelig fungerer. Lykke til! 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg