møtetid

Jeg har på meg skjørt fra nelly, singlet fra rebecca stella for nelly og den hvite cardiganen er fra romwe.com

Hei! Akkurat nå sitter jeg faktisk i et møte på Homan bistro & bar, det pøser ned i oslo nå! Altså, jeg måtte nesten svømme for å komme meg fram hit, og jeg som hadde planer om å legge meg i en park idag og slappe av. Men, ingen grunn til å henge med hodet, fordi inatt kom mine favorittlesber hjem fra ferie og jeg skal endelig dra på besøk til dem igjen ♥ Gleder meg så mye til å sitte i den gode sofaen deres, snakke med dem og spise med dem igjen, haha. Jeg er forelsket, tror jeg! 

!

det var noen av dere som lurte på hvor jeg har kjøpt maccen min, og den kjøpte meg på mpx.no – er veldig fornøyd med både kundeservice og maccen i seg selv! 

Uansett, jeg bør kanskje komme meg tilbake til fokuset på møtet her, som er. . vel, ja, meg og blogg. Så da er det vel godkjent at jeg sitter her og oppdaterer uansett? Etter møtet skal jeg å fikse vippene mine på beths, på tide å få 7D igjen!

Hvordan er været hos dere idag?


54 kommentarer
    1. Jeg har et spørsmål som ikke har noe med dette innlegget å gjøre.Hvordan går det med kattungene,hva er planen fremover?

    2. Ja, jeg lurer også på hvordan det er med kattungene i Spania og om dere skal adoptere en fra dyrebeskyttelsen? 🙂

    3. Kunne du fortalt litt om smoothiekuren? Drikker du kun smoothie til slle måltid? Hvilke smoothier du har tenkt å lage osv? Vil gjerne prøve det samme, men vet at familien kommer til å mase om middag osv haha

    4. Det har pøset ned her også, men ser ut til at været letter seg litt 🙂 av en eller annen grunn hadde jeg ikke i mot øs regn i dag! Bra du er fornøyd med macen din 🙂

    5. Kan du legge ut bilde av disse jentene? Blir så nyskjerrig! Eller vil de kanskje ikke være avbildet på bloggen? 🙂

    6. Hei Sophie Elise! Jeg er i Oslo nå, og jeg har utrolig lyst å treffe deg! Du har vel ikke mulighet å treffe meg på torsdag i 2 tida? 🙂 hilsen fast leser
      Ina Gauden Lid! 95224909 om du vil ta kontakt! 🙂

    7. Knall sol her i harstad, 30 grader å ikke et vinn pust 🙂
      Så du får komme dæ hjem t mordi å farding. Men leg i gjenn stygge være i oslo 🙂

    8. E det veldi varmt i Oslo eller? I nord-norge e det 30 grader i skyggen atm.. Forferdeli varme, og heilt vindstille og!

    9. Åh, det høres så koselig ut å ha noen venner som liker deg for den du er, og som du liker for den de er. Kos deg!

    10. Så dumt at det regner i Oslo da, få håpe det blir bedre vær! Akkurat nå er det sol i Sandnes, wii. Lurer veldig på om du har fått noen melding om katten om de har det bra osv, tror jeg datt litt ut om hvor de var og når de skulle flytte til deg. Håper de har det fint og at de kommer vel frem til deg når de skal leveres!

    11. helt forferdelig.. her har det sprutregnet, tordnet og lynet som bare det. slo ned bak huset, så alt av elektronikk og strøm funker ikke..

    12. Her i Nord-Trøndelag har det vært strålende sol, så jeg lå ute på gresset og trakk til meg all sola jeg kunne få tak i!:D akkurat nå begynner skyene å komme. Hørte at det var dårlig vær i Oslo, stakkars:/

    13. Har macbook selv, og jeg bare elsker det. Har hatt min mac i snart 4 år, og den funker like fint som første gang! 🙂
      Her i Elverum har det vært skikkelig regnvær med torden, men egl ganske godt med tanke på at jeg er syk. Elsker regnfulle dager når man er i dårlig form, for da føler man ikke en trang til å måtte gå ut.
      Ha en fortsatt fin dag vakre deg 🙂 ps, skjønner ikke hvorfor folk klager på øyenbrynene dine, de er jo såå fine!

    14. liker håret ditt veldig godt på dette bildet! Du ser så mye mer naturlig pen ut på dette bildet her =)

    15. Måtte svømme i dag selv, haha. Støvler hadde vært lurt. Meldt bedre vær resten av uka da, ifølge yr.no hvertfall. Spennende med møte med Homan da! 🙂

    16. Sarah. M: hei! De er i spania hos kjæresten til hun jenta som “overtok” de, og venter nå på at rabiesvaksinen skal være tatt for så og så lang tid siden, slik at de kan komme hjem til meg typ slutten av juli/starten av august:-) gleder meg!

    17. Nei Elverum er sirka 2 timer unna Oslo, så er ikke så langt 🙂
      Åja 😀 Er ikke så spennende her, men er grei avstand til steder. Pappa bor i Nord trønderlag – Rørvik. Og der er det nesten ingenting, også er det langt unna alt. Prøvde og bo der en stund, men det taklet jeg ikke 🙂

    18. Kjære deg! Du er så utrolig vakker! 🙂 Du stråler om dagen! 😀
      Ville bare si det 🙂 Håper du har en superfin kveld 🙂

    19. Hvor er veska fra? Den var så lik ei som jeg har sikla på ei stund, tror den het shabbie eller noe sånt 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg