en super egenskap

Hei dere! Jeg startet min dag med en litt for lang sovemorgen, og tok deretter turen innom tv2 sine kontorer i Karl Johan.. Og hvorfor jeg var der får dere vite om bare noen få uker, den 19. august! Det blir veldig koselig å få dele nyheten med dere, og jeg er glad som får jobbe med så flinke mennesker. Men, noen klarer vel å gjette ca hva det er som er på gang? Flere har jo gjettet det allerede, eller iallfall nesten gjettet helt rett. :) 


Jeg måtte også få presset inn middag på Vapiano sammen med benny, han flytter snart fra meg for å gjøre alvor av modelldrømmen sin i New York. Slikt står det utrolig stor respekt av, og jeg kan ikke få skrytt nok av han! Tenk å forlate hele livet sitt her hjemme, og reise til andre siden av kloden fordi man brenner for noe? Jeg ser virkelig opp til slike mennesker, og om jeg selv bare turte. . hvem vet hvor jeg kunne ha vært da. Jeg hadde ikke vært her i sofaen og sett repriser på bliss, for å si det sånn. Selv om jeg synes det også er helt okei! Haha, jeg har blitt en liten kule av positivitet i det siste, jeg synes helt ærlig at det aller meste er helt OK, og jeg klarer å snu det aller meste til noe positivt. Det er jo ikke annet enn en super egenskap, selv om jeg til tider har irritert meg veldig over slike mennesker selv. Og nå er jeg der. Vel, må vel bare telle ned dagene til PMS så er jeg nok på andre baner igjen!


Tusen takk for fine kommentarer den siste tiden, dere ♥ Jeg kan ikke få påpekt det nok uten at det høres kleint ut, men dere inspirerer meg minst like mye tilbake. Takk for at dere har gjort meg så sterk, dere aner ikke hvor mye dere har hjulpet meg i den vanskelige perioden jeg har hatt. . Uansett, nå skal jeg jobbe litt med mailen og forhåpentligvis endelig komme meg igjennom den, før jeg får besøk ikveld av Anette Marie. Det gledes! 

 

51 kommentarer

Siste innlegg