hva skal man si

 

Nå var det på tide å fortelle dere om min helg! Min kaotiske helg, vil det si.. Det har skjedd en serie av uheldige hendelser og jeg har revet av meg håret i frustrasjon, bokstavelig talt hehe. På Fredag hadde jeg en liten førfest her hjemme i anledning findingsfestivalen, noe som var veldig koselig. Vi avsluttet alt rundt klokken 21, og dro på findings med dårlig vær, enda dårligere klær men veldig god stemning – selv om jeg ble frastjålet pengeboken og har vært uten alt av kort siden da.. Jeg dro riktignok hjem etter selve festivalen som var klokken 23, slappet av i noen timer før jeg dro og hentet Anne-Sofie når byen stengte. Og hva ser jeg da? Jo, døren inn til bygget hvor jeg bor er brutt opp. Og gjett hvem som får skylden dagen etter? MEG? Hva skal man si, helt utrolig frustrerende når hverken jeg eller noen som var her hadde noe med det å gjøre, jeg kom jo hjem klokken 23 alene og alt var helt normalt da. Uansett, jeg klarer å holde humøret oppe til tross for både stjålet pengebok og skyld for noe jeg ikke har gjort. Helgen går sin gang, vi har det fint men veldig stress (å være uten penger er det verste jeg vet), men hva skjer igår? Jeg legger ut nøklene til vaskedamen på søndag, noe jeg alltid gjør, og med 10 minutters margin før hun kommer blir altså nøklene funnet av noen som bor her og levert inn til vaktmesteren. Jeg får panikk for jeg tror at nøklene er stjelt, vaskedamen kom seg jo heller ikke inn og jeg blir sykt lei meg av hele situasjonen. Nøklene kommer til rette etterhvert, fra en ikke særlig blid vaktmester som sier ett og annet jeg ikke engang ønsker å gjengi her. Det føles så ubehagelig å få skylden for ting man ikke har gjort, og få huden full for at jeg legger ut nøklene til vaskedamen min som er ganske normalt – eller har jeg totalt feil, her..

Samtidig som jeg blogger for dere nå er det en liten storm utenfor, og mens jeg kikker ut vinduet knekker plutselig treet! Haha, se på dette da..

 

Jeg får vel sikkert skylden for dette også.. Hehe, neida! Denne dagen må bli fin.. tre møter, spraytan, rydde ut av hybelen, rydde her hjemme, pakke til harstad og møte en venninne.

Jeg skal komme meg avsted, orker ikke å sitte inne og tenke over alt. Kanskje jeg blir tatt av stormen når jeg går ut:-)

57 kommentarer
    1. De som beskyldte deg må ikke vært riktige i hodet! Det er ganske opplagt, i hvert fall for meg, at du ikke gjorde det. Tror de bare ville ha en å legge skylden på, så de skulle føle seg litt bedre 😉 Bra du holdt deg positiv, til tross for alle ulykkene. Håper du får en fantastisk uke! 🙂

    2. Du hentet Anne Sofie, men kom hjem alene?
      Det er normalt å legge ut nøklene til vaskedamen, men det er ikke noe en vaktmester ønsker å høre om. Da det er lett at nøkkelen blir stjålet, og det sikkert er han som må bytte lås på døren din om det skull skje.

    3. Er det mulig? Trodde jeg skulle lese et innlegg om at du hadde kost deg i helgen med gode venner og opplevelser.. Men så er det bare enda meg klaging!! Herregud.. Tenk litt på hva og hvem du har, ikke bare det negative?

    4. Ikke smart å legge ut nøkler til noen! Hadde uærlige sjeler funnet den, kunne de robbet deg for alt du har – og du hadde ikke fått erstattet noe (men du måtte betalt for ny lås). Godt at det gikk bra!

    5. Det er HELT normalt å legge ut nøkkel! Eller skal vaskedama liksom ha en fast nøkkel da? Det er hvertfall på trynet.
      Og så klart er det lov å klage, hvert fall når det har vært en så kjip helg. Hvis det er sååå grusomt å lese, kan dere vel bare gå ut av bloggen?

    6. Har merket at når du forteller om positive ting bruker du bare en eller to setninger, mens negative ting får et helt avsnitt eller innlegg. Du har feil fokus, kjære deg

    7. Stakkars deg da 🙁 …. wtf, veldig merkelig at du skal henge ut de som beskylder deg om du ikke har gjort noe.

    8. haha, lo godt av det med treet og at du får skylden for det også!
      En ulykke kommer sjelden alene, er ikke det det de sier?.. Bare prøv å tenk at DU vet sannheten og DRIT en lang marsj i de som sier noe annet. Vet det er enklere sagt enn gjort men..
      Ha en fin dag, Sophie 🙂

    9. Mange uheldige hendelser i løpet av en helg… Men å legge ut nøkkel til vaskedama er ikke greit… Da er det mer riktig at vaskedama får en egen nøkkel, så hun kan låse seg inn når hun skal vaske. Å legge ut nøkkel kan føre til at andre finner den og låser seg inn… Hvem ville fått skylda da? Den uskyldige vaskedama. I tillegg ville nok ikke du fått det du har krav på av forsikringen dersom leiligheten ble rundstjålet fordi du la ut nøkkelen 🙂

    10. Haha, herlighet – syns enda mer synd i deg når jeg leser de provoserende kritiske kommentarene?? Mennesker ass..
      TAKK for at du er ærlig og innrømmer når det er kjip, og ikke “falskt lykkelig” (som selvsagt også er feil). Virkelig ikke lett å vere blogger når det er umulig å få alle fornøyd!! Stå på, du er kjempe! Håper denne uka blir bedre:)

    11. Du kan like godt la være å låse døra hvis du legger ut nøklene.
      Hvis du ikke vil at vaskedama skal ha egen nøkkel kan du bytte til kodelås på døra. Da kan du lage kode til vaskedama som er gyldig den dagen hun skal komme

    12. Kanskje ikke relevant til innlegget, men føler likeveljeg må si dette:
      Kjære alle dere som i lange tider har rakket ned på Sophie Elise og andre som har “lagt seg under kniven”. Har dere sett dere selv i speilet i det siste? Når var sist du så din naturlige hårfarge egentlig? Og har ikke du som millioner av andre i denne verden sminke i trynet 50 % av døgnet? Og hva med når du ser sjefen din på kontoret om morgenen, er det virkelig det ekte fjeset ditt han smiler tilbake til, eller et lag med foundation og leppestift? Hva med tannreguleringen du hadde som tenåring? Er tennene dine EGENTLIG så rette, bare sånn HELT naturlig?
      For meg vil det å gjemme seg bak et tonn med sminke og hårfarger være NØYAKTIG det samme som å “legge seg under kniven”. Kanskje er til og med førstnevnte enda værre..
      Du ble vel ikke født med sminke og platinabl(ått)ondt hår, håper jeg? Om du som person ikke er fornøyd med utseende ditt, og ønsker å gjøre noe med det for at DU skal føle deg bedre, ja, så hvorfor kan du ikke bare gjøre det da? Jo, for alle de andre dobbeltmoralske sminke-, regulerings- og hårfargeforbrukerne har så alt for sterke meninger om akkurat det.
      Ikke alle er født med like store pupper, og da er det for galt at en 80Å skal sitte å disse en tidligere 40A for en brystoperasjon, som forøvrig ikke på noe som helst måte kommer til å gå ut over førstnevnte..
      Ta dere en bolle eller to, og tenk gjennom de dyrebare moralene og “verdiene” deres en gang til. Selv om din selvfølelse er på topp bak en maske av brunkrem og eyeliner, betyr det ikke at alle andres er det også!
      Takk for meg

    13. Huff, så uheldig du har vært i helga:/ og jo, det er ganske vanlig å legge ut nøkkel, men ikke legg ut nøkkelen noe mer, nå vet “alle” at det skjer på søndager;) Enten gi en nøkkel til vaskedamen eller kjøp en liten kodelåsboks til nøkkelen som du kan ha utenfor døra. Merkelige naboer(?) du har, som gir deg skylda for oppbrutt dør, hvorfor skulle du finne på det liksom? Kryss fingrene for at resten av uka blir toppers:))

    14. Du kan jo bare ta kopi av nøkkelen din og gi den til vaskedamen. Koster ikke mye, og er ikke like risky som å legge den utenfor?

    15. Det ER normalt å enten ta imot vaskedamen, gi henne nøkler eller ha kodelås på døra slik vi har slik at hun har egen kode å komme inn med. Trodde det var skoleelever som la nøkkel under matta jeg ikke en dame på over 20 år:-D

    16. Du burde iallefall ikke fortsette å legge ut nøkkelen fra nå av siden alle nå vet at du legger ut nøkkelen hver søndag… Da kan jo hvem som helst komme og robbe… Bare et tips

    17. Hvordan er det med spraytan og trening/dusjing? Holder fargen seg bra? Skal du bruke spraytan i sommeren? For å unngå rynker og kreft.

    18. Er det ikke typisk at når først en ting går galt så bestemmer alt seg for å bare slenge seg med. Haha! Du skal ha klapp på skulderen for at du klarer å holde deg positiv alikevel, jeg hadde meldt meg ut for lengst! Haha.
      Håper du hadde en fantastisk helg til tross for alt som slo seg vrangt 🙂

    19. Åååh så uheldig. En ulykke kommer sjelden alene,som noen allerede har skrevet her. Håper virkelig resten av dagen blir bedre for deg 🙂

    20. Tenkte akkurat på det samme som deg når jeg leste om treet.. Du får sikkert skylden for det også 😀 haha, du er helt herlig, altså!! Håper alt ordner seg for deg, og at du koser deg max i Harstad, og ikke minst at du får tankene dine over på noe annet. Det fortjener du!

    21. HahahhahahahahhaHahaha! Æ flire mæ ihjel av det jævla treet. Skulle det bare smelt i en satans fart ned i hodet på dem som beskylde dæ for ting

    22. Nei det er ikke vanlig å legge ut nøkler i Oslo:) Det bor flere enn deg i en bygård og det må du ta hensyn til. Det koster også mye å bytte lås + få nye nøkler til alle hvis det blir nøkler på avveie. Om man bor i enebolig er det såklart greit, det er på eget ansvar, men altså ikke i blokk eller bygård:)

    23. Lurt å skrive det her da, man vet aldri, plutselig er det noen som vet hvor du bor, som har lyst å stjele tingene dine osv, siden du har en del verdisaker, om de har lite å gjøre kan de følge med og finne ut når du legger ut nøkkelen osv.. Skummelt når man er en offentlig person!

    24. Og forresten, synes du skal få lov til å klage så mye som du vil uansett. Istedetfor å bare ha glansbilde-blogg, som mange andre toppbloggere!

    25. Nei, du kan ikke legge ut nøkler til en bygård!! Det er vanlig at vaskedamen får en egen nøkkel. Ps… det burde ikke være en som vasker svart, med tanke på at du legger det ut her… Kan gi opp til tre år + saftige bøter.

    26. Hei Sophie Elise. Ingen av oss kjenner hverandre, jeg har en veldig tung tid akkurat nå. Jeg er bare 18 år å går tydeligvis på p-piller fra helvete, jeg er gravid for ANDRE gang på et halvt år. Jeg vet du har gått igjennom en abort før, og jeg føler jeg kan prate med deg om mulig? Jeg vil ikke sitte her å forklare hvor alle dine lesere kan se, – selvom jeg er anonym.

    27. Haha! Genialt skrevet 😀 Hadde ikke overrasket meg om du fikk skylden for å knekke treet også!! haha, nordmenn as

    28. Kanskje på tide å ikke legge ut nøkkelen mer? Jeg er sikker på at det finnes folk som vet hvor du bor, og nå som du har gjort “internettet” oppmerksom på at du legger ut nøkkelen til vaskedamen, så ja, nei, plutselig så er alle tingene dine stjelt, og i værste fall blir nøkkelen kopiert.
      Nå vet ikke jeg så mye om hvordan det er å ha vaskedame, men tror muligens jeg ville gitt hun egen nøkkel, og på den måten er det da lettere å få tak i “skurken” dersom noe skulle forsvinne.
      Hilsen en stk. paranoid løk som har sett for mye på serier/filmer.

    29. HAR DU EGEN VASKEDAME? Du er ung, frisk og rask uten noe ordentlig jobb, og klarer ikke å vaske din egen leilighet?

    30. maria: Uten noe ordentlig jobb? Jeg jobber som faen, bare sånn at det er sagt, selv om det ikke er 9-16 har jeg ofte lengre arbeidsdager enn de fleste. Til mitt forsvar, så skal jeg få lov å ha en vaksedame om jeg vil, når jeg ikke gidder å bruke en søndags kveld på å vaske og har råd til hjelp.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg