HUSK BLOGGERNE 20:00

Jeg har akkurat fått sett siste episode av bloggerne, altså fra da jeg var i Senegal. Fikk jo ikke sett den direkte ettersom jeg som kjent var på surfeskole akkurat da, så det eneste jeg måtte leve på var tilbakemeldingene fra dere hele uka. Og altså, som vanlig var det mye positivt, men jeg fikk også høre at jeg virket veldig dum i episoden og at jeg gjorde hele afrikagreia for mitt eget ego? Vel, vi fikk samlet inn pengene vi skulle og kom i mål, som er det viktigste av alt. Når jeg ser tilbake syntes jeg ikke at jeg virket merkverdig dum heller, men er vel kanskje vanskelig å oppfatte sin egen IQ objektivt, haha. 

I dag kommer en episode av bloggerne (20:00 på bliss)som jeg har gledet meg lenge til, og en episode jeg tror flere kan kjenne seg igjen i – nemlig selve flyttingen til oslo, å dra på ikea med familien, og en bekymret mamma som var redd for hvordan alt dette skulle gå. Jeg synes det er så stas å følge bloggerne nå, for jeg elsker å følge med på de andre jentene også! Alle har så gode kvaliteter – Marna er en fantastisk god, jordnær og varm person, Suzanne er hysterisk morsom med en god formidlimgsemne, og Eirin er bare en herlig jente med sunne verdier som det er verdt å se opp til. Det vet jeg at jeg gjør! Fin gjeng vi har klart å samle der, altså.

Noen screenshots fra episoden. . Haha, vakker eller? HAHAHAHA MED DEN JÆVLA AVTALEBOKA I HÅNDEN! JEG ER HELT GAL ETTER DEN DER! Alle som kjenner meg, kjenner også til avtaleboka. Min faste følgesvenn. Nevnte jeg at  den er fra 2011 og at jeg bare skriver random rundt omkring i den? Hahaha. 

Kjefte litt på mamma når jeg skulle flytte inn, haha. . That bitchlook. Og hvor har denne cardiganen tatt veien, undrer jeg nå. . 

 Husk sendingen klokken 20:00 på tv2BLISS, og møt meg gjerne på nettchat hos tv2.no under sending så svarer jeg dere alle direkte! Jeg drar straks ned til tv2 sitt hovedkontor på Karl Johan og kommer til å sitte der under sending og chatte med dere, det blir så gøy! Det gjorde vi to ganger forrige sesong, og jeg storkoste meg :) Jeg SPERRER dette innlegget for kommentarer på grunn av livechatten, så blir det ikke så mye og jeg klarer lettere å legge fokus over på tv2 sin chat akkurat denne gangen. Men PS – om du skal se episoden, trykk på likerknappen til facebook nederst i innlegget, så er du med i trekningen av 6 mnd gratis sumo som jeg trekker hver uke ♥ Igjen, dette innlegget er det ikke mulig å kommentere. Vi snakkes på tv2.no!


51 kommentarer
    1. Etter denne episoden.. wow, jeg kjente jeg ble så sinnsykt flau både på dine vegne og av deg. At det går an å oppføre seg sånn? SÅ UTROLIG bortskjemt og frekk mot foreldrene dine. Skjerp deg! Og IKEA episoden??? Nesten enda verre.. at det er mulig å ha så få hjerneceller. Hvis du vil bli noe her i livet bør du kanskje begynne å lære deg litt om realiteten og livet, og ikke bare om pupper, neseoperasjon, dumme tenåringsforhold og masse annet tull. Skjønner ikke en gang hvorfor du er med i bloggerne og i rampelyset generelt? Du sprer kun negativ energi og det eneste du gjør i hver episode er å klage på et eller annet. Det er så mange andre bloggere enn deg som fortjener den plassen i bloggerne. Du har jo flere haters enn ‘fans’ (det håper jeg du vet selv også), så jeg skjønner ikke hvorfor du gidder? Nei, det er ikke fordi de er sjalu på deg og bla bla bla, det er fordi du er helt stokk dum, kommer med så masse dumme, usaklige og uverdige ting! Folk blir flau over deg, kjære Sophie Elise! Voksne folk, foreldre og pensjonister er flau over hvordan noen ungdommer er. Du fronter absolutt ikke et godt forbilde ved å være STOKK dum, kle deg lettkledd og blogge om silikon, restylane og neseoprasjon. Kan du ikke bare vær så snill å begynne på skole, lære deg noe og bli litt SMART, KLOK OG OPPEGÅENDE I HODET. Dersom du ikke gjør det, så bør du holde deg langt unna alle sosiale medier, blogg og hele pakka, for folk orker rett og slett ikke mer av det inkompetente PR-kåte trynet ditt. Unnskyld meg, måtte få det ut! BLÆ

    2. Enn å skrive sånt til en annen person i et kommentarfelt. Dere eier ikke respekt eller hemninger. Man trenger overhode ikke å være dum for å bli forvirret på ikea, vil faktisk tørre å påstå at de fleste blir det første gangen de besøker den butikken

    3. Hvorfor nekter du å svare på spørsmål ang blodgiving når du selv har skrevet at du gir blod? Må da kunne gå an å si åssen du får lov mtp at du veier 43 kg. Jeg spurte deg på tv2.no, men spørsmålet kom ikke med.
      Og er du virkelig så bortskjemt og utakknemlig mot foreldrene dine? Stakkars..

    4. de aller fleste har jo slikt forhold med foreldrene sine. Hvis hver enkelt av oss skulle blitt filmet slik, så hadde det nok dukket opp mye rart kan jeg love dere. Husk at de har klippet bort masse stoff, og hun hadde som sakt kun sovet en time den natten, da blir vi aller fleste litt gretne! Elsker bloggerne, skulle virkelig ønske at episodene var lengre! 🙂

    5. Viss du hadde vert singel kunne du hatt sex med en man på 150 kilo???
      Bare lurer å kan du prøve å svare ????

    6. Veronica- du mister totalt respekt av den kommentaren din. Du går i mot deg selv ved å skrive så stygt om andre!

    7. Folk i dette kommentarfeltet eier faen ikke respekt. Syntes synd på Sophie som får høre så mye jævlig om seg selv hver dag.. Håper dere selv skjønner at dere ikke kommer langt i livet ved å sutre over andres liv, men ved å oppføre dere ordentlig.

    8. “Vittig” å se alle de anonyme som skriver til deg !, he he 🙂 og ser også at det går en del rykter om typen din, får håpe det ikke er sant at han er slik!!! Og om det er tilfelle, så kommer det for en dag!!

    9. huff du oppfører deg så dårlig ovenfor foreldrene dine.. mangel på respekt, behandler de som om de er slavene dine, snakker stygt til de..og de godtar det. Hadde blitt utrolig flau var jeg deg

    10. Anonym: kommentaren din ga ikke mening? Jeg skrev så stygt i kommentaren? Virkelig? Hvis ikke du har sett en styggere kommentar enn min, er noe galt med deg. Når man er så dum, så må man tåle å høre noe 🙂

    11. Hei!
      Dette er kanskje første gang jeg kommenterer noens blogg, men akkurat nå følte jeg for å si noe til deg 🙂
      Jeg har lest bloggen din i et år sånn av-og-på.
      Først og fremst så skal jeg ærlig si at jeg absolutt ikke har de samme interessene som deg. Jeg er mer gutte-jenta som liker fotball, og kunne nok aldri tatt vippe-extensions eller negl-forlengelse (?) haha, heter det det ? 😛
      Så hvorfor er jeg så interessert i livet ditt da ?
      Jo for det første, så lever du din “drøm” akkurat slik du vil. Mine nærmeste venner ligner egentlig ganske mye på deg slik media framstiller deg, vel og merke. Gjerne silikon, restylane osv. Men hva gjør vel det med meg? De tvinger da ikke meg til å gjøre det samme! Og det gjør da heller ikke du. Du er riktignok en påvirkningskilde, men du da alltid gode begrunnelser for de tingene du gjør, og jeg mener å ALDRI ha lest at du noengang anbefaler dette til andre, eller ønsker at andre skal gjøre det samme..
      Men skal innrømme at jeg som ikke er den typiske “rosa-jenta” har plukket opp litt inspirasjon og tips her og der forde 🙂 Vi må bare innrømme det, alle liker litt luksus!
      Men når det er sagt, så er det IKKE “rosa-barbie” jeg forbinder med navnet ditt. Ikke bare er du selvstendig og svært miljøbevisst. Du er også veldig reflektert og smart på utrolig mange områder. Du begrunner alt du skriver så godt, så selv om jeg er totalt uenig i meningen din, vil jeg uansett godta din mening fordi du klarer å skrive så godt for deg.
      Media vil alltid finne de små feiliene i den store sammenhengen, og det må man faktisk nesten bare leve med.. Synd å si det, men det er jo slik det har blitt!
      Ellers må du bare stå på med ditt! Ikke vær redd for å skille deg ut på noen måte!
      Vi er mange som heier på deg!

    12. Kjære Sophie.
      Jeg syntes du er en helt utrolig tøff jente som klarer å bla deg gjennom så mange negative kommentarer hver eneste dag og bare la de prelle av deg! Jeg har lest bloggen din litt av og på det siste året og jeg må innrømme at førsteinntrykket er en liten bariedukke uten interesse for annet enn utseende, men når jeg leste litt mer og så deg på TV merker man at det ligger mer bak der.
      Jeg synes du virker intelligent, sterk, reflektert og, som sagt, tøff. At du har blonde øyeblikk og har mindre inteligente utsagn er vel helt normalt og vi har vel alle gjort det samme?! Ingen kan gå rundt og høres superintelligent ut 24 timer i døgnet!
      Hvordan du og dine foreldre snakker sammen synes jeg virkelig skal være en sak mellom dere. Det er ingen av oss som har vokst opp med deg eller vet hvaslags forhold dere har til hverandre.
      Jeg har aldri kommentert på bloggen din før, men sammensetningen av dette selvironiske innlegget og disse negativet og direkte slemme kommentarene ville jeg gjerne legge igjen noe positivt så du kan legge deg med tanken på at det finnes en 24 år gammel jente som synes du er flott og heier på deg!
      Til alle dere som har skrevet negative kommentarer: Om dere synes det er helt forferdelig å se henne på tv så bytt kanal eller gjør noe annet. Om dere synes bloggen hennes er helt forferdelig så ikke les den. Jeg tviler på at det var noen som tvang dere til å klikke dere inn her. Verre er det ikke.
      Ha en flott ukestart i morgen:)

    13. Syns det var en litt kjedelig episode, men det hadde ikke noe med deg å gjøre, kanskje bare sammensettingen av at det egentlig ikke skjedde så mye spennende med noen av dere i den episoden her…
      Var gøy å se deg på IKEA da, har vært på den samme selv og det er faktisk veldig forvirrende xD Vi surra en del vi og!
      Også syns jeg det var litt gøy å se deg ha den samtalen med moren din, siden det viste seg at hun “hadde rett” med deg og Mathias! Ikke noe vondt mot deg eller noe, er bare gøy at mødre alltid ser ting vi ikke selv ser!

    14. Når æ les flere av kommentaran her så skjemmes æ av å i det hele tatt å være samme rase som dåkker.
      Flott blogg som handler om en likanes jente 🙂
      stå på!

    15. Skulle ønske jeg kjente en sånn person som deg! Du virker som en ordentlig hyggelig person og en veldig god venn å ha.
      Jeg kunne virkelig trengt det nå.. 🙁
      Har nettopp blitt slutt mellom meg og typen, som jeg var sammen med i nesten tre år. Han var min beste venn, og jeg har nesten ingen venner utenom han :/
      Jeg er en veldig stille og sjenert person, som heldigvis har bedret seg noe med årene. Men jeg strever veldig med å få meg venner, og er redd for å ikke få meg kjæreste igjen. Jeg er en kjærestejente som ikke er så glad i å være singel. Det var nesten sånn at jeg var sammen med exen min for å slippe å være alene, og det er jo ikke bra. Men jeg skjønner ikke helt hvordan jeg skal få meg kjæreste igjen, når jeg nesten ikke har venner, og jeg er så lite frempå av meg… Vil liksom ikke møte noen over nett heller.. Kanskje litt gammeldags på den måten. Er veldig sånn som du snakket om i sta, at jeg vil også gjerne gifte meg før jeg får barn, og jeg vil møte min fremtidige mann face2face og ikke over nettet. Jeg kunne virkelig trengt en venn som deg, som jeg kan snakke med! Du virker som en veldig herlig person! Håper du har det bra med Robin. Missunder dere det forholdet, og jeg håper dere har det kjempe bra sammen!

    16. er ralph lauren jakka di etke? syns det er veldig dumt at du ikke gidder å ta deg tid til å svare på et så enkelt spørsmål. wow haha

    17. vet du ka eg har tenkt på i GANSKE lang tid eller? koffår e det så jævla synd i dyran som blir tel pels jakke, å buhu til de stakkars dyran som bler spist. MENS du faen mæ går me de dyran som VESKE å betale flerfoldige tusenlappa på att det skal vær ekta skinn, e du fettedum i hodet da?????? e det greit å bruke dyran førr skinnet derras til overfladisk bruk? men det er faen ikke greit å et kjøttet førr proteinan som går tell ett faktisk og REELT formål… ?? kor i helvette e logikken din? kos dæ me de førbanna kjøttbollan på ikea din “dyreaktivistiske-veggis”

    18. Heia Sophie!
      Ber til Gud om at jeg vinner gratis tv2 sumo i 6 mnd! Er på utveksling i Texas, og har akkurat 6 måneder igjen her. Går glipp av alle programmene som Senkveld, Farmen, Skal vi danse, Bloggerne osv.
      Hadde vært evig takknemlig!

    19. Satt med mamma og pappa og så på programmet og de ble helt oppgitt over deg, herregud jeg skjemmes over å være samme rase som deg. Kjæresten min som er like gammel som deg visste ikke om han skulle le eller gråte av hvor håpløs du er.
      Mamma og pappa var enige om at Emilie Nereng og Eirin er så utrolig mye bedre enn deg, de er reflekterte og har sunne verdier! Når jeg ser på dem blir jeg glad over at de fronter Norges ungdom, når jeg ser på deg får jeg lyst til å rope til alle eldre og voksne at: “Slapp av!!!! Alle er ikke sånn heldigvis!!!”
      Og måten du snakker til foreldrene dine er helt forkastelig, kan ikke fatte og begripe at de syns det var kjipt at du skulle flytte ut. Jeg hadde elsket å bli kvitt en så rappkjeftet og bortskjemt jenteunge på faktiske 20 år som ikke engang orker å hente posten sin selv og må sminke seg før en går inn på IKEA. Kjenner jeg blir direkte flau og bare håper du forstår hva slags signaler du sender. Det ser ut som du elsker deg selv, men du må se litt lengre enn nesetippen din. Håper du satt og så på serien med henda foran øynene og tenkte: ” Fyfaen, er det sånn jeg oppfører meg?” for hvis ikke er du virkelig en fortapt sjel.

    20. skjønner ikke at noen synes bloggerne er morsomt , jeg klare ikke å se på det , er sååå dønn kjedelig , er jo mer fun med the kardashians og jeg likte ikke den serien med det førsta en gang

    21. Kjære Sophie!
      For din egen del og ditt eget rykte; få opp øynene. Robin er ikke trofast mot deg. Dette har jeg selv vært vitne til, og det er det vist flere som har. Å nei, dette er ikke noe jeg sier for å ødelegge for deg, for jeg unner deg virkelig alt godt. Jeg har alltid hatt det intrykket av deg, at du er en smart jente med gode verdier. Men hvis du nå mener at det er ok med andre sexpartnere i et forhold, virker du som et svakt menneske som nekter å face’e sannheten. Jeg hadde ikke sakt dette til deg hvis jeg ikke hadde ønsket deg alt godt. Jeg vet bare selv at jeg hadde satt pris på at noen hadde sakt ifra til meg hvis typen min hadde vært utro. Ha en fin dag 🙂

    22. Er du virkelig så sur som du fremstår på tv? I så fall skjønner jeg ikke hvorfor folk orker å være med deg. Du skrev at vi kanskje får et bedre inntrykk av deg når vi ser deg på bloggerne, men faktisk får de fleste av oss et dårlig inntrykk. Og vær så snill å behandle foreldrene dine bra. Sånn som du behandlet dem denne episoden var helt forkastelig å se på. Jeg har kun mamma igjen i livet som jeg setter så mye pris på, mens du derimot behandler dine foreldre som dine personlige slaver. Stakkars folk!

    23. Haha! Morsomt å lese flere av kommentarene her. “Det er ikke fordi jeg er sjalu og bla bla bla” “begynn på skole å gjør noe fornuftig” “du sprer ikke noe annet enn negativ energi” hahahaha! Det er jo morsomt bare det å lese dette. Til dere som komenterer dritt til en jente som tidligere har blitt mobba, ser super ut nå, tjener godt og har et fint liv- dere er ikke sjalue sa dere? Haha. Hvis dere absolutt skal understreke det tusen ganger, lyser det bare ennå tydeligere igjennom.
      Tror nok Sophie er ferdig på skolen. Hun er en voksen dame, tjener penger og har jobb. Er så lei av se at folk ikke klarer å glede seg over andre. Det virker som Sophie er en grei jente, og hvorfor skal man da sitte å snakke dritt?
      Og den siste da. Dere som komenterer unødvendige, frekke og ekle kommentarer- ser dere ikke at det er dere som sprer negstiv energi?
      Sist men ikke minst, jeg liker denne bloggen jeg. Har lest den i flere år. Og er, slik som Sophie, ikke dum av den grunn.

    24. Jeg fikk mange svar på hvorfor du er som du er etter å ha sett foreldrene dine, hvor respektløst du behandler dem og hvordan de behandler deg. På godt norsk er du rett og slett bortskjemt med foreldre som ikke aner hva grensesetting er.
      Virkelig flaut å se på virringen på Ikea, og man kan si mye negativt om Ikea som møbelbutikk, men det er faktisk det mest logiske butikk konseptet som er bygget opp noen gang. Nå også worldwide. Men du klarte å lire av deg at du heller ville betalt mer og fått hjelp. Hjelpeløs latskap, for du har jo tjent lettvinte penger på reklamen som dynger ned bloggen din.
      Vel, da er det veldig mange andre møbel alternativer, og jeg mener verken Dr. Lykke eller TM Design som selger billig Kina-kvalitet dyrt på nett.

    25. Døde så jævlig når fardin retta på deg, DEORIENTERT? Hallo.. Nå skjønner jeg hvorfor du skriver så dårlig norsk på bloggen.

    26. Anonym: HAHAHA, kan ikke folk bare slutte å si at vi som sier hva vi mener om denne jentungen er sjalu? HVORFOR I HELVETE skulle vi vært sjalu på en liten deprimert, sur and med stygg silikon og med et tryne som ser så utrolig plastisk ut? NOP det er vi virkelig ikke sjalu på. Det er jo DU som er sjalu på hun, som elsker hun så jævlig mye.. Stakkars deg, finnes da MANGE andre folk å være sjalu på enn dette stakkarslige kvinnfolket:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg