det hotteste i sommer

Hei dere! Håper dere har det fint ♥

(deler av innlegget er reklame)
Jeg skulle egentlig vært hjemme i Oslo nå, men så klart misset jeg bussen og neste går ikke før i natt. Men, det gjør ikke så mye! Da får jeg et par ekstra timer til latskap i sola. I den anledning tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på min bruk av betakaroten! Jeg har brukt betakaroten i et par år nå, jeg begynte med det for å få en dypere brunfarge, men ble etterhvert oppmerksom på flere fordeler – som for eksempel soleksem, det sliter jeg ikke med etter at jeg begynte på pillene. Betakaroten har vært på markedet i en god stund nå, men som en ekstra nyhet for sommeren har good for me nå tatt inn Fashion Tattos! Jeg har faktisk ikke brukt det så mye før, men ble virkelig helt hekta nå. Det gjør at selv det enkeste bikini-outfit ser mye mer spennende ut! Jeg liker veldig godt de fra Fashion Tattoos, da får man så mye å velge mellom og det gjør den solbrune huden ekstra fin.

 Fashion Tattoos,  er i mine øyne er et must nå som sommeren er her. Jeg har lekt meg litt fram og man kan enkelt lage sitt unike design. Jeg valgte å sette mine på bryst og på lår, pluss en i nakken. Så fint, og så enkelt!

 

Good for me har nå fått en sommerpakke! ♥ I samarbeid med fineste Lene Orvik har nå good for me laget en sommerpakke spessielt tilegnet dere lesere. I denne pakken får dere betakaroten + fashion tattoos (hele fire ark med tatoveringer!) til kun 249 -,. Dette er da 50% på samlet verdi av alt! Hvor bra er ikke det?

Tilbudet finner dere her. men du kan også kjøpe fashin tattoos uten betakaroten, og det finner dere her.

 

Betakaroten: Denne anbefaler jeg å ta både før, under og etter sommeren for å bidra til en langvarig, og dypere brunfarge samt motvirke soleksem som jeg selv har vært plaget med. Du trenger kun å ta en kapsel per dag, jeg har selv gjort det i flere år og det er enkelt å huske på – bare gjør det til en rutine å ta betakaroten med frokosten, for eksempel? Eller når man tar p-piller!

Fasion tattoos: Dette er så hot i sommer! Og du trenger ikke være på stranda for å bruke disse, for de passer både til hverdag, fest, festival eller stranda. De kan sitte på kroppen alt ifra 3-6 dager, det kommer så klart litt an på hvor forsiktig du er. Men om du likevel ønsker å bytte de ut litt jevnligere, kan de enkelt fjernes med litt olje for eksempel. Vi har vel alle brukt klistretatoveringer som små, og dette er nesten samme greia – bare finere, og bedre kvalitet.


Jeg oppdaterer dere litt senere idag! Vi snakkes på fanpagen min her, i mellomtiden

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg