overtrøtt rumpeblogging

 

 

i samarbeid med weightless

Hei dere, si hallo til mine nye rumebukser fra weightless! (Hallo faktisk, hehe. Ser for meg at dere hilser på buksene mine nå. “Hei buksene til Sophie”. Akkurat som når jeg leser bloggen til fotballfrue og hun ber oss ønske mandagen velkommen. da ser jeg for meg at alle bare spretter opp av senga og sier “vær hilset, mandag”. Uansett). 

Dette er par nummer 11 i min samling, og flere kommer det sikkert til å bli. Akkurat denne modellen kalles petite glitter. Når man først har startet med disse buksene er de ganske vanskelige å bytte ut! Til og med mamma har skaffet seg en slik etter å ha sett meg sprade rundt i mine, hehe. Og nei, buksene er ikke et mirakel, man kan ikke ha null rumpe og så plutselig se ut som nicki minaj, men de framhver formene på en fin måte. Litt som en bra bh ville ha gjort, eller en kjole som framhver formene dine.


Den andre modellen jeg har fått hjem denne gangen heter skinny rosa floral .

Jeg elsker denne også! Men om dere først skal kjøpe en bukse fra weightless og ikke har noen fra før av, vil jeg anbefale de som er mørk grå ( for eksempel denne) eller en ensfarget sort (for eksempel denne). Det er lettere å kombinere, men om man har en slik fra før av skader det jo ikke med en rosa. Selv har jeg rosa, blå, grå med mønster og militærbukser, og sistenevnte er faktsik min favoritt av alle. Det er den jeg bruker mest, og også den jeg synes ser best ut på meg – dere kan lese innlegget jeg skrev om dem her. 

Eller nå ble jeg brått usikker, kanskje dette er en god “første bukse”, ettersom den skiller seg såpass mye ut. . Så ender man ikke opp helt lik som alle andre. 

Buksene kommer rett i postkassen etter to-tre dager, til og med når jeg bodde i nordnorge var det rask levering. Jeg har så og si aldri hørt noe negativt om buksene, om man ser bort fra at noen har fått hull i skrittet. Jeg vet ikke hvor mye dere går i spagaten med disse buksene på, for da kan det sikkert skje, men jeg personlig har aldri fått et eneste hull i noen av mine, og jeg bruker de nesten hver eneste dag. . Så, jeg kan desverre (eller heldigivs) ikke kjenne meg igjen der. Men, jeg skal si ifra om det skjer! Dette er uansett, helt uten tvil, mine favorittbukser. 

 

 


 

Så, fra rumpen min til litt hverdagssnakk! I dag hadde jeg min aller første dag på kontorene til nettavisen – og jeg kan ikke engang sette ord på hvor mye mer jeg fikk gjort når jeg faktisk satt på en pult, hvor mennesker rundt meg også jobbet. Hjemme er det jo meg, tv på i bakgrunnen, litt støvsuging, dansemooves og stripping for meg selv innimellom hver mail, mens på kontoret ville nok ikke slik oppførsel vært helt sosialt akseptabelt. Så, jeg fikk gjort det meste som skulle bli gjort idag, pluss booket inn en shoot med Rolf-Ørjan til uken, jeg begynner å trenge en ny header ettersom jeg straks får nytt design. Som dere kan se på bildet over har jeg faktisk meg selv som bakgrunn på maccen, noe jeg skal fortsette med, et nytt bilde der hadde også vært greit!  

Jeg er også å se i dagbladet idag, løp og kjøp! Stygge bilder hvor jeg ser ut som en skremt tiåring, men intervjuet var bra og jeg trooor det fikk fram personligheten min ganske tydelig. En liten morroklump, hehe. Jeg innså nettopp at dette kommer til å bli en veldig travel uke, jeg skal i studio hver eneste kveld for å jobbe med neste sang, i tillegg til kontortid nesten hver dag, en photoshoot, kattene mine kommer, jeg har flere møter innimellom slagene, og sosial vil jeg også være. Jeg tror jeg har adhd, og jeg elsker det. Jeg sitter seriøst aldri stille i et sekund! Bare litt kjipt å ikke kunne konsentere seg å måtte gjøre femten ting samtidig for å bli underholdt.


Dette innlegget handler om veldig mye forskjellig, jeg har sovet alt for lite og drukket alt for mye kaffe. SÅ HVA SYNES DERE OM BUKSENE? ER JEG TEIT ELLER KUL SOM HAR MEG SELV SOM BAKGRUNN? VIL DERE LESE DAGBLADET? SER DERE FRAM TIL NY SANG?????!!!! 

 

62 kommentarer
    1. Hva i alledager er kleint med å bruke bilde av seg selv?
      Skal kjøpe meg et par bukser selv, så blir spennende å se om jeg også blir like fornøyd!
      Stå på Sophie, du er fantastisk akkurat slik du er:)

    2. Hei kjempe kult innlegg.
      Gjerne gå inn på bloggen min og se.
      Du kan klikke på navnet mitt eller søk på
      Barbignomen.blogg.no
      Villet vert så snilt 😀
      Gjerne si hva du/dere synes 😀

    3. Hhahaha du er så søt! Jeg har faktisk ADHD å kjenner meg sykt igjen der.. eneste tingen jeg kan gjøre uten å måtte multitaske er lesing av bok 🙂 Ellers er buksene SYKT fine!! Vurderer sterkt å spare meg frem til ei, men vi får se. Men åssen er de i beina? Jeg har kjempe korte , tykke ben så størrelser på bukser er så vanskelige ;/ Er de lange eller korte i beinene osv?
      Ellers så må du vel få ha det du vil som bakgrunn. Ha en super dag videre Sophie, håper du vil svare på det om buksene… hilsen lav småfeit jente med veldig lyst på pene bukser x) <3

    4. Hahahah ler fortsatt av første avsnittet her, ser det for meg i hodet når du sier det! Du er morsom:)

    5. er så koselig å lese bloggen når du skriver slik, du er så artig haha 🙂 føler du faktisk SNAKKER med oss, ikke bare ramser opp hva du har gjort idag. humoren din er herlig!

    6. Kjempe fine bukser! Hvordan er de i strl? Bruker 30 til vanlig, tror DU at jeg kan bruke samme strl i de buksene? 🙂 kjempe fin blogg har du også, Sophie! Stå på videre 🙂

    7. Jeg skjønner ikke hva som er galt i å ha bakrundsbilde av seg selv?! Jeg har det og det er da ikke noe problem?? Moren min har lært meg og elske deg selv og ta vare på kroppen sin og det er akkurat det jeg gjør!

    8. I natt drømte jeg faktisk at jeg møtte deg på en slags leir, og du var så utadvent og positiv! Husker jeg tenkte ‘wow, like pen i virkeligheten som på bilder’, haha:)

    9. Jeg leste intervjuet i Dagbladet i dag og stusser litt over diagnosen “utbrent”. Dette er en alvorlig diagnose og mennesker som får denne er oftest borte fra jobb i månedsvis og mere. Jeg synes – slik du beskriver det – at det er vanlig feriebehov slik vi som er i ordinære jobber opplever det. Rart om du skulle være så fort tilbake, om du noensinne var helt vekk….

    10. Helt enig med G.
      Det er over hodet ingenting som tyder på at Sofie har vært noe som helst i nærheten av utbrent. Men at hun kan ha fått seg en knekk etter bruddet med Mathias tviler jeg ikke på, kjærlighetsbrudd er både vondt og slitsomt.
      Personer som virkelig er utbrente klarer ikke tanken på å stå opp enkelte dager, og det er ikke noe som blir helt bra igjen på en uke slik som det er fremstilt her.

    11. Haha, dette høres sikkert veldig weird ut. Men for mange mange år siden surfet jeg rundt i den store verdenen, tilfeldigvis innom blogg.no, klikket meg tilfeldigvis innom sophieelise og jeg har seriøst lest bloggen din siden
      Jeg måtte bare få med meg hva som skjedde i livet til denne berta, brun som sjokolade og hvit/gul i håret + store pupper. Nå den dag i dag leser jeg fortsatt bloggen daglig, og i løpet av tiden jeg har fulgt deg har jeg ledd av deg, ledd med deg, hatet deg og elsket deg! Jeg hater deg for at du er så pen, har fin kropp, har penger til å fikse på ting du ikke er helt fornøyd med(for hvem lurer vi, hvem ville ikke gjort det om man var misfornøyd og hadde hatt pengene til det!), fordi du har oppnådd så masse, osv. Så tar jeg meg selv i min sjalusi, neineinei – hun er et bra menneske, hun er flink og du skal ikke hate henne, men unne henne alt godt. I know, høres ut som jeg har vært venninna di i flere år – men det er nok fordi jeg tror vi hadde kommet godt overens! Jeg er forresten en 21 år gammel jente, ikke en fjortiss.

    12. Nå har det seg nemlig sånn,
      at vi bloggere også kan bli utbrent.
      I Norge er det ikke lov, men i England er det fortsatt lov, å kjøpe sex, vel.
      Som er bra, mener jeg.
      Og siden jeg har er tidligere måke-fotograf så får jeg ikke rettightene mine, og sosialen her i England nekter å utbetale trygda mi (noe sånt).
      Så har ikke så veldig mye penger om dagen.
      Og siden jente-prostituerte er dyrere enn gutte-prostituerte så har jeg måtte kjøpe sex fra gutter da.
      Siden de er billigere.
      Men hull er hull, leste jeg på Wikipedia.
      Men men.
      Bare noe jeg tenkte på.
      Mvh.
      PS: Nå må jeg også i fengsel fordi jeg har sendt epost til ei “miss” som hun ikke likte.
      PS2: Og der er det mye hull.

    13. Hei Sophie:)
      Jeg har utrolig lyst til å kjøpe meg et par slike bukser, men betaler du toll? frakt? Hvordan er størrelsen på buksene? Hadde vært fint om du svarte, send meg gjerne Mail:)

    14. Hahaha, kva skjeer med kommentaren over her? Weirdest thing ever..
      Lo faktisk høgt når eg såg før meg fotballfrue sine lesarar sei “Vær hilset, mandag”, medan dei trampa i bakken og løfta handa til hovudet. Men so tenkte at fotballfrue-lesarane hadde nok heller tatt ein piruett og deretter neia medan dei løfta på nattkjolen ved knea. Hahaha herregud, no sporar eg heilt av her. Poenget var: Eg diggar deg, Sophie.

    15. Jeg skjønner virkelig ikke greia med de buksene? Skal det være fint, eller er det bare kødd, liksom?

    16. Har du store lår eller gir buksa inntrykk av at du har så store lår også? Vil liksom ikke ha en bukse som forstørrer lårene mine også. Kun rumpa..

    17. Har veldig lyst på sånne bukser! Og synes ikke det er teit å ha seg selv oms bakgrunn. Hadde jeg hatt så smasjing bilder av meg selv som du har hadde jeg hatt det jeg også 😉

    18. Buksene er ganske harry, men det er vel greit at ikke alle har samme smak.
      Når det gjelder det med å ha bilder av seg selv på skrivebordet på macen så passer det mht to ting: Ditt utseende er så nytt for deg selv at du må se det hele tiden for å tro det?
      Den andre grunnen gjelder narsissisme, og da må det jo være sånn. Les denne artikkelen i aftenposten: http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/Narsissister-innrommer-gjerne-at-de-er-egoistiske-og-forfengelige-7660786.html#.U-j0EFbVtyQ

    19. Jeg tror at hvis lårene dine gnisser sammen øverst når du går(altså, man ikke har thigh-gap) så er det lett at det tynne stoffet på buksene slites, og lager hull…

    20. Hei😄😍😄
      Elsket innlegget, det er ikke noe galt å ha seg selv som bakgrunn, jeg synes det er kult jeg😄😄😄
      Gleder meg til din neste sang😄😍🎧

    21. Og en ting til, ikke bry deg om de ekkle kommentarene😄😍😄
      Stå på, du er en sterk jente☺️☺️☺️

    22. Hvor er genseren med slangemønster fra? Elsker di lange innleggene dine der du bare “prater” i vei 🙂

    23. Hahah du er så fresh! Liker deg bare bedre og bedre, haha drit gøy me sånne randome innlegg, det er sånn vi blir bedre kjent med deg xp

    24. Som mange andre vil jeg starte med å komplimentere både bloggen og innlegget! Fast leser<3
      Jeg pleier ikke å kommentere, men er blitt forelsket i disse buksene, og lurer veldig på hvilken størrelse du har? Kjipt om jeg bestiller feil størrelse når jeg først bestiller en!

    25. Jeg elsker bloggen din så sykt! Føler du er den eneste som fortjener å ligge på førsteplass. Du er den eneste som virkelig bryr deg om leserne dine, du blogger hver dag og tar aldri lange mellomrom, noe jeg elsker ved deg! Stå på Sophie, jeg digger deg<3

    26. I det dagbladintevjuet sier du at folk glaner … og det er jo ikke så rart. Ikke sikkert at de vet at du er blogger, det er det stort sett unge jenter som vet, men de andre ser nok litt ekstra på deg fordi du er litt … rar? Det er jo ikke mange som har så mye ekstra hår, svære lepper og så mye sminke, og er såpass lav. Du skiller deg nok ut i mengden, ja.

    27. Må bare si det att den buksa er bare tull, kan hende den er kjempe god å bruke, men lommene og sømmene er for store å feil plassert til å klare å gi illusjonen om større rumpe. Ser også ut som om att det er en sånn ” glir av ” når du setter deg ned bukse. Kjøper heller bukser på cubus til 199 ( med mindre lommer plassert mere midt på rompa) da ser rompa stor ut. Funker for meg som ikke har ett gram fett på rompa iallefall

    28. “Jeg går ikke rundt å tror jeg er vakker” lol det er ikke det modeller gjør, dem gjør bare jobben sin.

    29. Hvis du først skal poste et rumpeinnlegg må du jo poste ordentlig rumpebilde uten bukse. Det er jo juks og langt ifra sannheten når du poster med den buksa. Skal du først skrive et innlegg om rumpebilder må du gjøre det ordentlig i stringtruse

    30. Hei ! Såg deg på bloggerne, og må sei eg likte din måte å ver på:) at du gir beng i hva andre mener på en bra måte. Likte buksene dine. Er ei gutte jente, så bruker sæggebukser etc, men du passet di buksene utrolig bra ! 😉 you go girl

    31. Koss e dæm i størrelse? bruker 30-31 til vanlig, går det da med L trur du? vil gjærne få svar på mail 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg