dette er det minste du kan gjøre

Tusen takk kjære dere, for alle nydelige ord de siste dagene. Jeg aner ikke hva jeg skal si eller gjøre, for alt føles for lite.. Dere inspirerer meg så masse til å være bedre, og til å kjempe videre hver eneste dag. Jeg deler av meg som jeg gjør, for deres del. Kanskje spessielt til de av dere som er der jeg var for et par år siden, og ikke tror det finnes noen vei bort. Ser fram til å blogge i mange år for dere, det er en sann glede  🙂 Og takk for alle serietips! For meg blir det drop dead diva framover, takket være dere.

Idag har jeg ikke gjort stort annet enn å ta med min lillesøster ut for å spise. Kos! Ellers har jeg lest igjennom kommentarene på bloggen, og setter pris på alt dere forteller meg.  Derfor vil jeg gjerne be dere om å signere mot yulin dog meat eating festival her. Det er en grusom tradisjon, som dere alle bør google og få en wake up call. Det gjør vondt å se, men det er viktig å signere! Det er det minste man kan gjøre, faktisk. Jeg personlig har null interesse av å reise til Kina, om det er et slikt type land som fremmer såpass grusomme tradisjoner.

 


Sko fra NIKE (annonselenke)

Nå sitter jeg og lillesøsteren min på hver vår ende av kjøkkenbordet og gjør forskjellige ting på hver vår pc, haha. Sosialt liv i 2015.. Jeg har iallfall nettopp bestilt bussbiletten min til palmesus! Gleder meg masse til festivalen 🙂 Kanskje vi sees der?

40 kommentarer
    1. åhh jeg jobber som frivillig under palmesus og skal sette på bånd på alle som kommer, hadde vært sinnsykt gøy å se deg! Lest bloggen din i mange år og mye av det du skriver om på bloggen av hovedsakelig vonde opplevelser har jeg opplevd selv, og det er så godt å se at du står så mye sterkere ut av det!

    2. Hei! Kina er et stort land, større enn man kan tenke seg vil jeg tro. Det er kun den sørlige delen av Kina som driver med denne type festival (som jeg synes er helt forferdelig og burde selfølgelig ikke eksistere i det hele tatt). Jeg har vært i både Beijing, Shanghai og Nanjing og snakket med lokalfolket om at “kinesere spiser hund”. Dette stemmer ikke, og det jeg så under en måneds opphold var kun kinesere som har nydelige fine hunder som kjæledyr. De var fine i pels og “tykkelse” om man kan si det slik. Jeg så aldri noe tegn til mishandling av dyr når jeg besøkte det flotte landet. Kina er full av kultur,interessante mennesker og utrolig spennende omgivelser. Så ikke avskriv Kina som er reisemål vær så snill! 🙂

    3. Skal heller aldri besøke Kina:) Flott at du oppfordrer til å skrive under mot denne grusomme ugjerningen.

    4. du bare pøser på med anonselenker folk bare skummer forbi. Dessuten du begynner å se gammel ut. sorry asss, måtte bare få det ut, haha

    5. Jeg har mye respekt for deg Sophie. Eneste jeg synes er dumt er at du er så utseendefiksert. Du har litt blindt syn på deg selv tror jeg. Du ser ikke selv og ser ikke at det hele blir overdrevent veldig. Du er liten og tynn, men har kjempe langt og stort hår. Jeg vet det kun er clips, men uansett blir det alt for mye. Jeg vet du vil se best mulig ut og dette syke samfunnet er grunnen til det. Du ser på tv og du ser på sosiale medier perfekte mennesker. Men om du ser på dem så ser du at de er stylet opp fra topp til tå, og dette gjøres av profesjonelle. Av stylister som vet hva de driver med, som kan sminke et ansikt i alle kunstners regler og får disse kjente menneskene til å se ut på deres beste. Men om du tar f.eks Kim K da. Hun har operert seg selv, det skal jeg love deg. Hun har gjort mye. Alt fra rompe- til neseoperasjoner. Meen hun innrømmer ingenting! Jeg synes det er bra at du inrømmer det. Du må også huske at å kopiere ofte blir dårligere. Liksom, du vil ha langt og fint hår som f.eks Megan Fox så du tror at ved å ha det størst mulig ser det best ut. Nei, det ser bare ekstra tungt ut og du ser mindre ut enn det du allerede er. Det ser ikke noe classy ut. Minner bare litt om en 15 år gammel jente uten spesiell peiling. Du er 20 år og personlig synes jeg du hadde sett bedre ut med litt voksnere stil. Kanskje også litt voksnere klesstil. 15 år gamle jenter må kanskje dra på bikbok og kjøpe seg en topp som 10 andre jenter på skolen alleredet har. Du har økonomi nok til å være litt mindre basic og heller ikke være “forever teen”. I tillegg må du huske at vippeextension og kjempestore lepper kun er på mote nå. Det vil gå ut igjen. Tenk om 20-30 år så ser du tilbake og tenkte: “oi, den liplineren ser ut som en bart” eller “oi øyenvippene ser ut som fjær”. Ting som er på mote går alltid bort. Det samme med tattoveringer. Om du velger å ta en tattovering av populære ting som f.eks noen fugler, en drømmefanger eller en infinitive 8-ring kan du fort se ut som en basic jente som hører på listepop og drar på starbucks kun for å legge ut bilder av det på insta. Husker for noen år tilbake var det populært med flammetattoo rundt armen. Det er harry det. Tenk, før synes mange det var kult nettopp fordi det var på mote. Slik blir det med de tattoveringene som er på mote nå også. Folk kommer bare til å angre. Derfor er det bra at du ikke har gjort noe med deg som vil være på deg foralltid. Øyenvippe trenden kommer til å gå over, og da er det bare å ta dem av eller la dem dette av.
      Ok, dette ble langt. Jeg synes du er nydelig jeg Sophie. Håper du klarer å se det selv, og våger å være deg selv.

    6. Du er så vakker og inspirerende! Din blogg er det første jeg leser hver morgen. Du hjelper meg igjennom en tung dag. Gleder meg allerede til ditt neste innlegg.

    7. Du sier selv at det ikke er forskjell på hunder og andre typer dyr, men likevel avskriver du hele Kina på grunn av dette? Altså å dømme hele Kina for noe noen få individer velger å gjøre virker ekstremt.

    8. Hei Sophie. Du er blitt helt blind når det kommer til utseendet ditt. Du sa en gang at vi skulle si ifra. Nå sier jeg det. Du minner mer og mer om de damene man ser på internett som har fikset så mye på seg selv at de ikke lenger ser ut i måneskinn. Solpudder helt til munnviken, mørk lipliner utenfor de altfor store leppene, digert, tungt og livløst hår, og kjempetunge vipper som skygger for øynene dine. Nok er nok! Du som egentlig er en vakker jente! Ps. Vil bare det beste for deg. <3

    9. Fysøren så dårlig jeg blir av å tenke på hvor mange ufyselige og rett og slett onde mennesker det finnes her på jorda!
      Har så mye respekt for deg Sophie, og alt det du står for!
      You go girl:)

    10. Syns hvis du virkelig er så mye i mot dyreplageri og andre slike saker, burde du kanskje droppe det skjerfet der. Da det firmaet som produserer de tester saker på dyr. Restylan er å testet på dyr. Du er så dobbelmoralsk så det er til å spy av ;o)

    11. Malin: Hvorfor ikke boikotte Kina som reisemål før denne festivalen blir forbudt og avsluttet for godt?
      Det ville være et sterkt virkemiddel om mange tar avstand fra landet på grunn av denne festivalen, på samme måte som denne underskriftskampansjen.

    12. jeg synst du er en utrolig person Sophie! <3 du er kjempepen! Digger deg Sophie <3 stå på! Ikke hør på hva andre sier! Du er en sterk person :)) leser bloggen din hverdag, elsker den!! 😀 du skriver så masse sant! 🙂 <3

    13. Som de fleste aviser og nettsteder som har skrevet om denne grusomheten har de slått fast at dette er en del av kina som absolutt ikke alle kinesere og mye av landet missliker sterkt. Så det å si at du ikke vil reise til kina pågrunn av det blir litt trangsynt av deg. Ellers noe jeg selv har skrevet under og er selv vegetarianer i 7 år så det er forferdelige greier.

    14. Noe så grusomt og groteskt! 🙁 Blir så lei meg av å tenke på, at dette gjøres mot uskyldige dyr i Kina. Håper virkelig at nok folk signerer, sånn at denne tragiske festivalen tar slutt. Takk Sophie for at du postet denne viktige saken, du er en kjempegod dyrevenn og stor støtte for dyrene! Stå på videre, elsker bloggen din 🙂

    15. Jeg hører at denne festivalen har blitt omtalt på en rekke blogger i det siste, men det er vel kanskje ikke så rart… Det er i alle fall bra at f.eks: bloggere tar opp dette temaet, siden dere når fram til flere mennesker, enn vi lesere som skriver en kommentar i kommentarfeltet. Men likevel så er det naturligvis mange som mener det samme om nettopp dette, og det sier jo bare at hvis vi er mange nok, kan man alltid gjøre en forskjell. Jeg synes virkelig synd i disse dyrene som må lide for andres fornøyelse. Jeg skal jo heller ikke stigmatisere kinesere, ved å si at alle er like, og mener noe bra om nettopp dette, så da er det viktig å huske at ikke alle menneskene i Kina er like, på akkurat samme måte som vi ikke er like:) Vet at du er en god dyrevenn, og alltid står på, så fortsett med den gode bloggingen, så ser du meg vel igjen i kommentarfeltet snart:)

    16. Kinesere elsker torturer dyr det er noe de gjør med alle raser er også film om hvordan de torturer katter og hunder før slakt slår til alle bein knuses arghhhh jeg kunne drept de. Folka de er ikke verdt er dritt.de er Avskum som skulle vært fjernet fra jordas overflate pulverisert.så bilder de skar opp dyr levende nå og på gater til underholdning feks skar av kameler ol føtter og skar i de levende forbanna sadister.det er jo. Ingenting de ikke finner på.må elske tortur sidenethvert dyr i det landet utføres tortur på :(((( dommedag

    17. Det kan virke som veldig mange av dere kun er mest opptatt av blogg/facebookinnlegg, og er avhengig av å få info fra dette. Er dere inne på nyhetssider?
      Tips 1: Ta en titt på Startsiden.no/ABC Nyheter. Logg inn og bla nedover til:
      Millioner protesterer mot grotesk festival.
      Nå har dessverre kinesere ord på seg for å spise alt på to og fire bein, bortsett fra mennesker,stoler og bord.
      De er suverene i matlagning, hvis du er trygg på hva du får servert. Bare se på alle de kinarestaurantene som har “poppa” opp her i landet de senere år. Vi ønsker ingen hund eller katt på vår tallerken. Hos oss er det kjæledyr i Kina er det mat. Det vi alle reagerer på er det forferdelige dyreplageri disse dyrene blir utsatt for før maten kommer på bordet, og det bør og må stoppes!
      Tips 2:
      Slutt å hetse SE for make up. Se Nettavisen.no:
      Tyra Banks uten filter og sminke. Alle ser vel forskjellen?
      Hvis SE er fornøyd med seg selv, sin sminke, sitt hår, sine lepper og nese, måten hun kler seg på, javel, da er hun det! Hun trenger ikke en masse grums fra dere som ikke er enige i hennes valg. Gode råd og tips blir sikkert mottatt med takk, men det bør være seriøst og godt ment. Ikke bare drittslenging fra nettroll!

    18. Tyra Banks er 41 år, men hun var vakker engang når hun ble oppdaget som 13-åring 🙂 Hun sa selv i et TV-program at hun har ødelagt huden og ansiktet sitt ved å bruke sminke siden da. So, watch out girls!

    19. Hei søte sophie! 🙂 Kan ikke du skrive et innlegg som handler kun om yulin festivalen sånn at de som bare ser på bilder også legger merke til det.. Det trenger MASSE oppmerksomhet!!

    20. fy faen jeg begynte å gråte da jeg så bildene av alle de døde hundene de ble jo for helvete kokt levende og de ble flådd
      fy faen
      fuck kina pga det der akkurat nå hater jeg dem jeg har verdens snilleste hund og vil aldri se henne dø
      håper det blir stoppet

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg