coming home

Akkurat nå er jeg så bilsyk at jeg ikke vet helt hvor jeg skal ta veien.. At folk klarer å lese bok mens de kjører bil! er totalt utenfor min forståelse.. Som dere kanskje har skjønt er vi nå på vei fra Larvik og skal tilbringe et par dager hjemme i oslo før vi reiser til USA. Regninger må betales, kjøpeskapet må tømmes  og huset må vaskes før avreise. Voksenlivet, altså! All ære til mamma og pappa som har dratt med meg og søsteren min på ferie i alle de år, og uansett har beholdt humøret oppe i alt stresset man ikke engang tenker på når man er barn.

I kveld skal jeg ut med noen venninner! Er i så jævlig godt humør idag, kan det være fordi det er så fint ute nå? Sol og blå himmel, det kan jeg like! :DHva skal dere ikveld, da? ♥

 

44 kommentarer
    1. skal gjøre husarbeid i mitt eget tempo fordi ryggen har låst seg 🙁 Er litt trøst at The Kardashian maraton går på Bliss da 😀

    2. Enten så har du heftig høye nippler eller bruker du alt for små bher, de titter jo frem både her, på bloggerne og fhm xD

    3. Maria, du er tragisk. Vedder 100k på at du er full av kviser og en feit taper som aldri har fått seg noe. #lowlife

    4. Anbefaler deg å kjøpe en bikini som dekker puppene og ikke er for stor bak (feks 75 når du helt sikkert skal ha 65) 🙂

    5. I kveld får vi venner på besøk, det er jo påskeaften 🙂 Håper gutta våre har husket påskeegg med mye godis til oss jentene, vi har husket sjampisen 😉 Ha en fin kveld med venninner!

    6. Hvor er genseren din fra Sophie? Den sorte og hvite. Så fin 🙂 merke kanskje? Så blir det lettere finne den:) veldig glad for svar!

    7. Håper du hadde det koselig i Larvik! 🙂
      Og du ser fantastisk ut som alltid, skjønner ikke hvorfor folk har behov for å skrive slike negative kommentarer..

    8. Siden du som mange andre liker disse påskeeggene til freia men, ikke vil spise de pga palmeolje, så kan dere dra på Nille, riegelein har en pose med sjokoladekuler som er fylt med melkekrem, smaker det samme, mindre kuler så lettere å ikke spise seg kvalm på de, koster litt men, fremdeles rundt 10 kr billigere enn freia sine, og deres vegetabilsk fett er kokosnøttolje.
      så det er mindre porsjoner, samme greia, litt billigere og uten palmeolje. og like sesongbevist som freia sine.

    9. Herlig å høre at du er i godt humør<3 skal straks ut med noen venner, vi skal lage båle og grille litt. Har jobbet mesteparten av ferien, men nå har jeg fri til tirsdag, så det skal nytes:) ha en fiin kveld, sophie!

    10. For en fantastisk blogg du har! Venninnen min og jeg har blitt faste lesere, vi digger deg🙌 du er en sterk og vakker jente! Ikke hør på alle idiotene som sier noe annet! Keep up the good work, peace out.

    11. Hei! Lurte bare på om du kunne svare her eller skrive et innlegg om dine tanker rundt dyrehager/parker ? Er så usikker selv på hva jeg syns om dette, så det hadde vært interesant å lese dine meninger om det, har alltid syns at dine meninger er så meningsfulle og konkrete 🙂 Kos dere masse i USA !

    12. Omg!, for en ENORM STOR nese din mor har!! Stakkars dame:((((( hun kan ikke hatt det lett… Hvis du virklig har arvet de genene så forstår jeg virkelig at du valgte å operere nesen din. Da var det jo ikke alt annet enn nødvendig!!!! Har man rn såååååå stooooor nese så taes jo alt annet fokus bort fra den kjrmpestore nesen. Stakkars stakkars dame, fra nord-norge….

    13. Mammaen din er nydelig! 🙂 ikke ta deg nær av alt de lirer av seg for det er bare løgner og skitprat!

    14. For en forferdelig stygg person som skriver slikt om moren din. Jeg blir flau…. Håper virkelig ikke moren din ser dette, for det er absolutt ikke sant. Det er ikke noe feil på utseendet hennes. Ikke på nesen eller noe annet!!!

    15. Elske den songen din! Hører på den nå på Bømlo, der eg bur:) håper du kommer her snart! Den gjore vorshet 1000 gonger bedre! Den traff meg i hjertet! Elsker den! <3

    16. Tilbrakte kvelden min med ei god vennine, vi lagde taco og koste oss. Godteri og film på tv’n:)
      Håper at du hadde en fin kveld også Sophie Elise og koser deg vidre:)

    17. Du som skriver om Sophie’s mor, for en ufyselig person du er! Sophie’s mor har et utrolig søtt utseende

    18. Sophies mor er nydelig! Like nydelig som sin datter! Så hold kjeft! Folk som kommenterer sånn dritt er bare sjalu. Jævlig barnslig oppførsel.

    19. Jeg så på bloggerne og dette innlegget her :
      http://www.tv2.no/underholdning/bloggerne
      Det er virkelig noe du ikke tåler, enten det er sminken eller spray tanen som får alt til å se litt værre ut men hva har skjedd med huden og ansiktet ditt? Jeg kjenner deg ikke igjen fra de bildene i publiseres her og Facebook. Det er faktisk ut som du kødder å prøver å lage en ironi av deg selv på tv. Du ser helt sliten og skitten ut!!!

    20. Alle er nydelige på hver sin måte slutt med
      Mobbing! Moren til sophie elise er nydelig og ser ganske ung ut slik som faren

    21. Og du da Jannicke, ser du deg i speilet og spør Hvem er den vakreste i landet her?’. Mulig du er vakker utvendig, men det viktigste er å være vakker innvendig 😀 Kutt ut sånne kommentarer og finn deg en strikkeblogg, ha ha.

    22. jannicke: karma is a bitch;) gleder meg til hun kommer og bitch slapper deg drit hardt i trynet hahaha det fortjener du og det kommer til a skje ! det er helt 100% sikkert! 🙂 <3

    23. Hvordan blir extensionene dine når du bader med dem i klor? Har det selv og frisøren min på Hendrix i Stavanger anbefaler ikke det. Du er så fin du! Lurer på hvordan det går med deg? Ha det fint videre Sophyyyy <3 xoxo

    24. Hvordan i alle dager kan brystvortene dine være så høyt oppe? Burde ikke de være ca på midten av bh-skålen? Wtf?

    25. Haha, at folk KLARER å bli bilsjuk av å lese i bilen er ute av min forståing. Neida, men eg blir aldri bilsjuk av å lese i bilen, og skjønar ikkje at folk blir det.

    26. Hvor er jakken fra? Utrolig fin! Håper du koste deg masse i Larvik. Du er en så vakker og sterk, ikke la noen fortelle deg annet <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg