stolt av meg selv!

reklamelenke

Det ble en veldig kjapp visitt i Arendal, for nå sitter jeg nemlig i Oslo igjen! Men gud så glad jeg er for at jeg valgte å ta turen hit. Jeg fikk snakke på et arrangemang om palmeolje som fant sted på rema 1000, jeg og utrolig dyktige mennesker fra blandt annet regnskogsfondet, framtiden i våre hender, politikere men ikke minst eieren av hele rema 1000 – en mann som man vet har en økonomi vi andre bare kan drømme om, men som likevel bare lyser av godhet og en vilje til å gjøre en forskjell. Jeg har lært mye, og er glad for at jeg kom!

 
Meg og noen søte jenter jeg snakket og tok bilde med idag. Kjolen min finner dere her.


Meg og lederen av regnskogsfondet. En veldig bra mann!

I tillegg fikk jeg det fineste komplimentet jeg noen gang har fått. Jeg sa i “talen” min at jeg er den minste personen her, og da fikk jeg høre etterpå “du er kanskje den laveste personen ja, men du er det største mennesket her”. Og da ble jeg så glad! Å få høre at man representerer et veldig menneskelig og ikke politisk korrekt standpunkt av noe er for meg en veldig stor oppnåelse. Jeg fikk også publikum til å le, og denne gangen med meg. Herlig var det!

Den fine veien hjem – men hjemmer er enda finere.

 

I tillegg fikk jeg en pose stappfull av produkter fra rema 1000 sin egen merkevare som ikke inneholder palmeolje, som forøvrig ingen av produktene til rema 1000 gjør – produktene de produserer selv, altså. Visste dere at regnskogen er 50 millioner år gammel, men i løpet av de siste 50 årene har mennesker ødelagt 50% av den? Noe å tenke over før man legger seg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg