jeg har blitt brunette!

 

Haha det med at jeg egentlig skulle farge håret rosa idag, og så blondt, og så endte jeg opp med brunt.. Silje vet som vanlig best, og nå har jeg aldri vært mer fornøyd med hårfargen min. Det var så på tide å gå i en litt ny retning, og helt ærlig synes jeg denne fargen kler meg! Nå er det slutt på dårlige hårdager for en stund. Dette er altså fikset av Silje Walberg på hendrix hair pilestredet, min faste frisør og favoritt på privaten i tillegg. Til vanlig pleier jeg å foliestripe håret mitt men idag har vi farget bunnen og så en annen farge i lengden og så fikk jeg fire pk extensions i håret (de færreste trenger så mye, men jeg har litt ekstra fordi jeg har et jævlig svært hode, veldig tykt hår og supermange hårstrå, og at jeg har veldig kort hår i tillegg – de fleste bruker 2,5 pakker extensions ca). Extensionene er av hendrix hair sitt eget merke. 

Timebestilling hos Silje kan gjøres på sms, nummer 48089864, og nummeret til selve salongen er 22603969 eller sjekk ut hendrix.no. Anbefaler alle som bor i oslo eller nærområdet som vil gjøre noe med håret sitt å dra hit, eller om man er i byen ofte eller omså bare skal på en ferie. De er spesialister på farge og extensions, jeg har gått til salongen i et par år og til Silje i snart ett år. 

Da gjenstår det bare å høre med dere – HVA SYNES DERE? 

 

165 kommentarer
    1. Personlig synes jeg fargen er for grønn for deg, for du blir også litt grønn. Du bør enten gå for noe mørkere, varmere eller noe mere nøytralt. ( 6’er kler de aller fleste, så denne fargen er safe) nå er jeg litt usikker på hvordan hudtone du egentlig har, men tror kanskje du kunne kledd en rød undertone. Synes også hendrix er en meget dårlig salong, hvor de aldri tar hensyn til hud og øyne på kundene sine. Også gjør de generelt en ganske dårlig jobb iforhold til “mindre kjente” salongene. Oppskryt sted.

    2. OMFG 😍
      Det var nydelig, du kledde det virkelig.
      Du kler alle hårfarger å hårfasonger men denne var spesielt fin på deg.
      Gleder meg til å se deg danse, noe du helt
      sikkert kan kjempe godt👌
      Du er midt å mange andres forbilde.
      Du har jo blitt kjendis, alle i Norge under 50
      vet garantert hvem du er siden du har vært
      innom såpass mange tv-programmer.
      Du burde være stolt over deg selv, det er jo
      ikke bare bare å bli kjedis på så kort tid.

    3. jiis du “anonym” jobber sikkert på en sliten invandrer frisørsalong… du har jo vertfall ikke peiling på hva du prater om….
      drittfint sophie! alt kler den smukke 😉

    4. Hva heter du på Twitter? finner deg pluttselig ikke, ser jeg følger “deg”, men det vist ikke deg uansett… Hjelp? 😛

    5. Du sier ALLTID HVER ENESTE GANG du farger håret at du kunne aldri blitt mer fornøyd og at dette er slik du vil ha det BLA BLA BLA venter en uke så e håret ditt plutselig blondt igjen og samme pisspreike begynner på nytt og på nytt. spar meg

    6. Synes faktisk det er den “værste” hårfargen du har hatt, men så lenge du selv er fornøyd så 🙂

    7. Er vel mer mørkblond enn brunt, men det kan ha noe med lyset på bildene å gjøre!
      Må si, uten at jeg har noe erfaring selv, at Henrix ikke virker som noe å skrive hjem om.. syns ofte igjennom din blogg at de ikke har virket særlig bra, Fotballfrue droppet de og gikk over til en anne salong, og det er alt for tydelig at de sponser bloggere histen og pisten for å få reklame, og det gir de bare mindre troverdighet i mine øyne, da går jeg heller til en frisør betalende stamkunder snakker varmt om!

    8. Fargen var veldig fin. Det er mørkeblondt, men for de med bleika hår virker det jo brunt når de endrer det 🙂
      Meeen den er litt grønn ja. En kald tone, og du burde nok hatt litt mere gyllent 🙂

    9. Altså WOOOW! 😀 sykt fint på deg! herregud fikk liksom øynene dine til å poppe. Så fint med blå øyne og brunt hår!

    10. For en nydelig farge! Fargen i seg selv var ganske naturlig men likevel ble det en utrolig fin overgang og spill i lengdene, dette kledde du! 🙂

    11. Hehe, hvis DET er brunette, så er jeg en hai 🙂
      Men du ble nydelig i dette mørkere blonde håret. Fin i alt du egentlig

    12. Veldig fint til deg, men spør du meg er ikkje du brunette. Hårfargen der er blond/mørk blond. Eller kan jo bere vere lysere på bilda? I alle fall, det der er ikkje brunt.

    13. Brunt hår kler deg best, du ser så mye mer voksen ut med brunt hår føler blondt hår gjør deg yngre anyways du er flott!

    14. Jeg tror det er en grunn at fargen er mer kald en varm, og det er nok etter Sophies ønsker. Når man farger håret lysebrunt, kan det veeeldig fort se oransje ut.
      Ble superflott!

    15. Haha er enig med hun som sier du alltid sier at du ikke kunne blitt mer fornøyd osv 😂 og btw digger at du har en bloggleser snapchat!! Blir så mye mer personlig da. Liker det😄

    16. Veldig så sofistikert og classy du framsto nå da! *-* helt ny jente jo… Sjelden man ser noen som er SÅ fin med ABSOLUTT hvilken som helst farge på håret som deg 😉
      ELSKER ELSKER ELSKER typen bukse du har på..hahah den vistes ikke så godt da men ._. Fint anyways

    17. heeiiiiiiii!!!! (det ble rart!) kan noen pliss si meg hvorfor hun er så jævli pen!??? og hvor i f hun kjøper asspantsene sine fra

    18. Jeg synes det var fint, men du burde ABSOLUTT gå tilbake og få det varmere og mer brunt og gyllent! Jeg vil heller kalle dette askeblondt nesten, og det var en særdeles sterk grønntone i det, noe du virkelig ikke kler; det gjør deg veldig grå og blass. Ikke kalde toner, Sophie, men varme!!! Dette sier jeg bare for å hjelpe deg, for dette var ikke noe fin farge.

    19. SÅ utrolig fint!
      Jeg lurer på noe, hvor ofte bytter du extensionene?
      Og blir ditt eget hår slitt av all fargingen, eller holder det seg bra?

    20. nå ble du fin sophie!! lever i håpet på at du ka farge d enda mørkere en gang igjen, sånn såm du var før! da var du det peneste jeg har sett 😉

    21. Kunne du ikke snakket litt om prisene til denne frisøren du anbefaler så varmt? ;D jeg er spesielt interessert i prisene på extentions!!

    22. Ganske random i forhold til innlegget, men jeg ville egentlig bare si at du er den eneste bloggeren som faktisk gir skikkelig inntrykk hos meg. Jeg tenkte helt tilfeldig på bloggen din, og hvor rart det var da du skrev det lange innlegget om forholdet mellom deg og Robin, hvor vondt jeg faktisk fikk det av å få et inntrykk av at du hadde det vondt, akkurat som om du skulle vært en god venninne! Skikkelig rart det der. Rart hvordan jeg – en helt tilfeldig person som du aldri har sett eller hørt om før – bryr meg om deg, som jeg selv heller aldri har møtt eller kjenner personlig. Ellers vil jeg også slenge med at akkurat sånn du gjør det med bloggen din nå, gjør den utrolig bra. Jeg har lest bloggen så og si siden du begynte, og den har virkelig aldri vært bedre! Digger spesielt når du skriver innlegg om drømmer, universet, mennesker osv, kjenner meg veldig igjen i de tankene, og det er alltid gøy å lese andres tanker om det også. Uansett, håper du får en fiin dag 🙂
      Hilsen en tilfeldig trofast leser hehe 🙂

    23. Jeg synes hårfargen ser utvasket og mørk blons ut. Jrg skjønner ikke helt greia mwd Hendrix? Er bloggerne fornøyde fordi det er gratis? Dere må vel ha penger til å kunne betale for håret selv?
      Blasse farger, feile undertoner og skeiv klipp er ikoe akkurat god reklame for en salong:/

    24. Wow, folk klager virkelig på at fargen din er mørkblond og ikke brun.. Tviler på at dems hår er så mye finere.
      Du kler alt sophie

    25. Wow, blei kjempe fint, du kledde det virkelig😘 kan jeg få spørre om hva det ligger på i pris, farging og extention slik som du har gjort? Eller fikk du det sponset? Trenger virkelig å freshe opp mitt eget hår nå😛

    26. Hva faen er problemet til noen av dere lesere? Håret til Sophie ser alldeles ikke grønt ut! Da tror jeg dere bør gjøre noen justeringer, for via min pc-skjerm ser det askeblondt ut, så dere kan alle ta dere en bolle! Skjønner ikke hvorfor enkelte bestandig MÅ skrive negative ting. Hva så om det ikke er brunt? Ser mer brunt ut enn det er blondt. Dere legger dere borti så forbanna masse rart hele tiden at jeg begynner virkelig å lure på hvilken alder det er på dere alle? Om du er over 20 så blir jeg flau over å være det selv. Er du i 14 års alderen så er du jo nesten unnskyldt. Men kan dere ikke skjerpe dere og holde sjalusien deres for dere selv? Hva så om hun kanskje får det sponsa? Noen KAN ha uhell med frisører og salonger, mens andre KAN faktisk ha gode opplevelser med en frisør.
      Du blé utrolig flott på håret Sophie! 🙂 Passer deg bra å ha en slik hårfarge, ser plutselig litt eldre ut 🙂 Ha en kjempe fin dag.

    27. Du er vakker. Men ble litt skuffet, du er mye finere som blond. Synes traileren til det nye Tv2 programmet var drit tøft, du var så stilig med det lange blonde håret. Gleder meg skikkelig til å se deg der. Men jeg synes du blir så anonym nå, forsvinner litt i mengden. Vær så snill, blek/farg håret blondt igjen!

    28. Hei Sophie 😊 Syntes du ble kjempefin, men er ikke fargen litt mer sånn Brunblondt? Uansett hvis du likte det så er det det som betyr noe! Har lest bloggen din i en “liten” stund, og nå skjekker jeg nesten heletiden om du har blogget (jeg er ikke Crazy eller noe😂) men du har en sinnsykt bra blogg!! Og jeg har sendt deg en E-Mail, kan du skjekke? E-post adressen min er [email protected] 😋

    29. Dette er ikke brunt, men blondt.. Og for de som sier hum må ha varme/røde toner, nei nei nei, slutt!
      Ble kjempe fint!

    30. Fysøren så fint det ble! Det ser så naturlig ut, og jeg likte sikkelig godt at det var litt fargespill i det, i stedet for en ren farge! Dette kledde du, sophie!

    31. Det er faktisk en mer grønnlig farge på håret, som alltid skjer når man går fra blond til mørkere. De fleste frisører bruker en litt mer rødlig farge slik at dette ikke skjer. I og med at du har blå øyne, er rødlige farger nydelige til deg og det fremhever øyenfargen din utrolig godt. Du ser bra ut med den fargen du har nå, men om du hadde hatt en litt varmere farge på håret hadde det absolutt sett bedre ut på deg.
      Er ikke ment som kritikk, for du er kjempe fin 🙂 Er bare min mening!

    32. …så må du også gjøre det?? Forskjellen er bare at Fotballfrue ble brunette, mens ditt hår er i en litt ujevn mørk blond nyanse. Dropp Hendrix, de er jo elendige (noe alle vet)… Og innlegget burde vel vært merket med sponset/reklame?

    33. Man ser skille mellom ditt hår og extensionene veldig godt på bilde, og da kan man jo bare tenke seg hvor godt det synes i virkeligheten! Jeg har seg deg i virkeligheten to ganger før og har blitt like sjokkert over hvor godt man ser extensionene, bryr du deg ikke?

    34. Syns det var utrolig fint og ikke minst modent. Det ligner litt på min egen hårfarge, selv om jeg liker å omtale megselv som blond. Noen kaller meg lys brunette også. Jeg er i alle fall født med platinablondt hår som har utviklet seg gjennom årene, så i mine øyne vil jeg nesten uansett alltid være blond – både fordi jeg startet som blond og fordi det er det jeg helst vil være. Prøver faktisk å spraybehandle håret mitt noen nyanser lysere for tiden, og i visse lys blir jeg faktisk veldig blond. Uansett – veldig fin hårfarge! Liker at den var litt spennende og ikke så “plain brunette” 🙂

    35. Skjønner at du prøver å gjøre venninna de en tjeneste her, men ditt naturlige hår er jo en helt annen farge enn extensionene? Skille blir veldig tydelig og man kan lett se at du har extensions.

    36. Wow så mye piss folk skriver! BARE SE PÅ JENTA? Hun er helt nydelig så dere som sier no annet.. Wow for noen brødhuer dere er.

    37. Når folk prater om grønt snakker de frisørfaget. Det er ikke bokstavelig talt grønt, men i fargekoder og skala så bikker det over til kald og grønntoner. Så bare slapp helt av. Frisører kan faget sitt. Har vert frisør selv i 5 år, og ja, håret er grønnlig. Hva er det egentlig med de Hendrix frisørene. Oppskrytte greier.

    38. Brunette er du ikke 😉😊 Men uansett nydelig ble det!😊 Ser mer moden ut 😊 Bare glem kritikken! Folk er alt for sjalu! Å frisøren kan yrket sitt!

    39. Du kledde det utrulig bra !
      Blir veldig inspirert av deg, du er en
      sterk person med mange gode sider <3
      Lykke til med dansinga !

    40. Det er nok ikke brunt 🙂 det er en 7-er i lengdene mestsannsylig (blond) og en 6-er med ask i bunn (6.1)
      men det var fint^^

    41. Du kledde det veldig godt, ser mer naturlig ut, men BRUNT er det langt ifra, det der er mørkeblondt, ikke det engang. jeg har mange hakk mørkere hår en det der og er fortsatt blondine. men veldig fint og kaldt, det er lett for slik hårfarge å få litt grønnskjer men så lenge det er minimalt vises det ikke godt,sølvbalsam kan hjelpe mot det 🙂

    42. Det er ikke brunt hår det der, men heller er mørkere versjon av blondt hår. Faktisk ikke så ulik min hårfarge, vi har bare litt ulike nyanser 😀 du ble veldig fin!

    43. Åhærreguud! Den hårfargen er perfeksjon 😮 Du var virkelig nydelig med ny hårfarge, ikke at du ikke var det fra før av, men nå var du rett og slett en “knock-out”! 😀

    44. Jeg har alltid syns at du kler blondt hår best, men dette var veldig fint!! Det ser så naturlig ut, som om det er den naturlige hårfargen din:) For guds skyld ikke farg håret sånn mørkebrunt som du hadde det for ganske lenge siden. Platinablondt er det du kler best spør du meg haha

    45. OMFG. Trenger det å være 1000000 kommentara om at det ikke e brunt. What the fuck ever. Ingen bryr seg

    46. serikke ut som du har farget hele håret brunt , men heller stripet det men jammen tykke stripe lyst hår og resten er brunere på andre siden

    47. Folk har seriøst alltid noe å klage over. Om det er brunt eller grønt eller blondt – samme faen vel. Sophie har farget håret og det ser nydelig ut. Men såklart, håret er jo enten for grønt eller kaldt eller ikke brunt som det sies.
      Er det virkelig verdt å pirke på det? Sånn seriøst. Har dere ikke bedre å gjøre enn å sitte der og finne “feil”.
      Lurer på hvordan dere hadde taklet å få hundrevis av kommentarer hver dag om hvordan dere ser ut, og de små feilene dere har som dere egentlig ikke legger merke til, men som andre absolutt må påpeke.
      Skjerp dere!
      Og Sophie, du er virkelig sterk som klarer å gå gjennom disse kommentarene. Du er pen og virkelig nydelig med det nye håret ditt. Du kledde det virkelig bra! Fremhever hele deg på en vakker måte – du gløder!
      Så dere andre kan heller begynne å legge merke til det positive istedenfor å bare lete etter feil med andre. Fokuser heller på dere selv.

    48. Det var sykt fint ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    49. Heia 🙂
      Vil bare ønske deg en kjempe fin dag og uke. Synes du gjør en god figur på bloggerne og er en kjempe sterk person.
      Jeg blogger selv og vet hvor tøft negative kommentarer kan være. For et par uker siden fikk jeg en ganske slem kommentar og det brøt meg veldig ned og jeg tenkte egentlig på å legge ned hele bloggen, men har ikke gjort det enda for jeg liker jo å blogge
      Tror jeg bryr meg litt for mye om hva alle andre tenker og tror om meg og det hadde bare vært så deilig å gi f noen ganger om du forstår?
      Uansett så elsker jeg jo å skrive så det å la en slem kommentar ødelegge blir jo veldig dumt vet jeg.
      Man stikker seg liksom litt ut når man blogger og jeg liker egentlig å ikke synes om du forstår?

    50. Hei Sophie! Jeg har kjøpt meg extensions fra Luxushair. Har hatt det nå i 2mnd og det har blitt veldig tørt å slitt.. Har i hårkur når jeg vasker det og varmebeskyttendekrem med likevel blir håret ekkelt. Har du slike problemer og i såfall hva jør du med det?

    51. Tidligere har du sagt at du har tynt hår :p Husker det godt, for jeg har tynt hår og fulgte derfor ekstra mye med på innlegg som omhandlet håret ditt .. Følte dette var litt fotballfrue av deg nå…
      Ellers vil jeg si at du ser fantastisk ut på håret nå! Så deg på danse-greia og syntes det så sååå bra ut!

    52. Veldig fin og naturlig farge, men det er ikke brunt. 😀 Litt mer mørk blod ville jeg sagt. Men veldig fint!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg