number one hustler

Gjett hvem som er en heldig frøken og får ha to kjekke karer i sengen inatt? Det er jeg! Ja, for jeg har blitt utfordet på senkveld, og skal være lenket til Thomas Numme på ubestemt tid. Det setter Thomas Numme veldig pris på. Vi er nå innsjekket på frogner house apartments i oslo, vi orket ikke være hjemme hos meg var deeer var det nemlig rotete. Nå har vi bestilt pizza, selvfølgelig vegetar. Jeg gleder meg til å spise mat. Det gjør Thomas også, han er alltid sulten. Jeg var gjest på senkveld nettop, og sendingen er imorgen – så da må dere følge med! Vi storkoser oss, og ser fram til en god natts søvn.

Vi har også vært på førpremieren til bloggerne som starter på søndag, det var veldig rart å se seg selv på skjermen og jeg gruer meg litt til resultatet – mye grining fra min side som vanlig. Tar jeg ikke helt feil, så så jeg en liten tåre i øyekroken til thomas også. Jeg ble som vanlig litt full, noe som er en utfordirng når men er lenket til en mann på 44 år som ikke akkurat har samme behov angående sminke, være sosial med fjortisflokken og tisse hvert tiende sekund men vi klarer oss bra så langt.

Når det er sagt, så tror jeg faktisk at Thomas hadde det koselig borte i hjørnet med atten jenter, men jeg vet ikke helt. Det får dere se på senkveld etterhvert!

Nå blir det spooning, eller sandwitch heter det vel når man er 3 stk? 

GOODNATTINGZ!

68 kommentarer

Siste innlegg