take care!

I nesten hele går var jeg hos Anette Marie. Jeg ble servert sunn og god mat, tok en powernap og så på netflix mens hun jobbet med sitt – det er da man vet at man er gode venninner! Det å være sammen, uten å egentlig gjøre noe sammen må være noe av det koseligste som eksisterer. Dessuten var det så deilig for meg å slappe av samtidig som det var andre i nærheten, en slags trygghet som jeg trengte å føle litt på. Derfor ble det ikke så veldig spennende oppdateringer i går, men jeg prøver igjen idag ♥ 


I samarbeid med good for me

Nå er jeg hjemme igjen og skal snart kaste i meg noe frokost mens jeg drømmer meg bort til varmere strøk,  jeg er i usa om under to uker med min kjæreste.. Gleder meg!  Nå som jeg går på de sterke pillene mot kviser er det så viktig at jeg passer meg i sola, men det gjelder ikke bare meg – absolutt alle bør være forsiktig og passe på å ikke bli brent. Sommeren er her om absolutt ikke lenge, men før det kommer påske. Jeg skal være flink til å smøre meg selv med solfaktor, men jeg har også med meg enda en hjelper på veien..

Betakaroten ♦ Av alle kosttilskudd i verden er dette min favoritt nummer en, hehe. Her kan man jo tydelig se resultater på utsiden av kroppen, og ikke bare innsiden! Det føles ekstra viktig for meg å ta disse nå som jeg må passe veldig på, men jeg vil jo ikke miste all farge likevel. Tommel opp!

Et annet kosttilskudd jeg har brukt en stund nå er Superfrukt ♦ Dette hadde jeg alltid med meg på dansetrening, jeg var så mye på farten og det var vanskelig å få i meg alt jeg trenger. Av alt kosttilskudd jeg tar til hverdags, som er jern, b12 og omega 3, er superfrukt den eneste jeg merket et energiboost av og at kroppen sorterte tanker litt bedre. Ja faktisk, tankene mine! Jeg surret noe voldsomt mot slutten av konkurransen og hadde null blodsukker, energi eller motivasjon. Når vi i tillegg bare kastet i oss junkfood på trening ble superfrukt en reddende engel for meg. Men helt ærlig, det fungerer nok like bra å spise masse frukt iløpet av en dag, men om man vil ha en”quick fix” fungerer superfrukt 🙂

 
 

Forresten! Nå har Good for me en konkurranse gående på facebooksiden deres hvor du kan vinne en tur på surfecamp i Portugal for to personer. Jeg har selv vært på en slik reise, og det er FANTASTISK! Alt man må gjøre for å kunne vinne er å svare på noen enkle spørsmål om betakaroten. Dere finner konkurransen her.


Jeg tror at kroppen klarer seg fint uten noe kosttilskudd om man likevel spiser rett, men det er absolutt ikke like enkelt i en travel hverdag. Man må ta vare på kroppen sin!

 

27 kommentarer
    1. Superfrukt hørtes jo helt fantastisk ut for meg! Jeg er allergisk mot all frukt som jeg liker, og spiser derfor ikke frukt.. Så takk for tipset! 🙂

    2. Det er kjempeviktig å ta vare på kroppen ja, og viktig at kroppen får i seg de vitaminene som behøves. Jeg har aldri vært et frokostmenneske, men har kommet inn i en fast rutine å lage smoothie hver morgen. Det gir meg energi, og god start på dagen. Lager smoothien som en slags yoghurt, og da er jeg mett frem til lunch.
      Takker for tipset 🙂
      Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂
      Hilsen¨
      Toril

    3. Du som har blogget i så mange år, hvordan kan bildene du legger ut alltid være så uklare?:/ Bare blurry og dårlige bilder..

    4. Som High Carb Low Fat veganer, så er det eneste jeg trenger å få i meg utenfor kostholdet mitt B12. Man bør også spise over 2100 kcal per dag, men av de gode kaloriene.

    5. Den globele befolkning vokser med mere end 80 millioner hvert år, selv om 11 millioner årligt dør af sult, 8 millioner dør af cancer, 5 millioner dør af rygning 1,6 millioner dør af HIV/AIDS, 2,5 millioner dør af alkohol, 1 million af malaria, 1 million begår selvmord og 2 millioner dør af inficeret drikkevand, fordi 726 millioner ikke har adgang til rent drikkevand, plus alle dem der dør i krige og konflikter.
      2.- Årligt mistes 5 millioner hektar skov, 7 millioner hektar Landjord mistes på grund af jorderosion og 12 millioner hektar omdannes til ørken.
      3.- 35 milliarder tons Co2 udledes i atmosfæren, 9 millioner ton giftige kemikalier udledes årligt i vand, jord og luft
      4.- 887 millioner Underernærede mennesker i verden, 1,5 milliarder overvægtige mennesker i verden.
      5.- Årligt $1.751 milliarder offentlige udgifter til militær, $400 milliarder til ulovlige rusmidler.
      http://www.worldometers.info/ hva mener du Sophie?

    6. man skal IKKE gå på betakaroten når man går på isotretinoin, betakaroten er A-vitamin, noe man IKKE skal ha i seg når man går på isotretinoin!

    7. Skjønnhets tips til håret!:D bruk olivenolje I håret! Billig og naturlig. Ikke bruk formye men litt nar det er tørt og sprøtt ! De trekker seg inn I håret og gjør de mindre slitt og glatt og fint.

    8. Ville gått for solfaktor 50. Og smøre ofte!
      Kan høres litt drøyt ut, men merka det på den harde måten at faktor 30 ikke var nok på isotretionin..
      Blir ikke brun i ansiktet, men heller det enn hummerrød og enda tørrere hud.

    9. Å vær så snill!!!!
      Skal alle gå rundt å tro på det der jævla kosttilskudd dritten? Kan dere ALLE bloggere gi faen i å blogge om det der? Unge folk får faktiskt tak i i dette! Og spiseforstyrrelser vet dere vell hva er? Ja, det ser ut som om alle dere bloggere har fått en jævli alvorlig spiseforstyrrelse!

    10. Hvorfor klarer du ikke å legge ut fine, klare bilder som feks Andrea Badendyck gjør? Når bloggen er jobben din, burde du i det minste investere i en god kameralinse og et fotokurs

    11. Hei, har selv gått på isotretinoin og fikk streng beskjed om at jeg absolutt ikke skulle ta betakaroten eller andre kosttilskudd som inneholder A-vitamin. Dette fordi Isotretinoin omdannes til A vitamin i leveren. Det kan være svært skadelig for leveren din om du tar betakaroten i tillegg, da leveren i utgangspunktet er “overarbeidet” på grunn av de sterke medisinene. Bruk heller en høy solfaktor og opphold deg i skyggen! Vet at det er utrolig kjipt, men da jeg gikk på disse sterke tablettene var jeg også nødt til å ligge i skyggen så jeg ikke ødela huden min på lang sikt.
      Men veldig viktig at du i alle fall henvender deg til legen din og spør om du kan ta betakaroten sammen med medisinen din. Jeg fikk i alle svar at det var fy-fy og farlig. Gleder meg til å høre oppdateringer om hvordan du opplever kuren! Jeg selv synes det var ganske kjipt mens jeg gikk på medisinene, men per dags dato kan jeg med hånden på hjertet si at det er det smarteste valget jeg har tatt. Har nå helt glatt hud og kviser er aldri ett tema lenger. Masse lykke til!

    12. Skyr, questbar, kosttilskudd… du er virkelig sunn. Spis sunt og drikk nok vann, det er det som holder i lengden. Kroppen klarer ikke å ta opp alle tilskuddene vi gir i form av piller, så det blir bare til dyr urin 😉

    13. Som de andre har nevnt burde du virkelig ikke ta kosttilskudd når du går på isotretinoin, du risikerer vitamninforgifting og det er det vel ingen som vil ha?:)

    14. Det er farlig å bruke betakaroten sammen med isotretonin da betakaroten omgjøres til A-vitamin i kroppen, men dette har vel legen informert deg om… Hva man ikke gjør for penger 😉

    15. du blir oransje på innsiden hvis du tar betakaroten hahaa Så det på en sånn dokumentar hvor kiruger og sånt skulle operere fler jenter i ungdomsalder så hadde de helt oransje kjøtt på innsiden
      Bare sånn at du er klar over det

    16. Jeg vil bare anbefale deg å ikke bruke betakaroten imens du går på isotetrion, jeg fikk ikke lov av legen til å gå på det fordi d kunne være farlig!!!!!! (bare et tips for ditt eget beste) 🙂

    17. Hei jeg bare lurer på hvor du redigerer dine egene bilder. Men har du en bra nettside man kan redigere bilder.

    18. Anbefaler å ta ekstra D-vitaminer siden du er pescetarianer, det er veldig lett å få for lite av det nå som det er vinter ^^ Jeg fikk alvorlig mangel på det nå i jula, det er rett og slett ikke nok sol i norge dette halvåret til at man får i seg nok, så nesten alle nordmenn har forskjellige grader av mangel på det i denne tiden.

    19. Du må ikke ta Omega 3 når du går på isotretinion og overhodet ikke noe tilskudd som inneholder A-vitamin !! Veldig viktig. Det står på arket du fikk av hudlegen 🙂 går selv på tablettene nå

    20. Den skyr yohurten er ikke sunn, det er ikke kalorier, men sukker. Velg heller den vanlige skyren, miks med eple og valnøtter- nam!! 🙂

    21. Nå er det mange som påpeker at du ikke må gå på medisinene dine samtidig som du tar betakaroten, og jeg vil legge til at mange undersøkelser viser en kraftig økning av lungekreft blant røykere som tar betakaroten. Selvfølgelig er det en økt sjanse for lungekreft uansett når man røyker, men med betakaroten så øker den betraktelig. Jeg vet ikke om du røyker lengre, men det er bare en liten heads up 🙂

    22. Hvis du tar jern fordi du har jernmangel, så vil jeg på forhånd beklage denne besserwisser-kommentaren, men det er ikke anbefalt å ta jern med mindre man har jernmangel, også dette grunnet faren for forgiftning. Kroppen klarer nemlig ikke å kvitte seg med overskuddet 🙂 Håper du har en fin dag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg