dette gjør meg frustrert

Dagens kommentarer: 

Unnskyld, men får man ikke være fornøyd med seg selv om man tok silikon for to år siden? Er det kun greit å være fornøyd med sitt eget utseende om man er 100% naturlig? Det er så klart FANTASTISK om man aldri har rørt kroppen sin på den måten og har vært fornøyd med seg selv fra dag en, men det er ikke tilfellet for alle. Er jeg dømt til et liv hvor jeg må påpeke at “jeg er fornøyd med meg selv, MEN jeg har silikon så jeg fortjener vel ikke det”. Det er merkelig, hvordan silikon skal være en unnskyldning for enkelte til å rakke ned på noen. Jeg har fått høre “ja, hun er kanskje kjent og flink, men hun har jo silikon”. OG? Er det derfor jeg er hvor jeg er idag? Får jeg ikke være glad og fornøyd i år 2015, fordi jeg la meg under kniven i desember 2013?

Slikt som dette gjør meg frustrert. Hva mener dere?

172 kommentarer
    1. Altså jeg er også fornøyd med meg selv, og jeg har opperert meg 🙂 Folk skal henge seg opp i mye rart. Kjenner jeg egentlig bare blir matt.
      Ha en fin Onsdag videre.

    2. Helt fucka spør du meg! Okei du har tatt silikon, men det har flere i Norge også gjort. Folk er redde for folk som faktisk er fornøyd med seg selv og vil vise det og må dermed rakke ned for at dette skal forhindres. Det er ren sjalusi og ikke noe vits i å bry seg om, men bare smile og vær glad for det svir mest!
      Du er der du er i dag fordi du har jobbet hardt for å komme dit du er, og det er noe som man bør gi skikkelig creds for! Har lest bloggen din noen år og jeg blir nærmest kvalm av at ingen bare kan være glad på andre sine vegne! Ingen vits i å bry seg og stå på videre, du er en fantastisk blogger!!

    3. “Er det derfor jeg er der jeg er idag?” Faen så høy på deg selv du er blitt i det siste, hvor ble det av den jordnære jenta? Denne setningen påpeker at du mener du er vellykket og har kommet langt i livet men jeg lurer liksom på hva du sikter til? Altså penger har du kanskje, takket være en blogg som i de fleste år har fokusert på utseende, sminke og diverse, med et lite innlegg om livets mening og dyrevern i ny og ne, men jeg tviler sterkt på at antall lesere går inn her for å lese nyttige og meningsfulle innlegg, altså poenget mitt er at du er en rosablogger med penger og det er det du har oppnådd, med trynet på tv i ny og ne, også som oftest i program som er uten mening og går innunder kategorien “trash tv”. Altså jeg syntes ikke noe om å rakke ned på noen og jeg er ikke ute etter å være ekkel men jeg syntes du skal komme deg ned fra din høye hest og åpne øynene dine.

    4. Jeg kunne ikke vært mere enig! Du har all grunn til å være fornøyd med deg selv – og som du har skrevet tiligere trengte du silikon for å føle deg 100%, og det bør folk akseptere!

    5. Troooor poenget er at det høres litt rart ut når en person fronter den ideen om at man skal elske og være fornøyd med seg selv, men som likevel velger å gjennomføre kirurgiske inngrep for kosmetikkens skyld? Altså, det er greit nok at man føler seg bedre etter man har valgt å gå for kirurgi (eller andre kosmetiske inngrep), men da tar i hvert fall ikke JEG deg seriøst om du forteller meg og andre “åh, men man skal være fornøyd med den man er, elsk kroppen din slik den ble skapt-” osv. Jeg synes dette er nokså selvsagt, men kanskje ikke alle ser det?

    6. Vakre deg! Jeg vet det er vanskelig, men du må prøve så godt du kan å ignorere disse kommentarene. Du gir dem akkurat hva dem ønsker å oppnå!

    7. Ney fyfaen Sophie Elise.
      Du ble kjent gjennom ditt tranghet for å få oppmerksomhet på kroppen din. Dette inkluderer 100 silikon push up bilder, playboy kaniner og neseoperasjoner.
      Folk liker å se på bloggen din, men fyfaen jeg kunne aldri vært deg nå. Hvor gammel prøver du å virke? 16? 17?
      Det er ikke bare silikonen kjære deg… det er neseoperasjonene, kinnebenene, trutmunnen, selfiene med vinklet rumpe (slik den ser stor ut?!), og alt dette her som stempler deg som dum, usikker og desperat. Du ser jo helt annereled ut i virkeligheten så jeg skjønner hvorfor du fokuserer så mye på deg selv her på bloggen. Hvordan i hælvette kan du snakke om å være fornøyd med deg selv når du er så fuckings falsk? Jeg hadde aldri tørt å tatt med deg hjem til foreldrene mine engang som en venninde, for de hadde faen begynt ¨lure hva slags wannabe porno dame dette er?

    8. Enig med deg! Ikke hør på alle de stygge kommentarene som dukker opp. De vet åpenbart ikke hva de snakker om. Du er fantastisk flink Sophie <3 Bloggen din gir meg masse inspirasjon til hvordan jeg skal tenke positivt og nyte livet. Alle fortjener å være glade og fornøyde!

    9. Hei!
      Enig med Caroline her:) Ja, du er faktisk mest sannsynlig der hvor du er i dag på grunn av silikon (blant annet) og det du gjør eller gjorde med utseendet ditt.
      Hvorfor tror du ellers er bloggen din blitt populær og kjent:)? Jo, fordi du er noe annerledes og gjør ting som provoserer og skaper interesse blant unge jenter. I tillegg så hadde du masse flaks på den tiden da blogger bare begynte å bli populære..Eller trodde du at din blogg er verdifull pga noe annet som er virkelig viktig for noen og verden generelt????

    10. Skal du ærlig talt ha meg til å tro DU har vært helt på deg selv?! Når du selger deg selv og kroppen din for oppmerksomhet og lesere. Jeg har vokst opp i samme kull som deg, og jeg synes så utrolig synd på deg slik du har fokusert på å virke “digg og deilig” så lenge. Er det virkelig slik at du har vært så usikker, men trang til å legge ut fuckings horebilder fra du var 16? Du er tragisk Sophie og jeg er flau som kommer fra samme ung.trinn som deg. Tro meg du er topic når vi snakker om gamle klassen, dumme tragiske Sophie som prøver å være digg for Norge.

    11. Til Carloine og alle dere som virkelig kan kalle det henne gjør unyttig å trashy.
      1. INGENTING i denne verden som ikke går på å gjøre noen vondt er trash.
      – Sophie elise er en stor inspirasjon for mange, for msnge av oss alt for mange som ikke er “A4” å som liker at livet å det å ha det fint ikke skal bare gå for dem som er utvalgt til å ta en helvetes lang utdanning eller er født rike.
      2. Sophie elise blogger legger kanskje med lettkledde bilder, deler sin interesse for klær, restulayne å liker silikon men som oftest handler tekstene hennes om helt andre ting. Å gir msnge av oss som tikker oss inn her troen på at man kan leve av noe man liker!
      Stå på Sophie jeg er drit sjalu på deg og digger deg! Hilsen en bestevenn du ikke kjenner 😄❤️

    12. din lille trange hodet forstår ikke fordi du er såå fuckings overfladisk h***. white trash slutt å tro at du er populær pga du har reddet verden med dine innlegg. ta så bytt falske tryne headern din og slutt å vær høy på pære. du provoserer på den negative måte. but trash will be trash

    13. Jeg har selv silikon, og jeg er fornøyd med kroppen min. Puppene er bare en del av kroppen. OG si at du er fornøyd med kroppen vil også si at du er fornøyd med ben, rompe, mage armer osv. Disse kroppsdelene er jo ikke operert, så hvorfor skal sophie ikke få lov til og si at hun er fornøyd med kroppen sin? Enten så er du fornøyd med kroppen din naturlig, eller så opererer du den eller så trener du deg til den, alle disse slik at DU selv skal bli fornøyd med DIN egen kropp.
      Jeg kunne ikke brydd meg mindre om du hadde operert hele kroppen, eller om den var helt naturlig. Det er DU som skal leve i den kroppen du har, og trives i den resten av ditt liv! og har du penger til og fikse på ting som ikke kan trenes frem så hvorfor ikke? vi har ET liv. DITT liv. DU bestemmer, det er du som skal sitte som 90åring og se tilbake på livet ditt, da ville jeg heller angret på ting jeg hadde gjort enn ting jeg ikke hadde gjort fordi ANDRE har meningen om MIN kropp. Jeg lever for MEG, ikke for ANDRE. Jeg heier på deg sophie!

    14. Du kan si at du er fornøyd med legene dine. For det de har påført trynet ditt er ikke ditt eget verk. Ingen av oss vet egentlig hvordan du ser ut utenom alle operasjonene du har vært igjennom.

    15. Helt enig med deg!
      Og tenk på de som tar masse tatoveringer og piercinger, farger håret, eller setter på seg huggtenner fordi de digger vampyrutseende.?
      Naturlig eller ikke, det viktigste er at man liker seg selv uansett hvilken utgave av seg selv man vil være… Og det burde godtas uansett!!!
      Stå på Sophie Elise! Klem kjerring 31

    16. Altså det “bildet” du har lagt ut viser en som mener at det blir feil å si at man liker hvordan man ser ut, for SÅ å legge seg under kniven og endre på det man nettopp hadde sagt seg fornøyd med.

    17. Ja, sophieelise har silikon. Men hvis dere så bildene på det tidligere innlegget da hun skrev at hun var fornøyd med kroppen sin så var det ikke puppene hun la bilde ut av. Det var magen, bena og rumpe! Skal hun ikke få lov til og være fornøyd med de kroppsdelene? fordi hun har operert puppene? jeg blir oppgitt. Hun har da ikke operert disse delene på kroppsdelen, så derfor skal hun ikke få lov til og være fornøyd med resten av kroppen fordi hun har operert puppene?
      Jeg blir oppgitt og flau av hvordan noen folk kan oppføre seg. Blir sliten bare av å leste kommentarene.

    18. Visst jeg hadde hatt muligheten og penger hadde jeg seff tatt silikon osv. Hahaha jeg må bare le av disse kommentarene, tror de egentlige er bare sjalue og skjønner ikke hvorfor de gidder å bruke energien sin for å skrive dritt. Å stort sett alle innleggene dine er jo interessante, og hvis de ikke hadde vært det så hadde du vell garantert ikke hatt så mange lesere som du har. Sophie Elise bare stå på med bloggingen og prøv å unngå disse teite horene som er garantert bare sjalue at de ikke er deg.

    19. seffølgelig får du lov å fære fornøyd med deg selv. du er en vakker og pen jente! bare ignorer stygge kommentarer. de skriver ned mot deg fordi de er sjalue og sikkert ikke har det så bra med seg selv.

    20. Signerer denne fra “Thea”: Troooor poenget er at det høres litt rart ut når en person fronter den ideen om at man skal elske og være fornøyd med seg selv, men som likevel velger å gjennomføre kirurgiske inngrep for kosmetikkens skyld? Altså, det er greit nok at man føler seg bedre etter man har valgt å gå for kirurgi (eller andre kosmetiske inngrep), men da tar i hvert fall ikke JEG deg seriøst om du forteller meg og andre “åh, men man skal være fornøyd med den man er, elsk kroppen din slik den ble skapt-” osv. Jeg synes dette er nokså selvsagt, men kanskje ikke alle ser det?”
      Selvfølgelig skal man få være fornøyd med seg selv – om man så har vært under kniven eller ikke. Poenget er at det blir for dumt å legge ut om at man må være fornøyd med kroppen sin som den er, om man selv har tatt kirurgiske inngrep. I mine ører så kan man ikke si “jeg er fornøyd med kroppen min”, for så å operere seg. Det motsier jo seg selv helt. Da er man jo ikke fornøyd, siden det tydeligvis er noe man vil fikse på.

    21. Blir så lei meg av å lese de utrolig dumme kommentarene som kommer inn her. Jeg syntes du er så utrolig flink, med alt du gjør, du har klart så mye i løpet av livet ditt og du er helt klart en utrolig velykka person! og det er noe du fortjener så utrolig mye. Du har lenge sliti med diverse ting, å nå når du endelig har selvtilitt og faktisk er i en periode hvor du har det bra, så kommer folk med at du er alt for høy på deg selv? hahahaa, jeg ler. Bare stå på Sophie, jeg digger deg og ser utrolig mye opp til deg!
      Du har en kjempefin kropp, og du skal absolutt være fornøyd med den, selvom den er litt endra på, men det har INGENTING å si, så lenge du er fornøyd med hvordan den er nå 🙂

    22. Drit i dem de aner ikke hva de snakker om. Noen føler at de må fikse på ting fordi de bare ikke klarer å bli fornøyd, og det er bra. Det er bedre å fikse på utseende og si at du liker hvordan du ser ut og at du er fornøyd med deg selv; enn å sitte å klage dag inn og dag ut på hvor stygg du er og aldri gjøre noe med det.
      Du er en god person Sophie og jeg har fulgt med bloggen din siden tidlig 2014 og jeg er så utrolig glad for at du endelig er fornøyd med hvordan du ser ut. Stå på! 😀

    23. Kunne ikke vært mer enig med deg, jeg hører folk rundt omkring som ikke liker deg fordi du har operert deg, og da sier jeg bare: er det noe forskjell da? Man er fortsatt samme person, bare gladere og en glad person er en penere person. Og da holder de kjeft haha 🙂

    24. Syns det er helt patetisk at noen tar seg tid for å slenge dritt om andre!
      Jesus lord! Har dere ikke noe annet å gjøre? Liker du ikke det du ser og har du ikke noe pent å si så behold det for all del for deg selv! Er jenta fornøyd med seg selv til tross for alt, så la henne være! Hvorfor skal man prøve å ydmyke andre medmennesker og tenke at man er bedre selv?
      Sophie! Er du fornøyd med deg selv så er det helt fantastisk! Og stå for det! Det syns jeg er utrolig bra!!

    25. Angrer du på du la deg under kniven i 2013? Eller hadde du fortsatt valgt silikon den dag i dag? Hadde vært interessant å få vite dine tanker rundt dette nå heh
      Vurderer det selv da jeg blir atten om et år, men tror du man er for ung da? Gjerne svar på kommentaren eller kanskje du vil dele tankene dine rundt dette i et eget innlegg?
      :))du er fin forresten og du har all grunn til å være Happyy

    26. Altså, siden du spør. Helt ærlig. Folk får gjøre som de vil, og jeg bryr meg ikke særlig om du har tatt silikon eller ei.
      Men personlig tror jeg aldri jeg kunne bli fornøyd med kroppen min om jeg viste jeg hadde gjort noe inngrep med den – sån er jeg. derfor er det litt vanskelig å sette seg inn i at andre kan være det. (det er jo egentlig en negativ holdning fra meg, den ser jeg)
      Derfor er det muligens enkelt å komme med slike komentarer? som at “men hun har jo silikon”. er muligens ikke en unskyldning, men dog en liten forklaring.

    27. tror ikke det bare er silikonen han/hun sikter til.. hva med botox behandlinger, restylane, kinn og nesa?

    28. Selfølgelig kan man være fornøyd med kroppen sin selv om man har silikon! Når en tar silikon så er det fordi man blir mer fornøyd. Man tar ikkr silikon og sier “jeg er ufornøyd”. Jeg har selv lyst til å ta silikon, for da blir hvertfall jeg mer fornøyd med kroppen min. Men jeg lurer på en ting…har du operert rumpa di? Den ser perfekt ut jo 🙂

    29. Det er jo mange som forsatt er misfornøyd med seg selv etter operasjoner.
      Så at du er fornøyd med deg selv er jo kjempebra:) Tror kanskje det handler mer om at du har landet mer i deg selv. Og med det så ser du på deg selv med nye øyne;)

    30. Altså, nå må folk slutte å henge seg opp i operasjoner som er blitt gjort. Ser dere ikke de endringene Sophie har vært igjennom? Det at Sophie kan si at hun er fornøyd med seg selv bør applauderes! Det hadde hun før aldri kunne sagt.
      Provosert? Slutt å les bloggen hennes da. Ingen som tvinger deg 🙂

    31. Hva faen feiler det dere som kommenterer dritt og unødvendige ting? Har dere virkelig så lite å gjøre at dere sitter foran tastaturet og slenger dritt til ei som ikke har gjort dere en shit?
      Alt tyder så sjukt på at dere er sjalu på Sophie Elise og alt hun har oppnådd. Og ikke minst utseende hennes. HUN ER JO NYDELIG!!
      Skaff dere et liv.

    32. Jeg synes det er unødvendig av andre å kommentere på at du har silikon, restylane, extensions osv. Jeg føler det er opp til hver enkelt å avgjøre hva man selv vil gjøre med sin egen kropp. Jeg er misfornøyd med magen min, str. på puppene mine, haken min, og ansiktet mitt generetl. Jeg er lite pen i ansiktet, og jeg er veldig misfornøyd med kroppen min. Det er mitt valg om jeg vil gjøre noe med det eller ikke (selvom jeg aldri kommer til å få råd til det…). Jeg mener at det ikke er noe feil med å fikse seg litt her og der hvis det får deg til å føle deg bedre, og det skal heller ikke ha noe å si for alle andre, siden det ikke er dems sak. Du er nydelig som du er, med eller uten silikon. Det er bare helt feil å rakke ned på andre fordi de har fikset på seg selv, om det så er en liten ting eller en litt større ting. Du er et stort forbilde for meg siden du er vegetarianer, du tørr og stå for det du sier/gjør, blant annet operasjoner for å fikse på utseendet. Du er bare utrolig heldig som har penger til å ta operasjoner, og kan bli fornøyd med deg selv. Vær glad for det. Jeg kommer aldri til å ha mulighet til å fikse på meg selv til jeg blir fornøyd, og jeg kommer heller aldri til å bli fornøyd. Vær glad, drit i folk som rakker ned, du er best. Tro meg. <3

    33. Er jo ikke bare silikon da, så og si alt på deg er jo fikset med. Men det er jo bra at du er fornøyd, hadde vært dumt om du hadde fikset på så mye og likevel vær misfornøyd. 🙂

    34. Hvordan har lykke, og det å være fornøyd med seg selv, blitt slik at man bare kan være lykkelig om man er helt “naturlig”. Har man noe ved kroppen man er mindre glad i,og har muligheten til å endre på det, så synest jeg det skal vere helt lov. Så lenge det ikke går for langt. Jeg synest det er for teit at du ikke kan være fornøyd, bare fordi du har tatt silikon, eller fikset litt på nesa. Tull. Man er lykkelig når man lever godt, har det bra, er sunn og frisk, og har gode mennesker i livet sitt. En jobb man trives med, og et sted man kan kalle “hjemme”. Det, for meg, er lykke. Når man har det, da kan man absolutt være fornøyd. Selv om man har silikon. Jeg synest du er så fantastisk, og så sterk, og blir glad for at du ikke lar alle kommentarer “gli forbi”, men at du setter ned foten. Det viser at du har bein i nesa. Du er også veldig vakker slik du er nå, og når jeg ser deg tenker jeg ikke på hvor store puppene dine er, men at du har en glød som er lett å se – det er selvtillit, og glede. Jeg kan se at du har det bedre nå enn før, og det gjør meg glad 🙂 Heia deg!
      Og at folk kan få seg til å skrive slik, er rart. Samtdig er det jo så lett å rakke ned på noen på nett.

    35. Unnskyld, men du kan jo eeegentlig ikke snakke om at du er superfornøyd og skal elske kroppen din slik den er, og elsk deg selv for den du er og hver deg selv. Det er jo akkurat det du ikke gjør? Silikon i puppa, oi det var de ekte puppene vekke. Større lepper, oi der var de naturlige leppene dine vekke. Neseoperasjon, din ekte nese er borte den og. Alt dette fikser du på for å prøve å se så sykt perfekt ut, for å prøve å oppnå perfeksjon, du blir aldri fornøyd, og du var aldri fornøyd med deg før. Og greit at du har et penere utseende nå, og større pupper. Men hvorfor skal det være så jævlig viktig? da er jo du betydelig optatt av å alltid prøve å se perfekt ut, og du elsker deg egentlig ikke litt slik du EGENTLG er, og det er jo litt feil… Men men, min mening.

    36. Man burde da for guds skyld få lov til å være fornøyd med seg selv uansett om man har tatt eller har silikon – eller om man ikke har planer om å ta det. Å være fornøyd med seg selv har ingenting med utseende å gjøre, men om den personen man er innvendig.

    37. Uff, bare tull! Uansett hvor mange operasjoner man har vært i gjennom syns jeg at man skal få lov til å være fornøyd med sin egen kropp! Du er flott Sophie, det skal du vite! Og uansett hvor mange som sier at du ikke er det så skal du få synes det selv. Akkurat som alle andre.

    38. Blir lei meg av å lese disse kommentarene…
      Bryr meg fint lite om hvordan du ser ut, fordi du virker som en søt jente, og så lenge du er fornøyd spiller det ingen rolle for noen andre sin del hva du gjør med hvordan du ser ut. Men at noen har hjerte til å snakke til et annet menneske på måten som flere gjør i kommentarfeltet her.. Formulere seg på en såpass hard måte med intensjon av å såre, det er helt sinnsykt…
      Tror ikke jeg ville klart å holde humøret oppe på samme måte som deg om jeg hadde mottatt slik dritt som dette, så credz til deg som får det til!
      Til dere andre, skam dere!

    39. Her var det mange sjalu mennesker. Jeg har aldri forstått hvorfor noen har et så sterkt behov for å dra andre ned – ironisk nok bak en anonym kommentar i tillegg. Du er vakker Sophie Elise, du stråler virkelig om dagen og jeg håper du klarer å se forbi alle disse bitre kommentarene <3

    40. synes folk er urimelige her.. herregud, det er lett å legge vekt på de 4 fucka kommentarene, men drit i de. se på de 70 positive!

    41. Husket forresten på noe nå som jeg gjerne vil tilføre. Det er et sitat som lyder som følger: “Don’t judge me by my past, I don’t live there anymore”. Passer vel bra nå.:) Om man er stolt over seg selv ligger i hodet. Man kan ta så mange operasjoner man bare vil ta, men likevel ikke være fornøyd. Fordi man rett og slett er nødt til å gjøre noe med tankene sine. Og det ser egentlig ut som om Sophie har fått mer fred med seg selv i det siste. Og dette er bare positivt! La jenta være i fred. Herreminjuldag, jeg lurer veldig på hvor gamle mange av dere er…
      Maren over og ut!

    42. Jeg synes ikke du skal bry deg så mye om det de sier! De har sikkert ikke noe bedre å gjøre. Du børr være fornøyd med deg selv, du er nydelig, alle i hele verden er nydelige for det er noe spesielt med vær og en av oss alle. Jeg synes at de som rakker ned på andre om at de er stygge eller slemme børr heller snu fokuse litt på seg selv, enn å tenke på hvordan andre er, som man egentlig ikke har noe med.

    43. Hva faen er problemet ditt daria??? Må du alltid rakke ned på noen for å føle deg bedre ?? Herregud skaff deg ditt eget liv istede for å rakke ned på andre?? Er det ikke lov å si at man har fin kropp uansett om man har tatt noen operasjoner?!? Du er bare jævli sjalu på at hun har oppnådd noe i livet som sikkert ikke du får til i en ung alder!! Stå på shopie <3!!

    44. jeg har selv silikon og operert nesen. kunne sikkert endret på fere ting men har sagt stopp på det, vil jo at noe av “meg” skal være igjen.
      det er kjipt, men jeg ser jo litt hva vedkommende mener, det kan jo være frustrerende for andre å høre at ja, jeg er super fornøyd med meg selv, selv om jeg ikke er 100%ekte. jeg kan se at det blir litt hyklerisk, for ingen vil høre fra en som har tydd til plastiske operasjoner/inngrep av alle slag: vær fornøyd med den du er, for det var vi ikke selv før operasjonene heller.
      men det viktigste er at DU er fornøyd. JEG er fornøyd og aldri angret, og det er jo derfor man gjorde det i første omgang, ikke for alle andre 😉

    45. Jeg tror Sophie ønsker at vi som leser bloggen hennes skal være fornøyde med hvordan vi ser ut og hvordan vi er. Kan ikke huske at henne har skrevet så mye om at det er så viktig å være fornøyde med den kroppen man er født i osvosv, men om det er saken, så kan det hende det er noe hun sier til oss? Jeg mener, det er jo jenter i såå mange aldre som leser denne bloggen, og Sophie er et så stort forbilde for SÅ mange, og jeg tror ikke hun vil gi 12-15 år gamle jenter ideen om at de må fikse på seg selv for å se bra ut. Det er så utrolig mye press i media, og det at Sophie prøver å komme med slike “budskap” er bare godt, det “redder” på en måte de som er i tenåringsalderen med dårlig selvbilde, som det kun blir mer og mer av.
      Jeg er ganske sikker på at alle som har penger til det vurderer å ta silikon, og mange gjør det. Jeg har ikke små pupper, men jeg ønsker selv å ha silikon fordi jeg vil bli mer fornøyd. Ikke fordi jeg ikke er fornøyd, men jeg ønsker å bli ENNÅ MER fornøyd. Jeg ønsker også å ta hyaluronica i leppene, fordi jeg har såklart lyst til å se bedre ut. Hvem vil vel ikke det? Og uansett, er ikke det noe man selv velger?
      Har aldri kommentert bloggen din, Sophie, men jeg leser den hver dag og jeg heier på deg. Du er sterk, og du bør være så utrolig stolt over alt du har klart! Bare fortsett, du kommer til å nå utrolig mye lengre 🙂

    46. Det er bare idiotisk gjort av dem!!! ikke hør på dem!!! du kan jo være fornøyd med kroppen din selvom du har tatt silikon!!!! De er teite!!

    47. Forskjellen er at du er fornøyd med deg selv, men det etter at du har operert deg. Dét i tillegg til “imaget” ditt gjør at det virker rart å høre deg si at du er fornøyd med deg selv. Det er vanlig å tenke at det å være fornøyd med seg selv innebærer at du er fornøyd med din naturlige kropp, ikke kroppen din + silikon, neseoperasjon, restylane, løsvipper ++. Selvsagt er det ingenting galt i å være fornøyd med seg selv selv om man har gjennomført plastisk kirurgi, men jeg skjønner hvorfor folk reagerer på at du sier det. Jeg har alltid (eller ikke alltid, det siste halvåret kanskje), tenkt på deg som en veldig reflektert person. Du har tenkt mye over livet, hvorfor vi er her, hva faen vi gjør her og hvorfor vi er som vi er, men det at du ikke ser at dine handlinger mot det du sier kanskje gjør at du virker hyklersk synes jeg er rart.

    48. Hallo folkens, hva sier man om kroppen om man trener hver dag og bare spiser salat til man spyr? Du trener jo kroppen din til å bli slik du vil, og DA sier man at man er fornøyd med kroppen sin. Så hvorfor er ikke kirurgiske operasjoner greit da? Er du småfeit og vil forandre på kroppen så trener man og spiser sunt. Har du små pupper så opererer du de større. Dette er fordi man vil forandre på noe, og uansett hva det er så skal man vel være fornøyd ettersom du isåfall har gjort noe? Hvorfor skulle man ellers tatt silikon eller operert nesa? Man gjør det ikke for å bli styggere. Og hvorfor trener man styrke og kondisjon og spiser sunt? Man gjør heller ikke det for å se styggere ut. Hvorfor skal man rakke så ned på operasjoner når man uansett gjør hva som helst for å få den kroppen og utseende man ønsker?
      Ser jeg en person med syke magemuskler og kanoner til armer så tenker jeg jo at det er gjort noe med, for slik er ikke personen naturlig. Samme er det jo med silikon, neseoperasjoner, restylane osv? Man gjør jo NOE for å være fornøyd! Hvor ofte ser dere jenter som er helt uten sminke og fortsatt sier man er fornøyd med hvordan man ser ut uten sminke? Som sagt, sminke og kosmetikk gjør NOE. Det skal ikke være så vanskelig å se ting i litt andre perspektiver.
      Operasjoner er kanskje ikke bra i de fleste tilfeller av flere grunner, men jeg ser ikke problemet med å være stolt over hvordan man ser ut om man har gjort noe med utseende? Operasjon eller trening, poteto potato.

    49. Den kommentaren er en av de latterligste jeg har sett. Føler det blir det samme som å si “Hvor fornøyd kan man være med seg selv når man velger å bruke sminke???” For man er ikke 100% naturlig når man bruker sminke heller, uansett hvor liten mengde. Jeg personlig har ikke tatt plastisk kirurgi, men jeg er all for it. Når man operer puppene, nesen, ansiktsløft og what not for at man nettopp vil trives bedre med seg selv; Da ER det jo lov å kunne føle/si at man endelig trives med seg selv og hvordan man ser ut i etterkant? Og hvorfor skal det være andre mennesker sin sak? Hva har gitt de rett til å dømme? For en ting er faens så sikkert; De som konstant påpeker/drar opp plastiske operasjoner så fort en som har tatt plastisk kirurgi sier de er fornøyde med utseendet sitt – de lider av dype og fortærende komplekser for seg selv som de aldri kommer til å få gjort noe med, og da mener jeg personlighetsmessig.

    50. Jeg er helt på din side sophie, de er bare sjalue på, det er helt sikkert. Uansett så er det ingen som tvinger de som skriver sånne STYGGE kommentarer til å gå inn på den kule bloggen din uansett, det er de som gikk inn på bloggen selv så det er de og ingen andre som ville det:-)) Jeg blir så irritert når jeg får høre at folk skriver sånt, fordi jeg har/er litt i den situasjonen selv på skolen, i klassen/skolen sier de kommentarer som gjør at den som sa det føler seg som et null. Man kan likså godt spørre hvorfor de sier/skriver det, da blir de nokk stille, fordi de har ikke noen grunn egentlig.

    51. Som om det er bare silikonen folk mener. Silikonen er jo ikke halvparten. Hva med alle innsprøytningene du har gjort i ansiktet? Du ser jo ikke ut som deg selv lengre.

    52. Hvorfor skal alle ha en mening om hva som er lov og ikke lov når det handler om en selv? Hva man er fornøyd med, om det er kropp eller prestasjoner, er helt individuelt og det spiller ingen rolle om det er naturlig eller ikke. Jeg vil tørre å påstå at du, Sophie Elise, er fornøyd med å være en forbedret utgave av deg selv, og at det er dette du mener? Har man mulighet til å fikse noe man ikke er fornøyd med, så hvorfor ikke? Er det bedre at man heller konstant går med negative tanker og stenger seg inne på jenterommet pga. man ikke orker å gå ut? Noe av det jeg liker godt med bloggen din er at du byr så mye på deg selv, men når man gjør dette så treffer de negative kommentarene dypere. Desverre. Men stå på! Folk er bare misunnelige på deg for at du tør å realisere dine drømmer og stå for det du mener 🙂

    53. Og en ting å tenke på, alle haters: hvis dere er så jævlig for det 100% naturlige så regner jeg med at dere også synes at sminke er helt forkastelig og at dere ikke bruker sminke? Det er jo også en måte å fikse på utseende. Forskjellen er jo bare at det (som oftest) ikke er permanent. Så: fei for deres egen dør før dere henger ut andre!

    54. Jeg synes det er helt på tryne at folk skal komme med sånne kommentarer. I det innlegget skrev du at du var fornøyd med hvordan kroppen din ser ut NÅ, og jeg tar det som at du er fornøyd med kroppen din og hvordan den har blitt etter du har operert. Jeg synes det er totalt idiotisk at folk skal komme med slike anklager, med tanke på at du sa du er fornøyd med kroppen i nuet, ikke bare fordi du har tatt operasjonene men fordi du liker hvordan du ser ut i helhet. Kanskje du ikke likte hvordan du så ut før operasjonene (noe som er helt greit, jeg vil gjerne fikse på litt ting med meg selv også), og da synes jeg det er helt lov å operere seg så mye man vil, så lenge det ikke blir en “addiction” og man gjør det med måte og ikke bare for å gjøre det. Du har tatt de operasjonene du har tatt fordi du har villet det, og jeg synes det er bra av deg å stå for det:) Du trenger virkelig ikke bry deg om de som gjemmer seg bak en skjerm og sprer hat til alle som har en annerledes mening enn deres egen. Du er nydelig Sophie og det er flott at du ser det selv! Stå på, ikke bruk tiden din på sånne tapere;)<3

    55. Folk er simple og misunnelige! Selvsagt skal du være fornøyd med deg selv! Ingenting er bedre! 😄 stå på, du er rå tøff!

    56. Daria: Føles det bra å mobbe andre mennesker? 🙂 For det er nettopp det du gjør her. Du kan nekte så mye du vil, men kommentarene dine oser av sjalusi! Jeg fatter ikke at det går an å skrive slike kommenterer som du har gjort her! Du kaller Sophieelise Elise for tragisk.. du sier du er flau. Eneste som er flaut her er kommentarene dine og holdningen din. Ingen synes det er kult med mobbere! La nå for faen Sophie Elise gjøre som hun vil! Silikon eller ikke, man har like stor rett til å være fornøyd med seg selv. Jeg blir så lei meg og sint av slike kommentarer som du iler ut av deg.. hva faen er vitsen liksom? Føler du deg bedre av å slenge dritt til en annen? Du sier du er like gammel som Sophie Elise, kommentarene dine å dømme sier noe helt annet.

    57. Enig med kommentaren jeg. Du kan ikke sitte å si: “jeg er fornøyd med kroppen min”, når store deler ikke er “deg”? Det er ikke deg selv du er fornøyd med, det har du aldri vært, du er fornøyd med kirurgien som har blitt utført. Og nei, du hadde ikke vært der du er i dag hadde det ikke vært for silikon. Om du hadde, så hadde det hvertfall ligget mye mer arbeid bak det. Det eneste du lever av er å eksponere kroppen din. Vise pupper, mage, lår, rumpe. Ja. Hva er det vi IKKE har sett av kroppen din? “Jammen slutt å les bloggen da”, sier vel noen. Ja men enkelte av innleggene dine liker jeg, men når jeg skroller nedover og plutselig ser to svære silikonpupper over hele skjermen min, ja da er det gjort. JEG VIL IKKE SE KROPPEN DIN. Herrefred. Det er jaggu meg ikke rart store deler av familien din har fryst deg ut. Du har sporet så heftig av siste året, du fremstår så desperat etter oppmerksomhet, at jeg ser på deg som en tikkende bombe. Snart synker skipet, hva skal du gjøre da? Når du sitter der om noen år med puppene dine, og skal skaffe deg jobb. Hvem vil ansette deg? Du har selv sørget for å få det stempelet du har. Du kommer til å slite når du blir voksen. Med mindre du får deg jobb innen pornografi eller noe, som heller ikke er høyst usannsynlig..

    58. Etter å ha lest noen av kommentarene blir jeg helt sjokkert! Jeg kan ikke skjønne hvorfor de tar seg bryet ved å lese bloggen din hvis de hater deg så mye. Det finnes så mange rare, dumme mennesker der ute at det nesten er litt skummelt! Det virker også som det er små barn, jeg skjønner det kan være vanskelig, men disse menneskene og konmentarene fortjener ikke din oppmerksomhet. Tro på deg selv! Du vet hvem du er, du er helt perfekt 🙂

    59. Jeg synes sånne kommentarer er patetiske.. Bare fordi du har gjort noen inngrep på kroppen din, er det fortsatt DIN kropp. Og bare sånn at det er sagt, synes jeg du ser nydelig ut! Stå på og ikke la drittslenginga fra misunnelige mennesker komme innpå deg!

    60. Du har jo akkurat samme holding selv og retter det mot andre. DU har alltid rett til og være stolt og fornøyd når det omhandler DEG. Du er er så opphengt i deg selv og ditt, og måten du uttrykker deg på får det til og virke som du mener at du er bedre enn alle andre og har nådd så mye lengre… Hvertfall etter du ble sammens med mr.Golddigger. Men det du ikke tenker over er at berømmelse er ikke alt, det er ikke alle som har behov for oppmerksomhet 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Det finnes også vi som ikke er avhengig av andres bekreftelse for å ha det bra med oss selv.
      Newsflash og realitychecks;
      -Du er født i 1994, det finnes mange av oss i det kullet som eier både hus/leilighet og bil. Forskjellen er vell at det er ikke mange som tjener like fett som deg i tilleg til å få sponset både sminke, hygieneartikler, klær, smykker, vesker, sko og til og med ferier osv. Men likevel, der sitter du å snakker om at DU har lov å være stolt for att du har nådd så langt. Jada, føl stoltheten så mye du vil, for all del… Men sannheten er jo at de som har nådd like langt, men må betale for all reising og shopping ene og alene, i tillegg til å ha en jobb som går ut på andre ting enn å hjernevaske tolv år gamle jenter, fortjener litt mer skryt enn du!
      – Du snakker om å være stolt over kroppen din… Hvordan skal folk tro deg? Du snakker jo hele tiden om at du vil fikse på et eller annet. Du har falske negler, 20% av håret ditt har du grodd selv og det du er så stolt over er kjøpt og betalt. Du legger ut selfies hvor det under står “uten sminke”… Ja, hva skal man si? Det kan jeg også gjøre, men forskjellen er at jeg legger ikke på filter, retusjerer, har tatoverte øyebryn, pålimte vipper, påfyllte lepper og kinnene full av botox… Dobbelmoralen din er helt utrolig og urovekkende.
      -Dyrevelferd og miljø er visst det som står i sentrum hos deg. Likevell har du vesker i ekte skinn, vipper av mink, og dyretestede kjemikalier innabords. Men de som spiser kjøtt? De kan bare gå å dø for din saks skyld. Likevel er det helt greit for deg og kjøpe ting med palmeolje og egg fra prior… Du kan kjøpe dyr i utenlandske dyrebutikker også du! Hund har du også, men den har du etterlatt hos kjære mor og far, sammens med kattene såklart!
      Apropo hunden din, stakkars lille Rigmor… Det var jo på nippet til at du gidde henne fra deg, bare pga hun ikke er ekte chihuahua?! I tillegg hadde du en hund som var av den rasen, men den ble påkjørt… Som sett på tv, har du null samvittighet og du lar lille Rigmor springe alene på hovedveien og lillesøster må springe og hente henne så hun ikke blir påkjørt, mens du samtidig sitter helt ubrydd og trykker på telefonen mens du klistrer på en unaturlig trutmunn sånn at seerne skal tro at du har nådd det barbie imaget du prøver og oppnå… Men vi som spiser kjøtt, vi har ikke rett til og kalle oss dyreelskere.
      Uff…

    61. Man må få lov til å være seg selv og velge det de vil selv her i livet. Så jeg synes det er greit om noen velger som de gjør. Gjør det du vil, for det er din kropp og dine bestemmelser og behov. Ikke tenk på hva andre tenker hele tiden, for det er alltid noen som skal rakke ned på noen. Men de er det vare å glemme for tenk heller på de som liker det du gjør, og de som har deg som forbilde! 🙂 du er en fantastisk person sophie! 🙂

    62. Uff, blir frustert sjæl jeg ass. Ble inspirert til å lage noe lignende innlegg. Du gjør jo hva du selv vil med kroppen din for at du selv skal føle deg komfortabel i den, så du må jo få lov til å ha silikon i puppene for det. Det at du har silikon pupper har jo selvfølgelig ikke noe med om hvor langt du har kommet i dag… Synes du er en utrolig flink blogger, og jeg tenker ikke over de operasjonene du har tatt en gang.

    63. Sopghie, over her har du MANGE bra kommentarer. Ikke bare se på det som negativ kritikkk. Det er mye greit som har blitt sagt som du også trenger å høre. Ikke bare stenge det ute for ikke folk “digger deg”
      Helt ærlig, du er en jævlig hykler. Du sier du elsker naturen, spiser dritt, trener mye, fornøyd med deg slv, operer deg, skal kutte ut extensions, går med de (altså har du NOEN gang gått uten på 10 år). Hva er det igjen av deg som er ekte? Du farger håret, skifter stil og ambisjoner hver uke. Du klarer ikke ta vare på dyrene du elsker, du later som du er sykt fit og får inn for å være en HELT annen person på bloggen enn hvordan du ser ut i virkeligheten : DETTE ER IKKE DEG SOM ER SELVSIKKER OG STÅR FOR HVORDAN DU SER UT.
      Du er fuckings falsk, og jeg syndes synd på selvtilliten din som må overbevises av fjortiser som er 16-17. Tenk på hva andre jnter på DIN alder tenker? Hvordan de kler seg, ambisjoner og stil? Du er fuckings STUCK som 16 åring: Drop fuckings extensions og serr, de puppene dine??? Fyfaen du er så tfæl som tror det gjør det fin. Du ser vulgær,tacky og du er så liten og har ingen former ellers.

    64. Hei,
      bare et lite tips etter egen erfaring med uren hud.
      Dette er absolutt ingen påpeking av at du har det, ei heller kritikk, men har lest at du har nevnt at det er noe du sliter med tidligere på bloggen. Jeg skulle ønske noen hadde fortalt meg dette tidligere selv. For min del, jeg er på din alder og har hatt jevnt urenheter i ansiktet fra jeg var 14 år, så har jeg nå ren hud etter å ha drukket en halv presset sitron blandet i lunkent vann hver morgen den siste måneden. Huden min var faktisk bedre etter bare en ukes tid, men normalen er visstnok litt lenger enn som så.
      Bare et lite tips som er verdt å prøve ut 🙂
      Billig er det også! Og ikke testet på dyr, haha!

    65. Og btw: Jeg har sett deg i virkelighete, og den nesen din er fuckings ØDELAGT. Du ser ut som Michael jackson 😛 Helt jævlig. Du har bare et liv, en sjangse til å gjøre noe med livet ditt og du har ødelagt det allerede nå. En trashy fuckings fjortis desperat jente. TENK hva barna dine en gang kan se bare av å søke på navnet ditt. Fyfaen jeg er så forbanna glad jeg kan lese og le av bloggen din og tenke dette er noe jeg er langt fra.
      nå er jeg ferdig, over og ut
      Du vet at de fleste kan stille i FHM…? Men bare de mest desperate gjør det? Du ser ut som en 14 åring med silikon

    66. vi er jo mer fornøyde nå som vi har operert, er jo derfor vi opererer også! 🙂 å ta silikon er noe av det beste jeg har gjort for selv følelsen min 🙂

    67. Himmel og hav for noen kommentarer! Jeg håper du leser de og bare ler Sophie. Regner med at de forandringene du har gjort, har gjort sånn at du er fornøyd med deg selv nå. Det er det som betyr noe, ikke hva alle andre mener om deg.
      Stå på videre søta 🙂

    68. Blir glad av å høre at du er fornøyd med deg selv, og innerst inne vil jeg tro på det. Men dersom du finner deg selv foran speilet imorgen, legger kontur på nesen, bruker weightlessbukser, bruker padda bh tross silikon, fyller på restylane i kinnbeina og overleppa hver 3 mnd, holder deg for munnen når du ler, klipper deg men putter extentions i, så tror jeg ikke du er det. Det er PLENTY av ting du ikke er fornøyd med, men skal jeg si deg en ting? Du burde være det. For disse tingene er det synlig du har issues med, og ikke er fornøyd, uansett hvor mye du prøver å overbevise oss. Slutt med det! Du er flott!!
      Jeg tror mer enn gjerne på at du er fornøyd med mesteparten av kroppen din, og silikon har ingenting å si på om en person har “lov” å være fornøyd. Operasjonen var nok en stor bidragsyter til at du er fornøyd. Kjenner mange som begynte å stråle etter de tok silikon, men, det kom alltid noe nytt. Du kan slå deg til ro nå, Sophie, du har all grunn til å være fornøyd.

    69. Folk har meninger om så mangt.. Mange synes det å rakke ned på andre er morsomt, mens noen gjør det av ren sjalusi. Det viktigste er at man er fornøyd med seg selv, uansett hva man har gjort eller ikke gjort 🙂

    70. Hvorfor poengterer du at det er to år siden, det gjør jo ingen forskjell om det var i dag eller for 100 år siden. Skjønner og er enig med poenget ditt, men skjønte ikke hvorfor tiden skulle ha noe å si 😉 Og du har jo forstørret leppene også, tror du at du hadde vært like fornøyd med utseende ditt nå i dag, om du aldri hadde gjort det? Med tanke på at du har veldig små lepper naturlig. Jeg er bare nysgjerrig 🙂

    71. Til alle sammen: BARE FAEN JÆVLA SLUTT Å KOMMENTER NEGATIVT! Ser dere hva det kan gjøre med en person? Jeg tipper Sophie blir ødelagt på innsiden. Jeg vet godt hvordan det er å bli slengt dritt i trynet på, og det ødela meg. Ikke døm andre for utseende. Hun er jo så nydelig både på utsiden og innsiden! Dere får ha deres egne meninger, men da kan dere værsegod å si det på en saklig, høflig måte. IKKE fremstille det som mobbing. Sophie Elise har følelser. Ta litt hensyn da!
      Til Sophie: Selvfølgelig skal du få føle deg fornøyd. Pen, snill, empatisk, PERFEKT! For det er du! Ingen skal få snakke stygt om det du har gjort! Du ble kanskje en bedre person etter du tok silikon? Hvis du føler deg bedre og har bedre selvfølelse er det jo verdt det! Det var vel kanskje derfor du gjorde det? Synes du er perfekt, og du burde få føle deg perfekt og fornøyd. 🙂

    72. så enig med det Sophie Elise ! Det så syykt idiotis å komentera stygt til andre å prøva å rakka ned på dei, snakk om lavmål altså ! Om enn er fornødy med kroppen sin uansett om den er opperert eller ikke gir ingen rett på å kalle andre fake. En er ikke fake om man fikser på kroppen, uansett hvor mye !
      Opperasjoner sier ingenting om personen er fake eller ikke !
      Digge deg Sophie ! Stå på ❤️

    73. Caroline: tror du er misunnelig jeg! Sophie har ALL grunn til å være stolt av seg selv! Hun bor i en leilighet hun betaler selv, hun kjøper mat og tar rett å slett vare på seg selv uten hjelp! Det handler ikke om hvordan hun thener pengene så lenge det er på en ærlig måte! Liker du ikke det du leser IKKE les! Hvorfor er det så mange som leser en blogg for så å klage på den?! Geez!!

    74. guuuud, så masse grusomme mennesker det er der ute!! du er vakker sophie, stå på 🙂

    75. Hallo!?
      Jeg lurer på en ting. Er ny her og kjenner ikke historien din bak valget med å ta silikon.
      Enkelte mennesker har bare en trang til å bli usaklige og provosere andre! Syns du løser dette bra med å svare tilbake OG på en ordentlig måte. Bravo!
      Jeg selv mener det å velge og legge seg under kniven, da er det noen en vil rette på, altså noe en ikke er fornøyd med eller en ikke klarer å få gjort noe med selv.
      Noen opererer av medisinske og helse messing grunner og andre vil la seg se bedre ut ved litt hjelp.
      OG JA! Noen vil være ekstreme selv om kanskje det ikke er demmes oppfatning og proppe seg full med silikon, botox osv. Men hva så?
      Ja en har kanskje komplekser, det tror jeg i bunn og grunn vi alle har. Og den største gleden for enkelte er å rakke ned på andre som har det bedre med seg selv.
      At du er fornøyd, DET skal du være med eller uten silikon mener nå jeg. At litt gummi og plastikk under huden skal forfølge deg resten av livet i den grad at selvbilde og selvfølelsen din blir rakket ned på av andre syns jeg er synd. Skjønner godt frustrasjon din og missforstå meg rett.
      Når en selv opplever seg fornøyd så er det bra nok. At andre gjør hva som helst for å såre/provosere, den har synket langt under sitt eget selvbilde og kanskje selvinnsikt.
      Du blogger om mye bra selv om jeg ikke er en STOR faan, men som jeg har beskrevet meg selv som så engasjerer jeg meg litt for det meste.
      Selvfølelse-Selvbilde-Forbilder er saker som rører mitt engasjement;) STÅ PÅ! 😀
      KeaMor

    76. Huff så mange frekke mennesker som er der ute. Du er fornøyd med deg selv, og det er ingenting som er bedre enn det! Operasjoner eller ikke. Ikke la noen fortelle deg at du ikke kan føle deg bra.

    77. Du har all rett til å være fornøyd med deg selv, du har tross alt fått mye bedre selvtillit og selvfølelse etter operasjonen og etter livets gang generelt, og det er det viktigste. Du har tydelig vokst som person, og det vises at du trives mye bedre nå enn før, og det er jo ikke bare grunnet operasjonen, selvfølgelig. Vær sterk, hør heller på de fine kommentarene, ikke de dårlige!

    78. Ehh, hvor er vi? Er vi i 2015, eller har jeg tatt helt feil?
      Hva faen skjer med alle de syke kommentarene her mot et menneske a? Forbanna mobbbere, åpne øya! Det er enda mer patetisk og mobbe andre mennesker i den verden vi lever i nå i dag. Følger dere med eller? Folk tar livet sitt, sliter med psyken, deprisjoner og sitt eget selvbilde pga mobbere. Vil dere virkelig stå til ansvar for å fucka opp liva til andre mennesker?
      La nå jenta være fornøyd med seg selv! Hun likte ikke hvordan hun så ut før, så hun endret på utseendet for å trives i sin egen kropp, og få bedre selvbilde. Nå er det sånn i verden at kroppsoprasjoner finnes, dette er noe som blir gjort hver dag, og STORE deler av befolkningen har operert seg.
      Til hælvette med dere mobbere. Dere er en gruppe søppel som ikke eier respekt for dere selv og andre mennesker. Håper karma kommer og biter dere i ræva. La mennesker for faen være i fred! Dere er enda mer patetiske!
      Lykke til med med møte hos djevelen!
      Sophie, stå på! Ikke la dem knekke deg.

    79. Hei. Skal ikke si jeg er en fast leser av deg, for å si det sånn. Men akkurat dette her må jeg bare kommentere på.
      Jeg har selv slitt med utrolig dårlig selvbilde hele livet på grunn av mobbing. Og jeg mener det er utrolig viktig å lære å elske seg selv for den personen man er. Både på innsiden og utsiden. Samtidig som, om det er noe man ikke er helt fornøyd med, og man vet man vil føle seg bedre med seg selv(IKKE hva andre mener), om man har en plastisk operasjon, man er klar over konsekvensene av det, har sjekka ut alt om det. Kjør på!
      Du gjør det som gjør deg lykkelig, og det som gjør at du føler deg vel i din egen kropp. Og det er alt som teller. Om du har ting ved deg du vil forbedre, som da ikke kan gjøres gjennom trening, og velger å gjøre det. Så betyr ikke det at du hater deg selv! Det betyr bare at du vil være den beste versjonen av deg selv.
      Alle kan mene hva dem vil, men hva en annen person gjør med sin egen kropp påvirker INGEN annen enn den personen. Så hva andre mener har ingenting å si.

    80. For å svare på innleggets utgangspunkt:
      “Unnskyld, men får man ikke være fornøyd med seg selv om man tok silikon for to år siden?”
      I følge en del av dine lesere får du dessverre ikke det.
      Alltid noen som bare SKAL påpeke for å tråkke på deg.
      Silikon eller ikke, so what. Du er fornøyd, alt som betyr noe:)

    81. Synes alle som skriver negative ting spørre seg selv disse spørmålene:
      1. Sminker du deg? fremhever du da dine gode sider, dekker du over kviser eller annnet?
      2. Når du trener, tenker hver gang: nå blir jeg sunnere eller kommer noen gang tanken på at nå kommer jeg til å se lekker ut naken
      eller nå må jeg trene mer rumpe, slik at jeg får sprett rumpe, min er litt flat nå.
      3. har alltid vært fornøyd med seg selv, og aldri tenkt tanken på at litt større pupper eller smalere nese hadde gjort noe bra med selvtilliten?
      4. at det å være fornøyd med seg selv må bare komme fra det ytre?
      5, om det er et snev av sjalusi, fordi du ikke klarer å bli fornøyd med deg selv? (klarer du ikke å se andre fornøyde, når du selv ikke er det?)
      snakk om å ikke granske seg selv, før man slenger dritt til andre.
      Sophie elise har også etter sine kirurgiske inngrep ytret at hun ikke helt var fornøyd og hun gjerne kunne ha gjort mer. MEN hun har vokst mentalt og nå er fornøyd med seg selv. Det å være fornøyd med seg er ikke bare noe så overfladisk som det ytre.
      Synes jenter i denne tiden er så utrolig slemme mot hverandre, jeg synes vi skal hylle de som faktisk er fornøyde med seg selv, uansett hva de måtte ha gjort med kroppen. Om de har silikon, restylane, helt natrulig, uten sminke, trent eller ikke trent! ingenting er vakrere enn ei jente som er fornøyd med seg selv. Synes personlig Sophie ser 1000 ganger bedre ut nå, fordi hun har en utstråling som sier hun er fornøyd.

    82. For det første er jeg ganske sikker på at personen mener du ikke kan si at man skal elsker seg selv som man er, og så operere seg. For det andre så ja, du har kommet dit du er idag pga. utseendet og blant annet silikonen, er du ikke klar over det? Se og Hør og Side2 blant annet skriver om deg når du gjør noe skandaløst, som kirurgiske operasjoner. Jeg er helt for plastisk kirurgi selv, men det er jo fakta. Hadde du vært en nerd med mørkt hår, masse kviser, hippiestil og briller, men likevel hadde skrevet akkurat de samme innleggene hadde du ikke hatt lesertallet du har idag. Om du ikke skjønner det må du ta en liten realitycheck 🙂

    83. Jeg blir helt satt ut over alle de stygge kommentarene i dette innlegget, om du leser dette Sophie, vil jeg at du skal huske på at alle disse leserne som skriver negativt om deg, “at du sitter på din høye hest og tror du er suksessfull pågrunn av at du er ei pen og smart jente” Det er akkurat det du er- at du har fått mange flere lesere fordi du har vært ærlig på bloggen, det er sant! men hvor mange er ærlige når de blogger? det er ikke alle som har mot til å poste innlegg hvor de vet at de kommer til og få tyn, men det gjør du! Og dette vil jeg ikke si er tegn på usikkerhet hos deg, Sophie. Det at folk mener du er så usikker og ubekvem med deg selv- det er ikke den jenta jeg ser i deg. Du skal være glad for at du TØR å være deg selv, ikke bare til dine nermeste, men til hele Norge. Husk at det er flere som heier på deg, enn de som ønsker deg vondt. Ha en fortsatt strålende dag, jeg heier på deg 🙂

    84. Her tror jeg mange har misforstått hva det betyr å være fornøyd med seg selv. Å være fornøyd med seg selv er å være komfortabel i egen nåværende kropp og i eget sinn. Det betyr ikke at man ikke har endret på noe. Ofte har man endret på noe og blir så fornøyd med seg selv, og det er faktisk veldig få som går ut døra uten sminke eller andre “unaturlige” ting. Operasjoner har mange likheter med ikke-permanente forandringer som f.eks. sminke, men få reagerer på dette. Sophie har selv sagt at hun fikk en “obsession” med operasjoner, og det er flott at hun kom seg ut av den tankegangen og blitt fornøyd med den hun er 🙂

    85. Helt enig med deg, det er helt latterlig hvordan noen folk tenker! De er sikkert misunnelige. En annen ting er at i dag er det utrolig mange fler, enn de som er ærlige og innrømmer det, som har silikon. Virker som de fleste holder det skjult, du har i det minste vært ærlig om det fra dag en! Og ingen kan komme å si du ikke har lov til å være fornøyd med deg selv, for det har du all grunn til å være. Vil tro at de fleste har ett eller annet de ønsker å endre på ved seg selv, og hadde de kunnet, hadde de vel antagelig gjort det… Stå på og vær fornøyd med deg selv, Sophie!

    86. Så veldig flink er du vel ikke da. Bortsett fra til å blogge. Kom deg på skolen jente. Skaff deg en fremtid.

    87. “Du ble kjent fordi du tok silikon, oppererte nesa og fiksa på leppene”
      Nå må folk bruke hode! sophie var høyt på topplisten og en av norges mest leste blogger lenge før hun oppererte seg! Ja hun har provosert, men det har også Tcmn, ranveig og mange andre. Kanskje var sophie ung, dum og blond på den tiden hun startet bloggen, men er det ikke lov å vokse opp? Forandre seg? Og tenke litt anderledes?

    88. Misunnelse, misunnelse og den evige misunnelige menneske verden.. Må ha noe negativt å påpeke også, nemlig det dem ser mest på, å ønsker seg selv kanskje? Men da er dem ikke naturlig lengre, eller så tørr dem ikke legge seg på bordet å det plager dem hver dag.. Ikke la det gå inn, la det gode gå inn å steng ørene for silikonpraten! 🙂

    89. Sophie.
      Æ ser gjennom kommentarfeltet at du har mange unge lesera. Æ har fulgt dæ fra du starte å e faktisk 28 selv. Det e vel litt synd at du no kan si at du e fornøyd med dæ sjøl. Etter Silikon, Fillers, Neseoprasjon,Restylane, Hairextension, Falske øyevippa, Bleika tenner, falske negla.. Æ syns det e flott at du e fornøyd med dæ sjøl, men du burde kanskje være obs på kordan signala du sende til de unge leseran dine.

    90. Er faktisk enig med deg. Og NEI, ikke tenk på hvilke “signaler” du sender til ungene bare fordi du har fikset litt på deg selv. Så lenge du er fornøyd er alt i orden.

    91. Altså jeg leser meg nedover og kan se det er mange som skriver at enn ikke kan være fornøyd / elske seg selv pga enn har liggi under kniven.
      Ærligtalt da , hvorfor kan enn ikke det ?
      Supert om man er født med en kropp som gjør at du ikke trenger gjøre noenting med den , det må jo være en drøm !
      Andre er kanskje ikke så heldig , så da bruker de kirugiske inngrep for og bli glad i seg selv, når ble det galt ?
      Sophie ser helt normalt ut på lik linje som oss andre jenter , ja hun har tatt silikon .. men hva er poenget deres ?
      Jeg kunne gjerne tatt silikon jeg for og bli fornøyd med meg selv, burde være bedre det enn og gå rundt og gjemme seg for mennskligheten !
      Men per dags dato så er det ikke rart folk gjemmer seg med tanke på all denne “mobbingen” og det er heller ikke rart titals jenter legger seg under kniven.. husk vi jenter er veldig flinke til og dømme på utseende .. og hva mer forventer dere da ?
      Hva om dere heller er med på og få vekk denne kroppfrikseringen og heller kan si ” så pen du er i dag ”
      Dere må slutte og dømmme fordi noen mistrives i sin egen kropp og gjør noe med det .. enn har like mye rett til og være fornøyd med seg selv og sitt utseende etter en fiks.. !!
      For det er akkuratt slike som dere som sitter her og dømmer nå som er med på og skape en ond boble kalt ” mobbing”
      Har man penger til det , så la personen få lov til og gjøre det og støtt heller mennesker som går igjennom kirugiske inngrep fordi at de også vil ha en hverdag som består i og være trygg på seg selv og sin kropp.
      Virkelig så blir jg helt satt ut !
      Det er greit og være imot det, men da trenger dere vell ikke si noe da !
      Går ann og tenke litt utenfor boksen !
      Og dere som sitter og har den “perfekte drømmekroppen” vent til dere har fått barn og legger på dere 40 kilo og får hengemage og hengepupper.. den dagen kommer dere til og juble over at det fins kiruger som kan fikse.. noen har slike kropper utenom en fødsel. Så jeg forstår godt at folk da vil gjøre noe.. selv jeg hadde fikset puppene mine om jeg hadde hatt råd !
      Og har for 2 år siden opprert magen pga fødselen.
      Så ikke døm, hva vet du om bakgrunnen til folk ?

    92. Pratet med en venninne ang dette, og hun sa noe som fikk med til å stoppe opp litt.
      Det er ikke ditt eget indre som vil endre noe med deg selv, det er ytre faktorer. Altså hvis det ikke hadde vært for all reklame, mobbing, mote osv så hadde man aldri endret noe med seg selv.
      Jeg hadde aldri operert nesen min hvis det ikke hadde vært for kommentarer jeg fikk fra folk at jeg hadde ørnenese, men så lot jeg meg selv overbevise at det måtte endres.. Pga av andres påvirkning.. Tragisk egentlig..

    93. Jeg er helt enig, Sophie! 😋
      Hvis du er fornøyd med deg nå, er det viktigste!
      Ikke bry deg om hva de sier og tenker hvis du føler deg fin eller har gjordt noe bra så gå etter det!
      Hilsen bloggerne ACH123
      Aurora 😄

    94. Hekt enig med deg Sophie. Fikk forlenget penis og både jeg og kjæresten min har mye mere nytelse. Størrelse for gutter har mye og si og det er også tungt for oss gutter og få høre at du har liten penis når den er 8cm stiv. Forlenget 5cm og da er jeg ca på snittet i forhold til en artikkel jeg leste på VG. Dette har gitt meg mye bedre selvtillit.

    95. Herregud hva folk skriver her as! Fuck the haters Sophie, du har oppnådd masse, og har god grunn til å være stolt av kroppen din og den personen du er. Du er underholdende, sjarmerende og prater godt for deg. Digger å se deg på skjermen,i veninnegjengen min ser vi alle på bloggerne, og de er bl.a leger, jurister, sykepleiere og eiendomsmeglere og du er vår favoritt. Stå på:)

    96. Du har all rett til å være fornøyd med din egen kropp! Hva så om du har tatt silikon, det er fortsatt din kropp, du bestemmer og du føler hva du vil. Er du fornøyd med din kropp så synes jeg det bare er kjempe bra! Vær stolt av deg selv og vis det frem, du er perfekt slik du er Sophie! 😀 Hilsen ei jente som virkelig beundrer deg og den fantastisk vakre kroppen din <3

    97. Hva folk skriver? Jeg er bare ærlig her. Tror fsktisk jeg ha hatt det mye tyngre enn Sophie. Men uansett så har jeg empati da.

    98. Personlig til haters v/ Sophie Elise
      Jeg sitter på min bedritende jobb å leser bloggen til Sophie, slik jeg gjør hver morgen. Forskjellen idag var at det var kommet et innlegg som direkte dro meg inn på kommentarfeltet, for det er slike innlegg som drar frem udyret i små patetiske ungdomsjenter som har like lite å ta seg til som meg, men som bruker tiden feil etter min mening, jeg skriver selv en kommentar her å bruker tiden min på akkurat samme måte, MEN med andre hensikter.
      Alle har rett til egne meninger. Fint for deg at du lever i Norge og kan uttrykke deg slik du selv måtte ønske ute store følger bak det “tøffe” tastaturet ditt. Si meg, om du hadde møtt Sophie Elise på gata i Oslo, hadde du da gått opp i trynet på henne å skjelt henne ut fordi hun har tatt valg i livet sitt som ikke stemmer med det du står for i ditt liv? Aldri i livet! For baller som det har du ikke.
      Om hverdagen din ikke er som den ønsker, kroppen din ikke ser bra ut, eller at den faktisk gjør det å du er fornøyd akkurat slik du er 100% naturlig, hvorfor la det gå utover Sophie Elise personlig? Skal si deg noe meget fantastisk, som også kommer til å overraske deg veldig ut i fra det livssynet jeg har skjønt du (og de fleste) “haters” her har, man lever ikke livet sitt for andre, men kun for seg selv! Vi lever i år 2015, operasjoner, tatoveringer, flertallsvis med stiler kryr det rundt av i verden, ikke alt jeg synes er like fresht heller, men vet du hva? Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva andre personer velger å gjøre med seg selv å SIN kropp. Om de synes personlig det er fint, sexy, spennende, la dem synes det, for du har ditt syn på ting og andre har sitt!
      Greit at mange her kanskje er unge lesere av bloggen til Sophie, men ALLE er gamle nok til å vite hva som er rett og galt, å hva som er innafor å skrive direkte til en annen person, som du selv ikke kjenner en gang! En person spør Sophie hvor gammel det er hun vil utgi seg for å være? Før du bekymrer deg over alderen til de rundt deg, vær sikker på hvor du selv står den dag i dag, med å kommentere slike kommentarer er du den første som skulle vurdert din egen aldre før andre sin. En annen person var så “modig” å kommenterte hvor liten Sophie Elise er, å at hun er formløs i kropp generelt, hva får deg til å skrive slikt!? Det er slik hun er, å se på henne idag, hun er der hun er idag, hun har selv stått hele veien selv til dit hun står i dag med den søte lille kroppen sin! Hva gjør du til daglig? Ikke så veldig mye utenom det vanlige A4 livet de fleste ender opp i.
      Skjerp dere, voks opp! Uskrevne regler om rett å galt lærer vi alle før vi begynner på skolen, så du kan bedre.
      Kjære Sophie Elise: Stå på, ta med deg den flotte kroppen din(selv om den er liten) med videre opp i suksessen din! Kan du leve av bloggen din så er det ingenting som er bedre enn det! Det er få som kommer seg så langt opp kun ved å dele av sitt eget liv, så å være stolt har du all grunn til! Suksess er suksess uansett hvordan den er oppnådd! Å har man oppnådd det, uavhegig av hvordan, så har man full rett til å vise at strevet var verdt turen opp dit du er idag.
      Kjør på, du er rå!

    99. Alt dette negative folk forklarer er slik mange skandinaviske jenter er nå. Silikon er blitt en mer vanlig ting enn å bytte sokker. Restylane er noe mange ønsker å ta. Så hvorfor skal det være så negativt at Sophie har tatt dette? Bare fordi hun var ærlig mot leserne og media når hun tok det, gjør ikke henne mindre verdig. Det er flere av de som skjuler at de har tatt det, å rett og slett nekter for det. Hvor langt kommer man med å hakke på andre mennesker? denne bloggen startet med en liten, usikker jente i lille Harstad, å har utviklet seg til en sterk jente som valgte å flytte til Oslo for arbeidet hun gjør. Jeg har virkelig ingen tro på at tv2 hadde valgt å fronte henne så mye som de gjør hvis de ikke ser på henne som en selvsikker, voksen person. Å hvorfor skal dere kommentere rett og slett stygge kommentarer? Konstruktiv kritikk er helt normalt å dele, å det trenger vi. Men å hakke på andres utsende er lavmål.

    100. syntes du er ei fin jente, både før og etter operasjon 🙂 det viktigste er og være fornøyd med seg selv, derfor er det flott at man i dag faktisk KAN forandre på skavanker hvis det er det man ønsker 🙂

    101. vet ikke om jeg skal le eller grine, når folk kommenterer ” du har så og si fikset på ALT”
      jasså tenker jeg da. Har sophie operert magen? eller bena? ryggen? rompa? lårene? øyrene? tærne? hoftene?
      FOLK MÅ FORSTÅ at det er MANGE kroppsdeler, kroppen består ikke bare av puppene,nesen og leppene som hun ar operert. HVA med resten av kroppen?
      herregud.

    102. Kjære deg, vær stolt! Det har du all grunn til! Du har vokst mye siden du begynte å blogge.. ja du var usikker da, ja du tok operasjoner.. men det betyr da ikke at du skal stjeles i fra rettigheten til å være stolt!

    103. Jeg har selv operert noe med meg selv som jeg har vært irritert over i flere år. Det er en litt annerledes kirurgi da, jeg hadde veldig utstående ører, og nå er de litt lenger bak mot hodet slik at det er mer “normalt.” Altså, man skal faen meg få lov til å operere hva man selv ønsker, uten å måtte bli dømt at man er “unhappy.” Liksom ja, jeg ville forbedre meg selv på en måte, men det betyr ikke f.eks. at jeg hatet hvordan jeg så ut før jeg opererte meg. Men når man har muligheten til å fikse på noe som en kanskje ikke er så fan av med sitt eget utseende, så skal man få lov til det. Det er stor respekt til de som faktisk tør å gjennomføre slikt. Min operasjon var ganske grei, men dagene/ukene etter kunne jeg ikke vaske håret og måtte gå med bandasje, og det klødde som faen fordi det vokste. Det var en natt som var så ille, det var lille julaften faktisk, tror jeg bare fikk sove et par timer fordi det gjorde så vondt og jeg måtte ta sterke smertestillende. Alle mennesker fortjener respekt for hva de går igjennom. Nå skal det jo sies at det kan bli “for mye” operasjoner, på en måte, hvor operasjonene påvirker livskvaliteten og blir som en slags addiction. Men så lenge det ikke når dette nivået, så ser jeg ingen grunn til å hakke ned på andre. Greia er at de gjør det fordi de har et problem med seg selv, de klarer ikke å se at andre er lykkelige, og gjør noe de selv ikke hadde klart, så de hakker ned på andre for å føle seg bedre med seg selv. Faen meg trist, men man må bare lære at det er mange av disse patetiske menneskene i verden, noen av dem vil kunne forandre seg med tid, men mange av dem kommer til å fortsette i sin tankegang, og de får du bare si “fuck it” til. Det er ikke din eller min oppgave å få dem til å bli gode mennesker, om de har tenkt å være drittunger hele livet, så får de lov til å se hvor langt de kommer med det. Karma tar dem igjen sooner or later.

    104. nei er heller det maset om at du klage på utseende ditt også operere du deg og likevel syte du over noe

    105. Ser ikke poenget at folk bruker energi pâ og kommentere dritt. Er selv 20 og da jeg var yngre ville jeg ha silikon. Men endret mening da jeg ble eldre. Skjønnheten kommer innen ifra og ikke de ytre. Fokuse til mennsker idag er trist,alle skal absolutt slenge drift til hverandre isteden for og gå inn I seg selv og gjøre noe med seg selv. Skal de Heller bruke tid og slenge dritt om Andre. Er ikke rart de er krig I verden. Kan ikke folk fokusere på “mannen I speilet” istede. Da hadde verden vert et bedre sted. Om folk vil operere seg ,LA dem gjøre de.men da får dem ta konsekvenser I ettertid om noe går galt og;) tid og ha positivt fokus folkens. Ikke pelle på hverandre. Vi har en vanskelig tid I vente der vi burde stå sammen,ikke mot hverandre. Er kansje ikke mange som trur det. Men endag vil alt vi ser på som en hverdag ikke gjelde lenger. Den som er våken vil skjønne hva jeg mener;)

    106. Slike kommentarer er så unødvendig å skrive på andre sine blogger. Helt i orden at folk er motstander av å operere seg, ta silikon, botox m.m. Alle har man forskjellige meninger om dette. Hvis man leser en blogg, og vet at bloggeren har gjort dette er det så enkelt å klikke seg ut av bloggen, og å gå videre til en annen blogg. Ikke sitte å irritere seg over hva andre foretar seg!
      Dessverre tror jeg det er mye sjalusi ute og går, og det gir seg utslag i slike kommentarer. Janteloven at man ikke skal tro man er noe er det som er rådende blant mange av Norges befolkning. Det er så trist, for man har lov til å være fornøyd, for alle er vi fornøyde med ett eller annet hos oss selv.
      Du skal være kjempefornøyd med deg selv, og du er ei nydelig jente. I tillegg har vokst som person, du viser engasjement i de tingene du er opptatt av, og du tørr å være deg selv. Fortsett med det!
      Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂
      Hilsen
      Toril

    107. Den globele befolkning vokser med mere end 80 millioner hvert år, selv om 11 millioner årligt dør af sult, 8 millioner dør af cancer, 5 millioner dør af rygning 1,6 millioner dør af HIV/AIDS, 2,5 millioner dør af alkohol, 1 million af malaria, 1 million begår selvmord og 2 millioner dør af inficeret drikkevand, fordi 726 millioner ikke har adgang til rent drikkevand, plus alle dem der dør i krige og konflikter.
      2.- Årligt mistes 5 millioner hektar skov, 7 millioner hektar Landjord mistes på grund af jorderosion og 12 millioner hektar omdannes til ørken.
      3.- 35 milliarder tons Co2 udledes i atmosfæren, 9 millioner ton giftige kemikalier udledes årligt i vand, jord og luft
      4.- 887 millioner Underernærede mennesker i verden, 1,5 milliarder overvægtige mennesker i verden.
      5.- Årligt $1.751 milliarder offentlige udgifter til militær, $400 milliarder til ulovlige rusmidler.
      http://www.worldometers.info/ hva er ditt syn på dette Sophie?

    108. Uansett hva man sier som ikke er: ÅHH JEG ELSKER DEG SOPHIE så får man beskjed i dette kommentarfeltet om at man bare er misunnelig på hun. Det er forskjell å komme med konstruktiv kritikk (som ja er det meste jeg kommer med men jeg påpeker nærmest alltid at jeg egentlig liker Sophie), men i dette kommentarfeltet er fansene enten blodfan eller så vil haterne nærmest drepe henne, skal det ikke være lov å kommentere hvis man ikke er en av de? Og i så fall er man misunnelig? Vær så snill, det blir litt for dumt. Jeg burde ikke la meg provosere egentlig da “Christin” sikkert enten er en fjortis eller en blondine uten hjerne men jeg lar meg provosere fordi det er nesten vær jævela gang man kommer med noe konstruktivt så er man enten mobber eller misunnelig, blir så dumt. Er så sinnsykt mye dumme mennesker her inne at kommentarfeltet til Sophie snart er mer underholdende enn selve bloggen.

    109. Her i Norge er misunnelsen større enn kjønnsdriften. Sophie Elise har betalt ‘korrigeringene’ sine selv, ingen av oss andre har merka det på lommeboka – og hun har blitt fornøyd. Til noen av dere, slutt å kommentere hvis dere ikke har noe hyggelig å si, det er kanskje derfor vi andre heller ikke får svar på spørsmål og kommentarer, hun orker rett og slett ikke lese kommenatarene. Det er synd, mange rosabloggere svarer, men….

    110. Enig med deg. Blir som å si at man ikke kan være fornøyd med smilet sitt om man har hatt regulering. Dessuten synes jeg folk som har gjort ett inngrep eller to for sitt eget vellvære fortjener komplimentene de får ekstra mye! Er man født perfekt så har man fått det gratis.

    111. Tror du missa poenget litt sophie Elise. Tror denne personen mener. Du sier du er happy og fornøyd med deg selv og kroppen din. Og så i neste øyeblikk går du og forandrer på puppene. Da kan man jo spørre: hvor fornøyd var du da? Hvis du skjønner meg. Nå mener jeg ingenting vondt, men prøver bare å tolke denne kommentaren slik jeg fattet den.

    112. Man kan ha god selvtillit selv om man ønsker å fikse litt på utseendet. Man ER ikke utseendet sitt, utseendet er bare ett skall. Man trenger ikke være missfornøyd med familien sin selv om man ønsker å male huset og kanskje resturere litt i hagen, men man gleder seg over å kunne pynte på yttersiden. De som dømmer noen p.g.a plastiskkirurgi er faktisk de mest overfladiske av alle, de klarer ikke se dypere.

    113. HATERS only hate the Things they can`t get! And the People they can`t BE!
      STAY STRONG !
      Jeg har skrevet et innlegg på min blogg ang mobbing hva årsaken kan være til at folk mobber, og hva bivirkningene er for de som bli mobba!
      http://www.modahls94.blogg.no Håper du fåt tatt en titt 🙂
      ha en fin dag vidre 🙂
      mvh Alina Jansen

    114. Dritt lei folk som alltid klager på folk som har fikset litt på utseende. Du sier ikke til en med tannregulering at han hadde vært fin som han var, helt naturlig med tenna til alle kanter, eller en overvektig person at du trenger da ikke å operere magesekken for å bli tynnere, du er da fin som du er.. Hvorfor er det så mye verre å fikse litt på nesa feks enn å ta andre operasjoner? Eller mennesker som er født i feil kropp- hvorfor tar du kjønnsoperasjon, det er ikke sånn du er skapt, du må være naturlig. Det er da ingen som sier det? De personene blir hyllet og sett opp til, og de må igjennomgå utallige operasjoner. Hvis jeg ble født med potetnese og ikke følte det var meg i det hele tatt, rett og slett født med feil nese akkurat som noen ble født med feil underliv, hvorfor er det da verre å operere nesa hvis det får en til å føle seg bedre? Get over it og la folk få bestemme selv hva de vil gjøre med kroppen sin.

    115. Glede meg masse til den dagen eg får små pupper! Driter i folk som sier at jeg ikke burde og at jeg burde være fornøyd med store. For nei, det er jeg ikke! Så glede meg til å ha små snart! 😀 det blir mindre slit, jeg kan endelig kjøpe bh i vanlige butikker etc!

    116. Til dere som mener at folk som mobber ødelegger liv: Det handler om folks oppfatning av andre mennesker. Du kan tro du har gått et liv uten og mobbe noen, til du finner ut at du faktisk har mobbet over ti stykk. Uten og engang vite hvordan, hvorfor eller hvor. Tror uansett Sophie er vant til denne “mobbingen” over nett, og gir litt faen i den uansett. Men man skal ikke skylde på alle andre fordi man ikke har det bra. Det er jo kun sin egen feil. Om personen som mobber deg kommer bort å sier unnskyld så leger ikke det alle sår. Du er jo fortsatt lei deg liksom. Rett og slett fordi du tenker alt for mye på noe som ikke betyr noe. Det handler om å være sterk, ikke skylde på andre, for det er patetisk.
      Det er jo ikke mange av dere leserne her som kjenner Sophie, ikke jeg heller. Men dere aner jo ikke hva hun gjør hver dag. Hun er sikkert akkurat som deg og meg, som ser på netflix hver kveld før vi sovner. Den eneste oppfatningen vi har av Sophie er hva hun legger ut på bloggen, og bloggerne på TV, og av og til litt ekstra. Det er jo ingenting egentlig. Men alikevel skal folk påpeke dit og datt uten og egentlig vite hvordan Sophie egentlig er. Det som blir sagt og skrevet i kommentarfeltet her er jo ikke mobbing, det er dømming. Og jeg regner med at folk er så høye på seg selv og sier at de aldri dømmer noen. Dette er også dømming.
      Det er lett å si ting fordi det høres bra ut men ikke gjennomføre, men det er vel bare menneskelig. Vi kan ikke gjøre noe med denne verden her allikevel, så gjør den vertfall til et bedre sted bland oss som ikke får styre lover og regler.

    117. Jeg synes det er så fint å følge bloggen din her jeg ligger med PCen i senga. Dag ut og dag inn. Jeg synes det er kult å vite hva du gjør, og lever meg inn i hverdagen din hver gang jeg går inn her. Jeg kunne ikke tenkt meg et liv som du har, men hver gang jeg klikker meg inn hit så føles det litt ut som det er litt mitt liv også, bare av og til! Det er kult.
      Takk for at du skriver, for det er du god til! Håper å møte deg en gang, for det hadde vært kult å si det til deg personlig 🙂 hohohoh, høres ut som en 14 år gammel jente, men det får bare være.

    118. Man har rett i å være fornøyd med seg selv uansett om man er ”naturlig” eller om man har endret på noe! Jeg tror at ALLE mennesker har noen komplekser de lett hadde endret på om di fikk sjangsen til det 🙂 Godt du sier ifra når ting ikke er greit Sophie! (y)

    119. Ingen har rett til å fortelle noen at de ikke får være fornøyd med seg selv uansett hvordan man ser ut, har gjort med kroppen sin, og har gjort i livet sitt. Det burde ikke ha noen betydning. Om jeg hadde hatt penger så hadde jeg gjort akkurat det samme. Vet ikke om jeg hadde tatt silikon da jeg føler jeg ikke trenger det, men hadde garantert operert nesa. Hadde gitt så faen i om noen hadde sagt jeg ikke fikk være fornøyd med meg selv på grunn av det. Mitt liv, min kropp, jeg har rett til å være fornøyd uansett! Og det har du også.

    120. Dette er bare komisk. Her sitter utrolig mange å slenger dritt, og egentlig mener de kjenner sophie bedre enn sophie selv. Hvordan i svarte kan dere sitte å si “nei, sophie, nå tar du grundig feil, du er ikke fornøyd med deg selv” – hører dere ikke hvor dumt det blir? Hva faen vet dere om hva som foregår i hodet til sophie? Dere lager meninger basert på operasjoner, og tror da at dere vet bedre enn sophie hva som foregår i hodet hennes? Hva hun tenker og hva hun mener og syns, det vet dere bedre enn henne?
      Hvordan ble dere så intelligente? Jeg vil gjerne møte dere alle sammen, så dere kan løse mine problemer også, fortelle meg hva jeg føler og mener, siden dere sikkert vet det bedre enn meg. Jeg kan bare ikke fatte og begripe hva som feiler dere, hvordan dere kan slenge så masse drit og gå videre fornøyd i livet deres. Når dere trykker det tilfeldige knapper på tastaturet i navn-feltet, forteller ikke det alt egentig? Dere vil ikke at noen skal vite hvem dere er, som forteller meg at innerst inne vet dere selv at dette er feil, det dere gjør er galt og lavmål, og dere syns det er så ydmykende at dere velger å holde kjeft om det til andre, hva dere faktisk gjør på fritiden deres. Mange av dere er sånn, kanskje 40 år? Dere går neppe rundt på jobben deres og sier til kolleger “igår slengte jeg masse drit til en ung vakker kvinne”, og hvorfor tror dere at dere ikke sier dette til folk? Det burde jo få dere til å skjønne hvor feil det faktisk er, det dere gjør.
      At vi fortsetter å prøve å få slutt på dette netthetset, er vel egentlig utrolig. Men jeg er glad og stolt over å være en av de som syns dere er frekk og tvers gjennom dum, for det får meg til å innse at jeg er en god person. Skulle bare ønske dere snart innså at dere ikke er det.
      Blir morsomt den gangen dere søker jobber o.l, headhuntere er veldig flinke å finne frem til alt det folk gjør på nettet, håper de ser hvor mye dritt dere slenger til unge stakkare, som ikke har gjort dere en dritt. Grunnet utseende hennes. Og dere mener sophie fokuserer på utseende. Oioioi, blir overgitt over hvor litem IQ mange av dere har.

    121. herregud, sophie, jeg synes at du burde være 100% fornøyd med utseendet ditt. du er kjempe fin og jeg synes at folk tar kirurgi for at de har lyst til å se perfekt ut og slik at man blir fornøyd. så ifra neste gang må du bare si at “jeg er 100% fornøyd også etter at jeg tok kirurgi for at jeg skal være !00% fornøyd med utseendet”. alle har hver sine meninger, bare overse de, bare tenk jeg for flere positive kommentar enn negative, da er det bare noen som er ikke helt god i hodet;)
      kjempe fin header, du var kjempe fin der(eller du er alltid fin);)

    122. jenta har jo lyst til å forandre seg og vise oss at hun er mer jordnær og ikke bryr seg om utseende så mye lengre, la henne få lov ass

    123. Hei!
      Ikke tenk på hva andre sier/skriver.
      De er nok usikker på seg selv, så de må hakke ned på andre for å føle seg bedre.
      In the end, så er det deg selv du skal leve med resten av livet med.
      Så lenge du føler deg bra, så burde du ikke tenke på hva andre sier 🙂

    124. Du er nok en herlig jente og jeg digger bloggen din, men du framstår nok ikke som den rette personen til å råde andre om å være fornøyd med hvordan de ser ut når du selv har valgt å fikse på kroppen din på grunn av alt av negative kommentarer som du har fått på utseendet ditt tidligere. Burde kanskje tenke over hvordan type råd du gir dersom du ikke følger dem selv

    125. Jeg vil at alle her skal lese nøye på hva jeg har å si! Sophie er bare ett menneske som alle oss andre, ho er kanskje mere kjennt, og lever sitt liv som hun akuratt vil, og se hva hun har fått til!! ho gjør i hvertfall noe med livet..som kanskje dere ikke klarer, de som skriver dritt har som regel det veldig vanskelig med seg selv, det er fakta, dere har mye å lære i livet! Ikke at jeg egentlig skal blande meg oppi det her..fordi det er ikke min sak..men hallo bruk hue før dere skriver no!

    126. Hold nå for faen opp!! Jeg vedder maaange her er eldre enn meg og noen av dere kommenterer så jævla mye dritt på henne! Kaller henne hore?? Vet dere i det hele tatt hva hore betyr? Ikke kom hit, gjem deg bak en jævla skjerm og tro at du er noe.. Sophie er så mye mer verdt enn hva dere haters er. Tipper dere ikke hadde vært like tøffe i virkeligheten som dere er på Internett og er anonym.. Kom dere til helvete vekk. Haters trenger hjelp! Kom så skal jeg ringe er psykolog som kan hjelpe dere <3
      Stå på Sophie! Du er rå!! ❤️❤️

    127. Jeg har ikke operert meg, men jeg er egentlig fornøyd med meg selv. Det er ikke slik at jeg tror jeg er verdens deiligste, for det er jeg ikke. Men jeg klarer å se meg i speilet og se positive ting!
      Jeg mener at du kan være så fornøyd med deg selv som du vil, uansett om du har tatt silikon, puter i rumpa eller sydd et annet hode på din egen kropp. Man opererer seg ikke hvis man ikke føler det er riktig, og det at du føler deg bra, pen eller hva enn du føler om deg selv er ikke noe andre har noe med å hakke ned på, selv om det alltid er noen som vil dra andre ned for et eller annet dumt.
      Tror for eksempel ikke du har suksessfull blogg fordi du har silikon. Heller ikke at det er derfor du kom langt i dansekonkurransen. Folk er teite i blant

    128. Du har all grunn til å være fornøyd med det du har oppnåd og hvordan du ser ut 🙂 jeg blir alltid glad av å lese bloggen din. Jeg heier på deg!!
      Og fy skamme dere nettroll!!!!!

    129. Hvilken inspirasjon har Sophie Elise gitt til mennesker her til lands?? At hun kan operere seg fordi hun ikke er fornøyd med seg selv og at hun da velger å operere seg? Hva ville ha skjedd i verden om alle skulle skrive en blogg og ikke jobbe? Ja få masse penger for å skrive om totalt unødvendige ting som ikke løser noen problemer vi mennesker kan ha..? Hva er givende med hennes blogg og om hun jobber? Tenk om vi alle skulle operere oss for alt mulig, hadde ikke det vært kjedelig? Ja noen opererer utseende sitt, hva med de som mangler et bein , en arm eller noe som er viktig. Hvordan overlever de?? De får aldri tilbake det de mangler.. Og enda skal folk dyrke hu her som hun har gjort noe stort og spektakulært. Nei det har hun ikke.. nei det finnes mange dumme folk med for mye penger og ingen sunne interesser derfor opererer folk seg …

    130. Selvfølgelig er det viktig og være fornøyd med seg selv. Det er svært få som har kritisert deg for det, av de som har kommentert her inne. Det som gjør utsagnet ditt så håpløst dumt er at du var ikke så fornøyd med deg selv som du gir utrykk for. Du valgte og legge deg under kniven, ta en risiko. Du kan få problemer med amming, stygge arr, skjeve implanter, lekkasje, større risiko for depresjon og mindre attraktiv hos gutter. Og hvorfor skal du bli trodd denne gang, det kan jo være andre ting du vil “rette” på neste gang. Det er noe ganger jeg lurer på om du er voksen i det hele tatt, du vet hvem leserne dine er, hvilken aldersgruppe de fleste tilhører. Men allikevel velger du og slenge fra deg slike mindre lure utsagn. Kall det gjerne sjalusi, misunnelse eller hva som måtte passe deg. Jeg håper bare du begynner bruke hode på noe mer fornuftig en dag, du er dessverre et forbilde for noen.

    131. Det du sier er helt sant. Selvfølgelig skal du kunne være fornøyd med deg selv. Det har alle og enhver rett til.
      Jeg tror likevel du har misforstått denne kommentaren. Det er heller en tanke om at du neppe har vært fornøyd med deg selv slik du påstår, når du faktisk velge å operere og lignende for å se bedre ut. Kanskje ikke så lett for alle å sette sammen dine ord med at du ikke lengre bryr deg så mye om utseende også er det nettopp noe helt annet du viser i form av det du gjør.

    132. Everyone is kissing your ass. Seriously, it’s NOT OK to post things like this. Okay, fine, it makes you mad, but ofc your blog followers will kiss your ass, saying how they agree with you. Well, I don’t agree with you. At all. Sorry that i’m talking english, i don’t know norwegian so well :/

    133. Samtlige av kommentarene her gjør meg flau over å være menneske. Jesus christ så mye drittfolk det finnes

    134. Egentlig er det ganske sykt at det er ok å legge seg under kniven for å fikse ting. At det er helt ok å legge seg i narkose for å fikse på hvordan kroppen ser ut. Det er ingen garanti for at du våkner opp igjen, en kan dø av mye, men her er risikoen faktisk høyst tilstedeværende. Hva skjedde med å bare akseptere kroppen som den er. For meg virker kosmetiske inngrep som bare dumt, og det er min mening. Dumt og unødvendig, det finnes andre ting å bruke tid og penger på. Om en skal forandre blir det for min del ved trening, for då kan du være stolt av noe du har oppnådd. Ikke noe kirurgen oppnådde og laget, da er det ikke bare din kropp lenger plutselig.
      Og eg tror nok du er kjent pga. oppmerksomhet på din kropp. Hva er vel et dyrevern/miljøinnlegg i ny og ne, når du deler enorme mengder lettkleddbilder og stiller lettkledd i media? For ja, det er sex som selger, det forstår du nok godt. Og hvordan kan du skrive om at vi må ta vare på kloden og miljøet, og dyrevern, og samfunnet, også drar du til USA tre ganger på noen måneder. Aner du hvor sinnsykt mye klimagasser du er ansvarlig for da? Se deg sjølv i speilet, før du ser på alle oss andre.

    135. Det er fullt mulig og være glad i kroppen sin samtidig som man vil forbedre den.
      Det trenger ikke og ha noe med selvbilde og gjøre.
      Jeg var glad i kroppen min før jeg opererte meg og glad i den nå. En operasjon er ikke for alle, vi er alle forskjellige. og dere som ikke har vært igjennom det kan ikke forestille seg dette heller. Kanskje om noen år flere av dere som komenterer negativt har lagt dere under kniven selv. Plutselig så kan tanken komme snikende inn og dere tenker.
      Nei faen heller, dette har jeg lyst av den enkle grunn at jeg har lyst for JEG har lyst. Som gutta som bytter til råere felger på bilen, det koster penger, ja. Er det nødvendig, nei. Mye man ikke trenger og her i verden, men vi er så heldige at vi kan. Så respekter valgene til andre mennesker du kun kjenner til gjennom ord på en skjerm og respekter hverandre. Ikke bare på blogger men i hverdagen generelt.

    136. Jeg blir så jævlig provosert når jeg leser slikt. Det å ha silikon eller andre ting definerer ikke en, man kan likevel være fornøyd med seg selv og være en god person. Norge må være det styggeste landet når det kommer til sånt. Er ikke rart så mange flytter til andre land der man kan faktisk være seg selv og gjøre det man vil uten at hele landet skal hate en. Når skal norske mennesker vokse opp?

    137. Er dere helt skut i hode heller lat Sophie styre sit eget liv og la henne gjør de hun vil p slutt å ver så tøff i kjeften allesammen som ikke liker henne hu er seg selv å de er hennes liv å de er ikke dere som skal styre det la henne vær sjøner der ikke det dere kan skriv så my stygt til meg så my dere vil men de bryr jeg meg ikke nå om å de trur jeg ikke Sophie gjør eller hun bryr seg ikke nå om hvor stygt dere skriver dere misbruker henne så sinsykt hun er sån som hun er la henne leve livet sitt å kjerp dere allesammen som skriver stygt til henne

    138. Wow, blir helt satt ut av mange av kommentarene over her.. Det er myyyyye netthat ute og går! :O
      Anyways: synes det er veldig fint at du har blitt mer fornøyd med deg selv – spiller ingen rolle om du la deg under kniven for et par år siden 🙂

    139. folk er sikkert noe misunnelig med god grunn. slik er vi mennesker dessverre. det finnes mange grunner til det. problemet er at mange av de som er mer attraktive kan og får mer oppmerksomhet, som om at de er mer verdt og mer unike. men selv om mange er pene betyr de ikke at de er mer verdt eller betyr mere. absolutt ikke. og dette driver mediene på med å blåse opp disse menneske. i bunn og grunn gjør ikke bloggere eller modeller noe som tjener mennesker eller samfunnet. hu sophie kan sitte hjemme å få masse varer gratis uten å løfte fingeren pga sitt utseende ikke hva hun kan eller har lært eller jobbet med. og slik er det mye av.. det er bare å vise kropp så får du betalt.. må være dønn kjedelig. og mange mener en har gode gener siden de er pene men de har da sykdommer og andre ting som vi andre har så de lever ikke lengre. og de som er pene da og attraktive de er vel kanskje ikke de mest glupe siden de ikke blir utfordret som andre. og noen ganger så sier de når øl gå inn går vettet ut og da blir det mer plass til øl. slik er det ofte med de som har godt utseende.. desto fine utseende desto dummere og da enda finere.. de tenker altfor mye om seg selv at de skal være perfekte men ikke utadvente og reflekterte. og de har for lite å gjøre og for mye penger.. slik at de må fikse på utseende………..

    140. å hvorfor i huleste helvete er dere bare opptatt av klær og mote? faen finnes det ikke noe mer viktig eller givende eller spennende enn noen jævla plagg mennesker har gått med siden tidenes morgen og hva hu kler seg med og går i og dritt og møkk.. er dere ikke i stand til å tenke mer utfordrerne eller mer viktig enn dette???

    141. Kjære sophie-elise du er en kjempe fin jente… De som skriver slike stygge kommentarer er bare misunnelige på det fantastiske utseendet ditt… Blir sint når jeg leser alle de stygge kommentarene som folk skriver… Skjønner ikke at folk kan være så slem…. Jeg syns du er nydelig og du er langt ifra falsk om du velger og ta silikon og botox så skal Ingen andre kommentere det negativt… Stå på fine deg!! 😘😘

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg