tanker om reguleringen


Jeg er hos Anette Marie ikveld, lenge siden sist vi så hverandre ettersom vi begge har så mye å gjøre på hver vår kant. Men vennskapet består, hehe! Nå sitter både jeg, Anette og ungen hennes Tina i sofaen og ser på big hero 6! Jeg slapper virkelig av når jeg er her 🙂 Mitt andre hjem! Tina har vist meg alt hun har av leker på soverommet, vi har lekt teselskap og vi har snakket om fortid og framtid. Jeg og Anette da, altså. Tina snakker mest om skolen som hun snart skal begynne på. I tillegg fikk jeg en gave, tre små søte bilder av oss som ble tatt for snart to år siden. Bilder man kan holde i.. Det er så mye finere enn bare bilder på en skjerm.

 

 

Jeg har fått mange spørsmål på fanpagen min etter at jeg skrev om min kommende regulering, så jeg tenkte å svare på noen av dem både her og der. Jeg synes ikke det faktum at jeg skal ha regulering er kjipt, for det er noe veldig mange går igjennom, men jeg synes bare det er kjipt å få beskjed om det NÅ og ikke for 8 år siden, som jeg kunne ha gjort. Jeg takket så klart nei til regulering da, fordi jeg ble spurt om jeg “ville ha”, og ingen 12-åring ønsker vel regulering og da klarer man ikke tenke langsiktig… Hverdagen med regulering tror jeg blir som hverdagen min nå, men jeg ser ikke fram til smertene akkurat.. Men jeg legger alt fokuset over på hvor bra det kommer til å bli til slutt, og at jeg har et langt liv så om jeg i noen år må slite litt med dette så klarer jeg det fint!

Jeg håper min åpenhet rundt temaet kan gjøre det enklere for unge jenter og gutter som er i samme situasjon, eller de på min alder som tenker at det er for sent for regulering. Det er det ikke! Og til de som lurer på hvordan Robin tar det. Kjærligheten vår er ikke sååå overfladisk at vi ikke overlever litt regulering, ha ha.. Jeg ville jo ikke brydd meg om det var motsatt.

Ønsk meg lykke til med det her!

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg