hva skal jeg gjøre?

Lenkene i innlegget er annonselenker

 

De av dere som handler like hyppig på nelly som meg, er sikkert oppmerksom på at de merker de varene de har som har ekte skinn, ved å sette et lite symbol nederst på produktbildet. Dette trodde jeg de gjorde på alle varene, så om jeg så dette lille merket, lar jeg være å trykke inn for da vet jeg at det ikke kommer til å bli kjøpt av meg uansett. Så, da jeg fant en veske fra Michael Kors som ikke hadde dette merket, ble jeg veldig glad fordi jeg har ønsket meg en slik lenge. Så, jeg bestiller, betaler og henter den på på posten. Men, i dag når jeg kjente på veska tenkte jeg “eh, dette må da være ekte skinn?” og så gikk jeg inn å sjekket på nettsiden, da. Og jepp, der sto det! Ekte skinn, og jeg føler meg som en idiot. Så, hva skal jeg gjøre nå? Kanskje gi den til noen av dere, gi den til fretex, beholde den selv? Synes virkelig nelly bør merke alle varene de har, og ikke bare noen – ganske forvirrende, i grunn.

 

Den er jo fin, så om ikke jeg beholder den selv, så får kanskje noen andre gleden av den? Så får jeg heller lese nøyere om produktene jeg kjøper neste gang, for slike feil kan faktisk alle gjøre om man ikke tar seg så god tid. Vesken kan kjøpes her, for de som likevel skulle ha vært interesserte, nå som dere vet hvor det kommer fra og hva det blir laget av. Jeg personlig er ikke imot vintage vesker av skinn, så om jeg skulle ha lyst til å “investere” i noe, tar jeg nok en som er brukt av andre før meg. Gjennvinning er bra uansett, og derfor er jo tanken om fretex ganske grei. Eller, spare den til neste klessalg om et år. . . 

Disse skoene passet meg perfekt, og er i størrelse 36 – altså er de nok litt små i størrelsen, jeg bruker vanligvis 35 og slike størrelser finner man jo aldri, så da blir det 36! Her kan de kjøpes.

Et fryktelig dårlig bilde av den nye kjolen min, blir faktisk nesten flau av å legge ut slikt, men jeg skal nok bruke den ved flere anledninger og da får jeg jo vist den fram skikkelig. Den er iallfall nydelig, og dere kan jo sjekke den ut på nettsiden om dere vil ha en bedre titt! Dere finner den her. 

Supersøt blomstertopp, som faktisk var ganske mye mindre i virkeligheten enn jeg trodde. Men så har jeg jo ganske store pupper også, så det kan vel spille litt inn. Bruker størrelse xs! Her kan den kjøpes. 


Nå skal jeg ta meg en liten treningsrunde på gulvet her hjemme, vektene jeg kjøpte har kommet i posten og jeg skal teste ut! 

178 kommentarer
    1. den veska er så sykt fin, har så lyst på en men har desverre ikke så mye penger 😛 Kan du ikke returnere den og bytte i noe annet?

    2. Åååå den vesken er jo sykt fin! Ønsket meg sånn lenge 🙂 gi den bort til noen på bloggen 🙂
      Ikke gi den til Fretex da er det noen som stjeler den som nevnt over 🙂 utrolig fin farge på den også!

    3. Kan du ikke returnere den? Og få pengene tilbake? Så kan du jo gi dem tilbakemelding om hvorfor du bytter den, slik at dem kanskje tar det til seg og merker alle varene slik. 🙂

    4. Behold den selv- det var kanskje en tabbe av nelly og du kunne ikke noe for det. Jeg ville ha oppfordret deg til å beholde denne selv, fordi du kunne ikke noe for det!

    5. Hvorfor returnerer du den ikke bare? Nelly har jo en ordning hvor du returnerer og får igjen pengene. Eller gi den til Fretex! Smålig av folk her å si at de ansatte stjeler:)

    6. Du shopper alt for mye, og har alt for mye penger når du klikker hjem en veske til over 2500 kroner og ikke klarer å få med deg at den er laget av skinn. Returner vesken. Det er det eneste rette i forhold til dine verdier…

    7. Kvalmt at du reklamerer for skinn. Du må jo lese hva den er laget av før du handler. Er ikke verre enn å sende vesken tilbake

    8. Jeg har leitet etter den rosa Michal kors vesken, men jeg har ikke funnet den! Jeg vil gjerne kjøpe den av deg!

    9. Jeg synes du kanskje burde holde en konkurranse på bloggen, eller så kunne du ha gitt den bort til noen som ikke har råd til den vesken men som ønsker seg sånn veske.

    10. Den vesken var Nydelig:) Men Hvis vesken vår så dyr, kan du ikke bare selge den til noen da, eller gi den til Fretex?

    11. Du kan jo bare returnere den å å si at d va pga den va laga av ekte skinn 🙂 Hvis du e imot skinn så burde du ikke reklamere for den å legge ut lenke på kor andre kan kjøpe den..

    12. Hadde det vært meg hadde jeg enten beholdt den selv, eller retunert den tilbake til nelly og sagt at de burde gjort det mer tydelig at det er ekte skinn! 🙂 er vegetarianer selv, og er imot skinn, ull o.l.

    13. Hei! Vær så snill og ikke levere den på Fretex! Ikke skal jeg ta ale under en kam, men det er ikke ukjent at de ansatte tar for seg når det kommer inn sånne type ting. Jeg kan godt kjøpe den av deg! Mailen min ser du jo 😉 Mvh. Marit

    14. Som flere over har skrevet – ikke gi den til Fretex!
      Ser det er noen som skriver “behold den selv”. Nå er jo veska kjøpt, så industrien er jo allerede “støttet” og det går ikke an å endre på, men hadde jeg kjøpt en veske av skinn ved et uhell, så hadde jeg ikke klart å gå med den. Jeg regner med at Sophie ikke støtter pels/skinnindustrien av etiske grunner, så da blir det jo helt feil å gå med veska?

    15. Snakker om dobbeltmoral. Dette er totalt uakseptabelt, du er ei smart jente og du visste godt hva den var laget av når du kjøpte den. Det er ingen unnskylding at du “ubevisst” kjøpte en skinnveske. Send den i retur med en gang, og gå foran som et godt eksempel… Og for guds skyld SLETT lenken til veska.. Du reklamerer for en helt jævlig industri.
      Dessuten, om du kjøper vintage produkter av skinn, er du fortsatt med på å støtte det. Også er det i tillegg helt motbydelig å kle seg i andres lidelse. Hadde mye respekt for deg for alle de gode verdiene du hadde, men nå i det siste ser det ut som du er mer opptatt av din egen forfengelighet enn hva prisen egentlig er.

    16. hei hei du må ikke levere den inn til Fretex for de som jobber der pleier å prise den før den går ut i butikke, og vis de ser noe de vil ha så tar de det til siden og betaler det på slutten av dagen.
      jeg vet dette for en i min familie har jobbet på Fretex og jeg var med å hjelpe en dag 🙂
      ps. den vesken var sykt fin.

    17. Hei! Jeg køper gjerne veska!! Den er dritfin! Alle jeg kjenner har svart, så kult at den finnes i rosa 🙂

    18. merkelig at hver gang du kjøper noe på nelly du ikke er fornøyd med så skal du selge det på klessalg eller gi bort, er jo lett å bare returnere!

    19. Min beste venninne Kristin burde få denne vesken. Hun har slitt med depresjon i flere år og i tillegg har hun slitt med angst, som har resultert i at hun har begynt på lykkepiller. Hun har vært utrolig imot og begynne på disse pillene fordi hun mener at man burde kunne funke normalt uten piller, men dessverre trenger hun litt hjelp på veien mot lykken. Jeg har veldig lyst til å muntre henne opp, hun har hjulpet meg med utrolig mye trass hennes egen motgang og er virkelig den beste vennen jeg kunne ha fått.
      Jeg vet du kanskje lener litt mer på å gi den til noen som trenger den mer enn noen som har vært heldig i livet og har et hus og en familie, men Kristin er en enestående person og jeg vil at hun skal vite hvor mye hun betyr for meg.
      Hilsen Helene

    20. Når folk over her skriver at det er “kvalmt” at du kjøpte en veske av skinn, må jeg si det er kvalmt å skrive det de skriver.. Det er ganske frekt, og hun reklamerer jo ikke for veksa når hun sier at hun selv ikke vil ha den engang, fordi hun ikke viste at det var skinn.. Det går faktisk å lage vesker som ikke er av ekte skinn. Og man kan ikke se på ett bilde om det er ekte eller fake

    21. Uff, den vesken har jeg sett på i evigheter og jeg syns den er dødsfin. Det er synd det er ekte skinn, for jeg blir kvalm av å tenke på slikt. Jeg syns du burde prøve å returnere den hvis du vil bli kvitt den, eller noen du kunne tenke deg ble skikkelig glad av den, skinn eller ikke.

    22. Du burde gjøre det du selv synes er rett:-) skjønner at det blir feil for deg og gå med den:) men du får jo penger tilbake om du returnerer den:) viss du gir beskjed til nelly at du synes di burde merke varene bedre om de er laget av skinn, ull osv.

    23. Hei Sophie Elise. Aller først har jeg lyst til å fortelle deg at du er en flott person med et stort og fantastisk hjerte! Jeg vet at du er et forbilde for mange jenter, og jeg kjenner ei som digger deg og ser veldig opp til deg. Hvis du ønsker å gi den til en heldig leser, mener jeg at denne jenta fortjener å få denne vesken. Hun har akkurat vært gjennom en tøff tid, og har vært gjennom en hjerte operasjon. Denne jenta er fantastisk, og jeg mener at hun absolutt fortjener det om du velger å gi den bort. Ikke bare syns jeg hun fortjener den pga. hun har nå nylig blitt hjerteoperert hvor hun har byttet pacemaker, men hun har et av de største hjertene jeg har vært borti. Snillere og mer omtenksom mot både mennesker og dyr, skal man lete lenge etter. Denne jenta heter Ronja Melanie Henriksen, så hun er enkel å finne på facebook. Hvis ikke så er emailen hennes [email protected] hvis du ønsker å overraske henne 🙂 Hun har også en blogg hvor du kan lese mer om henne og hjertet: Ronjamelanie.blogg.no

    24. Hei ♡
      Jeg syntes virkelig venninna mi Helene fortjener dette, da hun har hatt det veldig tøft de siste årene. Hun har, i likhet med meg, slitt med depresjon men hun har alltid stilt opp for meg gjennom all dritten hun har gått igjennom. Jeg er utrolig glad i henne og jeg vet at hun ville satt pris på denne veska.

    25. Hvorfor henviser du til siden hvor folk kan kjøpe den vesken av skinn? Det er jo ett kjent merke, og alle vet helt sikkert hvor de finner den uasnett- det er ikke det! men jeg har jo lest bloggen din en stund og vet at du ikke støtter slikt osv, så hvorfor “oppmuntre” folk til å kjøpe den da? :S

    26. jeg som aktiv medlem i en dyrevernsorg. syntes ikke du bør beholde, du kan fint returner, og d vet du! først kattene, så dette…. dobbeltmoralen er høy, og du bør nok tenke deg om to ganger før du fronter noe, eller velger å reklamere for noe, penger er ikke alt. skammelig

    27. Folk. er. så dumme. Hvorfor tror dere at hun skal gi den bort? Ja riktig!! Den er laget av skinn. Sophie står for det hun sier, og er veldig tydlig om dette på bloggen sin. Nå kjenner ikke jeg henne irl, og jeg vil ikke virke som en super stalker som vet alt om henne, men gjennom bloggen har hun vist gang på gang at dersom hun er i mot noe, står hun opp for det og gjør noe med saken. Ja, skinnvesken er i mot hennes verdier – men det er nettopp derfor hun velger å gi den bort. Come on people, skjerp dere og stikk nesa deres i deres egne liv og skjekk om de er perfekte før dere dømmer andre.
      Ang vesken, syns jeg du burde selge den for en rimlig pris og evt gi pengene til feks peta eller en annen organisasjon. På denne måten får noen en fin veske til en billig pris og du bidrar enda mer med saker verden sliter med! 🙂

    28. ta veska selv!!! nå har du allerede kjøpt den og da er det ikke så mye å gjøre med det dyret som har lidd for denne veska

    29. Du.. Det står jo at den er laget av skinn selv om det ikke er det der merket ditt.. Tror bare det er på nelly sine kolleksjoner. Men serr, les, for det står hva det er laget av.

    30. Er jo bare å returnere den da, herregud. Og hva er greia med å reklamere for noe sånt i innlegget? Beklager, men jeg ser ikke helt logikken.. Trodde du var imot pels, skinn, kjøtt ++

    31. Jeg synes det hadde vært fantastisk å gi den til noen som fortjener den! Ikke fordi jeg ikke tenker på deg, men fordi du er heldig og ha mye som andre bare kan drømme om 🙂
      Jeg selv har ønsket meg hva som helst innen dette merket, i tre år!! Jeg elsker merket, og denne vesken var jo såå fiiin. Jeg er selv student og har ikke råd til den. Jeg jobber som en gal, men alt går til billappen og diverse utgifter. Hadde selv satt stor pris på en slik, brukt den hver dag! Haha, elsket den. Men mange gir seg ut for å være falske, og skulle du lure på noe- send meg en mail! Wow, hørtes kanskje litt egoistisk ut nå, men er vel lov å “unne” seg selv noe i blant?

    32. Jeg ville veldig gjerne kjøpt den av deg! 🙂
      Hvis det hadde vært en mulighet hadde det vært supert om du kunne sende meg en Mail! Jeg ville selvsagt betalt for å få sendt den osv.
      [email protected]

    33. Sendte deg en mail med et forslag, ville ikke kommentere det her med hensyn til hun det gjelder 🙂 Håper du tar deg tid til å lese!

    34. ikke fretex!!
      men kanskje fattighuset? der får mennesker som ikke har særlig bra råd gratis ting.
      eller så kan du jo selge den og gi pengene du får til noe bra?:)

    35. Jeg synes du kan selge den til en heldig person, for en passende sum og la personen velge hvilken organisasjon de ønsker du skal gi pengene til 🙂
      Blir feil og gi den bort til noen som fortjener den, for alle mener de fortjener den, synes du skal tenke litt på hva du vil, det er jo tross alt du som faktisk eier veska 🙂 Du er hyggelig som tenker på oss og alle andre, ta en sum for veska og gi pengene til et passende formål og hvis folk virkelig vil ha veska, har de ingen problemer med å betale mindre for den og ikke minst donere bort pengene 🙂
      Ei jente kommer nok til å bli mer enn fornøyd uansett 🙂
      Sandra

    36. Synes du kom med en ganske dårlig unnskyldning der, and i’m not buying it’. Det står klart og tydelig på Nelly sin side hva vesken er laget av.
      “Laget av ekte skinn og tekstil. Innside av skinn og tekstil”
      Du må nok lengre ut på landet med den dårlige unnskyldningen. Du er så dobbeltmoralsk at det er utrolig. Du sier at du er imot skinn, men likevel så kjøper du en veske som er laget av skinn og sier til leserne dine at du ikke visste bedre? Hadde du vært imot det, hadde du lest om beskrivelsen av veska, og ikke bare sjekket om den var merket med et eller annet. I tillegg reklamerer du får veska og linker til den, noe som er helt på trynet. Du er ikke så dyrevennlig som du skal ha det til selv. Ville sagt at du faktisk ikke finnes dyrevennlig. Dette blir bare for teit. Skammelig!

    37. Gi den til meg🙋 Neida, du burde returnere den eller spare den til klessalget. Er ikke imot skinn, så har en selv i brun. Det er ekstremt fine vesker da❤️

    38. Kjære Sophie!
      Hvis du virkelig ikke ønsker å beholde vesken selv, vet jeg om noen som virkelig kunne trengt litt glede i hverdagen. Mamma har alltid gjort alt hun kan, både for meg og de rundt seg, hun har verdens søteste latter og et smil som fyller hjertet med glede. Det er sjelden jeg ser henne smile lenger. Etter et forferdelig breakup mellom henne og hennes “the one,” for snart tre år siden har hun ikke vært den samme. Hun har lagt på seg 30kg, tar seg ikke tid eller råd til å pynte seg eller kjøpe seg fine ting.. Hun gråter..masse.. Og spør meg ofte hva meningen med livet hennes er..
      Som datter er det ufattelig trist å måtte prøve å forsvare hennes mening med livet mot alle de negative og triste tankene,.. Men jeg håpe og tror hun en dag blir seg selv igjen.
      Jeg tror virkelig at en veske i en slik munter og farge kan hjelpe, ihvertfall litt. Som er så utrolig mye bedre enn ingenting! Jeg ville så likt å kunne gi henne en sånn fantastisk gave for å minne henne på at hun faktisk har noen som elsker og bryr seg om henne. Nemlig meg. Og at hun fortsatt har all grunn til å kunne pynte og ta vare på seg selv!
      Hjertelig hilsen Christina

    39. Hvorfor reklamerer du for skinn når du er imot det? Du prøver å få folk til å slutte å spise kjøtt, og det er det mest vanskelig folk kan gjøre, da kan du heller prøve å få folk til å slutte å bruke skinn – det gjør du ikke når du reklamerer for det.. men jeg synes det bare skal beholde den, for det virker ikke som du er imot det når du reklamerer for det!

    40. dette blir for dumt. du har i de siste 10 innleggene og maange innlegg elles og… skrevet om hvor i mot du er denne industrien og så legger du ut et sånnt innlegg? det står jo klart og tydelig at det er av skinn. du kunne bare i stillhet ha returnert veska og ikke laget et innlegg om det og i tillegg lenket videre. du oppfordrer jo oss lesere til å støtte denne industrien….makan til dobbeltmoral!!

    41. Hei Sophie 🙂
      Har hatt lenge lyst på denne vesken, men har ikke hatt råd, og kommer heller ikke til å få råd til denne fine vesken.. Så hvis du ikke vill ha den selv, hadde jeg sette utrolig pris på om du ville gitt den bort! 😀 da hadde du gleda en jente med dårlig råd 🙂

    42. Selg den, og gi pengene til dyrebeskyttelsen.. Da gjør du på en måte litt opp for å ha kjøb ekte skinn.

    43. Da du var i syden nå nettopp var du helt tydelig klar over at vesken til tanten din var av ekte skinn. Hvordan kan du tro at SAMME veske i en annen farge ikke er av ekte skinn?!

    44. utrolig fin veske, og om du faktisk velger å gi den bort har jeg en fantastisk person i livet mitt som ville blitt super glad om hun mottok denne! DEt er ei jente som har betydd utrolig mye for meg i mange år, hun har alltid støttet meg og hun har alltid vært der for meg. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger hun har støttet meg i gjennom f.eks død, kjærlighetssorg, mobbing, kutting o.l Hun er ett fantastisk menske og det er ingenting jeg kan gi henne som veier opp for alt hun har gjort for meg. Men en veske som denne vet jeg at hun hadde blitt ekstremt glad for å motta. Hun er ikke den jenta som faktisk kan ta seg råd til å kjøpe sånne vesker selv, så det hadde vært utrolig kjekt at hun fikk den hun fortjener det så utrolig mye. Å nå går hun i gjennom en ganske tøff periode der hun hadde trengt en fin overaskelse som dette for å få opp humøret <3 ([email protected])

    45. Haha så teit du e! Kunne like godt spist kjøtt. Du som e så flink til å dømme ikke-vegetarianere

    46. Yeey, flere som bruker 35 i skostørrelse!!:) hvor pleier du å kjøpe skoene dine?? Kan ikke ha et eget innlegg om jenter med små skostørrelser??:)

    47. Skjønner ikke hvordan du greide å overse at veska var i ekte skinn? Vil si en veske til 2700 kr er rimelig dyrt, da hadde jeg kanskje lest informasjonen før jeg kjøpte. Hvertfall når du vet at den muligens er i skinn. I tillegg var det det første som sto i beskrivelsen, det er jo så og si umulig å ikke se? 😮
      I tillegg så sier du at du først skjønte det var skinn da du fikk den? Da kan du umulig ha lest kommentarene på innkjøpsinnlegget ditt, for så og si alle påpekte at det var skinn.

    48. Blir kvalm av folk som sier de ønsker seg lik. Den er tross alt laget av EKTE SKINN, som igjen stammer fra torturerte dyr. Dette var helt utrolig skuffende av deg, Sophie. Du indirekte oppfordrer jenter til å kjøpe denne veska ved å reklamere for den, og i tillegg snakker om vintage og gjenbruk av skinn. Direkte hyklerisk. Beste du kan gjøre er å returnere veska. Velger du å donere den eller selge den bort støtter du bare videre salg av skinn. Og for Guds skyld, ikke gi den til Fretex. Har du sett prisene deres i butikkene? De skal virke så jævla omtenksomme og greie, men sannheten er at de gratis klæra de mottar settes opp til vanlige butikkpriser. Man kan like så godt handle på en hvilken som helst annen butikk å komme opp i samme pris. Fretex er ikke lenger det det var.

    49. Altså.. Jeg vil gjerne ha dem. MEN, du kan nok levere den inn bare. Dessuten har Nelly sagt at du er en god kunde, right? du gir de masse reklame, så de gjør nok unntak for deg.

    50. Du kan bruke angrefristen, da har du ikke støttet næringen! Det gjør du om du gir den bort, dessverre, for da har de jo tjent penger på den. Det blir også litt dumt om du poserer med den på bloggen f.eks., ettersom du er sterkt imot det, derfor tenker jeg det er best om du sender den tilbake! 🙂

    51. Ikke misforstå meg, men da du la ut innlegget om ting du hadde kjøpt/ville kjøpe, så fikk du et HAV av med kommentarer om at denne vesken var av ekte skinn. Du har tydeligvis ikke lest gjennom kommentarene godt nok. Men, nok om det! Du kan nok bare returnere den igjen, det kan man jo med alle varer til Nelly, eller? 🙂
      Du er fantastisk, ikke misforstå meg selv om jeg kom med denne kommentaren!

    52. Gjort er gjort sier jeg. Du har jo allerede kjøpt den, og med å betale for skinnet har du allerede “støttet” skinnproduksjon. Så da kan du likesågodt beholde den 🙂

    53. Jeg trykket meg inn på linken nå, og det første øyekastet mitt ser er første linje “Vesken er laget av ekte skinn”. Tror det er noe av det første ethvert menneske automatisk hadde sett når de går inn på siden. Tror ikke du gjorde dette ubevisst, men at du kanskje syntes vesken var fin og har hatt lyst på den, så håper du nå på mange støttende kommentarer om at alle kan ta feil og at du kan få beholde vesken. For min del må du gjerne beholde den, jeg bryr meg ingenting. Kanskje det var litt vanskeligere å være så dyrevennlig som man først ikke hadde trodd? Vesken er jo den mest populære typen i Norge nå leste jeg, og såklart vil man ha det alle andre har og det som er “på mote nå”. Jeg skjønner deg godt jeg. Personlig syns jeg vesken blir mindre fin for hver gang jeg ser noen bruke den. Alle har den, så hvis jeg skulle investert penger i ei veske hadde jeg letet litt ekstra og valgt en som er mer sjelden og finere. Det er jo svært lite interessant med den sånn EGENTLIG. Om du syntes selv at den er fin og passer deg kan jeg anbefale deg en veske de selger på både H&M og Cubus, som er etterligninger. Det er ikke ekte skinn, og heller ikke Michael Kors men dette er helt opp til deg selv! Men råder deg til å returnere deg og få penger/gavekort og heller finne noe bedre:)

    54. Mange lesere, inkludert meg selv har skrevet mange kommentarer til deg her før du mottok vesken om at den var i ekte skinn. Likevel når du først har fått den, vær tro mot dine verdier og standpunkter og selg/ auksjoner denne vesken og gi pengene til WWF eller dyrebeskyttelsen i Norge 🙂 Det syns jeg er det eneste riktige moralsk og etisk. Hvis du beholder den nå vil det være hyklersk og du vil gå imot din egen hjertesak, så jeg tror og håper du ikke har samvittighet til å gå rundt med en veske laget av et dødt dyr selv om du synes at den er “kul”. Mange kule vesker som ikke er laget av døde dyr som har lidd 🙂

    55. For meg som enda spiser kjøtt, så tenker jeg at skinn ikke er så ille, siden de bruker skinnet fra dyr jeg spiser, så like godt å få utnyttet hele dyret. Men jeg skjønner godt for deg at du ikke vil bruke slik når du ikke spiser kjøtt! Jeg har så lyst til å bli vegetarianer, og har egentlig ingen god unnskyldning på å ikke være det, jeg har prøvd selv, og var det i et halvt år, men jeg klarte ikke få i meg nok mat, så å sitte sulten rundt middags bordet mens resten av familien spiser kjøtt var ikke lett, nå har jeg flytta ut, då kanskje prøve igjen? Blir jeg vegetarianer kommer jeg til å bli anti skinn også, jeg er utrolig imot pels, så er det jeg kjemper for nå! Behold den om du vil, noen vil dømme deg uansett hva du gjør dessverre, du er jo sophie elise! 🙂 uansett hva du gjør, så ser jeg, og mange andre veldig mye opp til deg!

    56. Da du postet innlegget med hva du hadde bestillt, fikk du enormt mange kommentarer på at dette var en veske i ekte skinn. Dessuten er veska såpass dyr at det burde ha ringt en bjelle. Du visste vel at den var av ekte skinn? Det står helt tydelig i beskrivelsen av veska!! Jeg NEKTER å tro at du har oversett dette, og bestillt veska med tanker om at dette var en veske av syntetisk materiale.
      Og nå later du fortsatt som at du ikke hadde peiling. Jeg kjøper det ikke. Du ser vel etter “godkjennelse” av leserne dine; du vil vel at de skal “tillate” deg å beholde veska – siden du tross alt har betalt. Vet du hva? Det er ikke vanskeligere enn å returnere den og få pengene tilbake. Hvis det er så syyykt viktig for deg!
      Jeg bryr meg ikke hva du gjør, men slutt å spill dum da! Du kan ikke ha i både pose og sekk. Enten er du dyrevennlig eller ikke. Det er nesten sånn du har fremstillt det, og nå kommer det tilbake til deg. For deg så finnes det visst ikke en middelvei. Kjøttspisere kan ikke være dyreelskere, da kan vel ikke eiere av en skinnveske være dyreelskere heller….?
      Just sayin 😉

    57. tull og tøys!!: Hei! Ja, jeg kan jo også så klart returnere den, men pengene er ikke noe problem, og vil heller at noen som virkelig ønsker seg veska skal få den :-

      Jo, kjøttspisere kan være dyreelskere, men naive i så dan. Har vanskelig for å tro at man spiser noe man “elsker”. Da må man heller rette det til at man elsker noen dyr 🙂

      Jeg kunne jo ha holdt kjeft om hele veska og ikke blogget om den og holdt den for meg selv, om det nå var det som var poenget.

    58. Jeg synes det er utrolig ekkelt med ekte skinn, pels osv med tanke på hvordan produktet er laget og hvordan dyrene er behandlet. Men så tenker jeg igjen at det er mye bedre at tingene blir kjøpt og brukt enn at det bare skal ligge å “råtne” på et lager og at dyret sitt liv var bortkastet. Noe det i grunn er når det brukes sånn det er. Du gjorde et feilkjøp pga dårlig merking, men det gjør ikke deg til et dårlig menneske eller at du går ut ifra dine meninger om sånne ting. Om du synes den er fin, behold den.
      Du er et godt menneske Sophie!

    59. anonym 15: Ja, det er sant – med ved å bruke penger til det, gir man industrien økonomisk støtte, så det er jeg imot – men igjen, om dyret likevel ble laget kjøtt av (noe man ikke kan garantere at det er, når det er made in china) kan man vel kjøpe om man ikke er veggis med god samvittighet. Men, denne vesken er tragisk nok produsert i Kina, og kan ergo komme fra hund/katt, om det skulle være av betydning for noen.

      Men uansett, tusen takk, og du har så rett! Alle kan gjøre feil.

    60. Hei, jeg synes enten du bør selge den her på bloggen, enten via salg eller konkurranse. Eller så råder jeg deg til å undersøke hva slags skinn veska er laget at. Dersom det er et “spiselig dyr” kan skinnet være brukt etter slakting, dermed at man ikke tar liv av dyret pga. skinnet, men pga. av mat. Dersom dette er tilfellet synes jeg du kan beholde den selv med god samvittighet :))

    61. Siden du ikke visste det, kan du jo bare beholde den selv siden det var den du ville ha. Eller du kan vente til neste klessalg 🙂

    62. Først vil jeg bare si at jeg har sendt deg en mail ang lysekrona! Så over til poenget:
      Alle kan gjøre feilkjøp! Du gjør så mye godt og er et herlig menneske, så at folk klager på dette her er jo helt bak mål fra deres side.. Du har sannsynligvis gjort mer for å hjelpe dyr og det du står for enn alle de som kommenterer slikt til sammen..
      Du kan jo selge den og gi pengene til feks NOAH, så hjalp kjøpet ditt til med å støtte det du står for allikevel! Samtidig syntes jeg også at du kan beholde den selv med god samvittighet.. Du gjør så mye bra, du er et menneske og det er menneskelig og gjøre feil! Vil du ha den så burde ingen klage på deg for det, selvom jeg skjønner problemet ditt her ved at du ikke vi støtte det selvsagt.
      Uansett, stå på! Du er fantastisk

    63. Hvis du vil, kan du absolutt gi den til meg!! Jeg har ønsket meg den lenge, dro til Oslo i håp om å kjøpe den i går, kom hjem uten. Dette fordi butikken hadde kun 1 dag angretid, så om jeg skulle angre, hadde jeg ikke fått pengene tilbake. Jeg har med andre ord ikke råd til å angre. Jeg har også bursdag neste uke, så dette hadde vært en bursdagsgave jeg neppe hadde fått av mine foreldre.

    64. Synes ikke dette er helt riktig..ved å reklamere (enten det er direkte eller indirekte) for denne vesken så oppfordrer du faktisk leserene dine til å støtte industrien som den hører til.
      Det krever kun få sekunder av livet ditt å dobbeltsjekke om den vesken var laget av ekte skinn eller ikke så det at du ikke visste det er ingen unnskyldning, det at michael korse selger vesker i ekte skinn et et av kvalitetsmerkene deres og om det plutselig skulle skjedd en endring så tror jeg nok alle hadde fått vite om det, slik som med svea-jakkene da de ikke lenger brukte ekte pels. Dessuten sa du nettopp at du skulle begynne å sjekke innholdet i matprodukter og det du putter inn i kroppen din, nøye. Så hvor vanskelig kan det vel være å sjekke opp en liten veske når du skal sjekke alt dette hver dag?
      Synes du burde levere den tilbake, ikke for pengene sin skyld men for det moralske. Jeg er sikker på at alle som leser denne bloggen hadde klart å levd livet sitt videre uten den annonselenken der..klart jeg setter det litt på spissen men jeg må si jeg mistet litt av respekten for deg i et sekund når jeg leste dette innlegget. Du hadde ikke engeng trengt å legge det ut på bloggen, du kunne bere returnert vesken, og det at du i det heletatt gjør dette synes jeg er på kanten til hyklerisk. Klart det hadde vært fint om noen andre hadde fått den men i det store bildet så tror jeg du vet at det ikke er det rette i forhold til dine verdier. Husk at små ting kan gjøre store endringer..og det går begge veier. Så klart kjenner jeg deg ikke men jeg synes du har vært ganske klar og tydelig på dine verdier og meninger på bloggen tidligere..men akkurat nå er jeg bare forvirret. Jeg har fulgt deg helt fra starten, både på denne bloggen og den du hadde før, da du sa du var norges yngste med silikon og alle trodde på deg. Så selv om dette var en feil i mine øyne så skal det sies at det er den første “feilen” jeg har merket siden du startet å blogge..og en ting skal du ha: innlegget har i det minste engasjert folk! bare se hvor mange som er imot denne industrien i kommentarfeltet, og som engasjerer seg.
      Du har forresten tidligere sagt at du ikke har noe samarbeid med nelly, jeg lurer på om det fortsatt er slik? I og med at du informerte klart og tydelig om at du ikke var i noen sammarbeid med dem tidligere så synes jeg det hadde vært på sin plass å si ifra om at du nå sammabeider med dem, og det minst like tydelig. Men hva vet jeg? Kan godt hende du har gjort det tidligere eller at du enda ikke er i noe sammarbeid med dem altså..Vet iallefall at de har vært veldig ivrige på å få bloggere til å reklamere for michael korse veskene sine i det siste.
      Når alt dette er sagt så skal det sies at alle gjør feil, og jeg tror du angrer og det kun var et øyeblikks svakhet da du bestillte veska, men neste gang synes jeg ikke du skal gå ut på bloggen med det, for selv om du skriver at du er imot det så er fortsatt annonselenken og bildene der husk…synes også det er dårlig av nelly at de får bloggere til å reklamere for disse veskene i ekte skinn og om du skulle begynne å sammarbeide med dem så må du huske at disse er en stor distrubitør av skinn- og pels-varer. Reklame har en mye større innvirkning på oss enn noen vet, og spessiellt på yngere som er veldig lett mottakelig for dette..når de reklamerer (enten det er gjennom deg eller andre) for noe så er din/deres påvirkningskraft ikke noe som du kan avskrive deg ansvaret for.
      Dette var bare min lange mening om saken.

    65. Hvis du selger den kan du jo gi pengene til dyrebeskyttelsen eller lignende. Om du skal gi den bort er jo pengene tapt uannsett 🙂

    66. Returnere den og doner pengene til en organisasjon du føler trenger pengene. De trenger pengene mer enn en blogglesere trenger en merkeveske. VÆR SÅ SNILL, iIKKE GI DEN BORT ELLER SELG DEN BILLIG TIL BLOGGLESERE! Det er andre som trenger pengene mer…

    67. Vil ikke det å returnere den være det beste?
      Hvis ikke sier jeg bare selg den på neste klessalg eller gi bort til noen på bloggen (random/konkurranse). Det er ikke vits å kaste den hvertfall.

    68. Den veska der koster faktisk mer enn halve månedslønnen min. jeg spiser kjøtt for all del men, skinn har jeg ikke råd til å kjøpe selv, heller ikke om jeg har lyst, jeg handler heller ikke klær på nettet da så det jeg har av skinnklær vet jeg er syntetisk da jeg har jobbet i veske butikk å lærte å kjenne å lukte forskjellen. Selv om merket er dyrt hadde ikke vesken kostet så mye dersom det var syntetisk, Ikke for å dømme, for alt jeg vet trykker du kjøp uten å faktisk gå inn på selve produktet. men, til fremtiden kan jeg gi deg et tips. ekte skinn er dyrt, syntetisk er billig. Skulle gjerne hatt den, da det er en fin veske i god kvalitet men, jeg har på ingen måte råd til å betale noe som helst for å få den.
      Sannsynligheten er stor for at du selv kjenner noen som vil ha den, spar den til gave. gi den til noen som trenger en opp løftning i hverdagen. Ta den med ut på gata, Finn det ene mennesket du føler trenger en grunn til å smile den dagen, spør om de vil ha den, informer om at det er skinn, takker de ja. la den personen få den. Det er mange måter du kan bli kvitt den dersom du vil. for min del kan du beholde den selv. Siden du ønsket deg den, du er heldig som faktisk har råd til den uten å tømme kontoen din, Gjør hva du vil, du er ikke et forferdelig menneske fordi du eier en veske som er av skinn.

    69. Hvis du ikke kan returnere den og liker vesken veldig godt så kan du jo egentlig bare beholde den, “skaden” har jo allerede skjedd og spiller ikke noe rolle hvem som eier den siden dn allerede er betalt for, mn hvis du ikke synes det blir riktig for deg å beholde den så kan du jo selge dn 🙂

    70. Så fin veske! 😉
      Men altså, vet ikke om du var oppmerksom på det, men på beskrivelsen står det jo “Veske i ekte skinn fra MICHAEL, MICHAEL KORS”. 😉

    71. Du er såååå hyklersk!!!! Hvorfor skal du ikke returnere den? Tull! Og hva skjedde med pengene til klessalget?? Pffffff

    72. Herregud så teit.Ikke kom å si at du ikke visste at ei veske til 2500 er av skinn. Det vet jo alle også vi som ikke gidder å bruke så mye penger på ei dum veske. Jeg tror du prøver å spille litt dum slik at du skal få aksept til å bruke den av leserne dine. Nei RETURNER veska du hva er egentlig problemet?

    73. Ikke kom her å fortell oss at du ikke “visste” at veska var laget av skinn når det kommer tydelig frem på nettsiden..

    74. Jeg elsker den vesken, om du ikke selger den! Kan du ha en giveaway til en person som virkelig fortjener det!

    75. Blir så oppgitt over alle dere bedrevitende. Ho hadde selfølgelig retunert den om ho hadde hatt lyst til det. Gå og ødlegg dagen til noen andre, ikkje kav dere opp med alt og ingenting. Ha ein fin dag:*

    76. Jeg synes du skal beholde den. Du er langt mer dyrevennelig enn de fleste, og her har det bare skjedd en glipp. Vesken er fin og du er bare et menneske du også, bruk den og så kan du gi den bort senere 🙂

    77. Kan du ikke returnere den? Om du gir den vekk eller bruker den selv, ser jeg ikke store forskjellen. Vesken er jo kjøpt.

    78. Det står jo hvertfall 2 steder at den vesken er i ekte skinn. Send den tilbake, kjøp noe annet for de pengene. Er ikke værre enn det. Du blir jo sponset av Nelly, så det burde ikke være noe problem for deg å få returnert det når jeg får gjort det.

    79. Hvor dum er du egentlig? Alle Michael Kors vesker er laget av skinn om det er ekte vesker og det samme gjelder alle designer vesker, så at du prøver å få det til å virke som at du ikke visste det, er bare tull. Alle som kjøper designervesker, vet at de blir laget i skinn, fordi det er kvalitetsvesker. Og hvis nå skal være etisk og i tråd med dine verdier, hvorfor i alle dager skriver du at du i det hele tatt ønsker å kjøpe en vintage veske, men ikke kan beholde Michael Kors veska? Det er jo pokker meg dobbeltmoral, så om det er vintage, så er det OK at det er skinn, men om det ikke er vintage så er det ikke OK. Du fremstiller deg noenganger så dumt at jeg blir flau på dine vegne.
      Og jeg bryr meg egentlig ikke noe særlig om veska er i skinn eller ikke, for jeg bruker skinn og jeg bruker pels og kunne ikke brydd meg mindre, men jeg blir provosert når du skriver at du ikke visste det, det er det ingen som tror på. Du har faktisk et snev av peiling på designervarer og også vesker, så akkurat dette visste du.
      Og det står faktisk på Nelly sin nettside, når du trykker deg inn på vesken, at den er laget i skinn, så ikke engang prøv deg med at du ikke leste det eller visste det.

    80. Veske i ekte skinn fra MICHAEL MICHAEL KORS. Logo i metall og logo i rem foran. Doble håndtak øverst. Inneholder tre store lommer hvorav en med glidelås. De større lommene inneholder en rem med krok og fire mindre hvorav en med glidelås.
      Lengde 46 cm.
      Høyde 29 cm.
      Bredde 17 cm.
      Laget av ekte skinn.
      Innside av tekstil.
      Sånn, tatt rett fra Nelly. Og som du ser, det står at vesken er laget i ekte skinn, ikke bare et sted i teksten, men faktisk TO ganger i teksten, så akkurat det kunne du ikke bomme på.
      Og hvis du leser enda litt lenger ned står det at du kan retunere vesken, så skjønner ikke hvorfor du engang skriver dette innlegget, kanskje for å fremstille deg selv som en idiot, ikke vet jeg.

    81. Hei, Sophie Elise!
      Nå har vi skrevet et eget innlegg om deg på bloggen om kattene og vesken, sjekk det ut om du har lyst! Håper du tåler litt, og at du ikke syns det er for drøyt, for det er ikke vår intensjon og faktisk såre noen, bare underholde. Du skrev heldigvis a du tåler litt angående slikt 🙂
      Gozzipverden.blogg.no

    82. Altså, jeg skjønner og støtter at du ikke ville kjøpt den om du viste at den var av ekte skinn. MEN når du først har kjøpt den og den er såpass fin, kan du vel bare beholde den? 🙂

    83. Sophie – jeg har løsningen:
      Gi den til meg – jeg kan friste med hjemmebakst og personlige hilsener i form av postkort!

    84. Ser det er mange som vil ha den, og den er jo veldig fin så kan forstå det. Men siden du er i mot slikt, ville jeg returnert den. Da støtter du ikke opp om industrien 🙂 Selv om mange lesere kanskje blir skuffet over at du ikke gir den vekk, synes jeg du bør vise at du står for det du tror på 🙂

    85. Hvis du bruker den, støtter du bruk av dyr i moteindustrien. Du som er så dyrevennlig burde jo nesten forstå dette selv. Returner den, eller selg den (hvor da pengene går til et godt formål). Dette er den andre tabben din. Først kjøper du to katteunger fra en forferdelig industri, og nå dette. Vet ikke om dette er med vilje eller hva, men du begynner å bli en hykler.

    86. Du kan vel returnere den? Nelly som de fleste andre butikker har så så lenge åpent kjøp. Men så lenge du er vandt med at Nelly merker alt av ekte skinn syns jeg du gjorde en ærlig feil, og som du skriver var det jo absolutt ikke med hensikt.

    87. Veska er SUPER fin, og jeg synes du skal beholde den selv ettersom du allerede har kjøpt den og dermed støttet skinnindustrien.

    88. Herregud Sophie Elise jeg begynner å miste totalt all respekt for deg, først dette med kattene og nå REKLAMERER du for den skinnveska ved å legge ut link til den?? Er du helt totalt sprengt i hodet? Dobbeltmoral delux, du er bare ute etter penger du, skjønner hvor fake du faktisk er når du sier en ting og gjør det motsatte.

    89. ALLE fortalte deg at veska var av skinn sist du linket til den… Synes dette blir et forsøk på en dum unnskyldning for å beholde den. Returner den til nelly, så enkelt er det!

    90. Så bullshit at du ikke visste. Alle veit jo faen meg at dyre vesker er som regel laget av skinn, med mindre du er IQ-løs noe som jeg tror du er. Du vil bare ha en unnskyldning for å beholde vesken, noe som er helt latterlig.
      OPPMERKSOMHETSYK, hahhaha

    91. Ine
      17.06.2014 kl.22:40
      Da du var i syden nå nettopp var du helt tydelig klar over at vesken til tanten din var av ekte skinn. Hvordan kan du tro at SAMME veske i en annen farge ikke er av ekte skinn?!
      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

    92. Du vurderer å beholde den?? Haha så tett! Send den tilbake da vel! Gir du den bort har du støttet industrien og vil sikkert gå rundt med dårlig samvittighet. .

    93. Litt enig med de over, at det er spesielt at du ikke så og skjønte den var ekte. Jeg ville returnert den om jeg der deg, og hvertfall med de sterke meningene dine om slikt. Om du gir den bort eller beholder selv er helt likt, da støtter du industrien.

    94. for meg ville det stått mellom to alternativ, returnere og få pengene tilbake eller auksjonere den på bloggen/facebookpagen din og gi pengene til et godt formål :))

    95. Behold den selv 🙂
      Jeg bryr meg ikke om du bruker en veske i skinn. Jeg vet hva du står for, så at du kjøpte vesken ved et uhell er helt greit 🙂 selv om man kjemper for dyr, så trenger man ikke bli helt paniske. Bruk den med god samvittighet! Den er dødsfin! 🙂

    96. var jo 10 000 som skrev det i kommentarfeltet også merket du det ikke før den hadde kommet i posten?!

    97. Sophieelise: DU kan aldri bry deg uten å være gal. Du kommenterer jo hele tiden at vi som spiser kjøtt ikke elsker dyr, eller hvertfall ikke elsker alle dyr. Jeg spiser nesten ikke kjøtt, fordi jeg syntes det er ekkelt. Altså, det har en ekkel konsistens, jeg liker ikke å tygge på kjøtt. Det er kun derfor jeg nesten ikke spiser kjøtt. Jeg kan spise kjøttdeig (selv om det er sykt ekkelt å tenke på hva det kan være laget av), og jeg liker kylling ganske godt. Så kan nesten si at jeg er halv-veggis, men du hadde vel aldri godtatt det…? hahaha
      Nei, altså dette ble litt for desperat av deg. Du er jo tydeligvis bare ute etter å beholde den veska selv og ønsker bare at mange nok lesere skal gi deg “tillatelse”. Du kan for all del bare gå med den veska om du vil, jeg er ikke helt crazy og skjønner godt at du syntes den er fin. Men vær så snill da – ikke kom med unnskyldninger. Vær ærlig 😉

    98. hva du skal gjøre?? Er ikke det en no-brainer? levere den tilbake vel? Kan ikke skjønne at du vurderer noe annet..som å beholde den.. og hvorfor tipser du andre om å kjøpe? Når gårsdagens innlegg handla om dyr og alle dine verdier???

    99. Det er jo helt naturlig at det er ekte skinn med tanke på merket og prisen. Når du måtte punge ut med noen tusenlapper, trodde du virkelig den ikke var ekte skinn da? Hmm.

    100. Om du er i mot ekte skinn bør det ikke være noe spørsmål rundt hva du skal gjøre med den; send den tilbake! Er ikke vits å gi den bort. Da har du støttet et merke som produserer varer av dyr, noe du påstår at du er i mot.

    101. Synes selv vesken er fin, men kjenner jeg blir skuffet av det faktum at du i det hele tatt vurderer å beholde den eller gi bort til noen andre, isteden for å bare returnere den.
      Ettersom du brukte over 2500 på en veske uten å lese ordentlig, tror jeg ikke det blir store tapet for deg å returnere og vise at du virkelig bryr deg 100%.

    102. Ville bare fortelle at slike skinnvesker er nesten alltid lagd av skinn etter at dyret er brukt til mat og annet. Det er ikke drept for skinnets skyld slik som man ofte gjør med pels. Du kan sikkert lese om det på hjemme siden til produsenten. =)

    103. Jeg syns du skal returnere den, hvis ikke støtter du jo nelly til å fortsette med å selge ekte skinn og lidelse bak skinnet. Uten tvil, returnering.
      Opp til deg så klart, men så fornuftig du er ang dyr og dyremishandling syns jeg og tror jeg og håååper jeg du returnerer den og får pengene igjen.
      og ps. du vet jeg elsker deg og det du står for hvis du kjenner igjen navnet mitt i kommentarfeltene, men jeg må si det at jeg ble litt paff når du linket til vesken:/ du oppfordrer kanskje ikke folk til å kjøpe den men gjett om nelly får noen salg av den idag pga den linken. syns det ble litt feil jeg,:S

    104. Nå har jo flere kommet med forslaget allerede, men jeg synes absolutt du skal returnere den. Jeg har selv returnert til nelly, og alt gikk perfekt. Ved ikke å sende den tilbake støtter du opp under skinnindustrien.
      Planen din om å returnere og gi pengene til et godt formål var jo super. Også helt innafor å returnere veska og kjøpe seg noe fint 🙂

    105. Uansett om du beholder den selv eller gir den til en leser så har du betalt for den, og det er det som støtter videre produksjon av vesken! Det er bare en rett ting å gjøre, sende den tilbake!
      Nå skal det sies at jeg er imot ekte pels (og skinn) men så har jeg faen meg skinnjakke og en skinnveske til 7000 kr. I tillegg spiser jeg kjøtt. Jeg skammer meg…

    106. Hadde jeg vært deg, så hadde jeg returnert veska. Jo flere vesker som blir solgt, jo flere blir lagd… Hvis du returnerer den, så er det ingen som får “utbytte” av denne veska, hvertfall ikke i denne omgangen. 🙂
      Ser også at det har blitt skrevet at du kan selge veska slik at du kan gi pengene til en veldedig organisasjon, men da kunne du f.eks. heller returnert den slik at det blir mer penger å gi! Om det er reelt å gi penger selvfølgelig. 🙂
      Stå på!

    107. Nå føler jeg pekefingeren bør rettes mot deg slik du retter den mot alle mennesker som ikke deler den samme meningen som deg. Du har dømt ikke-vegetarianer opp og ned av veggene og fortalt dem at de ikke elsker dyr om de spiser kjøtt. NEI, du skrev ikke “kan elske dyr, bare ikke alle” Du skrev faktisk “dere elsker ikke dyr hvis dere spiser kjøtt. Ikke fortell meg at du kan elske dyr, også spise dem” (så du hadde prøvd å pynte på det over her i en kommentar.) Man bør kanskje da ikke flå et dyr å bruke det som veske? Hmmm…..
      Jeg er dyreforkjemper og vegetarianer selv, men jeg dømmer ingen som har en ulik mening enn meg, man kan opplyse folk om hva som skjer i industriverden og kanskje personen tenker “det visste jeg ikke, og det ønsker jeg ikke å støtte” ellers så vil personen ta et eget valg at h*n ikke bryr seg videre, og da skal man ikke fortelle personen hvor dårlig h*n er fordi h*n spiser kjøtt osv. (Ja, det er dette du forteller inndirekte når du skriver dyre innleggene dine.)
      Men ja, du har dømt andre så sinnsykt nå i løpet av bloggtiden din, at det at du har kjøpt en veske FULLSTENDIG bevisst på at det er ekte skinn…(ja du gjorde det bevisst, du er IKKE så dum, spar meg.) er helt latterlig. ALLE skrev at det var ekte skinn på den “wants” lista di, og du sier at du alltid leser kommentarene dine..(…….)..
      Det første man ser når man trykker på linken er “ekte skinn”. Ingen syntesiske vesker koster så sinnsykt mye heller, det må iværtfall vært en veske med dyre stener på…. lol Michael Kors er obviously real deal. Sier seg selv. Til sist må jeg si at du kunne heller laget et innelgg der det KUN sto “jeg har kjøpt en skinn veske med en feil (selvom det er løgn)” uten å legge ut bilder av en så fin veske, som nå flere vil kjøpe fordi den er fristende å ha. Du har nå reklamert for dyremisshandling, og flere vil kjøpe vesken fordi DU har støttet dette og reklamerer det for hele Norge.
      Sååå nå skal jeg si noe DU ville sagt til alle som er “mindre verdt” enn deg som det alltid virker som: RETUNER TILBAKE, ELLERS BRYR DU DEG IKKE OM DYR ;)… (LOL)
      Men seriøst….dette blir for dumt, hvis dette er en måte å provusere på så har du seriøst et stort problem. Jeg har allitd vært fast leser, og det forblir jeg. Men rett skal være rett Sophie, og dette her er for dumt. Du kommer sikkert til å prøve å unskylde deg på en eller annen måte, ser du har prøvd å hardt å unskylde deg selv over her å virker som en perfekt liten engel opp i kommetarfeltet: “man trenger ikke være dyrelsker å være gal :p” og “kanskje jeg kan retunere og bruke pengene på noe bra? :)))))))” altså…. Returer dritten, den kommer ikke til å rottne på lagret, det sier seg selv…det er Michael Kors i ROSA. Det kommer til å bli utsolgt uansett..
      -_-
      Trenger ikke svare meg engang, for jeg gidder ikke sjekke kommentarfeltet senere. Jeg orker ikke å lese en unskyldning på egne dine veier. Har bare et råd : Fjern innlegget du, send vesken tilbake; HVIS DU BRYR DEG *blunk blunk*

    108. Så kjipt med veska! Enig med deg at de burde merke alle varer, hva i alle dager skal det hjelpe meg å merke bare noen få!
      Men kjempe fine innkjøp, kjolen så kjempe fin ut!

    109. Jeg har vært fast bloggleser i noen år, men dette er første gang jeg skriver en kommentar! Jeg er så utrolig skuffet over deg, jeg har nå innsett at du ikke er så ærlig og tøff som jeg trodde du var. Jeg får ikke meg selv til å tro på fortellingen din om at du har kjøpt vesken ved feiltagelse. Den sophie elise jeg trodde du var hadde returnert den, og IKKE lagt ut link til hvor man kan kjøpe den! Det er så utrolig tydelig at dette er reklame! Jeg er nesten målløs og føler meg faktisk lurt, for at jeg trodde på den du framstillte deg selv som og for at jeg har stått opp for deg når andre har sagt noe dritt. Det virker som du har mistet deg selv opp i hele reklame dritten og bloggverdenen. Jeg håper du kan være ærlig med oss engang i fremtiden, inntil da har du hvertfall mistet en fan.

    110. Oh lord.. Ringer det ingen bjelle når veska koster et par tusen? Da er det som regel ekte skinn, blondie..

    111. Behold den selv – fordi du fortjener det!
      Kjøpet er gjort og det er da irrelevant om den er hos en leser, fretex eller deg. Syntes jeg 🙂

    112. elsker den toppen, har den selv og herreguud den gir meg så sommerfølelsen hver gang jeg tar den på! ting er så og si perfekt for tiden, og det er så koselig å lese om at du også har det sånn Sophie! Kos deg masse og nyt livet! yolo
      big hugs

    113. Selg vesken og doner pengene du tjener på den til noahs kampanje mot pelsdyr :)) Det gjorde jeg med noen sko

    114. Du er jo ikke så
      Mye imot dyretesting da.. For michael kors tester nemmelig på dyr 😉 dessuten så
      Går du med vipper som er fra mink!!

    115. Sorry to say…noen her er helt klart ikke de skarpeste knivene i skuffa mtp skinn kontra ikke. Behold veska. Kos deg med den og NYT at du har et tilbehør de færreste har.

    116. Utrolig dårlig av Nelly å ikke merke den me “skinn-logoen”!
      Selv ville jeg sendt vesken tilbake. Det hjelper jo ikke stort om du gir den til en leser. Da har du
      fortsatt støttet dyremisshandling med nesten 3000 kroner. Da kan du like gjerne beholde den selv.
      Om jeg kunne fått pengene igjen for alle skinn-plagg jeg kjøpte før jeg ble vegetarianer hadde jeg lett gjort det.

    117. Skinnveske er krise, skinnsko er helt greit? Hvor er logikken?
      Og hvor dumme tror du vi er som ikke skjønner at dette er et rent reklameinnlegg for veska?

    118. Hei!:) jeg ønsker svært gjerne å kjøpe vesken av deg da jeg har sett etter en sånn kjempe lenge!:) si ifra hvis du ønsker å selge den:)

    119. Sophie! Jeg mener ikke å “hate” eller noe sånn! Men hvor er logikken? Du kan ikke ha en skinnvekse, men du bruker restylane som testes på dyr. Mye av sminken din eller hudpleieproduktene dine testes også mest sannsynelig på dyr. Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om hva du syntes er greit av dyreprodukter og sånn…slik at vi kunne forstå logikken….
      Gi vesken til noen som fortjener den (gave) eller spar den til klessalg.

    120. heihei: Jeg er ikke mot medisinsk testing av dyr, i og med at jeg bruker restylane, tar ibux osv osv som er testet på dyr. . Selv om jeg så klart hadde brukt noe annet om det var alternativ, men det er det ikke, og jeg bruker det likevel.

      Veske av skinn synes jeg er unødvendig, men forstår om noen andre vil ha den eller får “glede” av den. Om man kjøper brukt skinn eller pels, har jeg ingenting imot heller.

    121. Det hadde vært helt fantastisk om du kunne gitt den til en leser! Synes den vesken er så fantastisk nydelig, men pengene strekker nok ikke til…tror nok det er noen som er enige, med mindre du kan sende den tilbake da?:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg