mer på TV

Hei dere, og god formiddag! Jeg har akkurat kommet inn døren her hjemme, jeg har nemlig vært ute på tv-innspilling hele dagen! Utrolig morsomt å få starte onsdagen slik, med å være ute i solen og snakke med spennende mennesker man beundrer. Gleder meg masse til dette kommer på tv, og til jeg kan fortelle dere hva det gjelder! Men det blir nok en fin sjangse for meg til å få fram hva jeg virkelig står for, og hva mine verdier er. Så ja, et slikt type program med andre ord! Nå kan jeg ikke røpe mer, man må nesten bare vente og vente. . 

 

Meg og to av de som jobber med produksjonen. Til og med slikt er hemmelig når det gjelder TV. . 

Jeg hadde på meg en topp fra romwe.com, jakken rundt livet er fra sheinside, og shortsen er fra notion 1.3 nelly, men desverre utsolgt(annonselenke)


Nå venter jeg på at kjæresten min skal komme hjem fra jobb, vi skal ut i solen og kose oss. Jeg tipper vi kjøper med oss noe jordbær og iste, og legger oss i en eller annen park eller omså bare rett bak leiligheten. Det er nydelig vær, så det må uansett nytes på den ene eller andre måten!

 

18 kommentarer
    1. Blir spennende å se 🙂 Hva jobber mathias med? Er det noe han har funnet etter å ha flyttet til Oslo eller var det planlagt på forhånd? Skjønner godt det ikke er min business hvor han jobber, men generelt sett? Jeg prøver å få kjæresten min til å flytte til Norge med meg, men han vil ikke fordi han tror det er vanskelig å få jobb.

    2. er det hemmelig for kjæresten din også hva du har spilt inn, eller har du lov til å si det til han?
      Hvordan er forholdet mellom deg og søsteren din etter at du flyttet sørover? 🙂

    3. Anonym: Det er ikke hemmelig for kjæresten min så lenge han ikke sier det til noen, hehe!

      Tja, vi snakker litt nå og da, det er et greit og normalt søskenforhold ville jeg ha sagt 🙂 Er over den fasen hvor man krangler daglig liksom!

    4. Veit du om nokon plassa i Oslo eller i nærheten der ein ikkje treng å ver 18 år for å ta restylane? 🙂

    5. Hva jobber kjæresten din med? Altså trenger ikke si akkurat hvor, men generelt 🙂 Dagligvarebutikk, klesbutikk? Bare lurer på hvor han fikk jobb så fort 🙂

    6. Hvorfor jobber kjæresten din på joe and the juice i ski, er ikke det slitsomt for han å måtte reise frem og tilbake hele tiden?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg