man trenger det ikke!

På flyturen hjem til Harstad nå var det en mildt sagt stressa Sophie som var forbredt på at min siste time hadde kommet. Som alle dere garantert har skjønt, er været i norge jevnt over ikke på sitt aller beste nå. I hovedstaden var vi ikke noe heldigere, og jeg trengte noe¨for å distrahere meg på flyturen, med en gang det er litt vind tenker jeg at flyet absolutt ikke tåler det. Jeg sto på kiosken rett før avgang og vurderte hvilket magasin jeg skulle velge å lese mens jeg dytter ned godteripose på godteripose. Hva skal man velge da, for å ikke føle seg som en misslykket gris som ønsker å nyte en pose cheesedodles? Må jeg virkelig like raw food og trene seks ganger i uka for å kunne lese et magasin uten å ville skyte meg selv?

Anywho, jeg valgte blandt annet å kjøpe med meg DET NYE, som en liten motvekter til alt det overfladiske jeg så i bladhyllene. Saken om å være usminka, og null retusj på bildene i etterkant har blitt diskutert stort i media da bladet kom ut. Visste dere at jeg egentlig skulle være med i denne utgaven? Jepp, jeg var på shoot, ble intervjuet og alt, men fordi jeg enda hadde litt vippeextensions på shooten kunne jeg ikke bli innkludert i den ferdige utgaven. Forståelig, men så klart ville jeg jo være med! Jeg synes det er synd, for min egen del, fordi jeg hadde ille acne på den perioden og ville gjerne vise at det også er OK, i tillegg ville det ha vært en milepæl for meg på den tiden.. Å faktisk tørre å vise meg sånn. Men nå har jeg jo likevel turt, på bloggen! Og det er jeg glad for.  Alle kjendiskvinnene i denne utgaven ser jo like polerte uansett, og at Jenny Skavlan har et strekkmerke når jeg selv har 1000 gjør ikke akkurat at jeg hopper i taket av glede, MEN – jeg synes DET NYE har stått fram som et fantastisk eksempel her på at vi må være mer komfortable med oss selv, og jammen ble jeg ikke fristet til å være mer usminka her på bloggen også. For i hverdagen, så er jeg tross alt mye mer med sminke på, enn av! Anbefaler dere jenter der ute å kjøpe nummeret, og om dere enda fortviler og tenker “ja men, de er jo perfekte uansett” så tenk på at ja, det ville nok alle ha tenkt om deg også, om de så nettopp deg i det bladet 🙂

Mine første vans, som også ble med på reisen. Kan kjøpes her (annonselenke).

Der fikk jeg sagt det jeg ville si om dagens sminkehysteri – for nå. Man trenger det ikke hver dag, og man trenger det ikke hele tiden.  Det har ikke jeg insett før det siste året, og glad er jeg for det.. Nå er jeg og min rosa koffert endelig hjemme, jeg venter på taco og ser fram til en rolig kveld. Peace!

 


 

45 kommentarer
    1. Samme greia som du alltid klager over, du får ikke det akkruatt slik du vil. Det var flaut å se hvordan du oppførte deg etter du ikke vant Vixen, og hvordan du skylder på alt og alle. Du er en desperat blogger som prøver å være med på alt, og ingenting med deg er naturlig. Hva er det du IKKE har operert? Så mener du særiøst at DU skal representere noe naturlig? Du er alt annet enn naturlig.

    2. Mye lurere å tatovere sminke, sånn at man slipper bruke tid på å ta det av og på. Og vippeextensions er jo også veldig fint.

    3. Eg e så irritert! Kvær gång du lægg ut nåkka og det kjæm i nordlys, så e det bææære negative kommentara! De sku vært nakka!!!😠

    4. Du Sophie må jo være den som absolutt burde fronte dette med sminke. Du har jo utrolig mange lesere i den alderen hvor unge vil finne seg selv! Gleder meg til å se mer av den sminket og ekte Sophie fremover:)
      Kos deg masse hjemme I Harstad:)

    5. Du Sophie må jo være den som absolutt burde fronte dette med sminke. Du har jo utrolig mange lesere i den alderen hvor unge vil finne seg selv! Gleder meg til å se mer av den usminket og ekte Sophie fremover:)
      Kos deg masse hjemme I Harstad:)

    6. Vil egentlig bare påpeke at det er irrelevant argumentasjoner som kommer fra Maiken overnfor meg her, og at du Sophie har et godt poeng i innlegget ditt. Jeg er helt enig med deg, og jeg er SÅ glad for at du føler at du får noe godt ut av å dele usminkede og “ekte” bilder med oss, leserne dine, selv om du ikke kom på trykk i DET NYE. For du er virkelig vakker, utenpå som inni. Kunne ikke hatt et bedre forbilde.
      <3<3<3

    7. du sier du har tusen strekkmerker..kanskje du som er et forbilde burde vise dine strekkmerker istedet for å retusjere dem vekk for å være et godt forbilde og vise at du ikke er så “perfekt” som du ser ut som på dine bilder. jeg er en fast leser av bloggen din og jeg har tenkt at du er helt perfekt som ikke har en eneste “feil” på kroppen din og følt meg stygg i forhold..du burde våge å vise deg selv slik du ser ut med strekkmerker og være et forbilde for alle de unge jentene å vise at du har strekkmerker og IKKE skammer deg over det! du burde vise unge jenter at du våger å vise ditt sanne jeg og at det ikke er noe å skamme seg over det å ha strekkmerker. hvis du retusjerer vekk strekkmerkene så virker det jo som om det er noe å skamme seg over! håper du tar rådet mitt til tanke og viser oss den sanne sophie elise! jeg forstår at du retusjerer det vekk for folk slenger mye dritt og saumfarer jo bloggen din etter “feil” ved deg så de kan slenge stygge kommentarer etter deg,men hev deg over det og vis oss med stolthet hvem du er!
      du er vakker uansett hva!
      stå på <3

    8. Føler det er på tide at noen tar opp kommentarene som blir lagt igjen på denne bloggen nå. Det jeg elsket med å lese blogg var alt det hverdagslige. At andre hadde det som meg og jeg følte meg mindre alene. Med årene har blogging utviklet seg til å bli et yrke, og bloggere skal i følge en uskrevet lov være blank polerte og leve et drømmeliv uten like. De skal ha store flotte hjem, bil, helst en kjekk mann, og de skal aldri under noen omstendigheter klage. For hvis de først klager, da får de høre det! Alt det hverdagslige har forsvunnet og det enaste man finner på toppblogger for tiden er sponsede innlegg og anbefalinger og såkalte “redigerte” innlegg. Bortsett fra Sophie Elise sin blogg. Hun har på en fantastisk måte klart å opprettholde det jeg rett og slett vil kalle menneskeligheten sin gjennom alle disse årene hun har blogget. Det er gøy å se at hun tar oss med gjennom reisen sin til en sunn hud etter mye slit og stygge kommentarer. Sophie Elise “klager og syter” fordi hun er et vanlig menneske! Og hun deler det med oss! Det er alltid like deilig å lese innleggene dine, fordi du har tatt vare på det vanlige med deg. Stå på, Sophie! Jeg vet du er en sterk person, det forstår enhver som har lest bloggen din en stund.

    9. Ja det hadde vært deilig å kunne gå uten makeup å føle seg vel, der sliter jeg litt , ikke fordi at nødvendigvis selvtilitten er dårlig men fordi jeg liker å stelle/pynte meg hehe.. Men syntes ikke det er noe galt i at du hadde vipper på deg, er jo bare litt lengre vipper , sammen som at de fleste vil jo ha farget bryn men men …. Har selv akkurat startet blogg, stikke gjenre innom for tips osv 😉 beccasolberg.blogg.no
      Foressten du veldig vaker!

    10. Jeg har aldri sett noe strekkmerker avbildet her på bloggen din,og jeg og føler meg stygg i forhold. Du er heldig som har råd til og fikse hår,negler,vipper når du vil.. Jeg føler du er litt dobbelmoralsk til tider..

    11. Blir helt kvalm av den saken i Det Nye. Nei vent, ikke av saken, men av alle de latterlige kommentarene og sakene som har oppstått rundt den.
      Din kommentar :
      Anbefaler dere jenter der ute å kjøpe nummeret, og om dere enda fortviler og tenker “ja men, de er jo perfekte uansett” så tenk på at ja, det ville nok alle ha tenkt om deg også, om de så nettopp deg i det bladet 🙂
      er desidert den beste jeg har hørt! Jeg er helt enig, og ingen kunne sagt det bedre!
      Synd du ikke fikk lov å være med i repotasjen!

    12. Jeg utfordrer deg til å være sminkefri i ÈN hel uke, mandag til fredag. Du skal altså ikke bruke noe sminke!! Så skal du dele bilder av deg på bloggen eller snapchat. Are you taking the challenge?

    13. “og om dere enda fortviler og tenker “ja men, de er jo perfekte uansett” så tenk på at ja, det ville nok alle ha tenkt om deg også, om de så nettopp deg i det bladet :-)”
      Så utrolig fint sagt! Ble varm om hjertet. Takk <3

    14. Beklager at jeg ikke spør deg om noe dette innlegget handler om, men lurer så fælt og må bare spørre! Hvilken modell har du i LV vesken din,(som du ser litt av på bilde) og hvor ble den kjøpt og hvor mye kostet den? Tror du kanskje har sagt hvor den er kjøpt i et av dine tidligere innlegg, men kan ikke finne det…
      Ellers ville jeg også si at du har blitt såå fin! Jeg beundrer utseende ditt. Det er fantastisk fint å se på.

    15. Herrejemini du ser virkelig tung ut oventil. Tungt hår tunge øyenvipper.masse tungt hår og Tunge bryster harmonerer jo ikke med den lille underdelen din.

    16. Jeg bestilte en pakke fra batoko.com igår og lurer på om den kommer på døren? Og om man må betale tollavgift? Må man betale tollavgiften direkte til dem når pakken kommer eller er det med faktura eller hvordan funker det? Aldri bestilt fra utlandet før, så er litt usikker 🙂

    17. kan du ikke legge ut flere bilder av deg selv fra da du var liten og før du ble en blogger ;3? liker å se hvor søt og normal du faktisk er <3

    18. Sophie! Les hva mat inneholder før du spiser det. Dette er ikke første gangen du gjør dette. Gresk Yoghurt med Fersken inneholder GELATIN. Gelatin er svin/okse. Ikke kall deg vegetarianer og/eller pescetarianer hvis du spiser noe med gelatin. Plis plis pliiiis les hva mat inneholder før du kjøper det.

    19. Jeg leste Det Nye med glede, men Jenny Skavlan er flott uansett sminke eller ei syns jeg. Ikke mange som ser ut som henne om de er sminket til trengsel engang. Jeg fikk en trist beskjed i går. En god venninne, 27 år gammel, har fått brystkreft, så nå er ikke sminke, silikon og extensions så interessant lenger for meg 🙁

    20. Nina: Hun er utrolig nydelig, ja! Utrolig missunnelig, hehe. Men hun er fantastisk på innsiden også <3

      Jeg forstår at det må være vanskelig. Da min mamma fikk kreft for noen år siden virket alt annet meningsløst.. Det er ingen gode råd å gi, annet enn å stay strong og prøve å ta vare på de små gledene sammen. det kommer nok til å gå bra!

    21. Anonym: Herrejemini du ser virkelig tung ut oventil. Tungt hår tunge øyenvipper.masse tungt hår og Tunge bryster harmonerer jo ikke med den lille underdelen din.

      Svar: ja, det er tungt å bære 🙁

    22. Anonym sa: “og om dere enda fortviler og tenker “ja men, de er jo perfekte uansett” så tenk på at ja, det ville nok alle ha tenkt om deg også, om de så nettopp deg i det bladet :-)”

      Så utrolig fint sagt! Ble varm om hjertet. Takk <3

      Svar: dette gjorde meg glad <3

    23. Anonym: hadde ikke du en app hvor du kunne kjøpe magasiner for å spare miljøet? Hva heter den appen? 🙂

      Svar: jo, jeg har det på ipaden! Men er mer en butikk, i appstore hvor man kan laste ned magasiner 😀

    24. Hvor har du kjøpt jakken?:-)
      Du er nydelig og en herlig jente! Syntes du har nådd så mye i livet ditt! Stå på videre ❤️

    25. Har faktisk ikke fått lest den utgaven enda. Kjøpte alltid Det Nye før men så datt jeg ut. x) Tenker å begynne på igjen, er det eneste bladet jeg iallefall synes er verdt å lese. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg