fest med ELLE og boklansering

– i går hadde jeg den beste onsdagen på lenge! – 

På bildet over ser dere Sara, meg og Jenny på middag sammen med ELLE og cappelen damm i anledning den norske lanseringen av boka “the golden year”. Jeg fikk selv et prøveeksemplar av boka tilsendt for et par uker siden, og jeg elsker den! Jeg har lært mye, ledd mye og kjent meg selv igjen på mange punkter. Boka inneholder også egne notatsider slik at du kan skrive ned dine egne tanker underveis, så det blir nesten som en morsom psykologtime. Det er den type bok jeg skulle ønske jeg hadde skrevet selv, for den er så fin 🙂 

Det ble iallfall tre-retters middag, champagne i glasset og godt selskap samtidig som man lyttet til forfatternes ord. Slike onsdager takker jeg ikke nei til, jeg skulle gjerne vært på en slik middag hver eneste dag. Maten var fantastisk, og jeg tror jeg spiste den beste laksen jeg har smakt i hele mitt liv til forret.. Utover kvelden ble jeg desverre litt kvalm ettersom jeg spiste for mye, hehe. Det er vanskelig å styre seg.. 

 

Jeg fikk også en superfin goodiebag på eventet som inneholdt godsakene dere ser over. Topp for meg som elsker bøker, da har jeg noe å gjøre på kveldene framover når andre drar på fylla. Takk for en super kveld! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg