hvordan få goodiebag!


annonse

Dere husker vel kanskje den sykt freshe genseren jeg hadde på meg rundt påske med solo motiv? Jeg fikk iallfall så mange spørsmål fra venner som til og med ville kjøpe den av meg, så den var virkelig populær! Nå er det sommer, og solo har kommet med en rekke nyheter som er perfekte å ha i sommer..

 

I år har solo delt ut masse fint stæsh som solbriller, jakker, gensere og luer, og kampanjen er enda ikke over, faktisk skal solo fortsette å dele ut produkter fram til vinteren! For å kunne stikke av med kule ting du også, trenger du å laste ned Solo Goodiebag-appen (finnes både på app store og for android), og da må du bare være klar så snart du ser en solo reklame på tv. Da må du ta opp appen på mobilen, og en kode vil bli registrert. Du vil da få beskjed umiddelbart om du har vunnet eller ikke, og premien vil bli sendt til deg iløpet av kort tid. Blir vel ikke så mye enklere, nei? Du kan også vinne premier ved å bruke en kode som du finner i soloflasken din 🙂


#sologoodiebag & #solobrus <3

Hvis du ikke skulle være så heldig å vinne noen premie i første omgang, får du i stedet Solo-dollar og når du har samlet nok, kan du hente deg en gratis Solo i butikken. Så kan du alltids forsøke på nytt neste gang du ser en soloreklame på tv!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg