crazy nails?

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger på sist innlegg, jeg skal prøve å fortsette med slik skriving så langt det lar seg gjøre. Om jeg ikke finner på noe spessielt en dag kan det jo være litt problematisk å komme med en hel avhandling om hva jeg driver på med, hehe. Slik som i dag, det regner for fullt i oslo og jeg har kun vært ute i huset for å kjøpe brød – som jeg ikke engang ville ha, men hva gjør man vel ikke for kjærligheten. . Neida, Mathias vasker klær og jeg handler brød, ville nok ha kalt det en ganske god deal!
Uansett, i dag skal jeg ta turen til Marna for å ordne neglene mine, jeg begynner å bli litt lei av de rosa jeg har for øyeblikket. . Jeg kødder ikke når jeg sier at Marna kan absolutt alt av negler, i tillegg til å være en veldig varm person det er godt å være rundt. Jeg er ikke en jente som bryr meg så mye om “energier” og hva andre folk utstråler på den måten, men ved Marna er det noe helt spessielt! En fantastisk utstråling og hver gang jeg drar derfra har jeg lyst til å være akkurat som Marna.
Jeg har funnet fram litt inspirasjon til idag, neglene må jo gjerne passe med tanke på at jeg skal på festival også – og personligheten min, ikke minst. Hvilken likte dere best? Jeg klarer ikke bestemme meg! De i midten med rosa og gull har jeg hatt før, men kunne gjerne hatt de igjen. 


Så, hva synes dere? 

38 kommentarer

Siste innlegg